Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jaja és azért mondjuk megy hogy látványosan játszanak mind a ketten. Ronnie jól le is nyilatkozta, hogy hasonlóak, mind a ketten olyanok hogy vagy nagyon megy nekik vagy kevésbé. Amúgy nem hiába kapta már meg Selby a comeback-kid nevet, rászolgált, nem tudom hanyadszor jött már vissza szinte vesztett állásból. Meg merem kockáztatni, hogy ilyen helyzetekben ő a király, és az egyik legerősebb fejben.kanty írta:[
Snooker:
Sajnos ismét nem birta Ronnie fejben, 9-6-ről azért illett volna nyerni.
Selby hatalmasat küzdött, megérdemelte a győzelmet. Úgy látszik, h ők ketten csak látványos meccset tudnak játszani a Masters döntőkben.
A második és harmadik szettet láttam, az elsőről sikerült lemaradniReplay írta: Nadal - Luczak 7:6;6:1;6:4[/b]
3 sima meccs volt, Nadalnak volt egy kis gondja az első szettben, aztán nagyon bemelegedett.
annyit tudok,h sajnos Selby nyerte, de lemaradtam róla,majd egy ismétlést meglesek.kleno04 írta:hello mindenki![]()
valaki nem nézte a tegnap esti snooker master verseny döntőjét![]()
ha valaki igen akkor legyen szíves megmondani a végeredményt mert érdekelni
köszi előre is
''Sérthetetlenség érzése. Nem annyira az ő részéről, hanem inkább a többiek részéről. Már elhiszik sokan, hogy meg lehet verni, meg lehet verni még akkor is, amikor így játszik, mint tegnap''Replay írta:http://salakblog.hu/?p=7927
Egyetértek. Összejön a derbi, és a végkimenetlet illetően sincs kétségem. Pac szétszedi a nagyarcút.Boixos írta: sztem végülis a cirkusztól függetlenül össze fog jönni a bugi és meg lesz verve az egyébként rendkívűl szépen bokszoló, tényleg vívó ökölvívó amerikai fekete gyerek.
Meglesz,vamos Rafa!kanty írta:Döntő szett.
Hatalmas tenisz volt a máodik játszmában végig.
A végén meglehetett volna a szett, de Rafa két hibája döntőtt.
Az orosz elképesztő, h mit játszott![]()
Remélem, h a döntő szett meglesz.