Elöljáróban annyit, hogy kicsit hosszú leszek, egy ideje már gyűjtögetem az anyagot ehhez a hsz-hez.

Kezdésnek egy kis hazai:
http://www.projectspurs.com/2013-articl ... -week.html
Hanga lett a hét játékosa Spanyolországban, erről pedig a Spurns-nél sem voltak restek megemlékezni. Jó látni, hogy tényleg követik a pályafutását. Át kéne lassan mennie, mert Pop. már nem sokáig lesz a ligában és jó lenne, ha 1-2 évet még el tudna tölteni a kezei alatt.
Én sírok. Miatta is, de azért is, mert voltam olyan buta és leültem NYK-BOS meccset nézni még valamelyik nap. Kicsit zavar, hogy engem jobban érdekelt a dolog, mint ezt az idióta Smith-t, végig kellett szenvednem az egész meccset, a 11-ből semmijével. De legalább láttam, hogy neki az is fastbreak, ha az összes caspattársa mögötte fut, előtte viszont 5 Celtics védő van. Még véletlen sem lassítana le az állatja, inkább beviszi egy lendületből 5 ember közé, majd elveszti. Mondjuk így, hogy kiderült, hogy valszeg kicsit másnapos volt, már érthető a dobáspontossága és a tré döntései is. Egy álmom, hogy a liga egyszer kiveti magából az ilyen idiótákat, mint Bynum és Smith és inkább olyanok lesznek, akiket érdekel is a kosárlabda és nem csak pénzt akarnak vele keresni, hogy még többet bulizhassanak. Na mind1...
Sacramento:Gondolom olvastátok, majdnem biztosan marad a csapat a városban. Részemről eléggé elkeserítő a döntés, nyugatról nekik és a GSW-nek szurkolok, idén egy párszor felhúzott a csapat(ot körülvevő stáb6vezetőség), jó lett volna jó kezekben látni a sorsukat. Seattle-ben elég nagy tervekkel vágtak neki a vételnek, a pletykák szerint egy Bird/Phil Jackson kombó megszerzése lett volna a kezdés. Ez most már sajnos nem jön össze. Így viszont bízom a Maloofék józan eszében(haha, nincs olyan) és remélem, hogy eladják a Sacramentoi befektető csoportnak is a csapatot, mert náluk mindenki jobb. Smart meg menjen egy alaszkai általános iskolába edzőnek, ott nagy kárt nem tud tenni. Ehhez kapcsolódó friss hír, hogy így viszont Jackson nem várt tovább, a Pistonshoz került tanácsadói szerepkörbe.
Ezen kiégtem.

:D Ez mi már? Szegény Asik testbeszédét érdemes nézni.
És akkor egy kis GSW csomag:
Először is: Juhúúú.

Megvan. Igazság szerintem nem nagyon hittem benne, az alapszakasz végén én a Spurst szerettem volna a csapatnak, a Denvert rettentő rossz machupnak éreztem. Nem megyek bele, hogy miért, már úgy is mind1, viszont nagyon nagy meglepetés ez így nekem is, és igen pozitív értelemben.

Mark Jackson nagyon nagyot húzott Lee kiesése után. (Lehet, hogy még jót is tett a csapatnak a kidőlése, a Sloan konferencián ugyanis őt hozták fel példaként, mint a liga talán legrosszabbul védekező magas embere. Viszont így, hogy
visszatért (MIT CSINÁLT??? LOL) de limitált perceket játszhat majd, a padról beszállva rettentően hasznos lehet, lendületet és pontokat hozhat majd a csapatnak. Bogut egy állat. A párharc előtt az egyetlen esélyt a győzelemre abban láttam, hogy Bogut egészséges tud maradni, sokat tud a pályán lenni és nem azt a Bogutot látjuk majd, akit ebben az évben. Szerencsére ez összejött. Bár kezdetben azért elég sokat pihent, így a végére azért elég szépen előlépett. Amúgy a jövő szempontjából úgy érzem, hogy egy egészséges(ez alatt azt értem, hogy 100%-os, nem azt, hogy fel tud kúszni a pályára és perceket eltölteni ott) Bogut-Lee-Curry 3-as esetén, egy mostani szinten játszó, vagy még javuló Barnes-al,(Vele kapcsolatban érdekesség, hogy állítólag az OKC beajánlotta érte is és Thompson-ért is Hardent, de passzolta a GSW a bizniszt) valamint Jack és Landry mellé még egy [auto_cenzúra] emberrel a padon, a következő pár évben ez a csapat nyugati contender lehet.
Ha már Jack. Itt egy cikk róla, (és persze Curry-ről, mostanában nincs GSW cikk, Curry nélkül) hogy milyen fontos a csapatnak.
http://stats.nba.com/featured/dont_slee ... facebook_L
Hoztam egy Curry shot chartot is:
Valamint egy videót a GSW taktikájáról, ami segít nekik, hogy ilyen eszméletlen módon, kb minden rekordot megdöntve dobálják a hármasokat. Elevator screen:
http://probasketballtalk.nbcsports.com/ ... ers-video/
Szerintem rohadt vicces, ahogy a nagyok összezárnak.
:D
u.i.: Lassan szívesen nekiugranék újra egy kell-e RW az OKC-nek vitának, vagy csak tönkreteszi szegény KD karrierjét, hátha 1-2 hater mostanra meggondolta magát és nem csak egyedül lennék aki védi ezt a Russel gyereket.
u.i.2.: Ha jól emlékszem, az All-Star gála után beszéltünk róla, hogy mennyire feltűnő, hogy Melo a Heat-es srácokkal lóg.(Ha nem volt ilyenről szó, akkor csak én gondolkodtam el rajta és arra emlékszem.

)
Találtam erről egy videót, ami már jó régi, de nekem azért még új.
http://www.youtube.com/watch?v=zW0H4OrTP-0