USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.04. 04:22:14

Van még azért hátra picit több mint negyed óra, de iszonyat soknak tűnik ez a 15 közte, főleg látva a Heat pattogós, agresszív védekezését, remélem beválik a jinx, de ez elúszott az Indiananak :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.06.04. 03:54:28

Bob_Marley írta: És Allen is rohadjon meg :mrgreen:
:mrgreen:

Heat +15, nagyon rendben volt ez a 2. negyed.

LBJ csak a szokásos, Ray Allen azért a párharc legfontosabb meccsére összekapta magát, Wade-nek pedig volt néhány olyan mozdulata, mintha nem is lenne sérült. James és Wade 10/10 FT, ilyen azért nem sokszor van.

Hibbert-et jól kiveszi a játékból a Heat, George-nak nem megy a dobás, mondjuk őt nagyon hasznosnak érzem, West pedig nagyon sok hibával játszik. Ez a 15 TO nagyon sok ill. nagyon hiányzik egy scorer a padról.

Heat védekezése pedig elit.

Ja, a közönséggel mi van? Megjött a hangjuk, még a Seven Nation Army-t is nyomták... :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.06.04. 03:49:18

Most akkor valahogy így néz ki a Miami, ha van is kedvük játszani?

Utálom amikor az interjúknál minden második szavuk az energie, de most tényleg erről van szó. A 6-. meccsen totál az volt az érzésem, mintha nem is akarnának nyerni. Ment az erőlködés, de nem láttam semmi tüzet a csapatban, most viszont nagyon harap mindenki. A védekezés elképesztő, talán ez volt ebben a tekintetben a legjobb félidő, amit az idei rájátszásban láttam, minden csapatot figyelembe véve. Igazi Miami D. Duplázások, passzsávok zárása, utána pedig agresszív besegítések, váltások.
Támadásban a mezőnyszázalék még mindig nagyon rossz, de látszik az összeszedettség és az akarat a csapaton. Mozog a labda (volt egy támadás, ahol kb 5 extra passz is volt, mire odaért Ray-Ray-hez a sarokba a labda) és ami a legfontosabb: a támadó pattanók. Nincs elveszett labda, mennek mindenért, energikusak támadó oldalon is és ennek bizony megvan az eredménye.

Meccs előtt rávezetésnek meghallgattam a Grantland és a TBJ podcastet is. Valamelyikben mondtak egy ilyen adatot, hogy eddig a párharcban minden meccset az nyert, aki több pontot szerzett a festékből. Egyelőre ez a helyzet:
Miami holds 20-10 Points in the Paint advantage at the half.
Kíváncsi vagyok a végén hogy alakul.

Mondjuk ez is beszédes:
IND starting lineup is a plus-3 tonight. All other IND lineups are a minus-18. #HEATvPACERS
szerk.: Tweet of the Day:
Matthew Berry ‏@MatthewBerryTMR 4 perc
Justin Bieber is a Heat fan. Of course he is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2013.06.04. 04:20:20-kor.
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.06.04. 03:39:55

Én egy szoros 7. meccsért maradtam fent, nem ezért... Gyerünk Pacers, szedd össze magad!!!
Fantasztikus ez a Heat, nagyon kíváncsi leszek mit kezd velük a Spurs.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.04. 03:15:47

Kezd kicsit meglépni a Miami, nem igazán sikerül lassítani a játékot, s továbbra is döcög a támadás az Indiananál. :?
Game90 írta:
Bosh meg rohadjon már meg.
Hát tényleg rohadjon meg :twisted:
-10 James nélkül, kicsit baj van :?

Azért az a hiszti amit letud művelni :D
És Allen is rohadjon meg :mrgreen:

Embertelen mit védekezik a Miami!
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.06.04. 03:05:14

Kicsit aggasztó, hogy:
- TO: 2-9
- FGA: 28-15
És mégis vezet a Pacers... :? :roll:

Ray tripla, viszont MM-nek nem megy a dobás.

Birdman 8)

Booooooooosssshhhh!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2013.06.04. 03:18:48-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.04. 02:58:35

Remek a meccs, Becks is biztos élvezi:
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/ph ... 1370306971

Miller jött, azért Spoelstra is érzi Ray-Ray elég gyenge formában van, Miller meg rögtön jól is szállt be :?
Ideges azért 1-2 ember az nagyon látszódik, több is lehetett volna ebben a negyedben, csak hát a rohadt eladott labdák, 9 az valami egészen elképesztő 1 negyed alatt.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.06.04. 02:48:33

Egyelőre nagyon jó a Pacers, nem számítottam ilyen jó kezdésre tőlük.

Heat-nek 13 rádobása volt idáig, abból 0 LBJ.

Mondjuk ennél a putback dunk-nál kijött belőle minden.

Brutálisan sok az a 6 TO a Pacers részéről.

MM az első csere, remélem benne van pár tripla.

Bosh meg rohadjon már meg.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.04. 02:46:15

Próbálják Wade+Bosh kombót bejáratni, azért ha Wade is hoz egy szintet, akkor pláne nagyon nehéz lesz :?
De jól kezdett a Pacers, Bosh hogy lepattant Westről :D James látványosan nem vállalkozik, erőlteti, jól is teszi, mondjuk azért mikor George Hill fogja a körtéről illene elvállalni. :D

Jó hát ennyi eladott labda. :? Jó ütemben jönnek a duplázások, de hogy Hibbert is mit össze szerencsétlenkedett, meg belerúgott háromszor a labdába....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.06.04. 02:49:53-kor.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.06.04. 02:38:13

Üdv mindenkinek aki maradt, ezer éve! Go Pacers!
Egyenlőre nagy a rohanás, Wade-től jönnek a pontok, nagyon remélem, hogy végig szoros lesz.
Jó meccsnézést!

Egyenlőre mind2 csapat nagyon kihasználja a hibákat, Pacersnek jobban sült a keze, kellett is az időkérés, hogy lassítsanak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.04. 02:34:50

Kicsit nagy a kép, azért otthon akármilyen jó is a Pacers a Heat az esélyes, de természetesen ez is szoros lesz érzésem szerint.
De majdnem 90%ban a hazaiak behúzzák a 7iket, azért remélhetőleg ma a 10% javít egy kicsit :D Plusz azért a rutin is a Heat mellett van, azért egy 7ik meccs az nagyon más, simán "becsokizhat" pár ember, akik ilyen magasságokban még nem jártak.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.06.04. 02:31:00

Bob_Marley írta:Ma remélem azért lesznek írogatók is ma a topikba, azért ez nem semmi meccsnek néz ki, még ha kb 80-20 is szerény véleményem szerint az esély a Heatnek, de azért mégiscsak ECF Game 7.Úgyhogy majd Game meg a többiek azért néha böfögjetek be valamit ide a topikba. :D
Még mindig nagyon lebecsülitek a Pacerst. Nálam a sorozat előtt is nagyon necces volt a dolog, 6, de inkább 7 meccsen hoztam ki a Miami-t, úgy, hogy nem sok olyan meccsre számítottam, ahol 5-nél több lesz közte, ez most sem változott. Én 65-45-re adom a Miami sikert úgy, hogy nem kérdés, hogy kinek szurkolok. (Sajnos) Ebben a szériában szvsz egyelőre az Indiana a jobb csapat.

Ettől függetlenül LECCGÓHÍT! James-től egy 30+-11-7-et várok minimum, mindenki azt mondja, hogy Bosh, vagy Wade nagyot játszik majd, szerintem viszont a szokásos padember statokat hozzák majd, én egy jó madárembert várok és azt, hogy a Chalmers-Cole-Battier-Miller négyesből 2 minimum extrát játszik. Ja és Allan mondjuk dobhatná legalább 70%-al a büntetőket és 30%-al, ha már a hármasokat, ha már ezért hoztuk... :evil:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.04. 02:28:46

Érdekes kis cikk, azért a hangvétele nem éppen komolyságot tükröz :D

Frank Vogel tonight will extend his starters as far as they can go. His bench is a disaster, and he knows it. The second D.J. Augustin comes in the game, you can almost feel the ground tremors as the entire population of Indianapolis recoils from their television screens in horror and flees the room.
Ez nagyon üt :mrgreen:
Game90 írta: Paul George, David West & Roy Hibbert are averaging a combined 61.3 PPG this series. That is 7 MORE than LeBron, Wade & Bosh.

Ezért nem is értem miért beszélnek olyan keveset a Pacersről, remekül összerakott csapat, s hiába van ott az ellenfélnél James, megint előjön a szindróma ez CSAPATJÁTÉK s ha Wade-ék nem tudnak hozzátenni, akkor meleg lehet.

Game90 írta: Heat 9-4 in elimination games under Erik Spoelstra, including 6-0 at home.
Ez biztos?
Mintha a Dallas Miamiban nyerte volna a bajnoki címet :D De lehet rossz a memóriám, de kicsit sokallom azt a 6-0át.
Primitive írta: Őszintén nem sok meccset láttam a Pacerstől, de azt hiszem nem egy attraktív stílust képviselnek. (javítsatok ki, ha nem így van) Viszont az biztos, hogy eredményesen nyomják.
Nem hinném, hogy amit képviselnek nem lenne "vonzó" egy kosárlabda szeretőnek, nem látványosak az lehet, de nem is azért ül le az ember, hanem hogy tanuljon, s a Pacers játékából rengeteget lehet, ahogy elmondható az egész sorozatra, komolyan mondom az utóbbi évek egyik legjobb sorozata ez, óriási ahogy pörögnek a taktikák, s mindenki meccsről-meccsre tanul a másiktól.

Miami Cavset meg arra értette Game "gúnyosan", hogy jelenleg James viszi szinte egyedül a Miamit, ahogy anno a Clevelandet is.

S azért megjegyzem a Bruins vezet megint a Pittsburgh ellen, csak hogy legyen egy kis Boston :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.06.04. 02:31:50-kor.
Kép
Kép
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2013.06.04. 01:44:33

Én nézni fogom, az tuti! 8)

Én is jó hülyén csináltam, az alapszakaszból több meccset láttam, mint az egész PO-ból. #-o ](*,) Jövőre majd váltok. :D

Számomra két semleges csapat találkozik, de remélem, hogy jó meccs lesz, és megéri miatta éjszakázni. Nem is tudom, hogy kinek szurkoljak. :roll:

A Heat ugye az esélyes, ezért talán kissé a Pacersnek fogok szurkolni, hogy fricskázzák meg a "nagyokat". Viszont, ha továbbgondolom, akkor azt hiszem a nagydöntőnek a Heat továbbjutása tenne jót.

Őszintén nem sok meccset láttam a Pacerstől, de azt hiszem nem egy attraktív stílust képviselnek. (javítsatok ki, ha nem így van) Viszont az biztos, hogy eredményesen nyomják.

Nekem mindegy ki nyer, csak legyen benne egy kis tűz, lökdösődés, szép pontok, és a végén dráma. Szerintem igazán nem nagy kérés. :lol: :lol: :lol:
Game90 írta:1 óra múlva Miami Cavs - Indiana Pacers.

[/i]
:shock: :shock:

Nem a Cleveland a Cavs? :oops: :lol: :lol:

Szerk2: Sport2-t (azt hiszem ez adja) lehet stream-on nézni? Esetleg majd valaki megszánhat eggyel, mert 1. nincs TV-m, 2. Szerbiában nem tudják mi az a Sport2. :lol:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
PCsabi
aka Game90

2013.06.04. 01:25:22

1 óra múlva Miami Cavs - Indiana Pacers.

Addig is egy kis olvasni ill. néznivaló.

Zach Lowe billentyűzetéből:
http://www.grantland.com/blog/the-trian ... were-going

LeBron In The Third Was All The Difference - Pacers at Heat Game 5:
http://youtu.be/zp1o2xPDG6k

How LeBron James & Erik Spoelstra Let The Heat Down - Game 6:
http://youtu.be/r6qMtHcUUrs

Paul George, David West & Roy Hibbert are averaging a combined 61.3 PPG this series. That is 7 MORE than LeBron, Wade & Bosh.

Heat 9-4 in elimination games under Erik Spoelstra, including 6-0 at home.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.03. 21:58:26

Game90 írta:Közben Kidd papa visszavonult. Szép pályafutása volt, mondjuk az elég korrekt, hogy az utolsó 10 meccsén nem szerzett pontot, mezőnyből pedig 0/17.

Floyd Mayweather, a boxer projected to earn $90 million in 2013, Bets $5.9 Million on Miami Heat in Game 7 of Eastern Conference Finals.

@1.27 bet365-ön.

Szerk.: Heat -7-et tett, az @1.90.
Kiddet sajnálom sajnos egyszer véget ér a lázas ifjúság, örömteli, hogy nekünk dobta utolsó pontjait... :mrgreen:

Ma remélem azért lesznek írogatók is ma a topikba, azért ez nem semmi meccsnek néz ki, még ha kb 80-20 is szerény véleményem szerint az esély a Heatnek, de azért mégiscsak ECF Game 7.Úgyhogy majd Game meg a többiek azért néha böfögjetek be valamit ide a topikba. :D

S így hogy a Sport TV is elintézte, pláne remélem többen fogják nézni.
Hajrá Pacers azért :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.06.03. 20:51:19

Közben Kidd papa visszavonult. Szép pályafutása volt, mondjuk az elég korrekt, hogy az utolsó 10 meccsén nem szerzett pontot, mezőnyből pedig 0/17.

Floyd Mayweather, a boxer projected to earn $90 million in 2013, Bets $5.9 Million on Miami Heat in Game 7 of Eastern Conference Finals.

@1.27 bet365-ön.

Szerk.: Heat -7-et tett, az @1.90.
neobarca
Director del Fútbol

2013.06.03. 18:19:43

Kép

:lol: :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2013.06.03. 17:49:32

csababarca írta: Neki nem nagyon kéne ilyeneken felháborodni,amennyi kamu fújást kap csak azért, mert ő James, inkább maradna nyugton.
Mondjuk az hozzá tartozik, hogy rengeteg fújást meg nem is kap meg, fejen vágják stb., ő meg mindig megy tovább. A starcallokat meg sok játékos megkapja, pl. Kobe vagy Durant is.

LBJ a 7. meccseken:
http://www.sbnation.com/nba/2013/6/2/43 ... ana-pacers

Éjjel meg leszek. James szerintem 47-48 percet fog játszani, god-mode kéne tőle, mert a kiegészítő emberek 1-2 kivételtől eltekintve csalódások, Bosh használhatatlan, Wade meg sérült illetve...

Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2013.06.03. 17:34:52

7. meccs a Sport2-n:
http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/06/03/stv_nba_ecf76
Csak sikerült megszerezniük. 8)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.06.02. 21:08:50

neobarca írta:Jamest sem láttam még ilyennek! De ezt látva teljesen jogos a kirohanása:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... Coww9IoHdw
Neki nem nagyon kéne ilyeneken felháborodni,amennyi kamu fújást kap csak azért, mert ő James, inkább maradna nyugton.

pl.: https://www.youtube.com/watch?v=OztIPi2B3gU
nem kellett időben messzire menni.

7. meccs, örülök neki, szimpatikus a Pacers, a Heat meg nagyon nem. Remélem nem billen fel majd a hazai pálya, és korrekt fújások lesznek, tiszta játékkal, a végletekig kiélezve.
Persze azt se bánnám,ha befújná a Pacers a hátszél a nagydöntőbe :D

Pacers-Spurs nagydöntőn egyértelmű,hogy Indiana sikernek drukkolnék, Spurs-Heat nagydöntőn meg a Spursnek.
Nekem tényleg mindegy,csak ne a Heat,és ne James.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
neobarca
Director del Fútbol

2013.06.02. 20:36:01

Jamest sem láttam még ilyennek! De ezt látva teljesen jogos a kirohanása:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... Coww9IoHdw

Jöhet a mindent eldöntő 7. meccs... 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.06.02. 16:48:01

socio66 írta:remélem odáig azért nem fajulnak a dolgok, hogy pacers-spurs döntő legyen, az azért kiverné a biztosítékot. :lol:
Nem tudom, én borzasztóan örülnék neki, 2 igazi összerakott remek csapat, olyan emberekből, hogy Splitter, Bonner, vagy túloldalt Stephenson, Geroge Hill, Sam Young
Nagyon emgnéznék egy ilyen párharcot, bár nagyon minimális rá az esély Miamiban hetediken nagyon nehéz, tavaly mi is 3 negyedig bírtuk :D

kanty igen arra gondoltam, Bosh nagyon gyenge, főleg az utóbbi meccseken, rendben Hibbert ellen rohadt nehéz, de nem is a pati ami "sokkoló" hanem ezek az 5 pontok meg 7 pontok tőle, James ide vagy oda egy biztos középtávoli Bosh nagyon kéne nekik, emlékezzünk csak Haslemre, amikor szépen dobálgatta befele ezeket a helyzeteket.

Grant Hill visszavonult, iszonyat sajnálom a palit, nála is a fránya sérülés betett, pedig az a Magic Hill, T-Mac, Penny sorral óriási esélyes volt, s micsoda "BIG 3" lehetett volna...csak hát volna....
De egy kis szösszenet az öregről.
http://www.youtube.com/watch?v=VEeYFH-qlvk
Kép
Kép
Kép
socio66

2013.06.02. 14:20:14

remélem odáig azért nem fajulnak a dolgok, hogy pacers-spurs döntő legyen, az azért kiverné a biztosítékot. :lol:
kanty
Llegenda del Barça

2013.06.02. 12:40:32

Bob_Marley írta:
Jah és Bosh majd megnézheti magát poszteren :D
Pont a mondat végén. :mrgreen:
Amúgy erre gondolsz? :D :
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... B_CULjuD5M

Az Indy pedig hihetetlen. Már két kör óta folyamatosan ejtem ki őket, de még mindig bent vannak. Most sem adok túl sok esélyt nekik, Jamestől várok egy erődemonstrációt a hetediken (hátha rám cáfolnak). A meccs végén látszott rajta, hogy kb. alig várja a következő meccset.
Hibbert és George elmebeteg, palánk alatt uralták ma meccset, egyedül Miller b2b triplájánál volt egy halvány esélye a Heatnek, de a vége sima lett.
Bosh a hat meccsen összesen leszedett 19 lepattanót, azért ez sok mindent elmond.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Válasz küldése