Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Már Slither lecsapott rá!Bob_Marley írta:Érdekesség a Rockets háza táján, nem Lin a kezdő irányító, hanem Beverley!!!!!! Fantasysok gyorsan klikkelgessenek majd.Beverley-Harden-Parsons-Asik-Howard lesz a kezdőötös Houstonban.
Biztos ezt a videót akartad ide berakni?kanty írta:Kis kedvcsináló:
http://www.youtube.com/watch?v=Na_sEiyK_Zw" target="_blank
Ugye?ferninho írta:hát ekkora Lúzer csapatot, mint a Dallas Cowboys még nem hordott a hátán a föld bakker....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Detroit - Dallas 24-30, van hátra még kb 20 sec. Detroit Lionsnél a labda.
Stafford passzol, az elkapó elkapja és kb 1 yarddal a célterület előtt tudták csak megállítani.
Erre jön Stafford, ugye rohan, mert már nincs időkérésük, hogy ledobja a földre a labdát, hogy megállítsák az órát (most meg nem mondom mi ennek a neve).
Tényleg látványosan mutogatja, hogy ez lesz, erre elindítja a játékot és egy kicsit előreugorva átnyújtja a labdát TD-re a védők meg azt se tudták mi van.....![]()
![]()
![]()
![]()
Szóval a Detroit nyert 31-30ra....
Kelet: Miami,New York,Brooklyn, Chicago, Indiana.messideco írta:Holnap rajtol az NBA. Egy kis felvilágosítást kérek:
Melyik csapatokat érdemes figyelni, ki a fő esélyes, hogy vannak az erőviszonyok stb.
Hosszabb, rövidebb (idő függvényében) véleményket szívesen olvasnék.
Ma néztem a Bulls - OKC meccset, a végén majd 20 pont volt a különbség a chicagoi csapat javára.
Ilyen vagyok, Rodman-t és Iverson-t szeretem, KG-t, PP-t, Duncan-t, Dirk-et, Ginobili-t nem...Kalap1988 írta: Viszont azért Rodmant imádni, miközben a hozzá képest angyal Garnettet és Pierce utálni örök hiba Game![]()
Kalap1988 írta:...
Nem vettem magamra, nyugi.Bob_Marley írta:...
Ne stresszelj! Csak Day To Day. 30.-án kérdéses a játéka, de sehol sem írják, hogy komolyabb baja lenne. Szentem max 1 hét és rendben lesz a szakáll...varnagykrisztian írta:kezdo5.hu:James Harden kisebb térdsérülést szenvedett![]()
Annyira éreztem hogy baj lessz, tudható hogy meddig lesz sérült
......
Nincs ezzel baj Neo, ízlések és pofonok, illetve nyilván van millió dolog, amihez meg te, vagy épp ők értenek jobban. Mások vagyunk. Tehát téged nem kritizállak, őket pedig csak azért, mert ezt nyilvánosan teszik ( fogalmam sincs mekkora hallgatósággal). A szólásszabadság világában persze lehet, nem is baj, de akkor ezt( hogy ők hobbiból csinálják, szurkolók, nincsenek annyira tisztában a játékkal) vállalják fel nyíltabban, hangsúlyozzák ki, mert nekem úgy tűnt, mintha ők nem lennének tisztában vele, hogy nem értenek hozzá annyira. Lehet, hogy tévedek, mert ez volt az első, amit hallottam tőlük ( első kettő).neobarca írta:Itt tapintottál rá a lényegre. Én pici túlzással, pontosan ennyit értek az NBA-hez. Valszeg ezért is tetszett nekem ez a féle podcast is. Imádom a meccseket nézni, agyalni a fantasyn, híreket olvasni, néha lemenni dobálgatni. De ennyi. Bazskáékat is rendszeresen hallgatom, velük direkt nem is akartam összehasonlítani. Ők mégis csak szakemberek, míg Starmeloék lelkes drukkerek.Kalap1988 írta:Persze lehet ezt csak az mondatja velem, hogy ha van lehetőségem, én heti 4-5-6-szor is kosarazom és rengeteget agyalok magán a játékon függetlenül az NBA-én, míg pl te Neo tudom, hogy csak hobbiszinten szereted és a nézéssel is így vagy. Szóval,hogy neked mi tetszik az egy dolog, de én a helyükben azért nem mernék mikrofon elé állni ennyi tudással ( már a játékról, mert a háttér információk és az olvasottságuk tényleg impozáns).
![]()
Ízlések és pofonok! Elsősorban varnagykrisztiánnak szántam. Sztem az ő tudásához mérve (nem megsértődni Krisztián!!!) tökéletesen kielégítő.
A lényeg abban volt, hogy ők szurkolók, míg Kalap jól leírta pl Dávid Kornél ott lélegzik az NBA körül. Az hogy nem istenítik pl túl a Nets-Pacers gárdákat még el is fogadom, de pl a Pacers sokkal előrébb tart mint a NY, s ezt most nem azért írom mert alapvetően nem szeretem a gatyásokat.Nyilván Statmelo-ban van plusz ellen koncepció, miután tavaly simán kitették a NY-ot az Indiana srácok.neobarca írta:
Itt tapintottál rá a lényegre. Én pici túlzással, pontosan ennyit értek az NBA-hez. Valszeg ezért is tetszett nekem ez a féle podcast is. Imádom a meccseket nézni, agyalni a fantasyn, híreket olvasni, néha lemenni dobálgatni. De ennyi. Bazskáékat is rendszeresen hallgatom, velük direkt nem is akartam összehasonlítani. Ők mégis csak szakemberek, míg Starmeloék lelkes drukkerek.![]()
Ízlések és pofonok! Elsősorban varnagykrisztiánnak szántam. Sztem az ő tudásához mérve (nem megsértődni Krisztián!!!) tökéletesen kielégítő.
Itt tapintottál rá a lényegre. Én pici túlzással, pontosan ennyit értek az NBA-hez. Valszeg ezért is tetszett nekem ez a féle podcast is. Imádom a meccseket nézni, agyalni a fantasyn, híreket olvasni, néha lemenni dobálgatni. De ennyi. Bazskáékat is rendszeresen hallgatom, velük direkt nem is akartam összehasonlítani. Ők mégis csak szakemberek, míg Starmeloék lelkes drukkerek.Kalap1988 írta:Persze lehet ezt csak az mondatja velem, hogy ha van lehetőségem, én heti 4-5-6-szor is kosarazom és rengeteget agyalok magán a játékon függetlenül az NBA-én, míg pl te Neo tudom, hogy csak hobbiszinten szereted és a nézéssel is így vagy. Szóval,hogy neked mi tetszik az egy dolog, de én a helyükben azért nem mernék mikrofon elé állni ennyi tudással ( már a játékról, mert a háttér információk és az olvasottságuk tényleg impozáns).
Nekem a stílussal volt a legkevesebb bajom, az elmegy, a szakmaiatlanság zavar. Az, hogy az NBA-és híreknek utánaolvasnak, tudják, megtanulják kb kívülről a különböző erősorrendeket, hogy egy-egy játékos miben jó és miben nem, de egyszerűen úgy érzem a szövegükből, hogy nem értenek ehhez a sporthoz. Egyszerű rajongók, akik sokat olvasnak valóban és sok podcastet hallgatnak meg. A szlogeneket, közhelyeket használják, de igazából lövésük sincs arról, hogy a pályán mi történik valójában. Bazskáék ebből a szempontból sokkal jobbak, valahol félúton mozognak, mert ők is olvasnak, informáltak, de emellett értik nagyjából a játékot, mert jobban belelátnak és pl ott van velük Dávid Kornél, aki hiába nem annyira jó kommentátor, de többet tud erről a játékról, mint ezek a podcastelő fiatalok, Szaniszló Csaba, Bazska együttvéve. Szerintem így már érthető mit akartam. Engem sokkal jobban érdekelnek a játék mélységei, mint az, hogy mit közhelyeznek össze az amerikai szakírók. És ebben a podcastban ebből semmit nem kaptam, ezzel szemben Bazskáékéban legalább az egyharmada/fele erről szól. Persze lehet ezt csak az mondatja velem, hogy ha van lehetőségem, én heti 4-5-6-szor is kosarazom és rengeteget agyalok magán a játékon függetlenül az NBA-én, míg pl te Neo tudom, hogy csak hobbiszinten szereted és a nézéssel is így vagy. Szóval,hogy neked mi tetszik az egy dolog, de én a helyükben azért nem mernék mikrofon elé állni ennyi tudással ( már a játékról, mert a háttér információk és az olvasottságuk tényleg impozáns)neobarca írta:Ááááá, nincs semmi humorérzéketek.Nekem kifejezetten tetszett ez a laza, bele bele beszélős stílus. Starmelo meg Starmelo
![]()
Valóban rengeteg információt nem mondanak, de szépen végigveszik az összes csapatot. Ami még tetszik, hogy nincsenek elájulva sem a Nets-től sem a Pacers-től, ahogyan én sem...
Ez a Gortat trade szép. De mintha inkább az OKC-be szánták (nem csak itt, máshol is) nem?