Az új szabályok egész jók a sérüléses dolgot nem nagyon értem mert annyira nem jellemző az "időhúzás" a kéziben . A Karabatic féle színészkedést pedig ezzel a szabállyal nem lehet kivédeni. Viszont ez a kék lapos dolog elég fölösleges szerintem

bejelentette, hogy befejezi, szülni akarCastiel írta:Kovacsicz is távozik! Remélem marad a honi bajnokságban, és az Érd, vagy a D'újváros csapatában megmutatja h van még benne!
nehogy azt hiddcsababarca írta:Azért a passzívot ne úgy képzeljétek el innentől,hogy felteszik a bírok a kezüket,és bepánikolnak a játékosok,meg elkezdenek az ujjaikon számolgatni,hogy hogy is van.
Bírói kéz a magasba lendül, egyből jönni fognak az erre kidolgozott figurák. Magára valamit is adó csapatoknak ez nem lesz nehézség, 3-4 passzból lövőhelyzetet lehet teremteni könnyen, még mindig lesz 1-2 extra passzuk,hogy elindítsák az "utolsó" támadást.
nyílván nem, de akkor amit lentebb írtam, egy szabad dobás amit mondjuk a feltett kéz után pont 6 passzal kap a csapat azt lepasszolhatja? vagy arra sincs lehetőség? ez nem tiszta, valamint arra kellett volna valamit kitalálni hogy egységes legyen a passzív játék megítélése! ne a rigó párostól függjön! eddig is tendencia volt a honi bajnokságban ffi vonalon, hogy a nagyok mekkora respectet élveznek a játékvezetőknél, mondjuk pont egy passzív megítélésnél!Azért a passzívot ne úgy képzeljétek el innentől,hogy felteszik a bírok a kezüket,és bepánikolnak a játékosok,meg elkezdenek az ujjaikon számolgatni,hogy hogy is van.
Én úgy hallottam, hogy Szucsánszky szülni akar, Kovacsicsnek pedig odaígérték az irányítói posztot, ezért nem ment külföldre.Castiel írta:Hát ha ül a Kovacsics klubváltás, és a Fradi tud még minőségben jó igazolást felmutatni, akkor közeledhetnek a Győrhöz! Azt gondolom most van esélye a Fradinak! Ha fejben jók lesznek, akkor 55-45% a Győrnek! + a fradi szurkolótáborának a fanatizmusa szerintem hatalmas segítség lehet!
Gorbokot én sem értettem, vagy ha ő jön, mellé a Bodót simán hoztam volna, hogy hadd tanuljon...Mondjuk a Szegednél jelen pillanatban nincs még irányító sem a jövő évre, bár 90%-ék hogy Skube érkezik, de még ez így is kevés!
Bombac amikor aláírt a jó nevű Kielcéhez, még a csapat erőssége bódultá tette, de azóta már nem nagyon akaródzik neki elmenni Szegedről! Jcp alatt nagyon sokat fejlődött, és összetettebb komplettebb játékos vált belőle! A szurkolók is imádják tuti kezdő,Bl.is van, és a fizetése sem kutya! Most el kell mennie egy másik klubba, másik ország, másik kultúra, más felfogású kézilabda... be kell verekednie magát a kezdőbe, bizonyítania kell a szurkolóknak, sok a bizonytalanság!
Azért azt a tendenciát meg lehet nézni, hogy szegeden évről évre fél csapat kicsrélődik, és mindig úgy hogy magyarok távoznak, de külföldiek érkeznek! Most a Bánhidi egy ellenpélda, de nem szokás!
Merész, de a Pastor érában eléggé megszokott, hiszen ha visszanézzük az elmúlt évek uborkaszezonjait, nagy volt a mozgás Szegeden!visca el barca írta:jó hogy így összeszedted a szegedet. elég merész, hogy a keret felét lecserélik.
a beálló poszt érdekes lesz. vranjest nem tudom miért engedik el (hova megy?), azt meg főleg nem h miért gaber jön a helyére. bár én csak a két szegedi elleni montpellier meccset láttam, de nem tűnik túl nagy erősítésnek. az is lehet hogy csak védekezni jön? bánhidi viszont nagy erősítés, ha nem építik le, akkor óriási klasszis lehet. zubai meg már egyre inkább kikopik, őt sztem már csak a szíve viszi...
bombac meg... nem hinném h kitáncolhat a kielcei szerződésből, ők sem hülyék annyira h ezt engednék.
Hát igazából én a csurgó-füred meccsen hallottam, tesója mondott valamit, de csak ilyen foszlányok jutottak el hozzám, alattam ültek egy sorral!visca el barca írta:nah teghanp kellett nekünk az ördögöt a falra festeniúgy látszik anikó tényleg megy a fradiba
Ha valamikor idén meg lehet fogni a Kielt, sérültjeik is vannak. Jövőre megint beerősítenek úgy néz ki, bár fiatalokat hoznak, szóval lehet inkább 2 év múlva lesznek veszélyesebbek.visca el barca írta:érdekes meccs lesz majd a kiel ellenáltalában azért ezek a német csapatok vhogy fekszenek nekik.
a fradinak jelenleg vagy egy aránylag jól muzsikáló fél sora, ők hozzák folyamatosan a meccseket. pontosabban két ember, pena, meg zácsik. utóbbi is inkább hangulat ember, aki főleg otthon erős, idegenben annyira nem villog. szucsánszki láthatóan nincs formában, kérdés hogy az április elsejei meccsre ez fog e változni. a fradinak óriási mázlija van, hogy nem kell "idegenben" játszani, ez nekik marha nagy előny. groot, löke, amorim, a szélsők, mind-mind jobb kategóriát képviselnek mint a fradisták és ez sztem két meccsen ki is fog jönni. így első blikkre 70%-30%-ot adok a rába partiaknak.Castiel írta:...