Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hihetetlen ez az ember!Azt hittem a RG es a Wimbledon utan,hogy vege,de megse felallt megnyert 1 tornat jatszott 1 dontot es szerintem most se lesz megallas a dontoig.Itt pedig lehet verni Rafat.Meglatjuk,en szurkolok neki.piton írta:Roger könnyedén vette az első kört! Sima 3 játszmában jutott tovább 93 perc alatt.
Egy újabb fantasztikus ütés tőle a tegnapi meccsről:![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=FeG9U51X ... r_embedded#!
A magyarok közül Ági két játszmában nyert, Gréta viszont kiesett, pedig lett volna esélye a döntő szettre.
Őrült...piton írta:Roger könnyedén vette az első kört! Sima 3 játszmában jutott tovább 93 perc alatt.
Egy újabb fantasztikus ütés tőle a tegnapi meccsről:![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=FeG9U51X ... r_embedded#!
A magyarok közül Ági két játszmában nyert, Gréta viszont kiesett, pedig lett volna esélye a döntő szettre.
igen, ez egyértelmű, én azt hittem,h Puyol a karrier GSre gondol, mert én arra. az meg tavaly ilyenkor is meglehetett volna már neki.fcbarca0827 írta:Ausztráliában szerintem Federer nyert.P.U.Y.O.L. írta:[(javítsatok ki, de nem nyerte eddig meg idén mind a 3 Grand Slam-et?)
Ezért kértem, hogy javítsatok ki...fcbarca0827 írta:Asztráliában szerintem Federer nyert.
Ausztráliában szerintem Federer nyert.P.U.Y.O.L. írta:[(javítsatok ki, de nem nyerte eddig meg idén mind a 3 Grand Slam-et?)
Most lehet, hogy egy kicsit elbeszélünk egymás mellett vagy egyszerűen csak én emlékszem rosszul, de én arra céloztam, hogy most 1 éven belül lehet meg a 4!!! (javítsatok ki, de nem nyerte eddig meg idén mind a 3 Grand Slam-et?)ozsimiki írta:Tavaly ilyenkor is zsákban volt már a másik 3 :wink
Remélem is. Itt az idő, hogy meg legyen végre a US Open is! Ráadásul most lenne a legjobb az időzítés, mert a másik 3 már zsákban!kanty írta: Holnap. A pontos idő még nincs meg, legalábbis a US open hivatalos honlapján nem találtam.
Egyébként azt nyilatkozta, h mind szellemileg, mind pedig fizikálisan jó állapotba van és optimistán várja a rajtot.
Holnap. A pontos idő még nincs meg, legalábbis a US open hivatalos honlapján nem találtam.P.U.Y.O.L. írta:
Mikor kezd???
Mikor kezd???kanty írta: Rafa egyébként az orosz Gabashvili ellen kezd.
Vamos Rafa!!!!
A kettő nem egy kávéház.Fecooo írta:
sajnos megszokhattuk, h itthon mindig vannak egyenlőbbek az egyenlőknél... már meg se lepődök ilyenen...bezzeg, amikor ki kellett volna állni az atlétáink mellett, az nem sikerült... a fehéroroszok is megúszták, azok pedig még doppingoltak is, nem csak elmulasztottak egy mintaadást...