Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát nekem kajak bekönnyezett a szemem. Ő is nagyon nehezen tudta visszatartani ahogy elnéztem. Hihetetlen ez az egész tényleg. Ilyenkor azért előtörnek az emberi érzések nem? Lehet szeretni-utálni valakit, de egy ilyen tragédia összehozza a valamire való lélekkel rendelkező emberkéket...Tocy írta:Nézd meg a videót, amit linkeltem, Bryant is gyakorlatilag kimondja, hogy vége...de azt nem hinném, hogy így akarná befejezni a karrierjét, jövőre biztos visszatér még 1x.
Dehogy haragszom......Tocy írta:
szerk.: Krisztián, pont ezt mondom. Az egy baromi gyenge dobószázalék, Anthony rengeteg felesleges dobást vállal. De erről már milliószor leírtam itt a véleményemet, meg pl Bob is, ha nem haragszol, ezt most nem teszem meg újra.
azért rendesen meg is dolgoztak azért, hogy ez sikerüljön.ozsimiki írta:és így közbeszólhat a sors...
Nézd meg a videót, amit linkeltem, Bryant is gyakorlatilag kimondja, hogy vége...de azt nem hinném, hogy így akarná befejezni a karrierjét, jövőre biztos visszatér még 1x.ozsimiki írta:Ez hihetetlen...emberfelettit nyújt idén is,és így közbeszólhat a sors...
Nagyon remélem,h nem kell sokat kihagynia,fontosabb az most nekem,mintsem,h PO meglesz e,vagy sem.
Ilyen szempontból (PO) szinte mind1 is,h 2meccset hagy ki,vagy 1évet,mert nélküle kizártnak tartom,h behúzzuk a szükséges WIN-eket...
Abban lehet bízni,h a Utah is betlizik,bár nem tudom mi értelme lenne a PO-nak is Bryant nélkül. Remélem nagyobb az ijedtség mint a valós baj :S
Igen, olvastam már én is...én sem szeretem Bryantet, de maximálisan tisztelem az akaratát és ezt most borzalmasan sajnálom...neobarca írta:Sajnos külföldi oldalakon is olvastam, hogy igencsak nagy a baj. Sajnos várható volt. Nem fiatal, 110%-on pörgött, nem bírta a szervezete. Agyon volt terhelve. Iszonyatosan sajnálnám, pedig nem kedvelem őt.Tocy írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/04/13/nba_apr12_9
Na ezt ne...remélem csak Bryant "játssza túl", és nem ekkora a baj...
Viszont bízzunk a legjobba! Bryant épülj fel mihamarabb!
(hasonló sérülése volt 1 éve Billupsnak, akkor is beharangozták, h itt a vége a pályafutásának, aztán mégis összerakta magát)
SZERK! ESTE ALLEY UPP KÜLÖNKIADÁS 30 PERCBEN BRYANTRÓL ÉS ERRŐL A BORZALOMRÓL![]()
![]()
![]()
Sajnos külföldi oldalakon is olvastam, hogy igencsak nagy a baj. Sajnos várható volt. Nem fiatal, 110%-on pörgött, nem bírta a szervezete. Agyon volt terhelve. Iszonyatosan sajnálnám, pedig nem kedvelem őt.Tocy írta:http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/04/13/nba_apr12_9
Na ezt ne...remélem csak Bryant "játssza túl", és nem ekkora a baj...
http://www.youtube.com/watch?v=Hs9esdFRlS0#wsvarnagykrisztian írta:Ha nehezen is de behúztuk a Warriors elleni párharcot (118 - 116), KOBE 45 percet a pályán töltve (34 - 4 - 5) ismét hozta a "kötelezőt", de Gasol (26 -10 - 11) egy tripla - duplával és Howard (28 - 1 - 7) is kitett magáért.A Golden State végig vezetgetett a meccsen de a 4. negyedet mi jobban megnyomtuk ( -5-tel kezdtük, +7-el zártuk).BRYANT mezőnyből (21-9) 42,8%, 3 pontos (8-4) 50%, büntetőből (16-12) 75% teljesített.Nagyon fontos, playoffba jutást érhető mérkőzés vár ránk a San Antonio Spurs ellen......KOBE nélkül![]()
![]()
Köszi az oldalajánlót de nem erősségem a "külföldi" nyelvCumbee írta:Nem egy szokványos rövidítés, szal az alapokkal ismerkedve ezel még nem nagyon találkozhattál.
Itt viszont minden rövidítéshez megtalálod a magyarázatot. Ez az oldal egyébként is elég hasznos, van bőven érdekes statisztika, amit lehet böngészgetni.
Nem értek egyet veled abban hogy pl. Anthony akit egyébként jobb játékosnak tartok mint HARDEN-t is csak 44,9% a mezőnykisérleteTocy írta:Harden elit persze, de a FG%-a elmarad az elvárttól, a legjobb játékosom ne 44%-kal dolgozzon...
Vicces, hogy hogy változnak a dolgok. Tavaly a nagydöntő előtt többször is volt arról szó, hogy a 2 csapat kb tök egyforma, az edző kérdés fog dönteni, ami miatt az OKC nyer, mert Brooks sokkal jobb edző, mint Spoelstra. Erre idén oda jutottunk, hogy Spoelstra versenyben van az év edzője díjért, (Nálam ő nyerné) az OKC-t nézve pedig egyre inkább úgy tűnik,(legalább is számomra) hogy Brooks a csapat leggyengébb láncszeme és ő fogja vissza őket. Míg a Miami egy megnyert döntő után át tudta alakítani a játékát, hogy még egy szinttel feljebb kerüljön, addig az OKC semmit nem lépett előre, sőt, érzésem szerint visszább is lépte. Olyan érzésem van velük kapcsolatban, hogy érzik, hogy a tavalyi teljesítmény az kevés, viszont nem találják az utat előre, ez pedig problémákat és bizonytalanságot szül, aminek köszönhetően szvsz idén gyengébbek mint tavaly voltak.Tocy írta:Egyébként nem tudom hogy vagytok vele, de nekem ezt az OKC-t nézni továbbra is rossz. Gyakorlatilag max 2 passz egy támadás, vagy Durant, vagy Westbrook labdázik, aztán eldobják, néha egy passz Ibakának, Martinnak vagy Sefoloshának, esetleg egy löbbölés Perkinsnek, de a labda egyáltalán nem jár körbe ( mint pl. nálunk vagy a Knicksnél ), egyszerűen rossz nézni őket még mindig.
Ez igaz sajnos, mintha nem lenne (lehet nincs?) koncepció a támadásokban.Tocy írta: Egyébként nem tudom hogy vagytok vele, de nekem ezt az OKC-t nézni továbbra is rossz. Gyakorlatilag max 2 passz egy támadás, vagy Durant, vagy Westbrook labdázik, aztán eldobják, néha egy passz Ibakának, Martinnak vagy Sefoloshának, esetleg egy löbbölés Perkinsnek, de a labda egyáltalán nem jár körbe ( mint pl. nálunk vagy a Knicksnél ), egyszerűen rossz nézni őket még mindig.
Itt barátom söprentyű lesz.Bob_Marley írta:most rossz előérzeteim vannak, annyira le vagyunk eresztve, hogy nem tudom fel tudunk-e pörögni.
Nem egy szokványos rövidítés, szal az alapokkal ismerkedve ezel még nem nagyon találkozhattál.varnagykrisztian írta:Game90 írta:TS% azért már érdekesebb:
1. Durant 64,4
2. LBJ 63,8
3. Harden 60,6
4. Kobe 57,0
5. Melo 56,3
Néha azért még vakarom a fejem a rövidítéseknél, a TS% mit jelent
Ezt stat nélkül is megmondtam volna szemreGame90 írta: Egy kis Boston:
Boston pre-Rondo injury: 22nd in points/100 possessions. Boston since Rondo injury: 21s in points/100 possessions. Same old, same old.
Cserék csatájaTocy írta:KG és PP is out mára, a mi BIG3-nk se nagyon játszik, legalábbis Bosh tutira nem fog. Hatalmas rangadó lesz, biztos lehet belőle következtetni majd a PO-ra
Ez most fricska vagy tényleg pumpáltan egy kis vért ebbe a topikbaGame90 írta:Krisztián azért milyen életet hozott ebbe a topikba![]()
![]()
Game90 írta:TS% azért már érdekesebb:
1. Durant 64,4
2. LBJ 63,8
3. Harden 60,6
4. Kobe 57,0
5. Melo 56,3
Szerintem nagyon komoly baja nincsen neki, azért várható volt, hogy nem fogják őt agyon erőltetni az alapszakasz végén.Tocy írta: Viszont nagyon aggasztó az, hogy Wade panaszkodik a térdére...
Harden 44%, aztán mégis elit scorerTocy írta:Én úgy vagyok vele, hogy egy scorer 45% alatt gyenge, 45-48% között oké, az felett nagyon jó, James meg James
Köszi-köszi, azt hittem hogy csak a pont, gólpassz, és lepattanó számít belevarnagykrisztian írta:Akár labdaeladásból is lehet 10, akkor is dupla.
Köszi-köszi, azt hittem hogy csak a pont, gólpassz, és lepattanó számít beleMichaaBee írta:Akár labdaeladásból is lehet 10, akkor is dupla.varnagykrisztian írta:A dupla-dupla állhat ebből is: 10 lepattanó + 10 asziszt?