USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
kanty
Llegenda del Barça

2013.10.29. 23:49:40

Na gyorsan akkor, én is, mielőtt kezdődne az Indiana-Orlando meccs.

Év újonca: Oladipo
MVP: James
Az év védője: Howard
Legjobb hatodik ember: Lin
Legtöbbet fejlődött játékos: Valanciunas/Drummond.

Kelet:
1. Heat
2. Pacers
3. Bulls
4. Knicks
5. Nets
6. Wizzards
7. Cleveland
8. Pistons

Nyugat:
1. Clippers
2. OKC
3. Spurs
4. Rockets
5. Warriors
6. Grizzlies
7. Minnesota
8. Portland

Akit pedig nézni fogok: Lakers, Houston, GSW, Nets, Cavs, Wizzards, Pelicans.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.10.29. 23:21:31

Vééégre! Mindjárt hivatalosan is elkezdődik a szezon, már csak egy óra. Addig is kihasználom még az időt és leírok pár szezon eleji gondolatot.

TOP3 league pass csapat nálam: Cavs-GSW-Miami

5 csapat, akiktől valószínűleg a legtöbb meccset nézem meg az idei alapszakasz során: Cavs/Wizards/GSW/Kings/Pelicans

Jöjjön pár előzetes tipp:
Év újonca: Oladipo
Év védője: James
MVP: James
6. ember: ? Granger???
Legtöbbet fejlődött játékos: Davis/Kawhi/Butler

Alapszalasz eredmény:

Kelet:
1. Bulls
2. Pacers
3. Heat
4. Knicks
5. Wizzards
6. Nets
7. Cavs
8. Hawks

Nyugat:
1.?
2.??
3.??? -- Kb ennyi ötletem van.:D
De komolyan:
1. OKC
2. Clippers
3. Spurs
4. Houston
5. GSW
6. Memphis
7. Portland
8. Denver (A keret nálam nem, Shaw viszont állítólag nagyon jó)
Nagyon durván kopogtat a 7-8 helyért: Wolves, Pelicans(A durva divízió miatt maradt le nálam)

Vélemények?

Szerk.: Jó vagy Game.:D Esküszöm, hogy az előtt kezdtem el kommentet írni, mint hogy te elküldted a sajátod. De legalább nincs átfedés a 2 komment között...:D
1. Amúgy én leszek.
2. A Power Rankingod full erősorrend, vagy alapszakasz végeredmény?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2013.10.29. 23:56:07-kor.
PCsabi
aka Game90

2013.10.29. 23:07:23

Azért micsoda rangadóval kezdődik a szezon, Pacers - Magic :mrgreen: Viszont a Bulls - Heat érdekel, azon leszek majd. Valaki még?

Valamilyen szinten várható volt, hogy Lin 6. ember lesz, amikor Harden pihen, akkor állatkodhat majd. Amúgy Beverley-vel úgyis felezik majd a 48 percet.

Granger-t meg felejtsük már el, az az ember él egyáltalán?

Akik érdekelnek ebben a szezonban: Heat, Knicks, Pistons, Cavs, Raptors, Thunder, Warriors, Rockets, Wolves, Blazers, Pelicans.

Frissített Power Rankings-em:

1. Heat
2. Pacers
3. Bulls
4. Nets
5. Knicks
6. Pistons
7. Wizards
8. Hawks
9. Cavs
10. Raptors
11. Bucks
12. Bobcats
13. Magic
14. Celtics
15. 76ers

1. Spurs
2. Thunder
3. Grizzlies
4. Warriors
5. Rockets
6. Clippers
7. Wolves
8. Blazers
9. Nuggets
10. Mavs
11. Pelicans
12. Lakers
13. Kings
14. Suns
15. Jazz
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.29. 22:48:05

Előszezonban valóban remekelt Beverley, Slithernek hazai pálya volt, nem hiába behúzta gondolom mindenhol. :D
De érdekesség még a Nuggets is:
Ha Lawson tud játszani, akkor a Lawson-Foye-Hickson-Randoplh-McGee ötös fut ki a pályára holnap. :D
Lakers: Nash-Blake-Young-Williams-Gasol
Azért ez így nagyon meleg lesz a Clippers ellen, rohanni fognak, meg triplázni próbálnak, de gyakorlatilag nincs védekezni tudó emberük. Szétfutják magukat, a második félidőben szerintem már erejük se lesz visszamenni, nagy alley-oop show is benne lehet a LA-i rangadón a Clipps részéről.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.29. 22:28:04

Bob_Marley írta:Érdekesség a Rockets háza táján, nem Lin a kezdő irányító, hanem Beverley!!!!!! Fantasysok gyorsan klikkelgessenek majd. :D Beverley-Harden-Parsons-Asik-Howard lesz a kezdőötös Houstonban.
Már Slither lecsapott rá! :mrgreen:
Amúgy várható volt, nincsen ezzel semmi gond. Én azt hallottam, hogy ez a is a taktika része. Lin hatékonyabb tudna lenni, ha padról száll be. Erről volt már szó korábban is. Sztem fantasy és valós szempontból sem fog esni az értéke. Sőt! De persze ember tervez, Isten végez... :wink: :mrgreen:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.29. 21:23:32

Mindent leírtatok részemről, Keleten Pacers-Nets, akikért szorítok, Nyugaton pedig a Clippers-Memphis páros. Kisebbek közül idén a Washington bandwagonra szállok fel, s a Kingset fogom még figyelni, na meg a Celticset mint kis csapat. :D

Pepsi reklám megint remek lett ezúttal a szamár és egy hölgy is szerepet kapott Irving mellett.
http://www.youtube.com/watch?v=spDdO_ZB-lE" target="_blank

S akkor kezdjünk:
http://www.youtube.com/watch?v=A0R1_xkpOrw" target="_blank
USA_ban még nem volt óra átállítás, így már éjfélkor lehet a monitor elé tapadni Pacers-Orlando, hajnali 1-kor meg kezdődik a Sport 1-en a Bulls-Miami.

Pár érdekesség:
Sullingert megbüntette a Celtics a feleségével történt incidens miatt, így ő nem játszik Torontoban. Érdekesség a Rockets háza táján, nem Lin a kezdő irányító, hanem Beverley!!!!!! Fantasysok gyorsan klikkelgessenek majd. :D Beverley-Harden-Parsons-Asik-Howard lesz a kezdőötös Houstonban.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.29. 10:52:08

kanty írta:Kis kedvcsináló:
http://www.youtube.com/watch?v=Na_sEiyK_Zw" target="_blank
Biztos ezt a videót akartad ide berakni? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Én idén akikre kíváncsi leszek és ha tudom nézni is fogom:

Clippers: kíváncsi vagyok, hogy mire mennek az új edzővel. CP3-Griffin párost kifejezetten kedvelem. Szerintem idén végre kilépnek az árnyékukból.

GSW: talán a legszórakoztatóbb játékuk nekik van. Jól is erősítettek, remélem megnyerik nyugatot. ;)

Na és persze KNICKS! Tavaly felrakták a mércét, most meg kell dönteni, de min megugrani. Erősebb és fiatalabb lett a csapat. Remélem ha nagy döntőt nem is, de keletit játszunk majd. :wink: :P
A Hangulatra nem lehet panasz nálunk: http://www.youtube.com/watch?v=lGtE-d0RDqg" target="_blank
WE WILL TAPE! 8)

(azért néha, néha belekukkantok egy kicsit a BKN-be is. csak, hogy kárörvendően tudjak hahotázni az ősi riválison...)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2013.10.29. 10:12:52

Kis kedvcsináló:
http://www.youtube.com/watch?v=Na_sEiyK_Zw" target="_blank

Érdekes szezon lesz. Én talán az Indiana, Warriors kettősre vagyok a legkíváncsibb. Mindkét csapat nagyon egyben van, úgy tűnik. A Pacers idén az én titkos favoritom, padra nagyon jól igazoltak. Plusz, ha még Grangert is visszatudják valahogy rakni úgy a csapatba, hogy a chemistry ne sérüljön, akkor kell velük majd számolni. A Warriorst pedig egyszerűen jó lesz nézni, náluk a sérülések lesznek a fő tényezők. Mert, ha mindenki egészséges, akkor sokáig juthatnak. Csak nem hiszem, hogy mondjuk Curry és Bogut lehoz egy többé-kevésbé sérülésmentes szezont. Igoudala viszont nagyon kellett oda. A védekezést nem kicsit fogja összerakni, plusz rajta sem lesz akkora nyomás, nem lesz sem első, sem második opció.
Még, akiket jó lesz nézni, az a Rockets Wolves kettős. Előbbi már tavaly is nagyon szépen játszott, plusz most még Howard is odakerült, akitől én egy elég jó szezon várok. A Wolves-szal kapcsolatban pedig azért drukkolok, hogy legyen egy szezonjuk, amikor egészségesek. A Rubio-Love párost azért nem lesz rossz nézni.

Persze van még bőven kérdés. Mire lesz képes például a Nets. Itt igazából Kidd személye lesz a kérdéses. Mert ez a keret befog menni a rájátszásba, úgy hogy az időseket pihentetni fogják. Aztán az majd elválik, hogy egy-egy éles szituban Kidd mit tud a táblára rajzolni. Én inkább arra tippelnék, hogy ebből égés lesz.
Spurstől kb. azt várom, mint tavaly, legalábbis az alapszakaszban. De őket úgyse szoktam nézni. :mrgreen:
Miami meg Miami. Elbohóckodnak az alapszakaszban, nyilván így is megnyerik, aztán valahogy a végén behúzzák a harmadikat is.

Minden évben szoktam választani egy gyengébb csapatot, akit még szívesen nézek. Idén sokat nem kellett agyaljak, mert itt a Lakers.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.10.28. 20:31:30

Szerdán kezdődik, a 3-ból kettő elég jónak ígérkezik :D

Heat - Bulls:Meglepetést várok (Bulls win), LeBron és Rose keze remélem jópárszor elsül :mrgreen:

Lakers - Clippers: Sima LAC győzelem lesz szerintem, LAL Bryan-t nélkül, de még egy egészséges Kobe-val is zacsi lenne :?

Szerintetek :?:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
miihii
KHAL

2013.10.28. 19:52:14

ferninho írta:hát ekkora Lúzer csapatot, mint a Dallas Cowboys még nem hordott a hátán a föld bakker.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Detroit - Dallas 24-30, van hátra még kb 20 sec. Detroit Lionsnél a labda.
Stafford passzol, az elkapó elkapja és kb 1 yarddal a célterület előtt tudták csak megállítani.
Erre jön Stafford, ugye rohan, mert már nincs időkérésük, hogy ledobja a földre a labdát, hogy megállítsák az órát (most meg nem mondom mi ennek a neve).
Tényleg látványosan mutogatja, hogy ez lesz, erre elindítja a játékot és egy kicsit előreugorva átnyújtja a labdát TD-re a védők meg azt se tudták mi van..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval a Detroit nyert 31-30ra.... :lol:
Ugye? :oops:

Nemrég szó volt róla, h miért nem oltogatok, hát ezért...
Évek óta a legnagyobb ellenségünk saját magunk vagyunk, folyamatosan szívatjuk magunkat, képtelenek vagyunk a kulcsplay-ekben koncentrálni.
1:02 volt hátra, időkérés nélkül a Detroit, sima ügy lehetett volna... ha nem a Dallas az ellenfél :evil:

Így lesz egy gyönyörű 5:3, két lépés fór helyett egy 4:4, amivel tovább nyűglődhetünk a csoportban.

Hihetetlen egy csapat ez a Cowboys, tényleg mutogatni kéne ezeket a Vidámparkban...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
socio66

2013.10.28. 13:22:25

Keleten továbbra is a Heat a fő esélyes, de idén Rose és Granger visszatérésével, illetve a Nets megerősödésével minden eddiginél nehezebb dolguk lehet, és matchupokra levetítve a Knicks sem áll olyan rosszul ellenük, tekintve hogy mindhárom sztárjukra elit védőnk van.
Kicsit lejjebb tekintve a Cleveland-Washington-Detroit trió lehet még érdekes, a maradék csapat valószínűleg tankolni fog, egyébként idén az utolsó helyekért legalább olyan 'öldöklő harc' megy majd, mint az elsőért a bombaerősnek várt jövő évi draft miatt. :)
Nyugat még érdekesebb, a Thunder bár idén sem erősítette a supporting castot, azért egyértelműen számolni kell velük, a Spurs még mindig egyben van, a Clippers ha idén nem lépi át az árnyékát Rivers-szel a padon akkor soha, és ott van még a Memphis, a Golden State, illetve a Houston, akik szintén odaérhetnek a nyugati döntőbe.
Érdekes lehet még a Minnesota, ha végre össze tudnak rakni egy sérülésmentes idényt, a Holiday-Evans duóval megerősített Pelicans, ahol Davis-től sokkal nagyobb teljesítményt várok a tavalyihoz képest, illetve a Denver is jó lehet még. A többiekről nem várok nagy előrelépést, Bryant visszatérése lesz még nagy sztori, és mivel az idei egy átmeneti év számukra, relatíve célok és nyomás nélkül, szerintem néhányszor elkapja majd a gépszíj az emberünket. :)
Összességében nehéz lenne mást mondani, mint hogy a Heat harmadjára is behúzza, James állítólag jobb mint valaha, Wade is biztatóan mozgott az előszezon-meccseken, és egyelőre Oden sem tűnik mellényúlásnak. Az is tény viszont, hogy jóval erősebb lett idén a konkurencia, és szinte minden rivális tudja hozni a kemény, fizikális játékot ellenük, nem kevés rutinnal megfűszerezve, ami egy kicsit is leeresztett, jóllakott, nem száz százalékon pörgő Heat ellen bizony elég lehet.
Az biztos, hogy nagyszerű idény lesz, amennyivel nő idén a tankoló csapatok száma, annyival több bajnokesélyes, vagy legalábbis konferencia döntő esélyes brigád lesz, úgyhogy izgalmakból azt gondolom nem lesz hiány.
Ha valakit érdekel egyébként, keddtől egy hétig ingyenes LP van, viszont a trial időszak utolsó napján le kell mondani a csomagot, mert különben másnap kiszámlázzák az éves költséget.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.10.28. 10:22:33

messideco írta:Holnap rajtol az NBA. Egy kis felvilágosítást kérek:

Melyik csapatokat érdemes figyelni, ki a fő esélyes, hogy vannak az erőviszonyok stb.
Hosszabb, rövidebb (idő függvényében) véleményket szívesen olvasnék.

Ma néztem a Bulls - OKC meccset, a végén majd 20 pont volt a különbség a chicagoi csapat javára.
Kelet: Miami,New York,Brooklyn, Chicago, Indiana.
Nyugat: Houston,Clippers, Memphis, OKC, Spurs.

Szerintem ezek a csapatok lehetne nagydöntő esélyesek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
messideco
Presidente del Barça

2013.10.28. 10:14:23

Holnap rajtol az NBA. Egy kis felvilágosítást kérek:

Melyik csapatokat érdemes figyelni, ki a fő esélyes, hogy vannak az erőviszonyok stb.
Hosszabb, rövidebb (idő függvényében) véleményket szívesen olvasnék.

Ma néztem a Bulls - OKC meccset, a végén majd 20 pont volt a különbség a chicagoi csapat javára.
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2013.10.27. 22:31:15

Megatron elmebeteg.

Dez meg kicsit ideges:

Kép
ferninho
Madridista

2013.10.27. 21:32:14

hát ekkora Lúzer csapatot, mint a Dallas Cowboys még nem hordott a hátán a föld bakker.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Detroit - Dallas 24-30, van hátra még kb 20 sec. Detroit Lionsnél a labda.
Stafford passzol, az elkapó elkapja és kb 1 yarddal a célterület előtt tudták csak megállítani.
Erre jön Stafford, ugye rohan, mert már nincs időkérésük, hogy ledobja a földre a labdát, hogy megállítsák az órát (most meg nem mondom mi ennek a neve).
Tényleg látványosan mutogatja, hogy ez lesz, erre elindítja a játékot és egy kicsit előreugorva átnyújtja a labdát TD-re a védők meg azt se tudták mi van..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval a Detroit nyert 31-30ra.... :lol:
madridista
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.27. 18:20:56

Top 10 Plays of the 2014 NBA Preseason
http://www.youtube.com/watch?v=WMFTN4YPB_s" target="_blank
PCsabi
aka Game90

2013.10.27. 16:09:09

Kalap1988 írta: Viszont azért Rodmant imádni, miközben a hozzá képest angyal Garnettet és Pierce utálni örök hiba Game :D
Ilyen vagyok, Rodman-t és Iverson-t szeretem, KG-t, PP-t, Duncan-t, Dirk-et, Ginobili-t nem... :D

Én is meghallgattam az nba1.hu-s podcast-et, nekem semmi bajom nem volt vele.

Antetokounmpo :shock: :
KATT
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.27. 09:23:44

Kalap1988 írta:...
Bob_Marley írta:...
Nem vettem magamra, nyugi. :wink: Fölösleges is túlragozni! Megértettem amit mondtatok. Egyébként én is szeretem a tényleges, okkifejtő podcast-eket és leírásikat, mert igyekszem az utóbbi 1-2 évben mélyebben beleásni magamat az NBA-ba és fejleszteni a tudásomat. A bajom inkább azzal van, hogy az életben úgy hozta a sors, hogy angol helyett más nyelvet használok a mindennapokban, és hiába van angol nyelvvizsgám, sajnos pl amit Bob belinkelt, nem teljesen értem, így nem is olyan élvezhető számomra. :oops:
Tudom ez az én "hiányosságom" de sajnos igazán tényfeltáró, szakemberek által boncolgatott "írás", elég kevés van magyar nyelven... :(
Ezért örül a magamfajta minden pici morzsának, még ha a minőség hagy maga után kivetni valót... :lol: :lol: :P Rem mostmár értitek, mire volt a nagy örömöm. :wink: 8)

Szerk:
varnagykrisztian írta:kezdo5.hu:James Harden kisebb térdsérülést szenvedett :(

Annyira éreztem hogy baj lessz :| , tudható hogy meddig lesz sérült :?: ...... [-o<
Ne stresszelj! Csak Day To Day. 30.-án kérdéses a játéka, de sehol sem írják, hogy komolyabb baja lenne. Szentem max 1 hét és rendben lesz a szakáll... :wink:

varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.10.26. 21:30:33

kezdo5.hu:James Harden kisebb térdsérülést szenvedett :(

Annyira éreztem hogy baj lessz :| , tudható hogy meddig lesz sérült :?: ...... [-o<
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Kalap1988
Director del Fútbol

2013.10.26. 20:56:54

neobarca írta:
Kalap1988 írta:Persze lehet ezt csak az mondatja velem, hogy ha van lehetőségem, én heti 4-5-6-szor is kosarazom és rengeteget agyalok magán a játékon függetlenül az NBA-én, míg pl te Neo tudom, hogy csak hobbiszinten szereted és a nézéssel is így vagy. Szóval,hogy neked mi tetszik az egy dolog, de én a helyükben azért nem mernék mikrofon elé állni ennyi tudással ( már a játékról, mert a háttér információk és az olvasottságuk tényleg impozáns) :).
Itt tapintottál rá a lényegre. Én pici túlzással, pontosan ennyit értek az NBA-hez. Valszeg ezért is tetszett nekem ez a féle podcast is. Imádom a meccseket nézni, agyalni a fantasyn, híreket olvasni, néha lemenni dobálgatni. De ennyi. Bazskáékat is rendszeresen hallgatom, velük direkt nem is akartam összehasonlítani. Ők mégis csak szakemberek, míg Starmeloék lelkes drukkerek. 8)
Ízlések és pofonok! Elsősorban varnagykrisztiánnak szántam. Sztem az ő tudásához mérve (nem megsértődni Krisztián!!!) tökéletesen kielégítő. :wink:
Nincs ezzel baj Neo, ízlések és pofonok, illetve nyilván van millió dolog, amihez meg te, vagy épp ők értenek jobban. Mások vagyunk. Tehát téged nem kritizállak, őket pedig csak azért, mert ezt nyilvánosan teszik ( fogalmam sincs mekkora hallgatósággal). A szólásszabadság világában persze lehet, nem is baj, de akkor ezt( hogy ők hobbiból csinálják, szurkolók, nincsenek annyira tisztában a játékkal) vállalják fel nyíltabban, hangsúlyozzák ki, mert nekem úgy tűnt, mintha ők nem lennének tisztában vele, hogy nem értenek hozzá annyira. Lehet, hogy tévedek, mert ez volt az első, amit hallottam tőlük ( első kettő).
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.26. 17:48:45

neobarca írta:
Itt tapintottál rá a lényegre. Én pici túlzással, pontosan ennyit értek az NBA-hez. Valszeg ezért is tetszett nekem ez a féle podcast is. Imádom a meccseket nézni, agyalni a fantasyn, híreket olvasni, néha lemenni dobálgatni. De ennyi. Bazskáékat is rendszeresen hallgatom, velük direkt nem is akartam összehasonlítani. Ők mégis csak szakemberek, míg Starmeloék lelkes drukkerek. 8)
Ízlések és pofonok! Elsősorban varnagykrisztiánnak szántam. Sztem az ő tudásához mérve (nem megsértődni Krisztián!!!) tökéletesen kielégítő. :wink:
A lényeg abban volt, hogy ők szurkolók, míg Kalap jól leírta pl Dávid Kornél ott lélegzik az NBA körül. Az hogy nem istenítik pl túl a Nets-Pacers gárdákat még el is fogadom, de pl a Pacers sokkal előrébb tart mint a NY, s ezt most nem azért írom mert alapvetően nem szeretem a gatyásokat.Nyilván Statmelo-ban van plusz ellen koncepció, miután tavaly simán kitették a NY-ot az Indiana srácok.
Na mindegy ezen nem fogunk összeveszni, valakinek ez tetszik valakinek más, annyi beharangozót, szezon közbeni podcastet lehet hallgatni, hogy mindenki megtalálja az ízlésének valót. Én jobban szeretem a végig komoly beszélgetéseket, ahol 95%-ban a játékról, s szakmai dolgokról van szó.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.26. 16:15:31

Kalap1988 írta:Persze lehet ezt csak az mondatja velem, hogy ha van lehetőségem, én heti 4-5-6-szor is kosarazom és rengeteget agyalok magán a játékon függetlenül az NBA-én, míg pl te Neo tudom, hogy csak hobbiszinten szereted és a nézéssel is így vagy. Szóval,hogy neked mi tetszik az egy dolog, de én a helyükben azért nem mernék mikrofon elé állni ennyi tudással ( már a játékról, mert a háttér információk és az olvasottságuk tényleg impozáns) :).

Kalap1988
Director del Fútbol

2013.10.26. 13:24:28

neobarca írta:Ááááá, nincs semmi humorérzéketek. :) Nekem kifejezetten tetszett ez a laza, bele bele beszélős stílus. Starmelo meg Starmelo ;)
Valóban rengeteg információt nem mondanak, de szépen végigveszik az összes csapatot. Ami még tetszik, hogy nincsenek elájulva sem a Nets-től sem a Pacers-től, ahogyan én sem...

Ez a Gortat trade szép. De mintha inkább az OKC-be szánták (nem csak itt, máshol is) nem? :shock:
Nekem a stílussal volt a legkevesebb bajom, az elmegy, a szakmaiatlanság zavar. Az, hogy az NBA-és híreknek utánaolvasnak, tudják, megtanulják kb kívülről a különböző erősorrendeket, hogy egy-egy játékos miben jó és miben nem, de egyszerűen úgy érzem a szövegükből, hogy nem értenek ehhez a sporthoz. Egyszerű rajongók, akik sokat olvasnak valóban és sok podcastet hallgatnak meg. A szlogeneket, közhelyeket használják, de igazából lövésük sincs arról, hogy a pályán mi történik valójában. Bazskáék ebből a szempontból sokkal jobbak, valahol félúton mozognak, mert ők is olvasnak, informáltak, de emellett értik nagyjából a játékot, mert jobban belelátnak és pl ott van velük Dávid Kornél, aki hiába nem annyira jó kommentátor, de többet tud erről a játékról, mint ezek a podcastelő fiatalok, Szaniszló Csaba, Bazska együttvéve. Szerintem így már érthető mit akartam. Engem sokkal jobban érdekelnek a játék mélységei, mint az, hogy mit közhelyeznek össze az amerikai szakírók. És ebben a podcastban ebből semmit nem kaptam, ezzel szemben Bazskáékéban legalább az egyharmada/fele erről szól. Persze lehet ezt csak az mondatja velem, hogy ha van lehetőségem, én heti 4-5-6-szor is kosarazom és rengeteget agyalok magán a játékon függetlenül az NBA-én, míg pl te Neo tudom, hogy csak hobbiszinten szereted és a nézéssel is így vagy. Szóval,hogy neked mi tetszik az egy dolog, de én a helyükben azért nem mernék mikrofon elé állni ennyi tudással ( már a játékról, mert a háttér információk és az olvasottságuk tényleg impozáns) :).
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.26. 13:06:48

Csak egy gyors kérdésem lenne laikusként, szakértő urak. Gortat játékpercei milyen irányban változhatnak ezzel a trade-del?
neobarca
Director del Fútbol

2013.10.26. 13:04:40

Ááááá, nincs semmi humorérzéketek. :) Nekem kifejezetten tetszett ez a laza, bele bele beszélős stílus. Starmelo meg Starmelo ;)
Valóban rengeteg információt nem mondanak, de szépen végigveszik az összes csapatot. Ami még tetszik, hogy nincsenek elájulva sem a Nets-től sem a Pacers-től, ahogyan én sem...

Ez a Gortat trade szép. De mintha inkább az OKC-be szánták (nem csak itt, máshol is) nem? :shock:

Válasz küldése