Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ő is csak azóta jó amióta kiderült h nem kell.. el is kezdett tekerni ész nélkül....csababarca írta:Az csak pletyka volt és állítólag nem is sikerült megegyezni.
Legutolsó infók szerint Sierra fog hosszabbítani, Pastornak a lengyel nem kell.
Mondjuk én eleve Robledoval próbálnék megegyezni, ő kb a legjobbja a Szegednek.
Miért ordibálsz mindenkivel?Castiel írta:Sajnos a tegnapi Szegedi bravúrt nem láttam, mert kint voltam a Tatabánya elleni meccsünkön!
De hát lehet nem is olyan nagy baj ez a gyors visszavágó hiszen azért a zebrák le vannak amortizálódva erőben is, és fejben is, a bundás más kávéház (skala mester után szabadon)ez lehet a pick sansza! Na meg hogy a tegnapinál is jobban teljesítsenek! Jövőre még erősebb lesz a tiszaparti csapat, és ha végre nem cserélődik le megint fél keret, 2 év múlva simán elkapják a Veszprémet! Sőt ki merem jelenteni, hogy át is veszik a stafétabotot, s átveszik Mo első számú csapatának a szerepét! Veszprém senkit nem igazolt mindenkivel csak hosszabbított. Mondjuk az összeszokottság előnyük lesz mindenképp!
Ahogy korábban is említettem, ott elérték a financiális határokat! A keret építésből egyértelműen ez látszik!
A mi meccsünkről! A Tatabánya simán nyert, és abszolút megérdemelten! volt hogy 8al is mentek!
sajnos igazi tét meccsen nincs csapatunk! Füred ellen ue volt! Kupában éles meccsen aláztak minket, 3 nap múlva, "tétnélküli" alapszakaszbeli meccsen pedig 7el vertük őket! Szeged ellen jó játékkal csak 2el kaptunk ki, hogy hogy nem ott is tét nélküli meccsen!
A Bányász erősödni fog jövőre, füredről nem tudok semmit, de mi gyengülni fogunk...
Nem hiszem , hogy addig nem adtak volna bele mindent. Lehet dolgozik bennük némi dac , hogy most csak azért is megmutatom . Persze nyilván hajtanak , hogy egy jobb csapat szerződtesse őket , de ez teljesen természetes.visca el barca írta:amúgy gusztustalan dolog, de pl ancsin meg robledo is azóta hasít mint az állat, amióta közölték velük, hogy szevasz
Van ilyen, Bombac meg azóta gyengébb (szerintem az),mióta fixálva van a lengyel szerződése.visca el barca írta:amúgy gusztustalan dolog, de pl ancsin meg robledo is azóta hasít mint az állat, amióta közölték velük, hogy szevasz
visca el barca írta:szeged elég jól tolja, sierrat nem láttam még így védeni. ló lenne erre a szünetes +2 gólra a végéig rátenni még kettőt és akkor +4-ről van szerdán keresni valónk...
Abban egyetértünk , hogy nem egy selejtező előtt kell fiatalítani viszont egyszer majd kell és ez áldozatok nélkül nem fog menni. Teljesen természetes , hogy ilyenkor mindig döcög a gépezet ezt viszont be kell vállalni. Talant ott hibázott , hogy ezt egy olimpiai kvalifikációs tornán hajtotta végre. A következő vagy az utána levő világversenyt (amely nem dönt semmiről ) simán beáldoznám a fiatalítás érdekében.Castiel írta:Nem fog, mert az ő megbízatása csak a selejtező párharc végéig szól!
Egyébként igaza van ebben! Majd a következő éra kell hogy a fiatalításról szóljon!