Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem fáj, hogy meg kell védenem Hamiltont, de rengeteg technikai meghibásodása volt az elmúlt években. Arról nem tehet, hogy Vettel feleslegesen aggresszorkodott.Ronaldinho&Barca írta:
Nincs még egy olyan pilóta akinek ennyi mákja legyen karrierje során mint Hamiltonnak. Az egész egy nagy kabaré.
Nekem volt egy félelmem hogy a holland gyerek megint alkotni fog, Kimi baromi jól kapta el a rajtot, de semmi helye nem volt ott, képtelenség elfordultak volna sérülés nélkül hárman az első kanyarban. Az oké hogy erőszakosnak kell lenni vagy eltaposnak, de pont Verstappennel? Hányszor akadtak össze már.. Verstappen pedig finoman azért ott volt a szituációban, mint mindig, hisz neki úgyis mind1 kiesik vagy sem. Sokan írják Vettelt hogy kockázatot vállalt, én abban se vagyok biztos látott e mindent, másfelől pedig aki előröl indul 100-ból 100-szor zárja a szöget. Óriási betli és a vb cím az angol ölébe pottyan így, szerencse nem szerencse, mindig jókor van jó helyen.
Nincs még egy olyan pilóta akinek ennyi mákja legyen karrierje során mint Hamiltonnak. Az egész egy nagy kabaré.csababarca írta:Nyilván megint pont Hamilton ússza meg az egészet, ki gondolta volna:D
Mindegy, ez van.
Ez a Verstappen meg egy bolond, rosszabb mint Sato, nem először tesz tönkre futamot, még ez a vb-be is kerül nagy valószínűséggel egy másik pilótának.
Egyszerű szójáték volt, de nyugodtan kitörlöm. Azt hiszem pont nem neked kellene oktatást tartani kárörvendésből, már bocsánat, de kitörlöm. Pont soha nem érdekel se a Ferrari se a többi, Lewis egyedül.S.Agüero írta:Nem szép dolog a kárörvendés...![]()
Én is hasonlóan láttam ,nem igazán értettem miről beszélnek. Kár érte ,pedig nagy rajt voltTromort77 írta:https://streamable.com/n2sq0
A két kommentátor ezt, hogy hozta ki Kimi hibának?![]()
Vettel indult el befele, nem tudta, hogy VER-nek nincs helye. Sima versenybaleset.
Régen még jobban vártam volna emiatt a futamot, de most... Ha nem szárad fel jelentősen, sokat nem látjuk a srácokat versenyezni.S.Agüero írta:Szakad az eső Szingapúrban...
Hát igen, s azon a Verstappen-Ricciardo rágós falaton nehéz lesz túlmenni, de szerencsére itt annyi minden lehet és SC, hogy lehet halászni a zavarosban.Messias2 írta:Eddig tökély. Red Bull a mercik előtt van, de a ferkánál gyengébbek.
Veluk se lesznek sokkal komolyabbak. Alonsonak marad ez vagy irány Amerika.Bob_Marley írta:McLaren Renault, érdekes. Nem jött be a Honda projekt.