piton írta: De hát még fiatal,meglátjuk 4 év múlva hogy fog teljesíteni, meddig bírják a térdei ezt játékot.
igen,sajnos a térdei nagy talány, ha eddig nem bajlódott volna vele,és olyan kevés efféle gonddal küzdött volna mint pl Federer hosszú évek alatt, akkor szinte biztos lennék benne,h elérné GS számban ő is Pete rekordját,és még nemtom azon felül mennyit.
Persze
szubjektív vélemény,de talán nem nagy marhaság,hogy a sérülései már 2GStől kb megfosztották (1től szinte biztosan) /Garos, Wimbi tavaly/ szerintem a tavalyi Rogert is verte volna Garoson tutira, Wimledonban pedig nem mutatott többet 09ben Federer, mint 08ban, szóval ebből indulok ki amikor azt írom,h a sérülések már így is visszavetették GSekben, és van rá sansz,h a jövőben is elő fog még jönni.
Federer pedig maximálisan kihasználta szinte Rafa hiányát -és sérüléséből visszatérését- Del Potro kivételével vert mindenkit akit kellett.
Persze ez is megsüvegelendő, és sose tudjuk meg mi lett volna 09ben egy végig egészséges Nadal ellen, a fentebb írtak szubjektívek, ámbár talán van bennük némi jogos feltételezés.
de ami miatt ezeket leírtam, Federer lehetséges hogy talpra áll még, de ha Rafát nem hátráltatják komolyabb sérülések, akkor nagyon is várok már egy újabb Rafa-Roger-t.
eddig természetesen lényegesebb rekordokat tart Roger, de vhogy nagyobb bajnoknak tartom ÉN Nadal-t, neki egy GS döntőben nincs olyan,h mumus, bárki ellen hozza amit tud (eddigi látottakból) míg Roger szemszögéből ott van Nadal.
US Open még hiányzik Rafától, a közelmúltbeli problémái miatt le is mondta a Davis kupás szereplését, hogy rá tudjon pihenni az Amerikai szezonra, ennek örülök.
úgy néz ki a stábja is végre elkezdett jó irányba dolgozni, szervái is hatékonyabbak úgy ahogy, bár még így is iszonyat mennyiséget fut.