Az öngól az zseniális, az véleményem szerint 10-szer nagyobb hiba volt, mint Wade-é. Akkora alapszabály minden labdasportban, hogy saját kapu felé SOHA nem adjuk a labdát, ha nincs kontroll alatt. Csávó kifut, s miért dobja hátra, fel nem tudom fogni.
Wade hiba:
Sok helyen olvastam, s ment vita róla, hogy mekkora blama. Ciki volt, de úgy gondolom az ötlet jó volt, csak ilyenkor jön be a képbe az, hogy direkt elrontani nagyon nehéz. Megvan egy több tízezerszer megcsinált mozdulatsor, s persze ilyen kezű embernek ezt meg kell tudni oldani, de a példa is mutatja, hogy olykor direkt rontani nehezebb. Kicsit flegma volt, azért szerintem jobban rá kellett volna készülni, ha eltalálja a gyűrűt, vége. De nem így lett, s talán az év buzzer beater dobását láthattuk.

Aminél hozzáteszem a passz se volt utolsó.
Knicks meg jól bekezdett Chandler nélkül.

Viccet félre téve, én nem értek egyet azzal, hogy ligaelit védők lennének. Shumpert igen, Artest már nem. Melo és Felton se túl erős védőoldalon. Bargnani ellen meg én is leszedek 10 pattanót.

Egyértelműen itt Chandler kiválása óriási veszteség a NY-nak, ott is elmondható, hogy még szezon eleje van, szóval várni kell bőven (15. Brookly, 14. NY, 13.Bulls szép...) de nagyon össze kell kapják magukat. Azzal teljesen egyetértek, az izolációs játékkal sokra nem lehet menni. S néha az az érzésem, hogy ez mintha valami berögzült dolog lenne, megy a játék, megy a labda, jönnek a triplák a tempók, s egyik pillanatról a másikra minden megváltozik Anthony eldob 10-et zsinórban. S ha már Melo, akkor Shaqtin a fool.
http://www.youtube.com/watch?v=Fb5jAwPd3Qo" target="_blank
Sajnos McGee lesérült, eltörte a sípcsontját, hiányozni fog a csütörtöki Shaqtin a fool adásokból.
Eazzy írta:
Álom lenne, ha Nerlens Noel felépül és kapunk egy Wigginst is. Pár év és kondenterek lennénk, méghozzá nagyon. Na jó abbahagytam, hozzá kéne már szokni, hogy Philly szurkolónak nem jár siker...
Ezt már múltkor is írtam, hogy nem hiszem, hogy akár a Philly akár más jobban megérdemelné Wigginst, s kicsit olyan érzésem van, mikor olvasom ezeket, hogy mintha a Sixersnek kötelező lenne őt kapni. (még ha most egy óhajtó környezetben is van).
Philly szurkolónak nem jár siker?

Ha egy nem tudom Magic szurkoló írta volna még megértem, vagy egy Kings, de egy Sixers?? Az NBA egyik legpatinásabb csapata, oké 3 bajnoki címmel, de nem sok csapat tud ennél többet felmutatni, ráadásul mindig élvonalban volt a Sixers. Ezen azért eléggé felkaptam a fejem, hogy nem jár siker.
Amúgy meg továbbra is nem csak Wiggins lesz a drafton, Parker, Randle, Smart én Celtics szurkolóként mondom rohadt mindegy melyiket kapjuk (ha kapjuk egyáltalán, mert sokan fognak majd menni a gyenge szereplésért). Lesz egy loterry top 5-be kell bekerülni és ennyi.