Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
miihii
KHAL

2010.03.19. 12:42:51

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/mo ... en-2021655

Úgy tűnik,VALENTINO továbbra is nagyon éhes.Remekel a teszteken,bízom benne,h ezzel a lendülettel fog teperni a szezonban és elkerülik a sérülések.Ez esetben elérheti a 10. VB-címét.
FORZA VALE!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.18. 12:39:31

kanty írta:Indian Wells:

Federer-Bagdatis 7-5 5-7 6-7

Nem lehetett rossz meccs :P :wink:
Nadal pedig 3 játszmában verte Isner-t. néztem a meccs nagy részét, Rafa egyetlen egy adogató gémben hibázott (kettő ketős hibát vétett),és ez elég volt,h a 2.szettet elvigye az adogató gép.

ezen kívül 1. és 3. játékban összesen 3-3 pontot vesztett adogatóként. megérdemelt továbbjutás, ott a legjobb 8ban. Djoko kikapott Ljubicictől 2 játszmában.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.17. 19:32:26

Indian Wells:

Federer-Bagdatis 7-5 5-7 6-7

Nem lehetett rossz meccs :P :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Replay
Director del Fútbol

2010.03.15. 20:38:43

Kép

Óriási volt :)
gergo9
Director del Fútbol

2010.03.15. 17:51:36

ozsimiki írta: ellene ez is elég volt, erről az oldalról is lehet nézni :wink:

Floyd ellen nem így boxolna,de erről az ürgéről virított,h csak nehogy kiüssenek alapon végig akarja állni a 12menetet. ezt hamar leszűrték Pacék is, így nem igazán volt nagy csemege ez a meccs, hozta a kötelezőt,semmi több :)
Hát szerintem ilyen magas szinten már minden meccsen muszáj a maxot hozni, mivel egy lucky punch-al óriási bajba lehet kerülni. Nem hiszem hogy van olyan boxoló aki ilyen szinten játszana azzal hogy nem tolja ki magából azt ami benne van.
Nem azt mondom hogy maximum ennyi van Pacman-ben egy ilyen stílusú ill ennyire jól védekező boxoló ellen, lehet hogy egy magasabb szintű ellenfél többet hoz ki belőle, de sztem azon az este ennyi volt benne taktikailag nem tudott váltani(bár nem is volt rá feltétlen szükség de akkor sem volt az a jól megszokott Pacman előny mint Cotto ill Hatton stb stb ellen) , nagyon kíváncsi vagyok a Mayweather elleni meccsre.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.03.15. 17:25:06

Aki, egy nagyon vicces teniszmeccset akar látni, az kapcsoljon a Sport 2-re! :wink: Én, ma már láttam Eurosporton. (Nadal/Agassi vs Federer/Sampras) :arrow: Hit for Haiti. Mindenkin mikrofon. Parádés lesz! :D :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Boixos
Llegenda del Barça

2010.03.14. 18:04:54

hát abban mindenképpen igaza volt a gánainak, h betonból van mindene, sztem ezt a csávót egyedül egy puskával lehetett volna lefektetni.
de ugye kizárólag védekezéssel nem lehet meccset nyerni, pac meg nem hiába szórta meg a feka gyereket, a filep-szigetekié volt egyértelműen a meccs.
mondjuk az látszott pacon, h nem kifejezetten ez a meccs volt az "álma", h úgy mondjam.... de talán majd legközelebb.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.03.14. 16:09:50

Ha ezt tudom, hogy magyar idő szerint reggel fél hatkor szólítja őket Buffer mester, akkor alszom egyet előtte.
A dallasi időszámítás szerint is valamikor éjjel fél tizenkettőkor szóltak nekik, hogy meccs van.
Nem kifejezetten normál bioritmusnak megfelelő dolog ez.
A meccs valóban egyhangú volt, a ghánai kettős fedezéke csak arra volt jó, hogy ezzel kivonta magát a meccsből, volt pár sziklarepesztő ütése ugyan, de Pacman ellen sokkal több kell.
Ettől a meccstől eltekintve azért Mannynak nemsokára megjön az igazi ellenfele, aztán az komoly meccs lesz.
Egyszer mindenkinek megálljt parancsolnak, így neki sem lesz örökéletű a tündöklése.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.14. 15:35:47

gergo9 írta:Megérdemelt siker de látszott hogy jól védekező ember ellen, nem igazán tudja magát hozni Pacman, ötlettelen boxot mutatott be(legalább is magához képest). Ennél a srácnál Mayweather jobban védekezik, sokkal gyorsabb, jobb kondija van illetve mérföldekkel technikásabb. Én esélyesebbnek látom vmennyivel Floydot mint Pacman-t , ha lesz egyáltalán meccsük.
ellene ez is elég volt, erről az oldalról is lehet nézni :wink:

Floyd ellen nem így boxolna,de erről az ürgéről virított,h csak nehogy kiüssenek alapon végig akarja állni a 12menetet. ezt hamar leszűrték Pacék is, így nem igazán volt nagy csemege ez a meccs, hozta a kötelezőt,semmi több :)
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2010.03.14. 15:30:48

Megérdemelt siker de látszott hogy jól védekező ember ellen, nem igazán tudja magát hozni Pacman, ötlettelen boxot mutatott be(legalább is magához képest). Ennél a srácnál Mayweather jobban védekezik, sokkal gyorsabb, jobb kondija van illetve mérföldekkel technikásabb. Én esélyesebbnek látom vmennyivel Floydot mint Pacman-t , ha lesz egyáltalán meccsük.
socio66

2010.03.14. 08:57:31

Én ilyen defenzíven embert még nem láttam bokszolni, a feketének az elsőtől az utolsó menetig fent volt a keze,egyszer-egyszer ügyesen odaszúrt,de hát ez nagyon kevés,ilyen taktikával nem lehet nyerni. Pacman mondjuk nem nagyon tudott mit kezdeni ezzel a védekezéssel, nem bírta szétverni Clottey fedezékét,de mivel kb. hússzor többet ütött,mint az ellenfél,így nem lehetett nem őt kihozni nyertesként.
Összességében elég gyenge meccs volt,a ghánai megölte sajnos a show-t.
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.14. 07:39:34

Nem történt meglepetés, Pacquiao nem adott esélyt Clottey-nak, de ezt azért sejteni lehetett.
Egyetlen ember van akinek reális esélye van, h legyőzze és az Mayweather.
:wink:
socio66

2010.03.13. 21:08:52

Amúgy lehet,hogy élőben lesem meg a meccset,szerintetek kb. mikor érdemes felkelni rá?
Gondolom lesznek előtte még meccsek,viszont ezek a huszadrangú bokszolók nem érdekelnek,annyira nem csípem a bokszot,csakis Pacman vesz rá a koránkelésre. :)
Szóval mikor érdemes szerintetek?
Boixos
Llegenda del Barça

2010.03.13. 21:00:56

hát nem tudom, hiába mondja a gánai gyerek, h ilyen meg olyan kemény az álla, meg hogy mennyire volt egyben a gyerek a cotto meccs után, amikor az ellenfele fejét csak a bőr tartotta össze és magasabb is mint pac, de sztem max két menetet fog bírni a filep szigeteki ellen.
nagyon nehéz pac ellen nyomni, ahhoz kb olyan technikai tudás kell - az erő mellett - amivel a jelenlegi mezőnyből csak may bír.
én is nagyon remélem, h egyszer összejön a bugijuk, h megláthassuk mire jutnak egymással.
össze is fog jönni, bár mindkettő számára rendkívül nagy a kockázat, mert aki ott megég, annak - mondhat bárki bármit - annyi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.13. 17:23:06

socio66 írta:Kép

Holnap hajnalban ismét szorítóba lép Pacman,ellenfele Joshua Clottey lesz,akiről amúgy én semmit nem tudok,de állítólag jó bokszoló. Kíváncsi leszek. :)
Jó bokszoló, de nem Pacman szintje. Nem látok semmi olyant Clottey bokszában amivel képes lenne megverni Pacquiaot.

Ha Pac és Roach nem zárkoztt volna el a Mayweather féle teszttől, akkor most a Floyd elleni derbyre készülnénk.

Remélem egyszer az is összejön. Pac megveri Cloottey-t, Mayweather Mosley-t

:arrow: Pacquiao-Mayweather megafight.
:wink:
Krojf

2010.03.13. 17:09:56

miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/motogp/meghi ... m-2020894/

Egyre inkább úgy tűnik,h idén sem kell mennünk a Magyar Nagydíjra. :evil:
Ebben a viccországban semmit sem tudunk normálisan összehozni!?Nagyvolumenű építkezésekben mi vagyunk a császárok. :roll:
H a pennába lehet ezt így csinálni?Csilliárd-milliárdos költségvetésű a dolog,ezért alaposan át kell rágni az tuti.De könyörgöm,ha nincs fedezet v nincsenek tisztázva/biztosítva a feltételek,akkor addig nem kezdek el építkezni!Alsó hangon is 2 éve megy a huzavona,töketlenkedés a BAlatonring körül.Nesze neked országimidzs,alaposan leégetjük a pofánkat ezzel.Már másodszor leszünk kénytelenek visszamondani a versenyt.NEm vagyok benne biztos,h fog kapni M.o. még egy esélyt arra,h gyorsasági motorversenyt rendezzen.És meg is érteném,ha így lenne.Ilyen komolytalan társulattal én nem közösködnék...
Ehhez csak annyit, hogy anno az átkosban röpke 9 hónap alatt épült fel a Hungaroring az első kapavágástól és egy kiváló futammal nyitott.
A mostani, rendszerváltás utáni időszak tele van felsülésekkel, bedőlt, korrupciótól átitatott projektekkel, lásd 4. metró.
Úgy látszik, hogy mi magyarok csak diktatúrában tudunk normálisan dolgozni...
K.
Krojf

2010.03.13. 17:00:46

socio66 írta:Kép

Holnap hajnalban ismét szorítóba lép Pacman,ellenfele Joshua Clottey lesz,akiről amúgy én semmit nem tudok,de állítólag jó bokszoló. Kíváncsi leszek. :)
Az új Cowboys Stadium megint komoly dolog elé néz!
Élőben nézem, nem vitás!
K.
socio66

2010.03.13. 11:37:01

Kép

miihii
KHAL

2010.03.13. 06:47:13

http://www.nemzetisport.hu/motogp/meghi ... m-2020894/

Egyre inkább úgy tűnik,h idén sem kell mennünk a Magyar Nagydíjra. :evil:
Ebben a viccországban semmit sem tudunk normálisan összehozni!?Nagyvolumenű építkezésekben mi vagyunk a császárok. :roll:
H a pennába lehet ezt így csinálni?Csilliárd-milliárdos költségvetésű a dolog,ezért alaposan át kell rágni az tuti.De könyörgöm,ha nincs fedezet v nincsenek tisztázva/biztosítva a feltételek,akkor addig nem kezdek el építkezni!Alsó hangon is 2 éve megy a huzavona,töketlenkedés a BAlatonring körül.Nesze neked országimidzs,alaposan leégetjük a pofánkat ezzel.Már másodszor leszünk kénytelenek visszamondani a versenyt.NEm vagyok benne biztos,h fog kapni M.o. még egy esélyt arra,h gyorsasági motorversenyt rendezzen.És meg is érteném,ha így lenne.Ilyen komolytalan társulattal én nem közösködnék...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
gianni
Entrenador del Barça

2010.03.11. 20:39:23

ozsimiki írta:Most jutott eszembe,h nem is írt senki Michelisz Norbiról (most volt fókuszban),aki elég szépen debütált a WTCCben. időmérőn és első versenyen is 10.lett, következő versenyen pedig 9.lett sok technikai gonddal küzdve.

ő lett a legjobb újonc, egyből 3 pont, egy magyar csapatban, ezentúl Norbinak is hajrá!
Ez így igaz kijár neki a dicséret már a tavalyi év óta.
Bravó,csak így tovább!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.11. 20:30:35

Most jutott eszembe,h nem is írt senki Michelisz Norbiról (most volt fókuszban),aki elég szépen debütált a WTCCben. időmérőn és első versenyen is 10.lett, következő versenyen pedig 9.lett sok technikai gonddal küzdve.

ő lett a legjobb újonc, egyből 3 pont, egy magyar csapatban, ezentúl Norbinak is hajrá!
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.01. 15:20:48

Óriási meccs volt a finálé. 2:2 után tartottam a végjátéktól, de szerencsére Crosby villant végre, így meglett az arany!
Az USA is minden dícséretet megérdemel, konkrétan 92' óta követem a világversenyeket, de ilyen összeszedett, és csapatként ennyire erős amerikai válogatottat még nem láttam-beleértve a 2002-es ezüstérmes csapatukat is.
Krojf:
Én már az olimpia előtt Luo-t vártam a kapuba. Régóta, már a Pantherses korszaka óta a kedvencem, hatalmas klasszis, mostanra pedig egyértelműen a legjobb hálóőrré érett.
Az pedig nem kérdés, hogy ennek a shownak-mármint a legjobbak jelenlétének az olimpián-folytatódnia kell! Nincs is rá jobb magyarázat: Egyszerűen kell a jégkorongnak négyévente egy ilyen torna, és meggyőződésem, hogy kell a stztároknak is!
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.01. 03:14:02

Most megy a záróünnepség, összességében ezt a téli olimpiát néztem a legtöbbet. a legtöbb síelést,és bobot láttam.

megspékelve pár sífutással,és jégkoronggal, síugrással,egyéb számokkal.

mégiscsak Olimpia,még ha nem is annyira mozgat,mint a nyári,de ez is tetszett.

azért az felettébb feltűnő,h milyen ereje van a hazai környezetnek, a nyári olimpiát Kína nyerte bődületes sok arannyal, most Kanada 14el,úgy,h eddig hazai rendezésűn 1et se szerzett :shock:
Kép
Krojf

2010.03.01. 01:10:26

Az a véres valóság, hogy Kanada ezért a címért keményen megküzdött és nem hullott az ölébe a győzelem.
Én az egész meccs alatt láttam az amerikaiakon, hogy bennük van a győzelem vastagon, de most Kanada egy Luongoval "többen volt"!
Sajnos Martin cseréje jó döntés volt, de látszott, hogy milyen hosszú a kanadaiak padja, mert ezt is tolerálni tudta.
Hatalmas érzés lesz Luongonak az első, olimpiai szünet utáni hazai meccsén felkorcsolyázni arra a jégre, ahol azt meg is nyerte!
Elmondhatom, hogy anno a Sportarénában láttam őt testközelből védeni ellenünk egy középső harmadot.
Akárki akármit mond, én máris sokat fogok imádkozni, hogy az NHL-szünet
a szocsi olimpia idején is ténykérdés legyen!
Az idei olimpia rengeteget kapott a megasztároktól, a szocsi közönség is joggal "pályázik" erre az élményre!
Hajrá Mr. Rogge! Hajrá Mr. Bettman!
K.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.01. 00:28:19

Grt Kanadának, USA előtt pedig le a kalappal! :wink:
Kép
Válasz küldése