Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Index MNK topikja alapján írt az NSO... Szokásuk, hogy onnan merítenek infót, de néha nem megbizható hír kerül fel. Legszebb, miker spider8 (egykor eurobarca cikk író) Ádám Bélás kamuját ette meg a nép és pár online oldal....Varga Tamás írta:Köszi Bálint. Én a NSO-n olvastam, ahol ezt tényként közölték. Köszi a helyreigazítást. a nyugatot meg se néztem.
Én úgy 1995-96 táján kezdtem meccsre járni, és úgy 10 éve rendszeresen kimegyek a hazai meccsekre. Idegenbe nem szoktam elmenni.Los Banditos írta:Grat a Falconak!
Egyébként ti mióta jártok ki meccsre, Kovi, VT, R&B?
Én, korom miatt nem régen. Tavalyi év eleje óta járogattam (azért nem írom azt, hogy jártam, mert nem minden héten voltam ott...), ebben a szezonban viszont minden meccsen ott voltam, kivéve az Albacomp ellenit.Los Banditos írta:Egyébként ti mióta jártok ki meccsre, Kovi, VT, R&B?
Szerintem nem várja el senki, viszont ezek a dolgok már túlmennek az egyszerű rivalizálástól. Na mindegy. Ellenünk igenis emberként viselkedtek, de ti ezt sosem fogjátok látni, mert nem vagytok spanok velük.Ronaldinho&Barca írta:Igen, értem Kovi. De amúgy nem tudom, igazán belegondolva ki az aki elvárja hogy két ősi rivális között béke és nyugalom legyen? Nagyon nagy ellenfelek vagyunk mi a pirosakkal, és talán ez így jó is. Az a hangulat ami van egy meccsen az szenzációs, meg talán nem is jönne szurkoló idegenből, sőt biztos. Jó ez így ahogy van, persze amíg nem lesz komolyabb gond és incidens. Mi sose leszünk jóba a körmendel, hiába próbáltuk meg. Ők pedig sose fognak emberként viselkedni egy kosárlabda meccsen.
Játékosokról meg, jól kell igazolni.
Hát igazából még így se tudják, ezér teljesen felesleges. Engem hidegen hagy, hány körmendi jön be a meccsre... Csak ne legyenek olyan sokanDrigo írta:És ha az illetékesek csak így tudják kiszűrni a nem kívánt személyeket, az eléggé elgondolkodtató és elszomorító.
A magyar kosárlabdázás színvonala valóban nem gyenge, annál sokkal lejjebb van...
Tudom, de most nem is ez volt a téma, hanem hogy Tamás felvetette, hogy ott sosincsennek balhék, míg Körmenden vannak.Ronaldinho&Barca írta:Ez azért visszaüt kissé a múltba, ti is lopatok tőlünk zászlót, szal labda visszadobva..kovinho írta:Szerintem Szombathelyen is vannak balhék, gondolok én a Szolnok elleni zászlóellopó hadműveletre. Mindenhol vannak.
Ez azért visszaüt kissé a múltba, ti is lopatok tőlünk zászlót, szal labda visszadobva..kovinho írta:Szerintem Szombathelyen is vannak balhék, gondolok én a Szolnok elleni zászlóellopó hadműveletre. Mindenhol vannak.
Igen, és ezenkívűl gyenge a színvonal, akárhogyan is nézzük.Varga Tamás írta:Miki!
Tévedsz. A színvonal egyáltalán nem gyenge. A magyar kosarasok mindegyike, egytől-egyig odaállhatna Arnas Kazlauskas elé, hogy órákat vegyen Tőle. Legyen szó három pontosról, középtávoliról, büntetőről, ziccerről, támadó- vagy védőlepattanóról, magasan a magyar mezőny előtt van. és nem egy-egy meccsen alkot maradandót és kimagaslót, hanem meccsről-meccsre. Két-három gyengébb teljesítménye volt az egész idényben. És a keze egyszer sem remegett meg. Az elmúlt évek legkiválóbb, és legmagasabban kvalifikált, legintelligensebb kosarasa.