Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1 gól még nem különbség. Szerintem 5gólnál nem lesz több. 3-2 a tippem Kanadának.Rewolution5 írta:hát egyenlőre Canada siker, de várjuk meg a végét...Fernando írta:Tipp: 6-4 USA-nak.
hát egyenlőre Canada siker, de várjuk meg a végét...Fernando írta:Tipp: 6-4 USA-nak.
Hol kell aláírni?ozsimiki írta: 5-3 Kanadának
3-1 Kanadának.ozsimiki írta:Kezdődik, aprócska hangulatú meccs lesz, remélem USA győzelemmel (bár akkor valóban nem lenne nagy hangulat a végén)
tippek?
szerintem 5-3 Kanadának. (ettől még nem nekik szorítok)
Természetesen nem is Rád gondoltam ezalatt,mivel mi már korábban is értekeztünk jégkorong ügyben.Hanem,ahogy látom szaporodnak a hozzászólók a témához,és ez jóKrojf írta: Én már a múlt század nyolcvanas éveinek közepe óta lelkesedek erre a játékra, mivel id. Knézy Jenő sikeresen megszerettette azt velem!
Egy Prágában rendezett, csehszlovák győzelemmel végződött vb okozta a "vesztemet".
Akkor "Jenő bá" zsinórban közvetített minden meccset és bűn volt róluk lemaradni!
A Somos-ikreket hallgatva Ő jár a fejemben folyton....
K.
Fernando írta:A foci meg angol, ettől még hajrá Barcelona és Spanyolország.skadi írta:húú, hoki...
![]()
![]()
![]()
akik az amerikaiaknak szurkolnak üzenem:
a hoki kanadai játék![]()
GO CANADA!!!Ez az érv nem győzött meg, vki vmi mással esetleg?
Ennek vasárnap este 21 órától ki kell derülnie!skadi írta:húú, hoki...
![]()
![]()
![]()
GO CANADA!!!
A foci meg angol, ettől még hajrá Barcelona és Spanyolország.skadi írta:húú, hoki...
![]()
![]()
![]()
GO CANADA!!!
Én már a múlt század nyolcvanas éveinek közepe óta lelkesedek erre a játékra, mivel id. Knézy Jenő sikeresen megszerettette azt velem!miihii írta:Na,a végére egészen belelkesedünk a hokira,Srácok?![]()
Úgy látom a mankeszteri különítménnyel meg a F1en kívül a hokiban sem járunk egy rugóraNa,sebaj,Ti sem lehettek tökéletesek
![]()