Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg persze ott lesz a döntőben holnap Verrasztó meg Mutina!ozsimiki írta:Dara Eszti 6.lett.
FÉRFI 800 MÉTER GYORS, DÖNTŐben pedig
Kiss Gergő 4. (címvédőként nem a legjobb)
Gyurta Gergely pedig 8.
http://www.nemzetisport.hu/uszo_eb/lend ... s-2040806/FtcSikiHun írta:Ma még lesz valamilyen magyar az Úszó EB-n akiért érdemes szorítani?
Mi az, hogy "ma még"? Minden nap lesz olyan. Ma kapásból az első számban ott lesz Kis Gergő. 800 méteres gyorsúszás, ahol címvédőként indul. Necces lesz, de szerintem behúzza.FtcSikiHun írta:Ma még lesz valamilyen magyar az Úszó EB-n akiért érdemes szorítani?
Bizony ám, hogy mekkorát! Nagy hajrá volt a váltónál és a 200 gyorsnál a két lánynál! Nagy grat nekik és persze Gyurtának akinek már ezt szinte kötelező volt megnyerni! Volt ma min izgulnom főleg tegnap Cseg Laci úszásánál.fcbarca0827 írta:Az az igazság, hogy rendesen vadállatok lettünk úszásban.Egy nap alatt 4 érem, ebből 3 arany és a 3-ból az egyik váltó. Szép volt csajok, szép volt Dani. Tegnap Lacika úszott hatalmasat. Még 2 aranyat várok, de 3 esetén se lepődnék meg.
Így van hatalmas gratuláció neki.Hajrá magyarok!kanty írta:Megvan.
Cseh Laci zsinorban harmadik EB aranyát szerezte 200 vegyesen.![]()
Hatalmas gratula neki.![]()
![]()
Főleg, ahogyan megnyerte....kanty írta:Megvan.
Cseh Laci zsinorban harmadik EB aranyát szerezte 200 vegyesen.![]()
Hatalmas gratula neki.![]()
![]()
Nem tudom, hogy honnan tudnád letölteni az olimpiákat, de az MTV videótárában fent van talán az összes meccs a 2008-as EB-ről és a 2009-es VB-ről. Nem HD, de ha nem találnál mást, akkor szerintem ez is megteszi.Etooka írta:Szóval, valaki nem tudna olyan linkeket adni, amelyről a magyar vízilabda válogatott fontosabb meccset le tudnám tölteni? 2000, Sydney-i döntő vagy fontosabb állomásai, 2004, Ahtén szintúgy, 2008, Peking stb., de a közte levő világversenyek akármilyen meccsei is érdekelnének.
Akkor lehet, h ketten vagyunk bénák, mert az EB hivatalos oldalán én nem találtam semmit.Andris írta:Srácok, valaki be tudja írni nekem, hogy milyen eredményeink vannak eddig az úszó eb-n? Sajnos nem nagyon követem, éremtáblázatot meg nem találtam hirtelen. Persze valszeg béna vagyok csak.