Messithebest írta:Újabb uncsi futam, újabb Vettel-győzelem... a nem Vettel-fanoktól kérdezném, hogy ez kinek izgalmas? Mert tudom a Vettel-fanok úgyis azt mondanák hogy a legizgalmasabb futam volt amit valaha láttam....(költői túlzás...)

költői túlzásod ellenére is, ilyet a hülyék mondanak, eddig se írta egyik Vettel fan sem az olyan versenyre h izgalmas,ami nem volt az.
Viszont a kis különbségek miatt, akár hibázhatott volna ez a "béna" gyerek most is ugye, nem tette
Nagyon tudlak sajnálni,hogy nem élvezed a futamokat, ne nézd

Páran megéltük már a Meki korszakot, a Ferrari korszakot, most van egy RedBull korszak, az F1 RÉSZE EZ IS.
én meg azt nem értem, aki nem élvezi, minek nézi? van bőven sport.
1.Vettel: fejben egyben volt, amikor kellett kiépítette a megfelelő különbséget, WELLDDDÁÁÁÁNN!
2.Alonso: előzött egy szépet DRS zónában, valamint az utolsó boxnál meg volt Webber, versenytempója közel azonos volt bikáékkal, de az volt már előző két futamon is.
3.Webber: nem ment rosszat, végén megnéztem volna ha nincs váltóhiba,de valószínű már nem tudott volna támadni
4.Hamilton: durca kisgyerek Monte Carlo óta, bár lehet most többet látunk bele a rádióbeszélgetésbe, mint amennyit kellene
5.Massa: hát semmi extra
6. Button: tőle sem eget-rengetően meglepő helyezés
7.Rosberg: legalább egyik Merci ott van a pontban, Schumit ledarálta Petrov...
8.Alga, grt , szépet ment
9. Sutil, kellett neki is már a pont
10.Heidfeld
Messithebest írta:
Fecooo: 2001 óta minden(!) versenyt megnéztem, és Vettel miatt pont nem akarom megszakítani ezt....... Tényleg már csak a fújt difiben bízom, remélem valami lassulást okoz ez..... egyébként meg most hol fikáztam Vettelt????? Idézd már be, mert én nem látom, tényleg....
akkor megnézted a Ferrari korszakot, és nem kérdeztél gondolom hasonló butaságokat, ott mások nem élvezték, te meg nézted, nem? szal nem az F1 hibája,hogy most nem élvezed, hanem a saját szimpátiádé. Schumiét kibírtad, mert kedvelted, az se volt izgibb...sőt.