Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindketten 14 nyarán léphetnek ki a szerződésükből, játékosopcióval, de gondolom Amare nem fog önszántából lemondani 23 millió dollárról, szóval még egy évet itt fog maradni.neobarca írta: Egyébként a jövő alatt 2015 nyarát érted? Mert ha jól tudom Melo 1 évvel később jön és ő most 2014 nyarán jár le. Amare 5-6 éves szerződést kapott vagy mi a fax?
És miután a várható zakót felvettük NO-ban, így fej-fej mellett a két csapat.djibril írta:Jíííhááá újabb Eagles Win
Minden válaszodra egyszerre: Vazzzeeee...Game90 írta:...
Nem.neobarca írta: Mellesleg Amere-val nem lehet valamit kezdeni?
Nem.neobarca írta:Tudom, hogy cserélhetetlen de egy draftcetlire vagy valami?
Billups-ra már ment az amnesztia.neobarca írta:Vagy amnesztiával nem tudnánk elküldeni?
Jövőre.neobarca írta:Egyáltalán mikor jár le? Idén nem?
Egy Boston szurkolótól nagyon hiteles ez a betalálás.Bob_Marley írta:Ezt már múltkor is írtam, hogy nem hiszem, hogy akár a Philly akár más jobban megérdemelné Wigginst, s kicsit olyan érzésem van, mikor olvasom ezeket, hogy mintha a Sixersnek kötelező lenne őt kapni. (még ha most egy óhajtó környezetben is van).Eazzy írta:
Álom lenne, ha Nerlens Noel felépül és kapunk egy Wigginst is. Pár év és kondenterek lennénk, méghozzá nagyon. Na jó abbahagytam, hozzá kéne már szokni, hogy Philly szurkolónak nem jár siker...
Philly szurkolónak nem jár siker?Ha egy nem tudom Magic szurkoló írta volna még megértem, vagy egy Kings, de egy Sixers?? Az NBA egyik legpatinásabb csapata, oké 3 bajnoki címmel, de nem sok csapat tud ennél többet felmutatni, ráadásul mindig élvonalban volt a Sixers. Ezen azért eléggé felkaptam a fejem, hogy nem jár siker.
Kemény hetek várnak ránk, nincs mit szépíteni. Nincs mese, ahogy Melo is mondta, ki kell találni valami taktikát. Most leszek kíváncsi Woodyra. Azért ha tegnap valaki nézte a mérkőzést, szórványos füttyszó meg edzőbuktatás moraját észrevehette. Mellesleg nem hiszem, hogy lenne valaki jobb most a piacon mint a kiskopasz. Én pl kifejezetten szeretem őt. Nem az ő hibája, hogy Chandler kivételével nincs használható magasunk.socio66 írta:Tysont pedig senkinek nem kell bemutatni, az egyik legnagyobb impact a ligában védőoldalon, ahogy egyik pillanatról a másikra javított a csapat védekezésén, az tökéletesen mutatja ezt.Bob_Marley írta:én nem értek egyet azzal, hogy ligaelit védők lennének.
Nem azt írtam, hogy a kezdő minden tagja elit védő, hanem hogy minden posztra van egy, ha nem is elit, de nagyon jó védő játékosunk.Bob_Marley írta:én nem értek egyet azzal, hogy ligaelit védők lennének.
Az öngól az zseniális, az véleményem szerint 10-szer nagyobb hiba volt, mint Wade-é. Akkora alapszabály minden labdasportban, hogy saját kapu felé SOHA nem adjuk a labdát, ha nincs kontroll alatt. Csávó kifut, s miért dobja hátra, fel nem tudom fogni.Game90 írta:
Wade-nek jár a taps:
http://youtu.be/qGObsdWNvpU" target="_blank
Ez volt már?![]()
http://youtu.be/NH-Z3WFVxUw" target="_blank
Ezt már múltkor is írtam, hogy nem hiszem, hogy akár a Philly akár más jobban megérdemelné Wigginst, s kicsit olyan érzésem van, mikor olvasom ezeket, hogy mintha a Sixersnek kötelező lenne őt kapni. (még ha most egy óhajtó környezetben is van).Eazzy írta:
Álom lenne, ha Nerlens Noel felépül és kapunk egy Wigginst is. Pár év és kondenterek lennénk, méghozzá nagyon. Na jó abbahagytam, hozzá kéne már szokni, hogy Philly szurkolónak nem jár siker...
Ma nem tudott senki fellépni, azt látom, de azért a periméteren Felton és Smith jó pontszerzők, Shumpert is folyamatosan stabilizálja a tempóját, a festékben pedig Amare és Bargnani is hozhat bármikor egy húsz pontos estét, ha olyan napjuk van, ennél nagyobb firepower nem nagyon van más csapatnál sem. Arról nem is beszélve, hogy emellett jóformán minden posztra van egy elit védőnk is, az életkor összetétel is rendben van, szóval szerintem több van a csapatban annál, amit látunk, de ez van.neobarca írta: Akkor kérdeném, szomorúan. Kik azok?
Ja. 4-6 hét...varnagykrisztian írta:Neo, tudható hogy Chandler kb. mikor térhet vissza......bent van a FANTASY csapatomban
Neo, tudható hogy Chandler kb. mikor térhet visszaneobarca írta:Hát. Simán lemosott minket a Spurs...Chandler hiánya nagyon érződött. Védekezés 1. J.R. visszatért de minek. Nagyon nem érezte ma a dolgokat és ezt ő is belátta. (látszódott a fején)
Akkor kérdeném, szomorúan. Kik azok?socio66 írta: Négy-öt potenciális 15-20 pontos játékosunk van, sokkal jobban el lehetne osztani a dobásokat szerintem.
messideco írta:Ebből playoff sem lesz.
Így már érthető a gyengélkedése:varnagykrisztian írta:HOUSTON - Los Angeles Clippers 94-107
Újabb hazai zacsi, HARDEN 38 MIN alatt 12 PTS, 5 REB, 5 AST, 27% FG
......ez nagyon kevés egy vezértől
, Parsons (23), Howard (21 PTS), Beverley (19)......elfogadható
Ahogy olvasgatom az összefoglalót 3. negyed közepétől zuhantunk össze, +11-ről lett -13
Lassan kiesünk a konferenciánk legjobb 8-ából
Pacers csapatként nagyon erős, minden posztra épp odaillő elemek vannak. George meg TOP3 a posztján (igen, jobbnak tartom mint Anthonyt jelenleg mindenféleképpen). George Hill egy intelligens jó irányító, Stephenson hajaz a legtöbbet fejlődő ember címre (ott lehet a végelszámolásnál, Granger ha jön, akkor is fog játszani, s rengeteget fejlődött), George-ról írtam, West továbbra is remekül mozog pozícióban, Hibbert meg az egyik legfélelmetesebb center a palánk alatt a ligában. A védelmük abszolút ligaelit, s eredményesség szempontjából ez az egyik legfontosabb, igaz a padjuk továbbra sem túl erős, de Scola-Watson hozzá-hozzá tud tenni, s majd még jön Granger is. Fiatalok, éhesek, remek védelemmel, jó edzővel, taktikus jó csapatjátékot játszva, nincsenek náluk hú de nagy sztárok, de mint írtam csapatként bombaerős a Pacers. S nagyon jó őket nézni, méltóak valóban, hogy a Heat legnagyobb riválisának nevezzük őket.messideco írta:Igazad van, sajnos semmi jóval nem kecsegtet eddig a szezonkezdet...Oké, a Miamit megvertük de ennyi.
A Pacers nevek alapján nem tűnik a legerősebbnek (vagy csak nem vagyok jártas az NBA-ban...) George és West voltak a legjobb dobóik ellenünk, kire érdemes még figyelni?
Lement a szezon kb 10%-a.messideco írta:Brooklyn Nets–Indiana Pacers 91–96
A 15., azaz utolsók vagyunk keleten.2 győzelem 4 vereség. Ebből playoff sem lesz.
http://www.nba.com/video/games/nets/201 ... -recap.nba
Ezt a Miaminak megköszönhetjük.neobarca írta:Te jóóó ééég mekkora Green Buzzer![]()
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=SA29ZsIrMjQ#t=37" target="_blank
Eskü ez a Boston jobb mint a tavalyi...![]()
![]()