Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gondoltam, hogy valaki felhozza, ahogy azt is,hogy az a valaki arra már nem emlékszik,hogy magával a nézettel volt gondom,és azzal,hogy év közben, nem is egyet módosítanak, valamint kb 3szor hangsúlyoztam ki,hogy AZ EREDMÉNYEKTŐL FÜGGETLENÜL ítélem el emiatt a FIA-t, de ezzel nem vagyok egyedül.socio66 írta:
ezek a nagy szabályváltozások is,úgy be lettek harangozva,Ozsi te is itt háborogtál hát tényleg sok minden változott..
költői túlzásod ellenére is, ilyet a hülyék mondanak, eddig se írta egyik Vettel fan sem az olyan versenyre h izgalmas,ami nem volt az.Messithebest írta:Újabb uncsi futam, újabb Vettel-győzelem... a nem Vettel-fanoktól kérdezném, hogy ez kinek izgalmas? Mert tudom a Vettel-fanok úgyis azt mondanák hogy a legizgalmasabb futam volt amit valaha láttam....(költői túlzás...)
akkor megnézted a Ferrari korszakot, és nem kérdeztél gondolom hasonló butaságokat, ott mások nem élvezték, te meg nézted, nem? szal nem az F1 hibája,hogy most nem élvezed, hanem a saját szimpátiádé. Schumiét kibírtad, mert kedvelted, az se volt izgibb...sőt.Messithebest írta:
Fecooo: 2001 óta minden(!) versenyt megnéztem, és Vettel miatt pont nem akarom megszakítani ezt....... Tényleg már csak a fújt difiben bízom, remélem valami lassulást okoz ez..... egyébként meg most hol fikáztam Vettelt????? Idézd már be, mert én nem látom, tényleg....
Ez gyönyörűűűBob_Marley írta: szerk: dicsérik Hamilton-t, de mire????![]()
Lewis válasza már nem volt benne a rádióbeszélgetésben röviden: "Fuck U my Man""Did you say great job, nigga?Im not nigga, Im GOD"
van egy egyszerű megoldás, nekem bevált:Messithebest írta:Újabb uncsi futam, újabb Vettel-győzelem... a nem Vettel-fanoktól kérdezném, hogy ez kinek izgalmas? Mert tudom a Vettel-fanok úgyis azt mondanák hogy a legizgalmasabb futam volt amit valaha láttam....(költői túlzás...)
Az eleje akcióban kevesebb, de a mezőnyben nagyon nagy csaták vannak, 4-5 kocsis vonatozás, DiRestával, Petrovval, Bumeivel, Perezzel, Kobayashival!Messithebest írta:Újabb uncsi futam, újabb Vettel-győzelem... a nem Vettel-fanoktól kérdezném, hogy ez kinek izgalmas? Mert tudom a Vettel-fanok úgyis azt mondanák hogy a legizgalmasabb futam volt amit valaha láttam....(költői túlzás...)
mikor volt az utolsó uncsi verseny?Messithebest írta:Újabb uncsi futam, újabb Vettel-győzelem... a nem Vettel-fanoktól kérdezném, hogy ez kinek izgalmas? Mert tudom a Vettel-fanok úgyis azt mondanák hogy a legizgalmasabb futam volt amit valaha láttam....
http://www.vipbox.tv/watch/26913/1/watc ... spain.htmlAlberto10 írta:valaki egy linket az F1ről légyszi, mert neten tudnám csak nézni. kösz.
A sajtó kicsit felfújta, a motorelektronika nem érinthette hátrányosabban az RB-t mint a többi csapatot.daffy írta:ez szúrt szemet. és mik azok a szabályok? az f1 szabályainak kezdetben megfelelt,de mi az a szabály,ami miatt hirtelen törvényszegő lett a motorelektronika,trükkös diffúzor,stb?"Csak azt próbáljuk elérni, hogy az autók szabályosak legyenek"
a hivatalos indokot nem ismerem ez ügyben,valaki fel tud világosítani?(diffúzor ügy)
ez szúrt szemet. és mik azok a szabályok? az f1 szabályainak kezdetben megfelelt,de mi az a szabály,ami miatt hirtelen törvényszegő lett a motorelektronika,trükkös diffúzor,stb?"Csak azt próbáljuk elérni, hogy az autók szabályosak legyenek"
Nem pont erre céloztam amit most te írtál, h motorvezérléses tiltás.miihii írta:Ez mitől hihetetlen?Ettől a motorvezérléses tiltástól nem fog a feje tetejére állni a világ.Mindenkit érint a dolog és a RB-oknak nem ebben van a legfőbb ereje,uh komoly visszaesést nem volt valószínű h kivált a dolog.A futamon ha nem történik vmi extrém szitu,akkor valszeg uis Bika lesz az elején,ha nem kettő...S.Agüero írta:Hihetetlen... Most sem sikerült megverni a RB-t.
Hmmmgergo9 írta: Ez mégis miben nyilvánult meg?
Mint mikor az Almeria elleni 8-0 után vki bevéste hogy jó kis meccs volt.
q2 után eldőlt minden , ez még a papírformánál is papírformább így hogy Webber hozta a kötelezőt.
Nyilván a lágy gumi hozhat kb 1.5-1.8 mp-et, tehát Massa nem számít ebből a szempontból...Messithebest írta:Q1et igaz lágyon, de Massa hozta.Tocy írta:Q1-Q2-Q3
Ez mitől hihetetlen?Ettől a motorvezérléses tiltástól nem fog a feje tetejére állni a világ.Mindenkit érint a dolog és a RB-oknak nem ebben van a legfőbb ereje,uh komoly visszaesést nem volt valószínű h kivált a dolog.A futamon ha nem történik vmi extrém szitu,akkor valszeg uis Bika lesz az elején,ha nem kettő...S.Agüero írta:Hihetetlen... Most sem sikerült megverni a RB-t.