Nem Tamás, még nem (De gondolom Te minden meccsen ott vagy) tapasztaltam meg ezt a biztosan rendkívül rossz érzést. De azért van 1-2 ismeretem a dologról.
1. Ha elolvasod a hsz-em egy szóval nem kritizáltam az MKOSZ szabályzatát - egyrészt mivel nem ismerem, másrészt meg hogy jönnék én ahhoz. De csodálkozom, hogy egyáltalán létezik még ilyen, azok után a történések után, ami a szövetség körül végbement, magam sem tudtam, hogy ezen nevetni, szánakozni, vagy sírni kéne. Ezért is írtam, hogy: "Az egész "kosálabda"-mizéria szánalmas ami Magyarországon megy...", na meg persze a bíróverés miatt is.
2. Éppen azért, amiért nem látogatok kosárlabda meccseket, nem is írtam arról, hogy mi és hogyan. Én azt az írást kommentáltam, mait Red beidézett, de nem tudtam, hogy ezzel automatikusan állásfoglalok Ádámig visszamenőleg... De látod mi megy most is? Azt ecseteled, hogy a Körmendiek mennyire parasztok, hogy 200 embert 100 helyre szorítnak be. ezt ki kérdezte? Hol utaltam arra, hogy ez nem igaz? Mikor mondtam én, hogy a körmendieket védem? Vagy a falcosokat? Szerintem egy szót nem szóltam a balhéról ami menni szokott, mivel nem is sokat tudok róla, éppen ezért nem kívántam segget csinálni a számból. Mint mondtam a megjelent írást kommentáltam, miszerint Magyarországon 2008-ban ilyen megtörténhet. Persze gondolom a győri fiatalok, az apuka a fiával, vagy a többi hoppon maradt biztosan mind-mind a körmendi B középbe tartoznak, csak álruhás szolgálatot teljesítettek - de nem sikerült túljárni a nagytudású eszén.
Mégegyszer hangsúlyozom nem véleményeztem semmilyen rendeletet, szabályzatot, ukázt stb.csupán mélységesen felhábórítónak tartom azt, hogy ilyen megtörténhet ma Magyarországon.
Egyetlen egy hírt véleményeztem, illetve a magyar kosárlabdázást összességében. Nem pedig egy-egy kétpontos, anyázást szurkolói balhét
És ha az illetékesek csak így tudják kiszűrni a nem kívánt személyeket, az eléggé elgondolkodtató és elszomorító.
A magyar kosárlabdázás színvonala valóban nem gyenge, annál sokkal lejjebb van...
szerk: De részemről téma lezárva, túlságosan elfogult vagy ahhoz, hogy megértsd, mire szeretné(n)k kilyukadni. Persze nincs ezzel semmi baj, de így csak elbeszélünk egymás füle mellett. Ez a topic is csak egymás szapulásáról szól nagyrészt, legutóbb amikor ide írtam, ugyanezt fejtegettem.
Shark, azért annál nehezebb lenne gyengébben produkálni