De a Ravens védők nyomoréksága igenXanthor írta:Alap, rögtön kilövök Demaryiusszal remélhetőleg.Mondjuk ez a jó kis szél nem hosszú passzoknak kedvez.

De a Ravens védők nyomoréksága igenXanthor írta:Alap, rögtön kilövök Demaryiusszal remélhetőleg.Mondjuk ez a jó kis szél nem hosszú passzoknak kedvez.
Game90 írta:Hoztam egy játékot, hátha felpörög kicsit a topikHa lesz időm, akkor megcsinálom majd én is.
This challenge is to create a roster of 12 players, under the current NBA salary cap of $58.6M. There are a number of rules you must stick to, however,
- You may only have one player whose salary exceeds $15M
- You may only have one player whose salary is between $15M and $10M
- You may only pick 3 players who are currently on their Rookie contracts.
Hozzávaló:
http://hoopshype.com/salaries.htm" target="_blank
Jogos, benéztem. Valamiért meg voltam győződve róla, hogy Bradleynek ez már a 2. szerződése.MessiFan írta:Ez így 4 rookie szerződésű játékos, és csak 3 megengedett, de a tied is tetszik. Bradleyre én is gondoltam, de inkább választottam egy scorert, mögé meg egy jó védőt.Cumbee írta: PG Irving 5607240
SG Avery Bradley 2511432
C Drummond 2462400
PF Anthony Davis 5375760
Majd ma még összerakok egy teljesen másikat.
Ez így 4 rookie szerződésű játékos, és csak 3 megengedett, de a tied is tetszik. Bradleyre én is gondoltam, de inkább választottam egy scorert, mögé meg egy jó védőt.Cumbee írta: PG Irving 5607240
SG Avery Bradley 2511432
C Drummond 2462400
PF Anthony Davis 5375760
Ez egy [auto_cenzúra].Game90 írta:This challenge is to create a roster of 12 players, under the current NBA salary cap of $58.6M.
Hoppsz, ez jól jöhet, ha tényleg működik majd. Ki fogom próbálni az tuti. Köszi az osztástXanthor írta:Olvastam egy módszert, amivel lehet NFL meccseket nézni az nfl.com honlapján ingyen, előfizetés nélkül, HD-ban, minden jó dologgal. Gondoltam megosztom hátha más is használná és így nem kell a rossz minőségű streamekkel szenvedni vagy vissza is lehet nézni a meccseket, akár csak a playeket tartalmazó rövidített formában.
Hollandiában próbál terjeszkedni az NFL és így onnan gamepass előfizetés nélkül lehet nézni a meccseket, tehát egy holland vpn előfizetéssel lehet nézni, de ami még egyszerűbb és ingyenes, az a chromeban egy Hola Unblocker nevű bővítmény, amit a gamepass oldalán át kell állítani hollandra, miután feljött egy új ablakban a lejátszó, visszaállítani magyarra, vagy kikapcsolni, újratölt, és lehet nézni a meccseket.![]()
Az előszezon meccsekkel próbáltam ki és működik, remélem így is fog maradni az egész szezonban.
Az egyetlen játékos bármilyen sportban, akit soha senki nem tud nálam megelőzni. Ő volt az első, és azóta is az egyetlen olyan ember, aki valóban jelentőséggel bírt számomra, mert Ő a mintapéldája annak, hogy bármilyen adottságokkal is szülessen az ember, ha mindig a 110%-ot hozza ki magából, akkor az pontosan elég.Iverson...![]()
Kétségtelenül a világ egyik legjobb játékosa volt. Imádtam én is a srácot. Volt egy olyan kisugárzása, ami csak keveseknek. Amikor a pályán volt, az egész hangulat, érzés megváltozott. Phillyben csak keveset, Denverben már lényegesen többet láttam játszani (Melo miatt).Game90 írta:Iverson...![]()
Libabőr:
http://youtu.be/r9MiqUHx4_g
Jöhet T-Mac, LBJ, Harden vagy bárki más, nekem mindig ő lesz a kedvenc játékosom.
Nem tudom miért bántjátok a barátomat, szerintem jól nyomjakanty írta:Én a helyében hagynám a szarozást az NBA-vel és kiadnék gyorsan egy-két lemezt:
http://www.youtube.com/watch?v=lc6d1t7CeJs