Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebből ismétlés lesz.Game90 írta:4:00, Sport2, Mosley - Mayweather!
http://www.youtube.com/watch?v=GnUE9pUlI8g
Hajrá Mayweather!
Hát igen, nem volt a legjobb napozsimiki írta:hát ez a nap nem a legjobb...
13-11 re nyert Selby, végére megint leeresztett Ronnie, utolsó framnél oda se állt,pedig két snooker kellett volna csak neki, az tény,h ő utálja a biztonsági játékot,na de egy ilyen kiélezett helyzetben illene...de hát így szeretik a szurkolói, én is bírom.
másik ágon pedig Carter megverte Murphyt 13-12 re.
legjobb 4:
Selby-Dott (hajrá Dott)
Carter-Robertson (hajrá Robertson)
11-9 Ronnienak, még kettő kell így a Rakétának,de most kezdődik a 2.félidő,szóval FORCAAA!!!kleno04 írta:mennyi a Selby-Ronnie meccs![]()
![]()
még nem néztem bele, de gondolom a leggyorsabb 147et fedikanty írta:Nagy derby eddig a Ronnie-Mark meccs.
Nagyon kevés külömbség lesz a végén.
Ha Ronnie képes lesz odafigyelni és kb 80%-át hozni a legjobbjának akkor nem lehet gond.
Kár, h a két legjobb formában levő játékos már ilyen hamar találkozott.
![]()
Ronnie O'Sullivan show:
http://www.youtube.com/watch?v=IpSgK5mamAA
![]()
Igy igaz Robertosn nyert.kleno04 írta:
ki nyert, ugye Robertson
ki nyert, ugye Robertsonozsimiki írta:Steve apó meg is verte Higginst13-11
20perc és kezd Ronnie és Williams.
szerk:
19 óra:: Robertson teljesen visszajött, 12-12
pedig 11-5 is volt, majd 12-10 Gouldnak, és most teljesen egyenlő, sőt ő lök 53-40nél, egy piros a falon...
Ez így van Ronnie mindig is az első számú kedvenc lesz ez nem vitásozsimiki írta:bizony, Ronnie a fő kedvencem nekem is,mivel első sorban a szépen játszókat bírom, pl ilyen Ebdon-ok szóba sem jöhetnek![]()
nagy meccs lesz a Williams elleni, régi nagy párharc,és Mark is visszatérőben ami a formát illeti.
remélem nem borul el az agya Sullivannak,mert képes fura dolgokra is,ha elmegy a kedve a játéktól...ha toppon lesz,nincs aki megverje.
Higgins-Steve "nagyöreg" Davis meccse is jó,és utolsó etap előtt 9-7re megy Steve, mindkettőt bírom, de óriási szó,h vezet Davis. ez a 30.Vbje![]()