Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nadal pedig 3 játszmában verte Isner-t. néztem a meccs nagy részét, Rafa egyetlen egy adogató gémben hibázott (kettő ketős hibát vétett),és ez elég volt,h a 2.szettet elvigye az adogató gép.kanty írta:Indian Wells:
Federer-Bagdatis 7-5 5-7 6-7
Nem lehetett rossz meccs![]()
Hát szerintem ilyen magas szinten már minden meccsen muszáj a maxot hozni, mivel egy lucky punch-al óriási bajba lehet kerülni. Nem hiszem hogy van olyan boxoló aki ilyen szinten játszana azzal hogy nem tolja ki magából azt ami benne van.ozsimiki írta: ellene ez is elég volt, erről az oldalról is lehet nézni![]()
Floyd ellen nem így boxolna,de erről az ürgéről virított,h csak nehogy kiüssenek alapon végig akarja állni a 12menetet. ezt hamar leszűrték Pacék is, így nem igazán volt nagy csemege ez a meccs, hozta a kötelezőt,semmi több
ellene ez is elég volt, erről az oldalról is lehet néznigergo9 írta:Megérdemelt siker de látszott hogy jól védekező ember ellen, nem igazán tudja magát hozni Pacman, ötlettelen boxot mutatott be(legalább is magához képest). Ennél a srácnál Mayweather jobban védekezik, sokkal gyorsabb, jobb kondija van illetve mérföldekkel technikásabb. Én esélyesebbnek látom vmennyivel Floydot mint Pacman-t , ha lesz egyáltalán meccsük.
Jó bokszoló, de nem Pacman szintje. Nem látok semmi olyant Clottey bokszában amivel képes lenne megverni Pacquiaot.socio66 írta:
Holnap hajnalban ismét szorítóba lép Pacman,ellenfele Joshua Clottey lesz,akiről amúgy én semmit nem tudok,de állítólag jó bokszoló. Kíváncsi leszek.
Ehhez csak annyit, hogy anno az átkosban röpke 9 hónap alatt épült fel a Hungaroring az első kapavágástól és egy kiváló futammal nyitott.miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/motogp/meghi ... m-2020894/
Egyre inkább úgy tűnik,h idén sem kell mennünk a Magyar Nagydíjra.![]()
Ebben a viccországban semmit sem tudunk normálisan összehozni!?Nagyvolumenű építkezésekben mi vagyunk a császárok.![]()
H a pennába lehet ezt így csinálni?Csilliárd-milliárdos költségvetésű a dolog,ezért alaposan át kell rágni az tuti.De könyörgöm,ha nincs fedezet v nincsenek tisztázva/biztosítva a feltételek,akkor addig nem kezdek el építkezni!Alsó hangon is 2 éve megy a huzavona,töketlenkedés a BAlatonring körül.Nesze neked országimidzs,alaposan leégetjük a pofánkat ezzel.Már másodszor leszünk kénytelenek visszamondani a versenyt.NEm vagyok benne biztos,h fog kapni M.o. még egy esélyt arra,h gyorsasági motorversenyt rendezzen.És meg is érteném,ha így lenne.Ilyen komolytalan társulattal én nem közösködnék...
Az új Cowboys Stadium megint komoly dolog elé néz!socio66 írta:
Holnap hajnalban ismét szorítóba lép Pacman,ellenfele Joshua Clottey lesz,akiről amúgy én semmit nem tudok,de állítólag jó bokszoló. Kíváncsi leszek.
Ez így igaz kijár neki a dicséret már a tavalyi év óta.ozsimiki írta:Most jutott eszembe,h nem is írt senki Michelisz Norbiról (most volt fókuszban),aki elég szépen debütált a WTCCben. időmérőn és első versenyen is 10.lett, következő versenyen pedig 9.lett sok technikai gonddal küzdve.
ő lett a legjobb újonc, egyből 3 pont, egy magyar csapatban, ezentúl Norbinak is hajrá!