Hazai és nemzetközi kosárlabda

Minden ami nem foci, de sport
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.13. 09:35:35

Varga Tamás írta:Köszi Bálint. Én a NSO-n olvastam, ahol ezt tényként közölték. Köszi a helyreigazítást. a nyugatot meg se néztem.
Index MNK topikja alapján írt az NSO... Szokásuk, hogy onnan merítenek infót, de néha nem megbizható hír kerül fel. Legszebb, miker spider8 (egykor eurobarca cikk író) Ádám Bélás kamuját ette meg a nép és pár online oldal....
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.12. 17:49:56

Én még előző héten olvastam, hogy tárgyal az Olajjal a gyerek.
Egyébként milyen poszton játszik?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.12. 17:23:55

Köszi Bálint. Én a NSO-n olvastam, ahol ezt tényként közölték. Köszi a helyreigazítást. a nyugatot meg se néztem.
Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.12. 17:20:42

Váradi Kornél nem írt alá Szolnokhoz. Ma tárgyal a Falcoval

Több napilap és a Szolnok honlapja is tényként közölte, hogy Váradi Kornél távozott a Falcotól és Szolnokra igazolt. A játékost ma telefonon értük utol. Cáfolta, hogy aláírt volna a piros-feketékhez.
- Nem írtam alá szerződést a Szolnokhoz. Tudnék róla, ha ezt tettem volna. Ma tárgyalok a Falco vezetőivel, tulajdonosaival, a nap végére okosabbak leszünk. Azt azonban a leghatározottabban cáfolom, hogy elköteleztem volna magam a Szolnokhoz. - mondta szűkszavúan Váradi Kornél.

falcokc.hu

:?: :?:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.12. 17:17:54

Kovi!
Na, jól megerősítettétek a csapatotokat: Váradi a Falcótól Szolnokra igazolt, két évre. Nem rossz játékos, de nekem sosem volt szimpi. Talán, mert az apját gyenge és felkészületlen edzőnek tartottam, és a feléje megnyilvánuló antipátiám átragadt a fiára. Sajnos, a térdsérülése visszavetette Kornélt, azóta nem olyan jó, mint ahogy indult.
De, sok sikert neki Szolnokon!
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.11. 20:35:43

Gratulálok a Falco bajnoki címéhez! Legjobb ötös nyerte a bajnokságot. Kiváncsi vagyok, milyen szurkolói tornát rendez majd Szombathely. :D
Én is beszálljak? 2003 októbere óta hazai, 2004 őszétől már az idegenbeli Univer meccsek sem nagyon kezdődnek el nélkülem... Sőt, szívesen járok át Paksra, Fehérvárra és Szolnokra is jó meccsekért. :)
Lehet, hogy Szombaton is átugrom a 10 éve bajnok Albacomp jubileumi meccsére, amit - 98-hoz hasonlóan - a régi Honvédosok ellen játszanak. :D
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.07. 16:50:45

Los Banditos írta:Grat a Falconak!

Egyébként ti mióta jártok ki meccsre, Kovi, VT, R&B?
Én úgy 1995-96 táján kezdtem meccsre járni, és úgy 10 éve rendszeresen kimegyek a hazai meccsekre. Idegenbe nem szoktam elmenni.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.07. 15:05:36

CSAK A FALCO ÁLÉ!!! BAJNOKCSAPAT !!!! :D :D
Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.06. 17:14:34

Nem, máshol néztem kivetítőn haverékkel, aztán amikor lefújták gyorsan odamentünk a kiscsarnokhoz :D
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.06.06. 14:54:01

Los, én úgy 2 éve járok. Tavaly nem minden meccsen voltam kint, de idén mindegyiken ott voltam ami itt Szhelyen volt. :)

Sharky, sajnos nem voltam ott.:( Bánom is, láttam a képeket, hogy fergeteges volt a hangulat, de holnap az éremosztáson ott leszek. ;)
Amúgy te kis csarnokban szurkoltál meccs alatt? :)

U: Ha tudtam volna, hogy pomponos lányok is voltak tegnap a kis csarnokban... :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.06. 14:03:46

Ronaldinho&Barca írta:...
Nem jöttél ki ünnepelni a kiscsarnokhoz :?: :D Nagyon jó volt. Hihetetlen élmény. Hnap meg a Fő téren éremátadás :D
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.05. 21:22:25

Los Banditos írta:Egyébként ti mióta jártok ki meccsre, Kovi, VT, R&B?
Én, korom miatt nem régen. Tavalyi év eleje óta járogattam (azért nem írom azt, hogy jártam, mert nem minden héten voltam ott...), ebben a szezonban viszont minden meccsen ott voltam, kivéve az Albacomp ellenit.
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.05. 21:20:54

Grat a FALCO-nak megérdemelték :!: 8)
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.05. 21:14:55

Grat a Falconak!

Egyébként ti mióta jártok ki meccsre, Kovi, VT, R&B?
in to exile
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.06.05. 21:07:11

BAJNOKOK VAGYUNK!!! :) Köszönöm srácok, nagyon nagy meccs volt és köszönöm ezt az évet!!! Kicsit fáj a szívem, hogy nem lehetek ott a csapattal, de egy ilyen szép év után, annyi szép pillanat után. :) Nagyon jó évünk volt, végig stabilan játszottunk és mindent beleadtunk mindig. Kalapom megemelem a srácok előtt, nagyot vívtak ma!!!:)

MINDÖRÖKKÉ FALCO!!!
BAJNOK CSAPAT 2008!!! :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.05. 20:58:10

Gratula a Falconak, ahogy a kommentek is fogalmaztak, a legerősebb játékosálománnyal rendelkező, legstabilabb teljesítményt nyújtó csapat nyert. Izgalmas kis meccs, illetve bajnokság volt.

Találkozunk jövőre. :D

Ja és grat R&B, Shark és VT!
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.06.05. 20:09:23

A Falconak ez lenne az első bajnoki címe? :shock: Remélem ők nyernek és már ma lezárul a döntő... 8) Hajrá Szombathely!!! :D
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.05. 19:48:04

Eddig nagyon jó kis meccs, a Falco elhúzott az elején, viszont a nagyszünetig hatalmas hajrát nyitott a Körmend, és feljött kb. tizenakárhányról 2 pontra. Azt hiszem nem fogunk unatkozni a második félidőben. :)
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.04. 18:11:17

Ronaldinho&Barca írta:Igen, értem Kovi. De amúgy nem tudom, igazán belegondolva ki az aki elvárja hogy két ősi rivális között béke és nyugalom legyen? Nagyon nagy ellenfelek vagyunk mi a pirosakkal, és talán ez így jó is. Az a hangulat ami van egy meccsen az szenzációs, meg talán nem is jönne szurkoló idegenből, sőt biztos. Jó ez így ahogy van, persze amíg nem lesz komolyabb gond és incidens. Mi sose leszünk jóba a körmendel, hiába próbáltuk meg. Ők pedig sose fognak emberként viselkedni egy kosárlabda meccsen.
Játékosokról meg, jól kell igazolni. :)
Szerintem nem várja el senki, viszont ezek a dolgok már túlmennek az egyszerű rivalizálástól. Na mindegy. Ellenünk igenis emberként viselkedtek, de ti ezt sosem fogjátok látni, mert nem vagytok spanok velük. :D

Meg sok pénznek kell lenni. :D
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.06.04. 18:07:25

Drigo írta:És ha az illetékesek csak így tudják kiszűrni a nem kívánt személyeket, az eléggé elgondolkodtató és elszomorító.

A magyar kosárlabdázás színvonala valóban nem gyenge, annál sokkal lejjebb van...
Hát igazából még így se tudják, ezér teljesen felesleges. Engem hidegen hagy, hány körmendi jön be a meccsre... Csak ne legyenek olyan sokan :)

A magyar focinál azér jobb
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.06.04. 18:05:58

Igen, értem Kovi. De amúgy nem tudom, igazán belegondolva ki az aki elvárja hogy két ősi rivális között béke és nyugalom legyen? Nagyon nagy ellenfelek vagyunk mi a pirosakkal, és talán ez így jó is. Az a hangulat ami van egy meccsen az szenzációs, meg talán nem is jönne szurkoló idegenből, sőt biztos. Jó ez így ahogy van, persze amíg nem lesz komolyabb gond és incidens. Mi sose leszünk jóba a körmendel, hiába próbáltuk meg. Ők pedig sose fognak emberként viselkedni egy kosárlabda meccsen.
Játékosokról meg, jól kell igazolni. :)

szerk: Azért ez a színvonal dolog érdekes, de aki jár meccsre az szeret járni és megvan az oka. NBA színvonalt ne várjunk el Magyarországon, én azt mondom örüljünk hogy még kosárlabda van. Van aki szereti, van aki nem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2008.06.04. 18:09:30-kor.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Drigo
Eurobarca Staff

2008.06.04. 18:00:26

Nem Tamás, még nem (De gondolom Te minden meccsen ott vagy) tapasztaltam meg ezt a biztosan rendkívül rossz érzést. De azért van 1-2 ismeretem a dologról.

1. Ha elolvasod a hsz-em egy szóval nem kritizáltam az MKOSZ szabályzatát - egyrészt mivel nem ismerem, másrészt meg hogy jönnék én ahhoz. De csodálkozom, hogy egyáltalán létezik még ilyen, azok után a történések után, ami a szövetség körül végbement, magam sem tudtam, hogy ezen nevetni, szánakozni, vagy sírni kéne. Ezért is írtam, hogy: "Az egész "kosálabda"-mizéria szánalmas ami Magyarországon megy...", na meg persze a bíróverés miatt is.

2. Éppen azért, amiért nem látogatok kosárlabda meccseket, nem is írtam arról, hogy mi és hogyan. Én azt az írást kommentáltam, mait Red beidézett, de nem tudtam, hogy ezzel automatikusan állásfoglalok Ádámig visszamenőleg... De látod mi megy most is? Azt ecseteled, hogy a Körmendiek mennyire parasztok, hogy 200 embert 100 helyre szorítnak be. ezt ki kérdezte? Hol utaltam arra, hogy ez nem igaz? Mikor mondtam én, hogy a körmendieket védem? Vagy a falcosokat? Szerintem egy szót nem szóltam a balhéról ami menni szokott, mivel nem is sokat tudok róla, éppen ezért nem kívántam segget csinálni a számból. Mint mondtam a megjelent írást kommentáltam, miszerint Magyarországon 2008-ban ilyen megtörténhet. Persze gondolom a győri fiatalok, az apuka a fiával, vagy a többi hoppon maradt biztosan mind-mind a körmendi B középbe tartoznak, csak álruhás szolgálatot teljesítettek - de nem sikerült túljárni a nagytudású eszén.

Mégegyszer hangsúlyozom nem véleményeztem semmilyen rendeletet, szabályzatot, ukázt stb.csupán mélységesen felhábórítónak tartom azt, hogy ilyen megtörténhet ma Magyarországon. Egyetlen egy hírt véleményeztem, illetve a magyar kosárlabdázást összességében. Nem pedig egy-egy kétpontos, anyázást szurkolói balhét

És ha az illetékesek csak így tudják kiszűrni a nem kívánt személyeket, az eléggé elgondolkodtató és elszomorító.

A magyar kosárlabdázás színvonala valóban nem gyenge, annál sokkal lejjebb van...

szerk: De részemről téma lezárva, túlságosan elfogult vagy ahhoz, hogy megértsd, mire szeretné(n)k kilyukadni. Persze nincs ezzel semmi baj, de így csak elbeszélünk egymás füle mellett. Ez a topic is csak egymás szapulásáról szól nagyrészt, legutóbb amikor ide írtam, ugyanezt fejtegettem.

Shark, azért annál nehezebb lenne gyengébben produkálni :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2008.06.04. 18:08:54-kor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.04. 17:56:59

Ronaldinho&Barca írta:
kovinho írta:Szerintem Szombathelyen is vannak balhék, gondolok én a Szolnok elleni zászlóellopó hadműveletre. Mindenhol vannak.
Ez azért visszaüt kissé a múltba, ti is lopatok tőlünk zászlót, szal labda visszadobva.. :D
Tudom, de most nem is ez volt a téma, hanem hogy Tamás felvetette, hogy ott sosincsennek balhék, míg Körmenden vannak.

Szerk: egyébként az sem volt szép dolog, hogy állítólag a ti biztonsági őreitek játszották át a zászlót. Nem szép. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovi 2008.06.04. 18:00:48-kor.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.06.04. 17:52:55

kovinho írta:Szerintem Szombathelyen is vannak balhék, gondolok én a Szolnok elleni zászlóellopó hadműveletre. Mindenhol vannak.
Ez azért visszaüt kissé a múltba, ti is lopatok tőlünk zászlót, szal labda visszadobva.. :D

De amúgy, inkább az a szánalom, hogy sárgába öltözve beültek szépen a vendég szektor mellé sarokba körmend szurkolók, amikor körmend jól nyomta tomboltak, amikor meg a falco parádézott akkor csendesen tapsoltak... szerintem ez szánalmasabb. Meg nem tudom megint kik kezdték el a dobálgatást, nem véletlenül lett felhúzva ez a háló tegnap is. Én nem akarok egyikőtökbe se belekötni, de amik itt voltak meccs előtt is, én egyetértek ezzel a dologgal. Amúgy a falcos kiegészítő vagy címer is elég volt. Bár engem nem néztek így meg. Amúgy mellékesen Vas Népe is tud szépeket írni, de ez megint más téma.

Falco és Körmend tábor között sose lesz béke, és ezt nem is kell elvárni. Mi megpróbáltuk, de ahogy jött a hazai meccsük egyből megmutatták, hogy a szavuk nemér semmit. No meg azt a pár meccset amin össze kerülünk, azt kilehet bírni szerintem egy évben. ;)

CSAK A FALCO!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.04. 17:45:10

Varga Tamás írta:Miki!
Tévedsz. A színvonal egyáltalán nem gyenge. A magyar kosarasok mindegyike, egytől-egyig odaállhatna Arnas Kazlauskas elé, hogy órákat vegyen Tőle. Legyen szó három pontosról, középtávoliról, büntetőről, ziccerről, támadó- vagy védőlepattanóról, magasan a magyar mezőny előtt van. és nem egy-egy meccsen alkot maradandót és kimagaslót, hanem meccsről-meccsre. Két-három gyengébb teljesítménye volt az egész idényben. És a keze egyszer sem remegett meg. Az elmúlt évek legkiválóbb, és legmagasabban kvalifikált, legintelligensebb kosarasa.
Igen, és ezenkívűl gyenge a színvonal, akárhogyan is nézzük.
Azért mondhatod talán, amit mondtál, mert a Falco kezdő 5-öse mind extra klasszisok magyar szinten. Kaslauskas hatalmas játékos ezen a szinten, ahogyan Ciric és (de rossz kimondani, mert finoman szólva sem szeretem) Kálmán. Ha valami, akkor ez (pl. Kasla keze) aranyat ér(het) a Falconak.
Válasz küldése