Dani szépen visszajött a második helyre, de sajna a végére elfogyott kicsit a tempo, talán a gumi miatt, vagy nemtom.
Viszont Hayden mekkora előzést tolt te jó isten

Világbajnokhoz méltó teljesítmény volt.
Igen ez így van, de annyira azért nem csinálja gusztustalanul, hogy kifejezetten idegesítő legyen...(ahogy azt te is említetted, elismeri, amit el kell)ozsimiki írta: szerk: én nagyon bírom Szabó Gábort,de amióta valaki felhívta a figyelmem,h nagyon nem szereti Rafát,és ez érződik a közvetítésén, jobban is figyelem. És néhol azért megfigyelhető, most is csomó dolgot úgy állít, be,h Djoko rontotta el, ajándékozta el, stb, de azt nem említi,h Rafa kb 5-6 breaklasztit rontott el,és nem rontották el vele. mind1, ettől függetlenül elismeri amit el kell.
Pont ezt akartam én is leírni. Rafára abszolút nem jellemző, hogy ennyi break labdát elpocsékol! Közben a 6. is elúszott ebben a Gameben.ozsimiki írta:már eldönthette volna rég a 3.szettet, rengeteg break laszti marad kihasználatlanul, de amíg legalább a break előnyt őrzi,addig nincs gond.
hol Djoko hárítja szépen a dupla breakhez a lasztikat, hol Rafa bátortalan néhol.
most megint egy...megint elrontja....ebben a gémben 4 volt belőle, előzőben 2...