Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem sok Timberwolves meccset láttam idén, de azt pont elkaptam, amikor a Clippers ellen az első pár perc után Lovenak váltania kellett Pekovic-csal, mert egyszerűen nem tudott mit csinálni Griffinnel, úgy tolta be a palánk alá, és úgy verte meg pozícióból, ahogy akarta, ez azért nagy hátrány.Game90 írta:Ki a jobb: Love vagy Aldridge?
Javítottam is, azonnal, amint észrevettem!Azt Celeknek dobta oda, és Celek nagyon okosan, és jó fej módjára csücsült a hóba le. Felesleges lett volna szivatni őket, plusz milyen állatság már csúszkálni a hóbanGyermeki mosollyal csinálta, többet ért a TD-nél.
Kár, hogy jövőhéten mi megyünk Minnesotába...Petersont imádom, de nem játszott még Phillyben?
http://www.youtube.com/watch?v=2isksLw0jW8" target="_blank
Volt olyan meccs, ahol a mikulást dobálták szanaszéjjel, szóval Ők az igazi állatok
Várható volt, szóval nem kellett hozzá nagy tehetségGareth Tello írta: Ez a trade meg érdekes, emlékszem, hogy pár hete mondta valaki (fantasy kapcsán), hogy úgyis el fogják majd cserélni Gay-t (talán pont te voltál, Game, vagy neo?), igaza lett.
Azt Celeknek dobta oda, és Celek nagyon okosan, és jó fej módjára csücsült a hóba le. Felesleges lett volna szivatni őket, plusz milyen állatság már csúszkálni a hóbandjibril írta: Sajnos az a játék nincs benne, amikor eladtuk, hogy futójáték lesz, Foles odalöbbölte Celekhez a labdát, akit teljesen egyedül mehetett a célterület felé, de ő inkább fogta magát, és 10 yardnál leült, mert szerinte 20 pont előnyről még történhetett volna bármi kb 80-90 mp alatt..![]()
Mondjuk a mai meccseket látva, lehet hogy megérte!![]()
Foles: Megvan az 1. Int, ami nem is baj, egy gonddal kevesebb. Ráadásul egész jól kezelte!
Eazzy remélem nézted a meccset, mert ilyet tényleg ritkán lehet látni!
Kedd hajnalban pedig GO BEARS!
Szerk.:
Adrian Peterson twitteren: "A Ravensé a legrosszabb szurkolótábor, amit eddig tapasztaltam. Hógolyókkal dobáltak minket végig a 4. negyedben, mint valami kisgyerekek."
Én írtam neked, de lehet Game is. Várható volt. Bár nem gondoltam volna, hogy pont a Kingsel hoznak össze egy cserét. Toronto-ban építkeznek, konkrétan Vala kivételével mindenki mehet. Nem tudom amúgy, hogy kinek érte meg jobban ez a csere. Vasquez-re kíváncsi leszek milyen hatással lesz. Na meg Lowryra is.Gareth Tello írta:Ez a trade meg érdekes, emlékszem, hogy pár hete mondta valaki (fantasy kapcsán), hogy úgyis el fogják majd cserélni Gay-t (talán pont te voltál, Game, vagy neo?), igaza lett.
AMIR JOHNSON PLAYIN' LIKE HE'S HAPPY I LEFT. WHAT DA HELL?!Game90 írta:Hivatalos: Gay, Gray, Acy for Vasquez, Patterson, Hayes, Salmons.
DeRozan-nek mostantól mennyi rádobása lesz meccsenként? Over/under 23,5.
Ez meg hatalmas:
https://twitter.com/DidRudyGayMiss" target="_blank