Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Mihu
Director del Fútbol

2010.11.22. 09:51:30

ozsimiki írta: Bizony 8) Sajnos nem nagyon téma itt,párszor írtam már a versenyeiről,akkor is már óriási dolgokat művelt,de győzelem még nem jött össze neki,ezúttal kipipálva. És mindenki úgy beszél róla (nem a magyarokra értem,ők természetesen) mint az egyik legjobb a mezőnyben,aki VB lesz egy napon 8) Legyen igazuk!
Így lehet eljutni egy internetes szimulátor bajnokságból egy világbajnokság dobogójának legmagasabb fokára 8) 8) Óriási dolog amit Norbi művel, még úgy is hogy ezen a pályán lehetetlen előzni. De az a rajt amit produkált az valami egészen elképesztő volt. Nagyon megérdemelte már hogy összejöjjön neki egy győzelem. Ilyen háttérrel, ilyen "tapasztalattal" ilyen eredményt elérni...hát mindenképpen megsüvegelendő :) És ezek mellett még mindig megmaradt ugyan olyan szerény srácnak mint amilyen volt a WTCC előtt. Ez a legfontosabb :) Hajrá Norbi!!!
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2010.11.22. 00:42:45

Én egyáltalán nem voltam megelégedve Madárral sztem ez nem igazán az a produktum amivel tényleg robbantani lehet de tény hogy a lehető legrosszabb ellenfelet hozták el és egy nagyütő és ilyen stílusó ellen kockázatos lett volna egy stílusidegen bokszba belemenni egyszeruen a rizikó tul nagy volt. Inkább még1 promós meccs mint vereség.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.11.21. 23:24:27

Holnap sajnos csak a délutáni meccset fogom tudni megnézni, úgyhogy ha Rafa este lép pályára, akkor nem láthatom... :?
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.21. 15:08:22

Fernando írta:Michelisz Norbi? Futamgyőzelem? Yeah! Gart neki, hatalmas a srác!
Bizony 8) Sajnos nem nagyon téma itt,párszor írtam már a versenyeiről,akkor is már óriási dolgokat művelt,de győzelem még nem jött össze neki,ezúttal kipipálva. És mindenki úgy beszél róla (nem a magyarokra értem,ők természetesen) mint az egyik legjobb a mezőnyben,aki VB lesz egy napon 8) Legyen igazuk!

Kanty!

én sem néztem a párosítást:D csak a meccs számokat,és közvetítést :D sebaj,ez se lesz rossz meccs.

Ferrer-nek nem örülök, Fed simán hozni fogja. De többi 2 meccse már kemény lesz.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.21. 15:03:09

Michelisz Norbi? Futamgyőzelem? Yeah! Gart neki, hatalmas a srác!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.21. 14:53:36

Vissza az egész :!:

:oops: :oops: Elnéztem. Csak azt figyeltem, h hánytól, de most nézem az ATP honlapján és ma:
Soderling-Murray
Ferrer-Federer meccsek lesznek.

Hólnap játszik Rafa és Djoko.

:oops:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.21. 14:48:34

ozsimiki írta:
akkor már,h teljes legyen a kép:

sport2 15.00 élő 1.mérkőzés

sport 1 23.00 felvétel 2.mérkőzés

VAMOS RAFA!
Az itteni adó szerint néztem és az mindkettőt élőben adja :) Egyetértek VAMOS RAFA :D

nem is azért írtam, csak,h akkor már tudják,h mi adja,és mikor (itt) :wink: Ozsi
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.21. 14:42:12

kanty írta:
P.U.Y.O.L. írta: Mikor kezdődik?
15:00, 21:00
akkor már,h teljes legyen a kép:

sport2 15.00 élő 1.mérkőzés

sport 1 23.00 felvétel 2.mérkőzés

VAMOS RAFA!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.21. 14:39:01

P.U.Y.O.L. írta: Mikor kezdődik?
15:00, 21:00
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.11.21. 14:31:57

kanty írta:
Nadal-Roddick

VAMOS RAFA!!!
:wink:
Mikor kezdődik?
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.21. 14:07:35

Na sikerült megnézni nekem is. Madár teljesitményével megvagyok elégedve. Igaz látszott rajta, h rég nem bokszolt, de nem volt ez rossz, a másik meg az, h a kenyai stilusa elég kellemetlen volt.

Martinez-Williams.

Brutális K.O., az év K.O.-ja. Egyébként azt nem értem, h az amerikai miért bokszol ilyen bután, Magasabb volt egy fejjel és ahelyett, h távolról kipontozta volna Martinezt, elkezdett vele közelről verekdeni és ez lett a vége.

Más:
Ma kezdődik a férfi VB.

A két mai meccs:

Djokovic-Berdych
Nadal-Roddick

VAMOS RAFA!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.21. 13:45:56

Én is megnéztem élőben, nyert simán,de a tempón majd még van mit csiszolni.

Természetesen 1év szünet után jó volt ez, GRT MADÁR!

Utána megnéztem a Williams-Martinez cím meccset, hihetetlen mennyire egymásnak estek az elejétől, ez kell a népnek 8)

a 2. menetben Martinez óriási KO-val ütötte ki az esélyesebb Williamst, el is ájult egy kis időre, brutális találat volt, érdemes megnézni aki nem látta.
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2010.11.21. 08:01:19

kanty írta:Ennyire még sosem vártam egy Erdei meccset.
Sajnos itt nincs Sport1 :cry: , de remélem holnap valaki nagyon gyorsan feltölti valahova és akkor megnézem.

Nyerni kell és olyan teljesitménnyel kell nyerni, amely az amerikai közönségnek is tetszik.
Hajrá Madár!!!!
Én néztem,nyert is sima meccsen :wink:

http://www.nemzetisport.hu/okolvivas/ma ... t-2053571/
itt elolvashatod a meccs történéseit.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.20. 19:07:47

Ennyire még sosem vártam egy Erdei meccset.
Sajnos itt nincs Sport1 :cry: , de remélem holnap valaki nagyon gyorsan feltölti valahova és akkor megnézem.

Nyerni kell és olyan teljesitménnyel kell nyerni, amely az amerikai közönségnek is tetszik.
Hajrá Madár!!!!
gergo9
Director del Fútbol

2010.11.19. 23:49:58

Erdei meccshez:
Afféle teszt meccs lesz ez, magyarul meg kell ismertetni és szeretetni az amcsikkal Madár bunyóját.
Kinnt sokkal inkább a látványosabb több kockázattal járó bunyót kedvelik mint a német droidbokszot.
Szval némíleg Madárnak máshogy kell bunyózni, egy elfogadható kimenetel van a meccsnek X meneten keresztül agyon kell verni a kenyait majd kicsapni.
Amiatt van bennem minimális félelem hogy nehogy túl kinyíljon és komolyabban eltalálja az egyébként jó K.O aránnyal rendelkező afrikai gyerek.
Egyéként rutinból kell hozni a meccset.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.18. 21:15:18

kanty írta:Hétvégén keződődik a férfiaknál a VB.

A két csoport:
A csoport: Nadal, Djokovic, Berdych, Roddick
B csoport: Federer, Murray, Söderling, Ferrer

Federer csoportja túnik egy kicsivel nehezebbnek, de itt tényleg nincsenek már könnyű meccsek, a 8 jelenlegi legjobb játékos.

Rafa viszonylag sokat pihent az ősszel, remélem, h ennek meglesz az eredménye és végre begyűjti ezt a hiányzó cimet is.

VAMOS RAFA!!!
Akartam is írni,h Rafa nagyon sokat pihent,ez az ő esetében talán inkább jó lesz, bár ugye általában a több kihagyás ki is zökkentheti az embert, többiek végig pályán voltak, Djoko,Fed,Murray...és nem is voltak rosszak.

De mint írtam, Rafa esetében ez inkább jelenthet előnyt,mint hátrányt.

VAMOS RAFA!

Itt már rossz meccsek nem igen lesznek, nézve a csoportokat :)
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.18. 20:47:07

Hétvégén keződődik a férfiaknál a VB.

A két csoport:
A csoport: Nadal, Djokovic, Berdych, Roddick
B csoport: Federer, Murray, Söderling, Ferrer

Federer csoportja túnik egy kicsivel nehezebbnek, de itt tényleg nincsenek már könnyű meccsek, a 8 jelenlegi legjobb játékos.

Rafa viszonylag sokat pihent az ősszel, remélem, h ennek meglesz az eredménye és végre begyűjti ezt a hiányzó cimet is.

VAMOS RAFA!!!
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.17. 23:43:23

Piqué írta:
Messithebest írta:
socio66 írta:pacquiao megint nagyot bokszolt,péppé verte margaritot.
szegény fazonra rossz volt ránézni a meccs végefele. :)
pacman-en meg egyszerűen nem mutatkoznak a fáradás jelei,szerintem ha harminc menet lenne,akkor is végigbokszolná ilyen tempón a meccset.
remélem azért nem derül majd ki évek múlva,hogy nem volt tiszta,mert amit csinál az szinte embertelen.
Pacman tényleg valami embertelen,amit csinál.Nagyon szétverte Margaritot.
És gyakorlatilag a 12. menetben is ugyanúgy ugrált mint az 1.-ben.Nagyon várom már a Mayweather-Pacman meccset! Remélem nem húzzák mar sokáig......
Hát igen szerintem Pacquiao már a 6. menetben kiüthette volna Margaritot,mert megrogyott a mexikói,de megkegyelmezett neki. :D
Hihetetlen ez a kisember. Meccs után én is azt mondtam, hogy 20 menetet is végig tudna bokszolni ugyanilyen tempóban. Kb olyan a pali, mit a mi Messink, nem lehet rá szavakat találni.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Piqué
Jugador d'estrella

2010.11.17. 22:04:36

Messithebest írta:
pacman-en meg egyszerűen nem mutatkoznak a fáradás jelei,szerintem ha harminc menet lenne,akkor is végigbokszolná ilyen tempón a meccset.
remélem azért nem derül majd ki évek múlva,hogy nem volt tiszta,mert amit csinál az szinte embertelen.
És gyakorlatilag a 12. menetben is ugyanúgy ugrált mint az 1.-ben.Nagyon várom már a Mayweather-Pacman meccset! Remélem nem húzzák mar sokáig......
Hát igen szerintem Pacquiao már a 6. menetben kiüthette volna Margaritot,mert megrogyott a mexikói,de megkegyelmezett neki. :D
Messithebest
Director del Fútbol

2010.11.17. 21:56:18

Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.17. 18:32:42

MQuC írta:A két nagy meccs után lassan itt van Madár mérkőzése is :P Mik a vélemények? Nagyon megrendezett a meccs? Mármint mennyire módszeres az ellenfél választás. Arra mentek, hogy tuti győzzön Erdei? Nem ismerem az ellent.
A kenyait még én sem láttam bokszolni.
Szerintem kb. egy ilyen ellenfél kell bemutatkozásnak: nem klasszis, de viszonlyag jó a mérlege és verhető.
Ezt a meccset hozni kell, nincs mese és majd utánna jöhet egy komolyabb ellenfél.
Én nagyon drukkolok Madárnak, remélem és bizok benne, h szép sikereket fog elérni az USA-ban is.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2010.11.17. 17:10:27

A két nagy meccs után lassan itt van Madár mérkőzése is :P Mik a vélemények? Nagyon megrendezett a meccs? Mármint mennyire módszeres az ellenfél választás. Arra mentek, hogy tuti győzzön Erdei? Nem ismerem az ellent.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.15. 18:51:24

Sikerült megnézni a hétvégi két fight-ot.

Pacquiao-Margarito

Most nem jövök azzal, h vélhetőleg ki mennyit kokszol, és h kinek mit találtak az öltözőjében.
A meccs elképesztő volt, Pac amit csinált az már nem emberi, szerencse, h a mexikóinak nem lett semmi komolyabb baja. Margarito is kihozta magából a maxot és ha egy kicsit gyorsabb akkor talán még esélye is lehetett volna, igy is egyszer sikerült megfognia Pac-et.
Jöjjön már a May-Pac gigameccs.

Haye-Harrison

Ez maga volt a vicc. Harrison tényleg nem érdeli meg, h megkapja a felépti diját.
Haye pedig választhatna már egy igazi ellenfelet és ne az ilyen meccsek után legyen nagy a szája, h "most aztán reszkessetek Klitschkok " :roll:

Aki nem látta és megakarja nézni a két meccset:
Pac-Marga
Haye-Harrison
socio66

2010.11.14. 13:39:47

pacquiao megint nagyot bokszolt,péppé verte margaritot.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.13. 21:56:11

Fecooo írta:most adják sport1-en... dilemma mi? :D (még 0-0 van)
majd döntő szettnél kapcsolgatok, azért a Barca bőven előnyt élvez.

szerk: Messi gólra pont visszakapcsoltam :D már maradok is végig, megvágva mutatták a meccset, így döntő szett 6-5től néztem végig, Federernek Monfils adogatásánál 5 meccs lasztija volt :D onnan sikerült kikapnia tie breakben. Döntő szettben volt 4-1 is Federernek, szóval nem semmi feltámadás volt.
Kép
Válasz küldése