Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen:DLeomessi14 írta:Tegnap kezdodott?Rocky 05 írta:Hihetetlen ez a meccsLehet h ma sem tudják befejezni?:D óriási
Tegnap kezdodott?Rocky 05 írta:Hihetetlen ez a meccsLehet h ma sem tudják befejezni?:D óriási
fcbarca0827 írta:Kapcsoljatok a Sport 2-re.Nem kicsit jó tenisz meccs.
Döntő szett, 37:37-nél.
![]()
Ja tényleg, most nézem, hogy csak félbeszakadtkanty írta:Nem esett ki.FtcSikiHun írta: szerk.: Most nézem, Djokovic meg kiesett
2-1es szett hátrányban van, de a 4.ik szettben break előnye van.
Nem esett ki.FtcSikiHun írta: szerk.: Most nézem, Djokovic meg kiesett
Inkább GRAT Roger, akár ki is volt az ellenfél 0-2-ról visszajönni mindig elismerésre méltó. persze tőled nem lehet ezt elvárni Roger esetébenozsimiki írta:GRT azért Fallának! én azt sem hittem volna,h eddig bírja fejben, bár így számára fájóbb lehet,h pont az utolsó pillanatban akad meg.kanty írta:2-2
Innen már behúzza Fed.
Szerecséje van azért, mert ha egy valamivel erősebb játékos lenne az ellenfele akkor már rég vége lenne a meccsnek.
igazad van, ha egy kicsit ilyen téren tapasztaltabb ellenféllel (meccsért szervál ami óriási meglepetés lenne) találkozott volna,már csomagol Roger.
nem igen tartok tőle a továbbiakban sem,ha Rafa egészséges marad a tornán.
persze ahhoz mindkettőnek döntőznie kell majd,h találkozzanak egymással.
GRT azért Fallának! én azt sem hittem volna,h eddig bírja fejben, bár így számára fájóbb lehet,h pont az utolsó pillanatban akad meg.kanty írta:2-2
Innen már behúzza Fed.
Szerecséje van azért, mert ha egy valamivel erősebb játékos lenne az ellenfele akkor már rég vége lenne a meccsnek.