Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem tudom h most ki melyik sulycsoportban meccsel, de ha összeresztnek oket, bizos h may nyerne a nagyobb utoereje miatt. amugy a sarga taho klasszisokkal jobb bunyosBoixos írta:Mayweather: Megfőzöm a kis sárga tahót!
Ez a show része. Van aki aktivabban csinálja(May) és van aki visszafogottabban(Pac). A lényeg az, h sajnos még nem jött össze ez a bunyó.Boixos írta:Mayweather: Megfőzöm a kis sárga tahót!
remélem, ezért a beszédéért le fog padlózni ez a nagypofájú gyerek, akit eddig azért valahol tiszteltem.
ráadásul még buta is, mert elmondta amiket elmondott, utána előáll egy ilyen dumával:
"Az én szívemben csak szeretet van az emberek iránt."
tényleg rendkívűl hitelesnek tűnik.![]()
![]()
igen, én hallottam már róla, épp ezért azt hittem,h már Kohlschreiber ellen ellazúlja és kiesik,de ott még továbbment. (én a helyében vagy nagyon menni akartam volna,vagy mindent megtenni mindenki ellen,h ezzel is emlékezetessé tegyem ezeket a napokatkanty írta:
Gilles Simon nem éppen élete meccsét játszotta tegnap Rafa ellen. Végig úgy tűnt, h nem 100%-ban a meccsre gondol. Kiderült, h Simon apuka lett. Lehet, h Ti tudtátok, de én most olvason és nekem új![]()
Grat. neki(is).
VAMOS RAFA!!!!
Az utolsó szett végét már nem láttam, de nagyon örülök neki, hogy kiesett a skót. Kemény pályán gyakran végállomás volt Nadal számára...ozsimiki írta: Megvan! 2.meccslasztiját kihasználta, így nem is kellett már szerválnia a meccsért.
Wawrinka-Murray 6-7,7-6,6-3,6-3
úgy néz ki nem súlyosP.U.Y.O.L. írta:Remélem nem sérült meg Wawrinka. Akkora szerencséje nem lehet a skótnak...
Sajnos így van. Én nem nagyon örülnék neki, ha Murray lenne az ellenfél az elődöntőben...(akkor már inkább Federer, persze ez nem jöhet létre...)ozsimiki írta: ettől függetlenül 3 szettben fog továbbmenni a skót sajna...(legalábbis szntem)
elődöntőben megint összejöhet a Rafa-Murray meccs,ezúttal már meg kell verni, utóbbi időben kemény pályán Andy a meggyőzőbb kettejük meccsein, változtatni kellene
ettől függetlenül 3 szettben fog továbbmenni a skót sajna...(legalábbis szntem)P.U.Y.O.L. írta: Simon
Wawrinka pedig igencsak megnehezítheti Murray dolgát!
Így van! Nem ellenfél ezúttal Simon. Csak így tovább.ozsimiki írta:Nadal is simán fog továbblépni a 4.fordulóba...
6-4,6-4,4-0ra vezet Simon ellen.
így tovább!
VAMOS RAFA!