USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2013.05.09. 03:42:43

Ez az Év edzője díj a legviccesebb az összes közül, láthattuk, hogy mit ért a fantasztikus alapszakasszal a Nuggets...

Kicsit komoly pofonba szalad bele a Bulls, igazi erődemonstrációt tart a Heat, 4. negyed eleje, közte 45 :shock: 27 assist, triplák is esnek, védekezés meg nagyon rendben van. Bosh még mindig nem az igazi ebben a párharcban, Wade ránézésre nem erőltette meg magát, de így sem volt rossz, LBJ az elején nagyon oda tette magát, 6/6 FG-vel kezdett, utána meg visszavett, a 2. félidőben már nem is dobott pontot, inkább csak passzolt. Padról Cole és Allen fantasztikus volt. Az a 9 technikai meg nem semmi... :D

Egyébként Rose-ból csak nekem kezd elegem lenni? Megértem, hogy 100%-osan akar visszatérni, de már több, mint 1 hónapja dobálgat, meg folyamatosan mondják, hogy akár már pályára is léphetne (amúgy ugyanazon a napon volt Shumpert-nek is torn ACL, aztán már 3 hónapja játszik). Komolyan, Kobe hamarabb fog visszatérni...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.09. 02:19:53

James mérges :D Nincs is nagyon meccsben a Bulls, első negyed még kiegyenlített volt, aztán elindult a Miami 55-41 oda, triplák is esnek, nem hiszem hogy fordulat várható, most nem jönnek az extrák a bikáktól, Boozer is nagyon gyatra, Robinsonra is nagyon figyelnek, Butler aki valamit próbál, de ez a 14 nagyon soknak tűnik, mondjuk csak itt a végén lett ennyi 5-10 körül mozgott a meccs aztán Norris Cole benyomott 2 tríít :D

Ez meg no komment :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.08. 22:41:12

Az év edzője az összes díj közül kb. a legkomolytalanabb. Egy edző igazából a rájátszásban mutatja ki a foga fehérjét, a díjat pedig az alapszakasz alapján ítélik meg, ez pedig elég sok mindent elmond.
Karl mellett még legalább öt névnek lett volna reális esélye, végül ő lett a befutó. Azért az elmúlt években is kapták meg érdekes arcok a díjat, A. Johnson, M. Brown.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.08. 21:28:08

Heatnél val. tényleg az volt, hogy nagyon leültek, pl Boshon is látszódott hogy "rozdsás" minden kihagyott, azért csak nem játszottak 1 hétig, a Bulls meg kb minden második este élet halál meccset tolt.De jó kis párharc lesz ez :D Várom a mait, meg lehet a másodikra is fent maradok :D

Közben az év edzője George Karl, megmondom őszintén meglepett oké 40 éve edző, s azért mindig ott volt a szeren, de nem az a kifejezett "elit kategória" nálam, róla aztán tényleg elmondható valahogy elvitte aktuális csapatát a döntőig, ahol szépen "leszerepelt", vagy mondjuk a Sonics-szal kitudott esni 2:0ról az akkor még 3 meccsig tartó első körben :D
De ez ugye a múlt, de az idei évet tekintve is úgy érzem többen inkább megérdemelték volna, Mark Jakcson says hi, Spoelstra says hi, Lionel Hollins says hi s még páran....
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.08. 16:55:52

csababarca írta:
varnagykrisztian írta:Srácok egy kis NBA abc-ért megint hozzátok fordulok, a "festékről" dobott pont mit jelent :oops: KÖSZI
http://kepfeltoltes.hu/130308/nuggets2_ ... es.hu_.jpg

A belső négyzet alakú területből szerzett kosarak. ugye ezek festve vannak minden pályán,ezért a neve.
Köszi Csabi, most nézem felvételről a Sport 1-en az OKC - MEM 2. meccsét......jó kis derbi :D

Délelött megnéztem a HEAT - BULLS meccsét is főképp LeBron James (24 PTS) miatt, de ez a párharc nem róla annál inkább Nate Robinson-ról (27 PTS) szólt, ámulva néztem hogy a "kisember" nemegyszer hogy tört be az ikertornyok közé, a 4. negyed utolsó 3 percében 9 pontot dobott, míg ezalatt LeBron-nak két elrontott mezőnydobásra futotta erejéből. James az első félidőben elég rosszul nyomta 2 PTS (1/6 mezőnyből), a 2.-ban összeszedte magát 22 pont (7/11 FGA).De az egész Miami elég impotens volt, több kell tőlük ha meg akarják védeni a címüket, Bosh-nak is egy fokozattal feljebb kell kapcsolni mert ez a 3/10-es mezőnymutató elég kaka tőle, és érdemes megemlíteni hogy a bikák 14 lepattanóval többet is szereztek.Kíváncsian várom a 2. meccset, LeBron egy állat lesz szerintem (tippem:40 PTS, 7 AST, 11 REB)

A Grizzlies-nek meg kijárt ez a győzelem, hiába dobott megint 36 pontot + 9 assist és 11 lepattanó Durant, nem fogja ezt az iramot bírni, túl nagy terhet cipel a vállán, szerintem igen is hiányzik a csapatnak Westbrook.

A Spurs meg behúzza a 2.-at is Tracy McGrady győztes triplájával :D
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.05.08. 16:35:20

varnagykrisztian írta:Srácok egy kis NBA abc-ért megint hozzátok fordulok, a "festékről" dobott pont mit jelent :oops: KÖSZI
http://kepfeltoltes.hu/130308/nuggets2_ ... es.hu_.jpg

A belső négyzet alakú területből szerzett kosarak. ugye ezek festve vannak minden pályán,ezért a neve.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.08. 16:28:57

Srácok egy kis NBA abc-ért megint hozzátok fordulok, a "festékről" dobott pont mit jelent :oops: KÖSZI
REMY
Madridista

2013.05.08. 09:23:40

varnagykrisztian írta:
Bob_Marley írta:Öveket bekapcsolni, Shaq vs Barkley 3 pontos "verseny" ezek se 100asok az tuti:
http://www.youtube.com/watch?v=ZgRZKrX6arA
Ezen a videón majdnem beszartam a röhögéstől, O'neal mekkora showman és a brake tudása sem semmi :lol: , Charles sem bírta ki röhögés nélkül :mrgreen:
Hát én is besírtam, de rendesen :lol: Shaq az NBA történelmének legnagyobb arc :D Remélem pár vígjátékban majd kap szerepet Hollywoodban :D
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.08. 09:13:44

Bob_Marley írta:Öveket bekapcsolni, Shaq vs Barkley 3 pontos "verseny" ezek se 100asok az tuti:
Ezen a videón majdnem beszartam a röhögéstől, O'neal mekkora showman és a brake tudása sem semmi :lol: , Charles sem bírta ki röhögés nélkül :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.08. 01:58:05

Game90 írta:Az volt már, hogy LBJ az MVP? Mondjuk tudom, hogy nem nagy hír, mert ezt már a szezon harmadánál/felénél lehetett tudni :mrgreen: Egyébként történelmet írhatott volna, csak a bostoni arc nem őt, hanem Melo-t tette az 1. helyre...
Azért ez megvan ? :D
Kép
Gyilkos egy kép :mrgreen:
Bostonos meg akkor lett volna arc ha Celtics játékost tesz be, de így is király volt :D

Öveket bekapcsolni, Shaq vs Barkley 3 pontos "verseny" ezek se 100asok az tuti:

Nézem a NY-Pacers meccset, most azért más felfogásban nyomja a NY mennek is 10el, Melo nem nyomatja agyon, Shumpert ismét remek, olyat rántott vissza egy pati után ihaj, JR Smith megint agyhalott de egyenlőre az Indiana rengeteg labdát ad el s most a kicsi emberek nem tudnak úgy villogni akárcsak ha Augistinra vagy Stephensonra gondolok az előző meccsről.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.05.07. 18:44:49

Game90 írta:Az volt már, hogy LBJ az MVP? Mondjuk tudom, hogy nem nagy hír, mert ezt már a szezon harmadánál/felénél lehetett tudni :mrgreen: Egyébként történelmet írhatott volna, csak a bostoni arc nem őt, hanem Melo-t tette az 1. helyre...

Ez a Heat vereség meg a legjobbkor jött, a Bucks söprése után ideje lesz már 100%-on pörögni, mert a Bulls nem adja könnyen magát még Rose, Deng és Hinrich nélkül sem. Amúgy én még mindig egy 4-2-es Miami továbbjutást várok.

Ja, ha már Bulls, akkor kiemelnék két embert (Noah-t már felesleges megemlítenem, mert róla mindenki tudja, hogy egy állat): Butler és Nate Robinson. Előbbi hihetetlenül szimpatikus lett nekem ebben a szezonban, mellesleg végigjátszotta az utolsó 3 meccset (Kobe, who?), utóbbi még mindig egy igazi suttyó, akit ütnék egy döglött vidrával, de amit ebben a szezonban, főleg a PO-ban lepakol az asztalra, az előtt le a kalappal.

Durant is 4-for-4 attempting go-ahead FG's in final 24 secs of 4th Q last 2 playoffs; rest of NBA is 2-for-23.
Persze, mindig a kisebbet kell bántani :(
PCsabi
aka Game90

2013.05.07. 18:19:32

Az volt már, hogy LBJ az MVP? Mondjuk tudom, hogy nem nagy hír, mert ezt már a szezon harmadánál/felénél lehetett tudni :mrgreen: Egyébként történelmet írhatott volna, csak a bostoni arc nem őt, hanem Melo-t tette az 1. helyre...

Ez a Heat vereség meg a legjobbkor jött, a Bucks söprése után ideje lesz már 100%-on pörögni, mert a Bulls nem adja könnyen magát még Rose, Deng és Hinrich nélkül sem. Amúgy én még mindig egy 4-2-es Miami továbbjutást várok.

Ja, ha már Bulls, akkor kiemelnék két embert (Noah-t már felesleges megemlítenem, mert róla mindenki tudja, hogy egy állat): Butler és Nate Robinson. Előbbi hihetetlenül szimpatikus lett nekem ebben a szezonban, mellesleg végigjátszotta az utolsó 3 meccset (Kobe, who?), utóbbi még mindig egy igazi suttyó, akit ütnék egy döglött vidrával, de amit ebben a szezonban, főleg a PO-ban lepakol az asztalra, az előtt le a kalappal.

Durant is 4-for-4 attempting go-ahead FG's in final 24 secs of 4th Q last 2 playoffs; rest of NBA is 2-for-23.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MatyiG
Adminisztrátor

2013.05.07. 13:51:21

Carlin Isles. Olympic Dream :
http://youtu.be/gA5bwqVN5LM
:shock: :lol:
Tocy
Director del Fútbol

2013.05.07. 11:55:11

Kép

Jack picit otthagyta.
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.05.07. 11:46:55

Deng és Rose nélküli short handed Bulls Miamiban elhozza az elsőt :D
Sajnálom hogy nem tudják kiejteni majd a Heatet, de rájuk fért már ez a pofon, talán innen komolyabban veszik a PO-t.
Tocy
Director del Fútbol

2013.05.07. 10:41:11

Tegnap pont akartam írni, hogy nem lennék meglepődve, ha a Bulls elvinné az elsőt, ők meccsben vannak, felpörögve, iszonyat PO-hangulat, mi meg március óta lötyögünk, az első körünk vicc volt, és egy hete nem játszottunk. Remélem ez azért kicsit feltüzeli a srácokat, mert bizony a Bulls ki fogja használni a gyenge pillanatainkat. Mint ahogy most is, James beindult, lett +7, aztán elhittük hogy ez is csak egy Bucks, innentől megvan. Nem lett meg...ettől a sorozattól ezt várom végig, iszonyat küzdelem, védekezés ( azért a miénk sem volt ám gyenge... ), ha fel tudunk pörögni akkor meglesz, ha nem, akkor bizony nem. A Nets ellen nem jöttünk volna tűzbe, az fix. Amúgy a hírek szerint Rose játszani fog ebben a sorozatban, nem tudom ez mennyire jó ötlet, mennyire bontja meg a csapatot. Most nagyon egységesek, tűzbe megy mindenki mindenkiért, a túlhájpolt fővezér szerintem most már nem lendítene, sőt. Aztán meglátjuk persze. Mindenesetre most bukóban vagyunk, holnap este lehet és kell is javítani.

Curry meg nem normális, gyakorlatilag megverte a Spurst, és a végén mégis kikaptak...nagyon sajnálom, nem hiszem, hogy ez még1x előfordulhat...
socio66

2013.05.07. 10:14:54

annyira azért nem venném biztosra, hogy innen sima lesz a heat-nek, otthon a bulls nem piskóta, szerintem hat meccs a minimum innentől, de ha mondjuk a 3. vagy 4. meccsen a speaker bekonferálná az egyes számú guardot.. :)
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.07. 09:58:03

Kicsit megkésve de sikerült bepótolnom a HOU - OKC 6. meccsét, sajnos nem sikerült az egyenlítés de nagyon büszke vagyok a csapatra, így is többet értünk el mint amit jósoltak a szakik.Kicsivel jobb teljesítménnyel és egy apró szerencsével meglehetett volna szorongatni az Oklahomát.Sajnos HARDEN nem tudott előrukkolni egy 5. meccsbeli teljesítménnyel, hullámvölgy jellemezte részünkről a meccset, JH dobott 25 PTS (32% mezőnyből), szedett 6 REB és adott 7 AST, sajnos csapatszinten 35%-al megint alulmaradtunk büntetőzés terén, mondjuk Parsons 25 PTS (6/8 triplakísérlet) említésre való.Az első negyedben a "HARDENMINATOR" dobott 8 PTS (33% mezőnyből) de Parsos (7 PTS) + Asik (7 PTS) is tolta a szekeret, két Thunder kosár után bevertünk 15 pontot és vezettünk +11-el.Elég feszült volt a légkör, Kendrick Perkins csúnyán összeveszett Francisco Garcia-val aminek Perkins részéről 10 fekvő volt az eredménye :lol: A 2. negyed eleje fele bealudtunk és az OKC lerohant minket egy 10-2-vel, így a +3-as vezetésünkből egy -8-as lett.HARDEN nem remekelt 6 PTS (2/5 mezőnyből és egy tripla), de a túloldalon Durant sem büszkélkedhetett az 1 pontjával.A 3.-ban aztán megint felébredtünk és Parsons három kinti dobásának is köszönhetően egy 18-4-es rohammal már 10 pontal is vezettünk de a játékrész végére megint leültünk és már az Oklahma vezetett 1-el, JH sajnos nem tudott előrukkolni semmi újjal, 6 PTS (1/5 mezőnyből).Az utolsó játékrészben ismét jelentkezett a szokásos "csipkerózsika effektus" és ez megmutatkozott egy 14-4-es OKC teljesítménnyel, +15-el is vezettek.HARDEN dobott két 3-ast, de csapatszinten 25%-al megint rosszabbul dobáltunk mezőnyből.Összesítettem a 6 mérkőzés teljesítményét, mezőnykísérletünk 3%-al maradt el a Thundertől, tripláknál -1%, a büntetőknél viszont -14%, átlagban 43 lepattanót szedtünk (OKC 42-őt), és 15 labdát adtunk el (OKC 12-őt).A jobb és rutinosabb csapat jutott tovább, jövőre büntik terén javulnunk kell na meg a "HARDENMINATOR" is rágyúrhat egy-két hiányosságára, egy jó meccse volt (5.) amikor is dobott 7 triplát és mezőnyből is jól nyomta =D> Remélem együtt marad a HARDEN-Asik-Lin-Parsons-Beverley ötös. [-o<

A Heat vereségéhez még annyit hogy szerintem LeBron annyira pepipult hogy a következő meccsen dob legalább 40 pontot :mrgreen:

SAS - GSW mérkőzésen Ginobili vállát megveregethették a társak, a rendes játékrész végén ő adta a gólpasszt Green-nek (mondjuk be is kellett dobni 8) ) + a 2. hosszabítás végén ő verte be a győztes triplát :shock: ......jó az öreg a háznál :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.07. 07:42:15

varnagykrisztian írta:Számomra meglepő a Heat veresége, nem biztos hogy ezen múlott de a bikák 14 lepattanóval többet szedtek, bár ti ezt jobban vágjátok épp ezért kíváncsian várom a beszámolótokat :D
Offense wins games Defense wins championships :D
Óriási védekezést művelt le a Bulls, Thibo papa megint összerakta, s megkockáztatom a PO történelmének TOP 5 meglepetése volt a mai, mert azért megint ha rá nézünk erre a Bullsra, hát gyerekek :D Nate Robinson akit mindenhonnan kiebrudaltak, mert egyenesen arányos a magassága az IQ-jához, Bellinelli triplákra jó, Butler egy hasznos kiegészítőember, Boozer aki általában a PO-ban elolvad ha már eszkimó, s Noah aki egyedül kevés kéne legyen, ezzel szemben, Nate-t Thibo sem szerette annyira, miután fizikai adottságai miatt védekezésben -1 ember, de a kényszer őt szülte, s megtalálta a helyét a kicsi szamár, hol van az a Nate Robinson aki nem jár edzésre, mert koncertre megy, hol van az a Nate Robinson aki a saját gyűrűjére dob pontot brahiból?Idei PO meg úgy en bloc szezon egyik legkedvesebb meglepetése az ő érett játéka, végén is az ő 10 pontjával nyert a Bulls, még mindig sokszor szertelen, de nagy-nagy erőssége a mostani Chicagonak, szép sztori az övé, mikor a tehetség végre munkával, s küzdeni akarással párosul, s lám ott vagyunk hogy Nate Robinson vezeti a Bulls hajóját.
http://www.youtube.com/watch?v=Jyh1H60uXXY

Jimmy Butler a másik, aki oké tudtuk egy jó kis játékos, de Deng mellett, mögött jó pár évig nem nagyon fog játszani plusz Thibo szerelmes az angolba 48 percből 60at játszatta általában....ez is azért hozzájött hogy párszor elfáradt, beállt Jimmy parádézott már az alapszakaszban is ha Deng maródi volt, s most ő tolta végig az egész meccset, szünet nélkül, s zseniálisan védekezett, s támadásban is nagyon hasznos volt.
James pl nagyon visszafogott volt főleg az első félidőben.
Nyilván ettől függetlenül, meg ismerve a Miami védekezését is a Heat a toronymagas esélyes, de ez egy zseniális meccs volt, 2-3 éve is mikor találkoztak remek kis széria volt, még ha simán is ment tovább a Heat eredményben, s most is elkezdték a fiúk.
BULLS PRIDE :D

Alap kérdésre visszatérve meg hát nyilván sokat számít a pattanózás, de alapvetően a Chicago egy nagyon jól védekező csapat, s Noah-val meg begyűjtik a lecsorgókat.Támadó patiban nem volt akkora különbség a két csapat között, de a Bullst nehéz megfogni pattanószedésben :D

Mellesleg azért elég szívmelengető, hogy a mostani NBA 2 legjobb, legképzettebb centere európai, én azért Noaht is annak veszem még ha kint is született :D Gasol és ő hozza az európai okos kosárlabdát, vegyítve a küzdőszellemmel, baromi jó őket nézni.
varnagykrisztian írta: Na a Golden State Warriors is majdnem meglepetést okozott, a Spurs csak hosszabításban gyűrte le őket, McGrady nem játszott :( Mondjuk nem is értem miért igazolták akkor le? :roll:
Ennek csak a végét láttam, mikor Ginobili bevágott egy triplát pár mp-vel a vége előtt, jó csörte lehetett Curry 44 pont picit erősnek érzem :D
Most a 3ikban gondolta, hogy one man show akkor :
http://www.youtube.com/watch?v=Wo2X9XdInbo
Összefoglalót nézve azért talán kijött, hogy melyik a rutinosabb gárda, 10 pontot meg kell tudni őrizni még idegenben is pár perccel a vége előtt.
Kép
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.07. 06:23:57

Számomra meglepő a Heat veresége, nem biztos hogy ezen múlott de a bikák 14 lepattanóval többet szedtek, bár ti ezt jobban vágjátok épp ezért kíváncsian várom a beszámolótokat :D

Na a Golden State Warriors is majdnem meglepetést okozott, a Spurs csak hosszabításban gyűrte le őket, McGrady nem játszott :( Mondjuk nem is értem miért igazolták akkor le? :roll:
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.06. 15:33:18

Tocy írta:Este rohadtul felhúzott ez az OKC...számoltam, a második félidőben EGYETLEN olyan támadásuk SEM volt felállt védelem ellen, ahol egynél többet passzoltak volna...most komolyan, van bárki, akinek ez a játék tetszik? Nevetséges...az első félidőben olyan undorítóan fújtak nekik, mint a Lakersnek szoktak :D
Miért mit vársz egy olyan csapattól, ahol a támadások kb. 90%-a két embertől függ, most meg ezek közül is az egyik kidőlt. Hirtelen váltsanak taktikát és kezdjék a többieket is komolyabban megjátszani? Bár látszott, hogy pl. Perk és néha Ibaka is támadásban elég kevés.
Amúgy meg, amit Durant művelt a 4. negyedben az azért elég pofás volt.

Memphis pedig bánhatja, de hosszútávon ez a Durant taktika kevés lesz szerintem. Annak ellenére, hogy KD nagyon jól játszik eddig.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.06. 08:48:55

Memphist én is nagyon sajnáltam, Gay "elvesztése" után még inkább csapat lett a Memphis, nincsenek Gaytl is jellemző 6/20ak, iszonyatosan szurkolok nekik, na meg hogy összejöjjön egy Spurs-Memphis konf. döntő, a kosárlabda csúcsa lenne :D

Másik meccsen azért bőven közrejátszott, hogy Melo faultgondokkal küzdött, de tény ő és a másik húzóember JR Smith gyengélkedését megérzi a NY, nyilván miután lassabb a játék a PO-ban meg a védekezés is erősebb így kevésbé tud járni a labda, de tény néha fájóan sok az 1-1zés.

Ezt tegnap akartam ha már Pacers-Knicks
http://www.youtube.com/watch?v=LDSF8otJH8Y
:mrgreen: Azért Millernél nagyobb trashtalker se sok volt az NBA-ben. :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.05.06. 08:43:26

Este rohadtul felhúzott ez az OKC...számoltam, a második félidőben EGYETLEN olyan támadásuk SEM volt felállt védelem ellen, ahol egynél többet passzoltak volna...most komolyan, van bárki, akinek ez a játék tetszik? Nevetséges...az első félidőben olyan undorítóan fújtak nekik, mint a Lakersnek szoktak :D Így is volt +10 a Maciknak többször is. Aztán mikor feljöttek, Gasol egy ziccert elrontott, leindításból Martin tripla, ott lehetett érezni, hogy ez már nem a Memphis meccse. Aztán utolsó támadásból csináltak még egy ökörséget, Durant meg futtából miért is ne dobná be...ja aztán még a Thunder is csinált egy hülyeséget, de megúszták, Pondexter rögtön az első büntetőt elrontotta. Borzasztóan csalódott voltam és vagyok is, hogy egy ilyen "csapat"...áh, mindegy. A fújást remélem visszakapják Memphisben. Westbrookot én is szidtam, de most már látom, hogy nem rajta múlik ez, nélküle sincs több labdajáratás, sőt.

A másik meccsen legalább az nyert, akinek szurkoltam ( még akkor is, ha a Pacers ellen nehezebb dolgunk lenne, mint a Knicks ellen ), Melo ismét elveszítette a meccset. Senki nem szól neki, hogy öreg, semmit nem tudsz bedobni, miért nem adod le? Továbbra is azt mondom, és ez ebben a PO-ban be is bizonyosodik, hogy legalább annyi meccset kimondottan az ő erőlködése miatt bukik el a NY, mint amennyit megnyer nekik.

Carmelo Anthony has gone 35-of-130 in his last four games and 2-of-22 from the 3 point line. És a kulcspillanatokban is leszegett fejjel csinálja, nem ám odaadná a 8/11-et dobó Feltonnak, vagy egy kicsit is játszana...
socio66

2013.05.06. 00:20:08

masszív, jól védekező csapat, támadásban is jól használják ki a lehetőségeiket, nem egy emberre támaszkodnak, és még az edzőjük is a jobbak közül való.
itt lesz a vége sajnos, indianában nagyon nehéz nyerni, és egyébként sem látom, mivel tudnánk huzamosabb ideig föléjük kerekedni.
neobarca
Director del Fútbol

2013.05.05. 22:33:55

kanty írta:Durant mekkorát játszott a végén. :) Bár az OKC nyert, de nekem nagyon úgy jött le, hogy ez a párharc a Maciké lesz. Most is a meccs nagy részében domináltak, csak a végén nem kellett volna hagyni, hogy KD lendületet kapjon.

NYK-Pacers meccshez tudtok egy rendes streamet? Ami viszonylag pixelmentes.
http://www.firstrow1.eu/watch/185087/1/ ... nicks.html

Sztem ez nézhető. Am izgalmas volt tényleg az OKC meccs vége. Korrekt volt a közönség is.
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Válasz küldése