Formula 1
- Capon
- Llegenda del Barça
Pedig néztem az időmérőt, de Hamilton húzásáról mégis lemaradtam meg az ismétlésekről is. Mi történt?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Hát, ha most nem kap egy komolyabb büntetést hamilton, akkor nem fogok nézni több futamot.. ilyen bármilyen sportban szigorúan kell büntetni. Nevetséges, nagyképű, agresszív húzás.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- sjay
- Entrenador del Barça
Hamiltont tisztelem, mert egy jó versenyző, de az ilyen alattomos, arrogáns húzásaival sokaknál (többek között nálam is) leírja magát.. Vettelt bármennyire is utálják sokan (én sem kedvelem), Ő mégsem csinál ilyen hajmeresztő dolgokat.
-
- Capitá del Barça
Nem vártam mást a színesbőrű "barátomtól"...-.-"

- ab1daL
- Director del Fútbol
Kíváncsi vagyok Hamilton még mit csinálhat meg, de most már érne neki egy versenyről való eltiltás. Teljesen agyatlan az idei szezonban.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Mihu
- Director del Fútbol
Czollner:
"Heidfeld is intermediate gumikon jön ki."
Kép: Vettel jön ki a boxból...............nem igaz hogy az RTL-nél ezt nem veszik észre már lassan 3 éve....valakinek nagyon fényesre nyalhatja a s.ggét vagy nagyon jól furulyázhat, hogy még mindig ott tartják. Jah...és 10. visszajátszásra se veszi észre hogy Schuminak nem volt jól rögzítve a hátsó kereke, féktávon kiesett a bal hátsó, és ezért törte össze a kocsit....
"Heidfeld is intermediate gumikon jön ki."
Kép: Vettel jön ki a boxból...............nem igaz hogy az RTL-nél ezt nem veszik észre már lassan 3 éve....valakinek nagyon fényesre nyalhatja a s.ggét vagy nagyon jól furulyázhat, hogy még mindig ott tartják. Jah...és 10. visszajátszásra se veszi észre hogy Schuminak nem volt jól rögzítve a hátsó kereke, féktávon kiesett a bal hátsó, és ezért törte össze a kocsit....
- AndrésGerardHernandez
- Jugador del Barça
Csak gondoltam, egy elég népszerű sport és már volt egy világbajnokunk is, de tudom, hogy a saját topik persze csak akkor reális ha itt van elég érdeklődő ezért kérdeztem rá. De köszi Messifan, akkor oda megy majd.
Van egy olyan topic, hogy egyéb sportok. Gondolom ott lehet beszélni róla.AndrésGerardHernandez írta:Ez itt off lesz, de érdekel, nem vagyok olyan régóta tag itt. Motorversenyes topik nincs és nem is volt? Ha még nem, lehetne nyitni, ha esetleg másokat is érdekelne? Vagy nem tudom hogy szokás ilyesmit kezdeményezni, egyáltalán érdekelne e valakit? Ilyenkor valami közvélemény kutatás van, vagy hogy? Köszi és bocs, ha idegesítő lennék.
- AndrésGerardHernandez
- Jugador del Barça
Ez itt off lesz, de érdekel, nem vagyok olyan régóta tag itt. Motorversenyes topik nincs és nem is volt? Ha még nem, lehetne nyitni, ha esetleg másokat is érdekelne? Vagy nem tudom hogy szokás ilyesmit kezdeményezni, egyáltalán érdekelne e valakit? Ilyenkor valami közvélemény kutatás van, vagy hogy? Köszi és bocs, ha idegesítő lennék.
- MatyiG
- Adminisztrátor
2. szabadedzés:
1. Mark Webber ausztrál Red Bull-Renault 1:50.321
2. Fernando Alonso spanyol Ferrari 1:50.461 0.140
3. Jenson Button brit McLaren-Mercedes 1:50.770 0.449
4. Lewis Hamilton brit McLaren-Mercedes 1:50.838 0.517
5. Felipe Massa brazil Ferrari 1:51.218 0.897
6. Nico Rosberg német Mercedes 1:51.242 0.921
7. Sergio Pérez mexikói Sauber-Ferrari 1:51.655 1.334
8. Nico Hülkenberg német Force India-Mercedes 1:51.725 1.404
9. Paul di Resta brit Force India-Mercedes 1:51.751 1.430
10. Sebastian Vettel német Red Bull-Renault 1:51.790 1.469
11. Michael Schumacher német Mercedes 1:51.922 1.601
Félig száraz pálya volt, ha jól tudom, szóval ha teljesen száraz lesz a pálya akkor be tudnak menni 50 alá simán.
Vettelt nem értem, h-h csak a 10.
Vamos Alo!
1. Mark Webber ausztrál Red Bull-Renault 1:50.321
2. Fernando Alonso spanyol Ferrari 1:50.461 0.140
3. Jenson Button brit McLaren-Mercedes 1:50.770 0.449
4. Lewis Hamilton brit McLaren-Mercedes 1:50.838 0.517
5. Felipe Massa brazil Ferrari 1:51.218 0.897
6. Nico Rosberg német Mercedes 1:51.242 0.921
7. Sergio Pérez mexikói Sauber-Ferrari 1:51.655 1.334
8. Nico Hülkenberg német Force India-Mercedes 1:51.725 1.404
9. Paul di Resta brit Force India-Mercedes 1:51.751 1.430
10. Sebastian Vettel német Red Bull-Renault 1:51.790 1.469
11. Michael Schumacher német Mercedes 1:51.922 1.601
Félig száraz pálya volt, ha jól tudom, szóval ha teljesen száraz lesz a pálya akkor be tudnak menni 50 alá simán.
Vettelt nem értem, h-h csak a 10.

Vamos Alo!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
áá de jó kis cikk ez, jó volt nosztalgiázni picit a videókkal..ozsimiki írta:Fincsi kis összeállítás:
http://f1gp.hu/hirek/2011-08-25/Schumac ... en---video
nem semmi jubileum lesz a Májsztrónak!

U: Első szabadedzésen már helyre is állt a rend..

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Fincsi kis összeállítás:

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Hétvégén futam!!!!!! Tippeket kéretik a szokott helyre elküldeni péntek délelőtt 9:59ig!!!!!!!

- miihii
- KHAL
Perez sztem is nagyon tehetséges.Sőt,annyira nagy potenciált látok benne,h volt amikor megszokásból beírtam tippjátékon az első 10be,amikor nem is indult a futamon

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Én mondjuk Rosbergben nem vagyok biztos. Pl. idén a futamokon többnyire veri őt Schumi. Nem rossz versenyző, de még nem bizonyított sztem annyit mint pl. az általad emlitett Kubica. Na az ő az, aki jóval gyengébb autóval is gyakran tudta a nagyokkal tartani a lépést. Csak nála szegénynél meg nem tudni, h milyen lesz, ha visszatér, már ha egyáltalán visszatér, mert ami utoljára volt róla betéve ide kép, nem az sugallta, h ez mostanában meg fog történni.
Amúgy a mostani fiatalok közül sztem Perez az, aki gyenge autóval tud szép eredményeket elérni. Egyértelmű, h komolyabb csapatban a helye, nem véletlenül merült fel a Ferrarinál is.
Amúgy a mostani fiatalok közül sztem Perez az, aki gyenge autóval tud szép eredményeket elérni. Egyértelmű, h komolyabb csapatban a helye, nem véletlenül merült fel a Ferrarinál is.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Valószínűleg Vettel,Rosberg,és Kubica is hasonló kaliber mint Alo,és Hamilton. Előbbi gyorsaságához nincs sok kétség, míg Rosberg és Kubica is rendre gyengébb autóval tűn ki elég sokszor. Csak Rosberg és Kubica pechjére még egyik sem kapott VB esélyes cuccot, ellenben Hamiltonnal aki egyből, és ellenben Alonsoval, akit viszonylag hamar elvitt tehetsége okán a Renault,és egy nyerő csapat alakult ki. De kétségem sincs,hogy Rosberg,és Kubica is képes lenne felvenni Hamilton,Vettel,és Alonso tempóját,szintjét, ha huzamosan kapnának egy nyerő kocsit.Scooby Bent Bwoy írta:Valószínűleg nincs még egy pilóta, aki gyorsabb tudna lenni Alonsónál, mint az a "más, máshol". A kitenyésztett nem túl szofisztikált kifejezés, ez egy tudatosan felépített karrier, amihez extra tehetség párosult, de a többi pilótára is igaz, mindenki valahol tanult versenyezni, valakinek a támogatásával.Fernando írta:Akárki akármit mondd én lennék egy kicsit Bruno Senna.
Belefutottam egy cikkbe: Kiss Ramónával melegedett össze Bruno Senna.![]()
Perez-t én is megnézném a Ferrariban. Nem hinném, hogy Deja Vu érzése lenne Alonsonak. Valószínűleg nem egy kitenyésztett csapatkedvencét játszana Perez, mint anno más, máshol.
Ennek az ötösnek kellene lennie a 3 nagynál 1-2éven belül, kiegészülve mondjuk egy Kobayashival

- Scooby Bent Bwoy
- Capitá del Barça
Valószínűleg nincs még egy pilóta, aki gyorsabb tudna lenni Alonsónál, mint az a "más, máshol". A kitenyésztett nem túl szofisztikált kifejezés, ez egy tudatosan felépített karrier, amihez extra tehetség párosult, de a többi pilótára is igaz, mindenki valahol tanult versenyezni, valakinek a támogatásával.Fernando írta:Akárki akármit mondd én lennék egy kicsit Bruno Senna.
Belefutottam egy cikkbe: Kiss Ramónával melegedett össze Bruno Senna.![]()
Perez-t én is megnézném a Ferrariban. Nem hinném, hogy Deja Vu érzése lenne Alonsonak. Valószínűleg nem egy kitenyésztett csapatkedvencét játszana Perez, mint anno más, máshol.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
- Fernando
- Llegenda del Barça
Akárki akármit mondd én lennék egy kicsit Bruno Senna.
Belefutottam egy cikkbe: Kiss Ramónával melegedett össze Bruno Senna.
Belefutottam egy cikkbe: Kiss Ramónával melegedett össze Bruno Senna.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem majd ha látják,h az aktuális fiatal tehetség veszélyes lehetne Alora, kiküldik 3 keréken,vagy nemtomLG írta: Csak lehet Fernandonak lenne egy kis dejavu érzése ebben az esetben.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Péreznek én is örülnék, de nem bánnám ha Bianchi lenne az a bizonoys fiatal, feltörekvő pilóta.
Amúgy ha már Sergio Pérez, akkor szerintetek nem hasonlít kicsit Pedrora?

Amúgy ha már Sergio Pérez, akkor szerintetek nem hasonlít kicsit Pedrora?

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
-
- Jugador del Barça
de azt is hozzátette, hogy a következő másfél évben még Alonso és Massa fogja irányítani a Ferrarikat.Bob_Marley írta:Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke egy médiaeseményén elárulta: Fernando Alonso következő csapattársa egy „feltörekvő, ifjú tehetség” lesz. Ez azt jelenti, hogy Felipe Massa széke igencsak inog. A bennfentesek a brazil utódjaként Jules Bianchira vagy Sergio Pérezre tippelnek.A korábban felröppenő pletykákat, amelyek szerint a csapat meg akarja szerezni Lewis Hamiltont, Domenicali megcáfolta, mondván, a csapat stratégiája az, hogy legyen egy tapasztalt, világszínvonalú pilótája és egy fiatal tehetsége.
Én is sajnálom Massát, mert szimpatikus a srác, de a baleset óta tényleg borzasztóan alul teljesít, szóval jogos lenne az elküldése. Amúgy egy fiatal tehetséget meg is néznék Alonso mellett. Csak lehet Fernandonak lenne egy kis dejavu érzése ebben az esetben. 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke egy médiaeseményén elárulta: Fernando Alonso következő csapattársa egy „feltörekvő, ifjú tehetség” lesz. Ez azt jelenti, hogy Felipe Massa széke igencsak inog. A bennfentesek a brazil utódjaként Jules Bianchira vagy Sergio Pérezre tippelnek.A korábban felröppenő pletykákat, amelyek szerint a csapat meg akarja szerezni Lewis Hamiltont, Domenicali megcáfolta, mondván, a csapat stratégiája az, hogy legyen egy tapasztalt, világszínvonalú pilótája és egy fiatal tehetsége.
Szegény brazil a balesete óta tényleg csak kóricál a pályákon, de azért még biztosra nem lehet kijelenteni, hogy távozik, de nem lenne meglepő!
http://www.youtube.com/watch?v=6bguT3CMWUA
Egy új Vodafone-s reklám szokásosan a McLaren pilótáival
szerk: ahol olvastam, ennyit írtak csak:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... ja-2089825
Szegény brazil a balesete óta tényleg csak kóricál a pályákon, de azért még biztosra nem lehet kijelenteni, hogy távozik, de nem lenne meglepő!
http://www.youtube.com/watch?v=6bguT3CMWUA
Egy új Vodafone-s reklám szokásosan a McLaren pilótáival

szerk: ahol olvastam, ennyit írtak csak:
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... ja-2089825
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.08.09. 11:58:25-kor.