szerk: egyértelmű, h a meccsünk az első

azt a rohadt...ezek felülmúlhatták Llodráékét, pedig az is kegyetlen volt.Fecooo írta:Monfils (francia, 12.)–Federer (svájci, 1.) 7:6, 6:7, 7:6
nem láttam ezt a meccset...![]()
![]()
Régebb én is sokat néztem, most már annyira nem köt le, de egy két nagyobb eseményt megpillantok azért még.. Itt Romániában nagy a népszerűsége, persze ez a kommentárnak is köszönhető ami szerintem nagyon jó. Nekem Cena a nr1 és persze Undertakersocio66 írta:tv6-on hétfőnként 9től pankráció megy,szinte az eredeti adásokat adják le,pár kivágással.
gondolom sokan nem ismeritek ezt a sportot,vagy inkább showt,vagy tévhitetek van róla,érdemes egyszer kétszer megnézni,engem anno megragadott,azóta nézegetem.
ebben a tv6-os cuccban mondjuk a szinkron borzalmas,eredetiben sokkal jobb,de a lényeg átjön itt is.
szóval csekkoljátok,érdemes.
a végén tény hogy nem vállalta fel a harcot,kicsit fel is bosszantott,mert esélye lehetett volna a dobogóra ,de szinte átadta a helyet a többieknek. persze lehet hogy nem volt már annyi a gumikban, nem tudom.barcafan0911 írta:Talmácsi milyen szépen elszúrta a futamot. 1. helyről rajtolt és még a dobogóról is lemaradt.
vegyes párost, meg a férfi párost nézd meg mindenféleképp, hát én néha nézni nem tudtam, mert sírtam a nevetéstől, főleg az utóbbin. nem akarom lelőni a poént de:P.U.Y.O.L. írta:Bahramit én is bírom! Hatalmas showman az öreg. (bár ebből a gálából csak a Landl - Wilander találkozó végét láttam, de majd pótolom...)kennyke04 írta:Nagyon jó ez a tenisz gála, hát mekkora játékok vannak benne, Bahrami meg óriási arc
bizony, én is bírom.Replay írta:Elena nagyon fog hiányozni! Azon kevés női teniszező volt, akit szerettem nézni. Képességei alapján nyerhetett volna GS-t.
2 GS döntő azért csak összejött 16 egyéni WTA cim egy olimpiai arany mellett.
A legjobb világranglistás helyezése a 3. volt.
Bahramit én is bírom! Hatalmas showman az öreg. (bár ebből a gálából csak a Landl - Wilander találkozó végét láttam, de majd pótolom...)kennyke04 írta:Nagyon jó ez a tenisz gála, hát mekkora játékok vannak benne, Bahrami meg óriási arc
Hát ez alap, mivel úgy látom h az íreknek és az ausztráloknak külön szabályaik vannak és még létre hoztak egy 3. szabályrendszert a nemzetközi meccseikhezMelkor írta: Nekem is tetszik, érdekes sport, bár úgy látom a szabályok még nem teljesen tiszták.