2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ez a szerencse, lehet,h top 4ből vki bírta volna idegileg.Replay írta:Nem fogja birni a német idegileg. A hálónál ráadásul vmi borzasztó.ozsimiki írta:nah hiába breakelte,egyből le is adta, erről beszélek, ilyet nem igen lehetett látni sérülése előttről. fejben össze kell szednie magát. a végén még 5 szettes lesz,és még kikap...enyhén dühítene 2-0ról.
Nem fogja birni a német idegileg. A hálónál ráadásul vmi borzasztó.ozsimiki írta:nah hiába breakelte,egyből le is adta, erről beszélek, ilyet nem igen lehetett látni sérülése előttről. fejben össze kell szednie magát. a végén még 5 szettes lesz,és még kikap...enyhén dühítene 2-0ról.
az derékReplay írta:
Nem értem, Clijsters mit csinált...
6:0, 6:1-re kapott ki Petrovától.
Nálam az örök klasszikusak a Sampras - Agassi meccsek.ozsimiki írta:hát igen, az ilyesmiket nem tudom megunni, ennél már csak az jobb,ha két világsztár, egy döntőben produkál hasonlót, ugye Nadalnak és Federernek köszönhetően láttunk már ilyeneket is, persze a "régi" nagyoknál is.
hát igen, az ilyesmiket nem tudom megunni, ennél már csak az jobb,ha két világsztár, egy döntőben produkál hasonlót, ugye Nadalnak és Federernek köszönhetően láttunk már ilyeneket is, persze a "régi" nagyoknál is.Replay írta:Youzhny - Gasquet 6:7, 4:6, 7:6, 7:6, 6:4
EPIC!!!
Az eddigi legjobb meccs volt, majdnem 5 órát játszottak.
A franciának a negyedik szettben volt meccslabdája, az oroszt többször ápolni kellett, mert görcsölt.
Minden labdamenet parádés volt, pláne a hangulat.
Jaja és azért mondjuk megy hogy látványosan játszanak mind a ketten. Ronnie jól le is nyilatkozta, hogy hasonlóak, mind a ketten olyanok hogy vagy nagyon megy nekik vagy kevésbé. Amúgy nem hiába kapta már meg Selby a comeback-kid nevet, rászolgált, nem tudom hanyadszor jött már vissza szinte vesztett állásból. Meg merem kockáztatni, hogy ilyen helyzetekben ő a király, és az egyik legerősebb fejben.kanty írta:[
Snooker:
Sajnos ismét nem birta Ronnie fejben, 9-6-ről azért illett volna nyerni.
Selby hatalmasat küzdött, megérdemelte a győzelmet. Úgy látszik, h ők ketten csak látványos meccset tudnak játszani a Masters döntőkben.