Na akkor én is fórum közelbe kerültem.
Megvan.

Őszintén szólva nem gondoltam volna, h Rafa ilyen fölénnyel nyeri a tornát. Persze biztam a kezdés előtt, h sikerül neki, de nehezebb menetelésre számitottam, szerencsére nem lett igazam.
Most nem kezdek arról irni, h Federer GS rekordját megdöntie, vagy, h hány GS győzelem áll még előtte. MERT ha egészséges akkor az biztos, h még jópár.
Amikor én Rafa fan lettem akkor még az a játékos volt aki futott, mint az állat, mindent vissza adott és szinte lehetetlen volt leütni a pályáról. Ez mára teljesen megváltozott, teljesen átalakult a teniste és szerintem ez az egyik legnagyobb érdeme, h egy nagyon magas szintem volt, de változtatnia kellett és TUDOTT.
Szabó Gábornak abban teljesen igaza volt, h jelenleg Rafa a legkomplettebb teniszező, fúra, h ez nem Federerre igaz jelenleg. Pár éve még elképzelhetetlennek tartottam volna egy ilyen állitást.
Kiváncsi leszek arra, h még mennyi ideig tud ennyire "éhes" lenni, még mennyi ideig akarja ilyen szinten a győzelmet. Mert ha sokáig és az egészésével sem lesz különösebb gond az elkövetkező években akkor még sok szép siker vár rá.
Djokovicot is megkell dicsérni, elképesztő két hetet produkált, megvert egy Federert és utánna kikapott a jelenlegi legjobb játékostól, benne van a pakliban.
Érdekes lesz, h mit hoz a jövő. Még meddig tart a Federer-Nadal/Nadal-Federer korszak. Van egy olyan érzésem, h már nem sokáig. Valahogy azt érzem, h Federer már tud olyan szintem pörögni, mint régen, nem annyira fontos számára a tenisz. Amikor tényleg a legjobb volt akkor is sokszor kikapott Rafától, egy jóval gyengébb Rafatól, mint a jelenlegi.Persz azért még lesz néhány csatájuk.
VAMOS RAFA

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.