Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így lehet eljutni egy internetes szimulátor bajnokságból egy világbajnokság dobogójának legmagasabb fokáraozsimiki írta: BizonySajnos nem nagyon téma itt,párszor írtam már a versenyeiről,akkor is már óriási dolgokat művelt,de győzelem még nem jött össze neki,ezúttal kipipálva. És mindenki úgy beszél róla (nem a magyarokra értem,ők természetesen) mint az egyik legjobb a mezőnyben,aki VB lesz egy napon
Legyen igazuk!
BizonyFernando írta:Michelisz Norbi? Futamgyőzelem? Yeah! Gart neki, hatalmas a srác!
Az itteni adó szerint néztem és az mindkettőt élőben adjaozsimiki írta:
akkor már,h teljes legyen a kép:
sport2 15.00 élő 1.mérkőzés
sport 1 23.00 felvétel 2.mérkőzés
VAMOS RAFA!
akkor már,h teljes legyen a kép:kanty írta:15:00, 21:00P.U.Y.O.L. írta: Mikor kezdődik?
15:00, 21:00P.U.Y.O.L. írta: Mikor kezdődik?
Mikor kezdődik?kanty írta:
Nadal-Roddick
VAMOS RAFA!!!
Én néztem,nyert is sima meccsenkanty írta:Ennyire még sosem vártam egy Erdei meccset.
Sajnos itt nincs Sport1, de remélem holnap valaki nagyon gyorsan feltölti valahova és akkor megnézem.
Nyerni kell és olyan teljesitménnyel kell nyerni, amely az amerikai közönségnek is tetszik.
Hajrá Madár!!!!
Akartam is írni,h Rafa nagyon sokat pihent,ez az ő esetében talán inkább jó lesz, bár ugye általában a több kihagyás ki is zökkentheti az embert, többiek végig pályán voltak, Djoko,Fed,Murray...és nem is voltak rosszak.kanty írta:Hétvégén keződődik a férfiaknál a VB.
A két csoport:
A csoport: Nadal, Djokovic, Berdych, Roddick
B csoport: Federer, Murray, Söderling, Ferrer
Federer csoportja túnik egy kicsivel nehezebbnek, de itt tényleg nincsenek már könnyű meccsek, a 8 jelenlegi legjobb játékos.
Rafa viszonylag sokat pihent az ősszel, remélem, h ennek meglesz az eredménye és végre begyűjti ezt a hiányzó cimet is.
VAMOS RAFA!!!
Hihetetlen ez a kisember. Meccs után én is azt mondtam, hogy 20 menetet is végig tudna bokszolni ugyanilyen tempóban. Kb olyan a pali, mit a mi Messink, nem lehet rá szavakat találni.Piqué írta:Hát igen szerintem Pacquiao már a 6. menetben kiüthette volna Margaritot,mert megrogyott a mexikói,de megkegyelmezett neki.Messithebest írta:Pacman tényleg valami embertelen,amit csinál.Nagyon szétverte Margaritot.socio66 írta:pacquiao megint nagyot bokszolt,péppé verte margaritot.
szegény fazonra rossz volt ránézni a meccs végefele.
pacman-en meg egyszerűen nem mutatkoznak a fáradás jelei,szerintem ha harminc menet lenne,akkor is végigbokszolná ilyen tempón a meccset.
remélem azért nem derül majd ki évek múlva,hogy nem volt tiszta,mert amit csinál az szinte embertelen.
És gyakorlatilag a 12. menetben is ugyanúgy ugrált mint az 1.-ben.Nagyon várom már a Mayweather-Pacman meccset! Remélem nem húzzák mar sokáig......
Hát igen szerintem Pacquiao már a 6. menetben kiüthette volna Margaritot,mert megrogyott a mexikói,de megkegyelmezett neki.Messithebest írta:Pacman tényleg valami embertelen,amit csinál.Nagyon szétverte Margaritot.socio66 írta:pacquiao megint nagyot bokszolt,péppé verte margaritot.
pacman-en meg egyszerűen nem mutatkoznak a fáradás jelei,szerintem ha harminc menet lenne,akkor is végigbokszolná ilyen tempón a meccset.
remélem azért nem derül majd ki évek múlva,hogy nem volt tiszta,mert amit csinál az szinte embertelen.
És gyakorlatilag a 12. menetben is ugyanúgy ugrált mint az 1.-ben.Nagyon várom már a Mayweather-Pacman meccset! Remélem nem húzzák mar sokáig......
Pacman tényleg valami embertelen,amit csinál.Nagyon szétverte Margaritot.socio66 írta:pacquiao megint nagyot bokszolt,péppé verte margaritot.
A kenyait még én sem láttam bokszolni.MQuC írta:A két nagy meccs után lassan itt van Madár mérkőzése isMik a vélemények? Nagyon megrendezett a meccs? Mármint mennyire módszeres az ellenfél választás. Arra mentek, hogy tuti győzzön Erdei? Nem ismerem az ellent.
majd döntő szettnél kapcsolgatok, azért a Barca bőven előnyt élvez.Fecooo írta:most adják sport1-en... dilemma mi?(még 0-0 van)