Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyszerű az oka. Nem birom ki, h ne nézzem meg az eredménytozsimiki írta:
miért nem csinálod Te is azt,h streamen,vagy tévében nézed Barcát, aztán szinten streamen vagy tévében utána felvételről Rafát?
VAMOS RAFA!!!
Innentől akkor nem nézek ide be,mindenesetre örömteli részeredmény, meccsünk után megnézem felvételről.kanty írta:6-4 1-0-ra vezet Rafa, megvan a break a második játszmában is.
Na csak igy tovább, legyen dupla ünnep a mai este.
Sajnos itt nálunk élőben fogják adni, ami egyidőben lesz a meccsünkkelReplay írta:Rafa-Rog elé:
http://salakblog.hu/2010/05/16/egy-ev/
Kellemes mérkőzés lesz a két legnagyobb között.
Nagyon remélem, hogy már bajnokként ülhetünk le megnézni
Sport1, 21.15
Az IIHF-szabvány szerinti nagyobb pályáról van szó!ozsimiki írta:Nadal döntős Madridban is, Almagro-t verte 3 szettben.
Federer lesz az ellenfele a döntőben, pont 1 éve ugyanitt láthattuk utoljára egymás ellen a két klasszist, ideje volt újra.
más:
jéghoki vb:
csak nekem tűnik böszme nagynak ez a pálya? még ez is szabályos? NHL-s jóval keskenyebbnek tűnik, tudom,h Schalke otthonában van a cucc, na de azért ez komoly különbség, bár nem értek hozzá. minden esetre elég tág határok közé szabhatták a pálya méretét a szabálykönyvekben...
És még sincsbarca99 írta:És mégis van remény a Pac - Mayweather meccsre!
Tessék! Bár, gondolom fél óra alatt, már sikerült megtalálnod a neten.kleno04 írta:valaki meg tudná mondani hogy mennyi lett a teganp snooker VB döntő vége
Gondolom lenne nagy csillaghullás, ha kőkemény doppingteszt lenne a profi bunyóban is!kanty írta:KB az történt amire számitottam. Az elején volt egy kis megingás, de összességében nagyon sima Mayweather siker volt.ozsimiki írta:Mosley sajnos csak a 3.menetig volt jó,aztán Floyd váltott, köszönhetően a 2.menetnek is,ahol pár pillanatig eléggé megingott, és végig fölényben boxolt.
Pac ellen ez kevés lesz ettől függetlenül![]()
Mindenki annyit bokszol amennyit az ellenfél hagyja, ez Pacman esetében is igy lesz. Ilyen stilusú bokszolóval, mint May még nem találkozott, nem hiszem, h ellene is képes hozni a "szuper bunyóját". Persz ha egyáltalán létrejön ez a meccs, a fillipinó nem nagyon akar a doppingteszt gondolatával megbarátkozni.![]()
Hát azért a kettejük utolsó meccséből May sokkal meggyőzőbb volt, mint Pekmen Clottey ellen, az amit ott nyújtott az max egy 120-108ra elég Mayweather ellen.ozsimiki írta:
KB az történt amire számitottam. Az elején volt egy kis megingás, de összességében nagyon sima Mayweather siker volt.ozsimiki írta:Mosley sajnos csak a 3.menetig volt jó,aztán Floyd váltott, köszönhetően a 2.menetnek is,ahol pár pillanatig eléggé megingott, és végig fölényben boxolt.