Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem is kimaradt a dolog,de tényleg elég nyugis futamról szólnak a hírek...Hiába,ellenfél nélkül ilyen a téma...socio66 írta:Ezt most nem láttam,de ahogy olvasom nem volt túl izgi.
Talma pedig sajnos úgy tűnik messze van az elejétől és nem is nagyon látom a potenciált a jobb eredményre.
Év elején az első ötbe várta magát pedig.
ahogy írták, így van.Mihu írta:Nagyon égő kérdés lesz de felteszemÉn olyan alkalmi tenisz drukker vagyok. Amikor jó meccs van akkor leülök a tv elé és nézem. Ilyen az összes GS döntő, meg a nagyobb nevek találkozása. Úgyhogy a részletesebb dolgokkal nem vagyok tisztában. Reggel hallottam olyat a rádióban, hogy Wimbledonban a döntő szettben nincs rövidítés. Tehát ez azt jelenti, hogy itt is ugyan úgy mennek 15-30-40 és game győzelemig? Mert ugye tie brake-ben csak 1-2-3-4-5-stb van. És akkor így jutottak el 59-59-ig? Magyarul senki sem vette el 118 játékon keresztül a másik adogatását?
Ahogy mondodMihu írta:Nagyon égő kérdés lesz de felteszemÉn olyan alkalmi tenisz drukker vagyok. Amikor jó meccs van akkor leülök a tv elé és nézem. Ilyen az összes GS döntő, meg a nagyobb nevek találkozása. Úgyhogy a részletesebb dolgokkal nem vagyok tisztában. Reggel hallottam olyat a rádióban, hogy Wimbledonban a döntő szettben nincs rövidítés. Tehát ez azt jelenti, hogy itt is ugyan úgy mennek 15-30-40 és game győzelemig? Mert ugye tie brake-ben csak 1-2-3-4-5-stb van. És akkor így jutottak el 59-59-ig? Magyarul senki sem vette el 118 játékon keresztül a másik adogatását?
PontosanMihu írta:Nagyon égő kérdés lesz de felteszemÉn olyan alkalmi tenisz drukker vagyok. Amikor jó meccs van akkor leülök a tv elé és nézem. Ilyen az összes GS döntő, meg a nagyobb nevek találkozása. Úgyhogy a részletesebb dolgokkal nem vagyok tisztában. Reggel hallottam olyat a rádióban, hogy Wimbledonban a döntő szettben nincs rövidítés. Tehát ez azt jelenti, hogy itt is ugyan úgy mennek 15-30-40 és game győzelemig? Mert ugye tie brake-ben csak 1-2-3-4-5-stb van. És akkor így jutottak el 59-59-ig? Magyarul senki sem vette el 118 játékon keresztül a másik adogatását?