Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Top 10 zsák idén:neobarca írta:Értelek. Sztem semmilyen módon nem lenne jobb neki LA-ban. Akkor inkább tényleg maradjon a Knicks-ben. Azért itt 2 év múlva lesz potenciál.socio66 írta:Ha Gasolnak nem adnak új szerződést, akkor befér, más kérdés hogy ez egyértelműen halálra ítélt projekt lenne, Kobe szépen megkötötte a Lakers kezét a következő két évre.
Tegnapi hírekben volt megint, hogy a vezetőség Rondo-ban látja elsődlegesen a megoldást, és hogy bízunk abban, hogy ő fogja kéri az idecserélését, az a baj ez a mi részünkről okés csak, a másik két fél számára nem látom hol éri meg.
Rondot én is olvastam. Király lenne tényleg. Főleg ha ő kérné. Olvastam pletykákat, hogy Melo beszélt vele, de sztem nem sok valóságtartalma van. Viszont ha Rondo jönne akkor nem lenne elég hely mondjuk egy Love-nak nem?
Egyébként az OKC meccsen Lowry nevével volt hangos a Garden. Ő sem reménytelen eset. Sérülések hátráltatták, de talán kinőtte. Minden esetre ebben az évben ő is nagyon meggyőző...
És akkor egy kis cirkusz:
http://www.youtube.com/watch?v=TmJIsZWyLm0" target="_blank
Értelek. Sztem semmilyen módon nem lenne jobb neki LA-ban. Akkor inkább tényleg maradjon a Knicks-ben. Azért itt 2 év múlva lesz potenciál.socio66 írta:Ha Gasolnak nem adnak új szerződést, akkor befér, más kérdés hogy ez egyértelműen halálra ítélt projekt lenne, Kobe szépen megkötötte a Lakers kezét a következő két évre.
Tegnapi hírekben volt megint, hogy a vezetőség Rondo-ban látja elsődlegesen a megoldást, és hogy bízunk abban, hogy ő fogja kéri az idecserélését, az a baj ez a mi részünkről okés csak, a másik két fél számára nem látom hol éri meg.
Ha Gasolnak nem adnak új szerződést, akkor befér, más kérdés hogy ez egyértelműen halálra ítélt projekt lenne, Kobe szépen megkötötte a Lakers kezét a következő két évre.neobarca írta: Ha jól tudom, illetve Bazskáék említettél a karácsinyi Knicks meccsen (vagy a Trash Talk-ban), hogy az LA Kobe új szerződése miatt biztosan nem fogja tudni elhozni Melo-t. Nem tudom mennyi ennek a valóság tartalma de valóban az LA még évekig nem számottevő csapat Melo ide vagy oda.
Ez biztos nagyon be fog tenni az Atlantának. Millivel nagyon jó párost alkottak. Kíváncsi leszek, hogyan fogják tudni megoldani a helyettesítését. Egyébként van esélye, hogy PO-ra felépül?Bob_Marley írta:Horfordról senki nem beszél?
Ha jól tudom, illetve Bazskáék említettél a karácsinyi Knicks meccsen (vagy a Trash Talk-ban), hogy az LA Kobe új szerződése miatt biztosan nem fogja tudni elhozni Melo-t. Nem tudom mennyi ennek a valóság tartalma de valóban az LA még évekig nem számottevő csapat Melo ide vagy oda.socio66 írta:Egyelőre a Lakers vetődött fel vele kapcsolatban,
Csak oda ne! Világ életemben rühelltem a Magicet. Nem sok unszimpatikusabb csapatot ismerek náluk számomra.Bob_Marley írta:Szerintem egy Magic pl felvetődhetne nála
Persze a számai szerintem is nőni fognak, de ezzel egyidejűleg a hatékonysága csökkenni. MVP szempontból pedig azért ez fontos, főleg, ha egy James az ellenfél.csababarca írta:Egy dupla-duplával benyitott azért,mellé 6 assist. Szerintem a számai nem fognak csökkenni,sőt! Több labda lesz a kezében,persze a winekkel lehet lesznek gondok.kanty írta:Westbrook térdét újra műteni kell, kb. kihagy két hónapot. Ezzel "az OKC megnyeri a konferenciát és Durant MVP lesz" elméletemnek kb. annyi.
Egy dupla-duplával benyitott azért,mellé 6 assist. Szerintem a számai nem fognak csökkenni,sőt! Több labda lesz a kezében,persze a winekkel lehet lesznek gondok.kanty írta:Westbrook térdét újra műteni kell, kb. kihagy két hónapot. Ezzel "az OKC megnyeri a konferenciát és Durant MVP lesz" elméletemnek kb. annyi.
Hát tényleg elég szomorú volt nézni. Ennyit számít Carmelo és talán valaki szólhatna J. R.-nak, hogy nem kéne elszórni a labdákat...neobarca írta:Hát ez eléggé nézhetetlen volt Knicks drukkerként. Hol vannak azok a gyönyörű játékok, amik tavaly voltak? Netts2 voltunk. 0 fantázia csak az erőltetés.
Védekezés tragédia. Kérem. Miért nem lehet odaállni? Már az is érhet valamit.
De a támadó oldalt is hagyjuk. Chandlert pl abszolút nem használjuk támadó oldalon. Udrih többet ne irányítson. J.R.-t meg messze elkergetném még a városból is.
Amar'e szegény odatette magát, de pont semmit nem ért. Ez a kis Hardaway még sokra viheti, de ő amolyan shooter lesz azt annyi.
Rendesen lemosott minket az OKC. Hozzá tartozik, h kb mindenhonnan bedobták. Durant nagyon korrekt. Westbrook tripla dupla. Viszont nekem Ibaka játéka tetszett a legjobban. A pad is ott volt. Mondjuk ennek az OKC-nek nem mi vagyunk az igazi ellenfele.
Woody szerintem már nem Meloékkal szilveszterezik.
Nah most egy kis Mia-Lal. Remélem szorosabb meccs lesz. És most, hogy nincs Kobe, még akár meglepetés W-t is hozhat a Staples...