Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bob_Marley írta: És Allen is rohadjon meg![]()
Kíváncsi vagyok a végén hogy alakul.Miami holds 20-10 Points in the Paint advantage at the half.
szerk.: Tweet of the Day:IND starting lineup is a plus-3 tonight. All other IND lineups are a minus-18. #HEATvPACERS
Matthew Berry @MatthewBerryTMR 4 perc
Justin Bieber is a Heat fan. Of course he is.
Hát tényleg rohadjon megGame90 írta:
Bosh meg rohadjon már meg.
Még mindig nagyon lebecsülitek a Pacerst. Nálam a sorozat előtt is nagyon necces volt a dolog, 6, de inkább 7 meccsen hoztam ki a Miami-t, úgy, hogy nem sok olyan meccsre számítottam, ahol 5-nél több lesz közte, ez most sem változott. Én 65-45-re adom a Miami sikert úgy, hogy nem kérdés, hogy kinek szurkolok. (Sajnos) Ebben a szériában szvsz egyelőre az Indiana a jobb csapat.Bob_Marley írta:Ma remélem azért lesznek írogatók is ma a topikba, azért ez nem semmi meccsnek néz ki, még ha kb 80-20 is szerény véleményem szerint az esély a Heatnek, de azért mégiscsak ECF Game 7.Úgyhogy majd Game meg a többiek azért néha böfögjetek be valamit ide a topikba.
Érdekes kis cikk, azért a hangvétele nem éppen komolyságot tükröz
Game90 írta: Paul George, David West & Roy Hibbert are averaging a combined 61.3 PPG this series. That is 7 MORE than LeBron, Wade & Bosh.
Ez biztos?Game90 írta: Heat 9-4 in elimination games under Erik Spoelstra, including 6-0 at home.
Nem hinném, hogy amit képviselnek nem lenne "vonzó" egy kosárlabda szeretőnek, nem látványosak az lehet, de nem is azért ül le az ember, hanem hogy tanuljon, s a Pacers játékából rengeteget lehet, ahogy elmondható az egész sorozatra, komolyan mondom az utóbbi évek egyik legjobb sorozata ez, óriási ahogy pörögnek a taktikák, s mindenki meccsről-meccsre tanul a másiktól.Primitive írta: Őszintén nem sok meccset láttam a Pacerstől, de azt hiszem nem egy attraktív stílust képviselnek. (javítsatok ki, ha nem így van) Viszont az biztos, hogy eredményesen nyomják.
Game90 írta:1 óra múlva Miami Cavs - Indiana Pacers.
[/i]
Kiddet sajnálom sajnos egyszer véget ér a lázas ifjúság, örömteli, hogy nekünk dobta utolsó pontjait...Game90 írta:Közben Kidd papa visszavonult. Szép pályafutása volt, mondjuk az elég korrekt, hogy az utolsó 10 meccsén nem szerzett pontot, mezőnyből pedig 0/17.
Floyd Mayweather, a boxer projected to earn $90 million in 2013, Bets $5.9 Million on Miami Heat in Game 7 of Eastern Conference Finals.
@1.27 bet365-ön.
Szerk.: Heat -7-et tett, az @1.90.
Mondjuk az hozzá tartozik, hogy rengeteg fújást meg nem is kap meg, fejen vágják stb., ő meg mindig megy tovább. A starcallokat meg sok játékos megkapja, pl. Kobe vagy Durant is.csababarca írta: Neki nem nagyon kéne ilyeneken felháborodni,amennyi kamu fújást kap csak azért, mert ő James, inkább maradna nyugton.
Neki nem nagyon kéne ilyeneken felháborodni,amennyi kamu fújást kap csak azért, mert ő James, inkább maradna nyugton.neobarca írta:Jamest sem láttam még ilyennek! De ezt látva teljesen jogos a kirohanása:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... Coww9IoHdw
Nem tudom, én borzasztóan örülnék neki, 2 igazi összerakott remek csapat, olyan emberekből, hogy Splitter, Bonner, vagy túloldalt Stephenson, Geroge Hill, Sam Youngsocio66 írta:remélem odáig azért nem fajulnak a dolgok, hogy pacers-spurs döntő legyen, az azért kiverné a biztosítékot.
Pont a mondat végén.Bob_Marley írta:
Jah és Bosh majd megnézheti magát poszteren