Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez azért túlzás, mert ugyanilyen izgalmak voltak csak Vettel mögött!socio66 írta:lényegesen jobb így a verseny,hogy nincs elöl vettel.
alonso és hamilton többet,webber pedig kevesebbet tud kihozni az autójából,mint amennyit igazából tud,így pont kiegyenlítik egymást a versenyzői kvalitások és az autók tudása.
Thanks.csababarca írta:ultrasur írta: Whos the fuck is Brunno Senna? Fia, unokatestvér, csak a nevét vette fel?
Ha valaki egy mondatban említi Hamilton nevét Sennáéval akkor az örök bann legyen.![]()
Senna nővére Bruna anyja.
Szóval az unokaöccse.
ultrasur írta: Whos the fuck is Brunno Senna? Fia, unokatestvér, csak a nevét vette fel?
Ha valaki egy mondatban említi Hamilton nevét Sennáéval akkor az örök bann legyen.![]()
Ezek nagyon ,király képek, főleg az utolsó, mackós gatyásScooby Bent Bwoy írta:Ha már szóba került Alonso, ne mindig csak vita legyen egy kis humor is kell:
http://www.vezess.hu/forma1/f1_kifigura ... sot/31799/
Nagyon jó képek.
Hétvégére esőt jósolnak a Nürburgringre.
Ezt én is...és ezt a Palikot is
Ez Korea leszBob_Marley írta: meg még tavaly valamelyik ázsiai futamon volt
Ezt adom, meg még tavaly valamelyik ázsiai futamon volt, hogy Lewis mindenáron akart menni, de ott Webber kényelmes első pozíciójában mondogatta, hogy nonononoozsimiki írta:Nem kívánok komolyabban belemenni, fogjuk rá,h véletlen volt hogy csak Vettelt említettedAmúgy csak Hamilton akart ilyen körülmények között versenyezni, többiek mind alkalmatlannak találták, a szintén nagy hátrányban lévő Button,Alonso,Webber, mindenki. Pedig gondolom ők is faragnának Vettel bán
Az időjárási viszonyoknál nézni kell a pályát is, szerintem Kanadában érthető, ha óvatosabbak voltak, mert beton falak vannak mindenhol, ha ezt eljátszanák Spában is, az már nem tetszene. Meg úgy összességében egyetértek, -mint alább írtam-, hogy sok esetben tényleg túlzóan óvatosak lettek. Viszont ahol mindenhol fal vesz körül,és ennyi átfolyás van, ott érthető számomra.
Keress rá torrent oldalakon fent van én torrent oldalról szedtem le!!Ronaldinho&Barca írta:Gondolom a 2006-os Brazil versenyre gondol. Én azt kazettára vettem fel sajna..Perrero írta:hol, mikorYaroshi írta:Egy jó ideje keresem már Schumi "utolsó" futamát.Valaki nem tudna linket adni hozzá?Fontos lenne az RTL Klubbos változat.Nagyon hálás lennék.Remélem jó topikba írtam ezzel kapcsolatban.![]()
Egyik legjobb futama volt, ha nem a legjobb.
Hát ha megfigyeled én is inkább LG-nek címeztem, csak te is ott voltál, mint aki helyesli az én kommentemre adott választ. Nincs itt amúgy gond, csak LG pont rossz helyre támadott be.Tocy írta:Ha megfigyeled, nem is neked válaszoltam. Tehát nem is neked címeztem a dolgot, hanem általánosságban annak a jópár fórumernek, akik habzó szájjal szidják Vettelt. Csak leírtam egy gondolatot, nem támadtam senkinek...csupán igazat adtam LG-nek.