USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
socio66

2013.11.11. 20:32:37

neobarca írta: Egyébként a jövő alatt 2015 nyarát érted? Mert ha jól tudom Melo 1 évvel később jön és ő most 2014 nyarán jár le. Amare 5-6 éves szerződést kapott vagy mi a fax?
Mindketten 14 nyarán léphetnek ki a szerződésükből, játékosopcióval, de gondolom Amare nem fog önszántából lemondani 23 millió dollárról, szóval még egy évet itt fog maradni.
15-re viszont nincs garantált szerződésünk ha jól tudom, ott kell majd okosan mozogni, előreláthatólag szabad ügynök lesz például Love, vagy Aldridge is.
miihii
KHAL

2013.11.11. 19:11:45

djibril írta:Jíííhááá újabb Eagles Win
És miután a várható zakót felvettük NO-ban, így fej-fej mellett a két csapat.

DAL 5:5
PHI 5:5
NYG 3:6
WAS 3:6

Hétvégén a DAL bye, ti meg fogadjátok a Redskinst és NYG-GB.
Utána ti lesztek bye, jön egy NYG-DAL és WAS-SF.

Szépen összerázódott a csoport és könnyedén még húzósabb lehet akár a következő meccsek után.
Vért kell majd izzadni azért a PO-ért...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.11. 18:33:01

Game90 írta:...
Minden válaszodra egyszerre: Vazzzeeee... :( :mrgreen:

Amúgy ez az amnesztiás dolog, hogy van? 1x van ilyen egy szökőévben vagy egész pontosan mikor lesz nekünk?
Egyébként a jövő alatt 2015 nyarát érted? Mert ha jól tudom Melo 1 évvel később jön és ő most 2014 nyarán jár le. Amare 5-6 éves szerződést kapott vagy mi a fax? :shock:

Mellesleg kár volt Billupsot elküldeni. Nagy tanár az öreg... 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2013.11.11. 17:02:05

Kép

neobarca írta: Mellesleg Amere-val nem lehet valamit kezdeni?
Nem.
neobarca írta:Tudom, hogy cserélhetetlen de egy draftcetlire vagy valami?
Nem.
neobarca írta:Vagy amnesztiával nem tudnánk elküldeni?
Billups-ra már ment az amnesztia.
neobarca írta:Egyáltalán mikor jár le? Idén nem?
Jövőre.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.11.11. 12:54:56

Én nem is szeretem ezt a lottery cuccot. Ha valaki bevállal egy év szívást, akkor még izguljon is, hogy hol fog húzni. Tök hülyeségnek tartom.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.11. 12:24:37

Félreértetted, amit írtam. Dehogy sajnálom, hogy álmodozik az ember, csak sokszor az jön le nekem, mintha valami automatikus első cetli kellene a Sixersnek. Meg hogy a Sixers megérdemelné s pl leírod Nets-Heat bárki nem. Mi több mint 20 évet vártunk, hogy újra bajnokságot nyerjünk, s nem hiszem hogy rommá nyertük volna magunkat.

Én a Sixersre gondoltam konkrétan, mondatkontextusból arra gondoltam, NFL-ről nem tudok nyilatkozni, elhiszem amit írtál. Viszont az hogy a Philly szurkolókat ne érné siker ha a Sixersről beszélünk, akkor nem igaz. Lehet 30 éve nyertetek bajnokságot, de attól még a Sixers a liga meghatározó, csapata, s az egyik legsikeresebb is. S a PO-ban rendszeresen ott van, kisebb-nagyobb kihagyások benne vannak, de ott van. 2 éve velünk játszottatok konf elődöntőt, érted ha érdemekről beszélünk, egy Kings több mint 10 éve nem volt PO-ban. Ha lenne bármiféle ilyen ki érdemli meg rangsor. De nincs, s ha pl a Lakers kapja, ugyanúgy megérdemli mint egy Bobcats, szerencsén múlik az egész lottóhúzás.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.11.11. 12:07:28

Bob_Marley írta:
Eazzy írta:
Álom lenne, ha Nerlens Noel felépül és kapunk egy Wigginst is. Pár év és kondenterek lennénk, méghozzá nagyon. Na jó abbahagytam, hozzá kéne már szokni, hogy Philly szurkolónak nem jár siker...
Ezt már múltkor is írtam, hogy nem hiszem, hogy akár a Philly akár más jobban megérdemelné Wigginst, s kicsit olyan érzésem van, mikor olvasom ezeket, hogy mintha a Sixersnek kötelező lenne őt kapni. (még ha most egy óhajtó környezetben is van).
Philly szurkolónak nem jár siker? :D Ha egy nem tudom Magic szurkoló írta volna még megértem, vagy egy Kings, de egy Sixers?? Az NBA egyik legpatinásabb csapata, oké 3 bajnoki címmel, de nem sok csapat tud ennél többet felmutatni, ráadásul mindig élvonalban volt a Sixers. Ezen azért eléggé felkaptam a fejem, hogy nem jár siker. :D
Egy Boston szurkolótól nagyon hiteles ez a betalálás.

Mikor is nyertünk utoljára bajnoki címet? 1983. 30 éve. Mikor voltunk utoljára döntőben? 2001. 12 éve. Arról ne is beszéljünk, hogy az ellen a Lakers ellen a tisztes helytállás, és nem a bajnoki cím volt a reális. Egyébként is Philly szurkolóról beszéltem, amibe beletartozik az NFL is, ahol pl egy SB győzelem sincs. Sikerként most én itt konkrétan a címekről beszéltem, vagy azok lehetőségéről.

Jobban megérdemelné Wigginst mondatodban kire gondoltál, kinél jobban? Mert pl az ilyen összevásárolom a fél NBA-t Ceticsek Lékerszek, Heatek, Netsek stb.-nél simán jobban megérdemli a Sixers. Bobcatsnél nyilván nem.

Bírom, hogy a nemrégiben szénnényertétek magatokat után sajnálod, hogy álmodozom kicsit egy esetleges sikeres csapatról.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.11. 11:59:06

socio66 írta:
Bob_Marley írta:én nem értek egyet azzal, hogy ligaelit védők lennének.
Tysont pedig senkinek nem kell bemutatni, az egyik legnagyobb impact a ligában védőoldalon, ahogy egyik pillanatról a másikra javított a csapat védekezésén, az tökéletesen mutatja ezt.
Kemény hetek várnak ránk, nincs mit szépíteni. Nincs mese, ahogy Melo is mondta, ki kell találni valami taktikát. Most leszek kíváncsi Woodyra. Azért ha tegnap valaki nézte a mérkőzést, szórványos füttyszó meg edzőbuktatás moraját észrevehette. Mellesleg nem hiszem, hogy lenne valaki jobb most a piacon mint a kiskopasz. Én pl kifejezetten szeretem őt. Nem az ő hibája, hogy Chandler kivételével nincs használható magasunk. :(

Írtad Socio Amaret. Ááááá hallod. Nézzünk szembe a valósággal. Ez az ember már csak kolonc az iszonyat szerződésével. Abszolút nem tud hozzátenni a játékunkhoz. Főleg nem így, hogy limitálva van. A térde meg egy ketyegő bomba.
K. Martint nem értem. Tavaly ő elég korrektül nyomta. Most miért nem kap több szerepet? Jó-jó öregszik, de ha jól tudom, egészségügyileg rendben van.

Fel-felröppent a hír, hogy Shumpot elcserélné a Knicks valaki magasért. Hát a hajam égnem áll. Shump Chandler után a legjobb védőnk. Valahol olvastam, (talán itt írtátok) hogy Shump nincs megbecsülve NY-ban. Egyetértek. Pedig ő maga egy igazi Knicks-es.
Ha cserélnénk, kire? Ki lenne fejlődés? Kit kaphatnánk érte? És ki fogja betölteni az általa hagyott űrt? Áááááá. Bosszantó ez a dolog. :shock: :shock: :shock:

Mellesleg Amere-val nem lehet valamit kezdeni? Tudom, hogy cserélhetetlen de egy draftcetlire vagy valami? Vagy amnesztiával nem tudnánk elküldeni? Egyáltalán mikor jár le? Idén nem?

Szerk: Viccesen/szomorúan indult ez a szezon. Konkrétan feje tetejére állt minden. :D
Vegyük csak példának a mi divíziónkat:

Jósolt:
NETS
KNICKS
RAPTORS
CELTICS
76’ERS

Jelenlegi:
76’ERS
RAPTORS
CELTICS
KNICKS
NETS
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neobarca 2013.11.11. 12:10:29-kor.

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
socio66

2013.11.11. 09:24:17

Bob_Marley írta:én nem értek egyet azzal, hogy ligaelit védők lennének.
Nem azt írtam, hogy a kezdő minden tagja elit védő, hanem hogy minden posztra van egy, ha nem is elit, de nagyon jó védő játékosunk.
Prigioni egy ritka kellemetlen figura, gyakran egész pályás emberfogást csinál, már az ellenfél palánkja alatti bedobásnál ott lófrál, és nem egyszer, nem kétszer vette már el így a labdát. Ha nem is elit védő, de szerintem egyik irányító sem örül, ha ő pályára kerül.
Shumpert egyértelmű, nagyon gyors lábon, jó atléta, jó ütemérzéke van a lopásokhoz, és mindemellett nagyon szorgalmas, pontosan tudja, és elfogadja a szerepét a csapaton belül, nagyon szeretem a srácot.
Artest nyilván sokat lassult már, de a fizikuma, és az elborultsága miatt még mindig elsők között választanám ki James, Durant, vagy George lassítására.
A palánk alatt pedig Kenyon már szintén nem 30+ perces játékos, de az energiája, a keménysége, ütemérzéke még mindig átlagon felüli,Tysont pedig senkinek nem kell bemutatni, az egyik legnagyobb impact a ligában védőoldalon, ahogy egyik pillanatról a másikra javított a csapat védekezésén, az tökéletesen mutatja ezt.
Itt is azt tudom mondani, mint a támadóoldali elemzésnél, ennél több minőségi ember máshol sem nagyon van szerintem.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.11. 01:10:43

Game90 írta:
Wade-nek jár a taps:
http://youtu.be/qGObsdWNvpU" target="_blank

Ez volt már? :mrgreen:
http://youtu.be/NH-Z3WFVxUw" target="_blank
Az öngól az zseniális, az véleményem szerint 10-szer nagyobb hiba volt, mint Wade-é. Akkora alapszabály minden labdasportban, hogy saját kapu felé SOHA nem adjuk a labdát, ha nincs kontroll alatt. Csávó kifut, s miért dobja hátra, fel nem tudom fogni.

Wade hiba:
Sok helyen olvastam, s ment vita róla, hogy mekkora blama. Ciki volt, de úgy gondolom az ötlet jó volt, csak ilyenkor jön be a képbe az, hogy direkt elrontani nagyon nehéz. Megvan egy több tízezerszer megcsinált mozdulatsor, s persze ilyen kezű embernek ezt meg kell tudni oldani, de a példa is mutatja, hogy olykor direkt rontani nehezebb. Kicsit flegma volt, azért szerintem jobban rá kellett volna készülni, ha eltalálja a gyűrűt, vége. De nem így lett, s talán az év buzzer beater dobását láthattuk. :D Aminél hozzáteszem a passz se volt utolsó.

Knicks meg jól bekezdett Chandler nélkül. :mrgreen:
Viccet félre téve, én nem értek egyet azzal, hogy ligaelit védők lennének. Shumpert igen, Artest már nem. Melo és Felton se túl erős védőoldalon. Bargnani ellen meg én is leszedek 10 pattanót. :D Egyértelműen itt Chandler kiválása óriási veszteség a NY-nak, ott is elmondható, hogy még szezon eleje van, szóval várni kell bőven (15. Brookly, 14. NY, 13.Bulls szép...) de nagyon össze kell kapják magukat. Azzal teljesen egyetértek, az izolációs játékkal sokra nem lehet menni. S néha az az érzésem, hogy ez mintha valami berögzült dolog lenne, megy a játék, megy a labda, jönnek a triplák a tempók, s egyik pillanatról a másikra minden megváltozik Anthony eldob 10-et zsinórban. S ha már Melo, akkor Shaqtin a fool. :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=Fb5jAwPd3Qo" target="_blank
Sajnos McGee lesérült, eltörte a sípcsontját, hiányozni fog a csütörtöki Shaqtin a fool adásokból. :D
Eazzy írta:
Álom lenne, ha Nerlens Noel felépül és kapunk egy Wigginst is. Pár év és kondenterek lennénk, méghozzá nagyon. Na jó abbahagytam, hozzá kéne már szokni, hogy Philly szurkolónak nem jár siker...
Ezt már múltkor is írtam, hogy nem hiszem, hogy akár a Philly akár más jobban megérdemelné Wigginst, s kicsit olyan érzésem van, mikor olvasom ezeket, hogy mintha a Sixersnek kötelező lenne őt kapni. (még ha most egy óhajtó környezetben is van).
Philly szurkolónak nem jár siker? :D Ha egy nem tudom Magic szurkoló írta volna még megértem, vagy egy Kings, de egy Sixers?? Az NBA egyik legpatinásabb csapata, oké 3 bajnoki címmel, de nem sok csapat tud ennél többet felmutatni, ráadásul mindig élvonalban volt a Sixers. Ezen azért eléggé felkaptam a fejem, hogy nem jár siker. :D

Amúgy meg továbbra is nem csak Wiggins lesz a drafton, Parker, Randle, Smart én Celtics szurkolóként mondom rohadt mindegy melyiket kapjuk (ha kapjuk egyáltalán, mert sokan fognak majd menni a gyenge szereplésért). Lesz egy loterry top 5-be kell bekerülni és ennyi.
Kép
Kép
Kép
djibril
Barça B

2013.11.10. 22:36:11

Jíííhááá újabb Eagles Win idegenben, bár Rogers nélkül azért nem volt túl acélos ez a GB.
Idegenben eddig 5-1-el áll a brigád, viszont sajnos már csak a Minnesota vendégel meg minket, pedig ha csak idegenben tolnánk, talán még a wildcard kör is kimaradna, olyan statunk lenne! :)

Mondjuk így is ki fog maradni, csak más okból.. :mrgreen:
socio66

2013.11.10. 22:06:08

neobarca írta: Akkor kérdeném, szomorúan. Kik azok? :(
Ma nem tudott senki fellépni, azt látom, de azért a periméteren Felton és Smith jó pontszerzők, Shumpert is folyamatosan stabilizálja a tempóját, a festékben pedig Amare és Bargnani is hozhat bármikor egy húsz pontos estét, ha olyan napjuk van, ennél nagyobb firepower nem nagyon van más csapatnál sem. Arról nem is beszélve, hogy emellett jóformán minden posztra van egy elit védőnk is, az életkor összetétel is rendben van, szóval szerintem több van a csapatban annál, amit látunk, de ez van.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.10. 21:50:42

varnagykrisztian írta:Neo, tudható hogy Chandler kb. mikor térhet vissza :?: ......bent van a FANTASY csapatomban :mrgreen:
Ja. 4-6 hét... #-o

varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.10. 21:00:30

neobarca írta:Hát. Simán lemosott minket a Spurs... :( Chandler hiánya nagyon érződött. Védekezés 1. J.R. visszatért de minek. Nagyon nem érezte ma a dolgokat és ezt ő is belátta. (látszódott a fején)
Neo, tudható hogy Chandler kb. mikor térhet vissza :?: ......bent van a FANTASY csapatomban :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.10. 20:37:46

Hát. Simán lemosott minket a Spurs... :( Chandler hiánya nagyon érződött. Védekezés 1. J.R. visszatért de minek. Nagyon nem érezte ma a dolgokat és ezt ő is belátta. (látszódott a fején)
Vicc de Bargs volt az egyetlen aki még úgy ahogy dobálja a pontokat meló mellett aztán ennyi. Halkan megjegyezném, hogy a fiatal Penny kaphatna picit több időt, mert egész ígéretesnek látszik.
socio66 írta: Négy-öt potenciális 15-20 pontos játékosunk van, sokkal jobban el lehetne osztani a dobásokat szerintem.
Akkor kérdeném, szomorúan. Kik azok? :(

PCsabi
aka Game90

2013.11.10. 15:23:38

messideco írta:Ebből playoff sem lesz.
:mrgreen:

Ez a Jeff Green tripla...10-ből 1x, ha összejön...

Wade-nek jár a taps:
http://youtu.be/qGObsdWNvpU" target="_blank

Ez volt már? :mrgreen:
http://youtu.be/NH-Z3WFVxUw" target="_blank
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.10. 13:26:49

varnagykrisztian írta:HOUSTON - Los Angeles Clippers 94-107

Újabb hazai zacsi :? , HARDEN 38 MIN alatt 12 PTS, 5 REB, 5 AST, 27% FG :oops: ......ez nagyon kevés egy vezértől :| , Parsons (23), Howard (21 PTS), Beverley (19)......elfogadható :roll: Ahogy olvasgatom az összefoglalót 3. negyed közepétől zuhantunk össze, +11-ről lett -13 :cry: Lassan kiesünk a konferenciánk legjobb 8-ából :mrgreen:
Így már érthető a gyengélkedése:

A Houston Rockets sztárjának, James Hardennek a bal lábfeje még a Los Angeles Lakers elleni meccsen zúzódott meg. A kosarast day-to-day státuszba rakták a texasiak, de játszott ma hajnalban, a Los Angeles Clippers ellen - hiba volt, idei leggyengébb teljesítményét nyújtott, 4/15-ös mezőnymutatóval szerzett összesen 12 pontot. http://kezdo5.hu
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.11.10. 12:11:07

Esküszöm imádom ezt a Sixerst :D Oké, hogy kikaptunk, de hát izgalmakat hoznak a srácok, hajtanak, küzdenek. Ettől a Cavstől meg amúgysem sajnálom. (persze Bynum szöges deszkán csússzon a pokolba azért)

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.10. 11:39:23

messideco írta:Igazad van, sajnos semmi jóval nem kecsegtet eddig a szezonkezdet...Oké, a Miamit megvertük de ennyi.
A Pacers nevek alapján nem tűnik a legerősebbnek (vagy csak nem vagyok jártas az NBA-ban...) George és West voltak a legjobb dobóik ellenünk, kire érdemes még figyelni?
Pacers csapatként nagyon erős, minden posztra épp odaillő elemek vannak. George meg TOP3 a posztján (igen, jobbnak tartom mint Anthonyt jelenleg mindenféleképpen). George Hill egy intelligens jó irányító, Stephenson hajaz a legtöbbet fejlődő ember címre (ott lehet a végelszámolásnál, Granger ha jön, akkor is fog játszani, s rengeteget fejlődött), George-ról írtam, West továbbra is remekül mozog pozícióban, Hibbert meg az egyik legfélelmetesebb center a palánk alatt a ligában. A védelmük abszolút ligaelit, s eredményesség szempontjából ez az egyik legfontosabb, igaz a padjuk továbbra sem túl erős, de Scola-Watson hozzá-hozzá tud tenni, s majd még jön Granger is. Fiatalok, éhesek, remek védelemmel, jó edzővel, taktikus jó csapatjátékot játszva, nincsenek náluk hú de nagy sztárok, de mint írtam csapatként bombaerős a Pacers. S nagyon jó őket nézni, méltóak valóban, hogy a Heat legnagyobb riválisának nevezzük őket.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.11.10. 11:23:09

HOUSTON - Los Angeles Clippers 94-107

Újabb hazai zacsi :? , HARDEN 38 MIN alatt 12 PTS, 5 REB, 5 AST, 27% FG :oops: ......ez nagyon kevés egy vezértől :| , Parsons (23), Howard (21 PTS), Beverley (19)......elfogadható :roll: Ahogy olvasgatom az összefoglalót 3. negyed közepétől zuhantunk össze, +11-ről lett -13 :cry: Lassan kiesünk a konferenciánk legjobb 8-ából :mrgreen:
messideco
Presidente del Barça

2013.11.10. 10:59:07

Igazad van, sajnos semmi jóval nem kecsegtet eddig a szezonkezdet...Oké, a Miamit megvertük de ennyi.
A Pacers nevek alapján nem tűnik a legerősebbnek (vagy csak nem vagyok jártas az NBA-ban...) George és West voltak a legjobb dobóik ellenünk, kire érdemes még figyelni?
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.10. 10:41:58

messideco írta:Brooklyn Nets–Indiana Pacers 91–96

A 15., azaz utolsók vagyunk keleten. =D> 2 győzelem 4 vereség. Ebből playoff sem lesz.

http://www.nba.com/video/games/nets/201 ... -recap.nba
Lement a szezon kb 10%-a. :D Brooklynnak be kell jutni és ennyi, az meg meglesz. Felesleges most még a tabellát nézni, nyilván nem mérvadó a Netstől a 2-4, s a az utolsó hely a konferenciában. Ahogy a Philly sem a második legerősebb Keleten, úgy a Brooklyn sem a leggyengébb. :D Reálisan valahol az ellentettje az igaz.
Úgyhogy túl nagy jelentősége nincs annak, ki hogy áll jelenleg. 20 meccs után már lehet valami képet kapni.

A Pacetrstől meg pláne nem szégyen kikapni, na ők tényleg eredményekben is hozzák azt, amire előre lehetett predesztinálni őket. Gyakorlatilag a Pacerst jelenleg nem lehet megverni, s a legerősebb, legegységesebb, legjobb kosárlabdát játszó csapat jelenleg az NBA-ben.
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.11.10. 10:11:00

Brooklyn Nets–Indiana Pacers 91–96

A 15., azaz utolsók vagyunk keleten. =D> 2 győzelem 4 vereség. Ebből playoff sem lesz.

http://www.nba.com/video/games/nets/201 ... -recap.nba
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.10. 08:13:50

neobarca írta:Te jóóó ééég mekkora Green Buzzer :!: :!: :!:

https://www.youtube.com/watch?v=SA29ZsIrMjQ#t=37" target="_blank

Eskü ez a Boston jobb mint a tavalyi... :lol: :lol: :lol:
Ezt a Miaminak megköszönhetjük. :D Wade kihagyott 2 elég fontos büntetőt. Tényleg nagy dobás volt, s a Miamit mindig jó érzés megverni, de azért kicsit visszább kéne venni. A héten 2 elég fontos meccset megnyertünk, Jazz elleni még oké, de az Orlando ellen jó lett volna kikapni, s most Miamiban is nem bántam volna ha a papírforma jön inkább. Jól játszottunk egyébként, ahogy mint írtam eddig a szezonban többet kaptam játékban mint amire vártam. Jót tett a rotáció csere is, viszont azért tényleg nem lenne baj, ha ezeket a szoros meccseket inkább elveszítenénk, meg a riválisok ellen pláne. Tudom fura ilyeneket írni, de nekünk idén csak ez az 1 célunk lehet, hogy draft, draft, draft. S az ilyenek, hogy a Magicket elverjük, baromira nem kellenének.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.11.10. 07:57:29

Te jóóó ééég mekkora Green Buzzer :!: :!: :!:

https://www.youtube.com/watch?v=SA29ZsIrMjQ#t=37" target="_blank

Eskü ez a Boston jobb mint a tavalyi... :lol: :lol: :lol:

Válasz küldése