Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amióta átment Biaggi a Superbike-ba, azóta MotoGP-t csak Talmácsi miatt néztem, (csak az ő futamait) de ebben az idényben egy futamát se láttam, most, hogy a Digin megszűnt az élő közvetítés, így már nem is fogom látni. (Szerencsére a Superbike még a Eurosporton van...)Eazzy írta:Hali!
Valaki nézi itt a MotoGP-t?
Sajna már a Digi sem adja a neten...nagy kár hogy sehol nem lehet normálisan nézni...legalábbis számomra.
Misano jön most, kb 10 perc múlva. Remélem ezt is behúzza Dani...jó lenne valahogy feljönni a végére Lorenzo nyakára...bár ekkora lemaradásból...na de most végre igazán pöpec a HRC.
http://www.usopen.org/en_US/scores/sche ... ule12.htmlS.Agüero írta:Nem tudja valaki, h milyen meccsek lesznek ma éjjel az US Open-en?
Mert meg szeretném tudni, h milyen meccseket nézhetek az éjjel.![]()
Köszönöm előre is a választ!
Azt nem tudom, viszont az előbb láttam, hogy Wozniacki és Sharapova egymás ellen fognak játszani.S.Agüero írta:Nem tudja valaki, h milyen meccsek lesznek ma éjjel az US Open-en?
Mert meg szeretném tudni, h milyen meccseket nézhetek az éjjel.![]()
Köszönöm előre is a választ!
Én James Blakeben láttam megfelelő potenciált, amikor feltűnt, (még mikrofon hajjalozsimiki írta:Szegény Harrison kikapott, 18 éves amerikai gyerek majdnem bejutott a 3.körbe, Stakhowsky verte meg 5.szett rövidítésben,pedig 3 meccs lasztija is volt a tie breakben az amerikainak.
Örülök neki,hogy végre nem egy szervagép amerikai tűnt fel, mostanában csak ilyenek voltak: Fish,Isner,Dent.... Roddick is inkább arról híres.
Örülnék már egy Agassi típusúnak amerikából, Harrison talán szépen fog fejlődni.
Igen.ozsimiki írta:
Djoko ezen az ágon van? bár Ő vhol el fog fogyni,és kiesik.
Jogos.Primitive írta: Halkan jegyezném meg, hogy Viktor Troicki is szerbÉs nagyon jó haverok Djokoviccal!
Halkan jegyezném meg, hogy Viktor Troicki is szerbkanty írta:Djokovic is ott van a második körben, igaz a vártnál sokkal nehezebben. Troicki viszonylag nagy harcra késztette, hiszen a szerb előbb szett majd az ötödik játszmában breakhátrányban is volt, de végül azért meglett a továbbjutás.
Azért elképesztő, h évek óta nem tudnak semmit sem kezdeni a a kondijával, minden hosszabb meccsen rendesen szenved.
Éjjelre VAMOS RAFA!!