USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.09. 22:56:12

ozsimiki írta:Bob,nekem egy kérdésem lenne, próbálj objektív lenni, hiszen Te azért jártasabb vagy azokban a témákban,hogy mint sportoló (avagy ember a pályán),milyenek is valójában a játékosok. Nos eme nézőpont alapján hova teszed a kedvenced? Mert van egy két őstahó arrafele,akiket tényleg csak a Bostoniak nem utálnak...

ez független a lenti témáktól, csak kiváncsi vagyok mennyire tudsz objektív lenni akkor,ha Garnett,Rondo személyiségét kellene megítélni.

személy szerint inkább fújanak be néha egy-egy faultot tévesen,mintsem ilyenek futkozzanak LA-ban :D (jó persze én egy mourinho nevű amőbát sem szerettem volna ide edzőnek,és áldom az eget,h nincs itt)
Ebbe azért nem lehet objektívnek lenni, meg a felvetés véleményem szerint azért nem helytálló, mert 2 külön dolog van, ad 1 vagy mint ember, meg hogy viselkedsz az életedben, meg ad2 mit alkotsz a pályán.Két totálisan külön szituáció, s én azokat pl akik megalkuvást nem tűrően nyomják nagyra becsülök.Pályán 1 dolog számít hogy nyerj, totálisan mindegy hogy hoyqan, nincsenek erkölcsi győztesek meg vesztesek, ha az kell hogy leüss valakit a kosárpályán akkor az kell, ha az kell hogy eljátszd a nagy halált az kell.
Garnett-Rondo is az életben nem egy tahó emberke, a pályán meg nem finomkodnak, de azért is vannak ott fent.
Én soha nem teszek ilyeneknek szemre hányást hogy húgy hogy viselkedik xy, a teljesítmény számít egyedül a pályán.A csapat győzelme a fontos, s hogy a csapatért teljesíts.
Szép nem szép én ilyenbe nőttem fel, a legjobb barátomat fogtam mindig Újpest meccseken, szó nélkül alá rúgtam ha veszélyt jelentett a kapura, vitakoztunk, "verekedtünk" vége lett a meccsnek mentünk tovább.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.04.09. 22:49:46

Bob,nekem egy kérdésem lenne, próbálj objektív lenni, hiszen Te azért jártasabb vagy azokban a témákban,hogy mint sportoló (avagy ember a pályán),milyenek is valójában a játékosok. Nos eme nézőpont alapján hova teszed a kedvenced? Mert van egy két őstahó arrafele,akiket tényleg csak a Bostoniak nem utálnak...

ez független a lenti témáktól, csak kiváncsi vagyok mennyire tudsz objektív lenni akkor,ha Garnett,Rondo személyiségét kellene megítélni.

személy szerint inkább fújanak be néha egy-egy faultot tévesen,mintsem ilyenek futkozzanak LA-ban :D (jó persze én egy mourinho nevű amőbát sem szerettem volna ide edzőnek,és áldom az eget,h nincs itt)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.09. 22:10:19

Ugyanarról beszélünk nagyjából, nyilván nem egy 8ik az esélyes, de miért "nyomjuk" a Lakerst??Csak mert az Lakers ???, s Ázsiában Ching Chang 1 nevet tud az NBA-ből és az nem Teletovic :mrgreen:
OKC, Spurs nem volt rossz példa, mert a piacot azért hoztam ide, mert a hírnév nem mindig számít, Spurs már elég régóta ott van a toppon.Egy Jazz nem egy világverő csapat, de egy Haywardért egy Millsapért igenis érdemes leülni meccset nézni, meg alapból mikor van lehetőségük embereknek kitűnni ha nem a PO-ban???
És én nem is mondtam hogy többséghez tartozok, de ne azért legyen ott a Lakers mert az a Lakers, hanem mondjuk azért mert megnyeri a hátralévő meccseit.
S ebben semmiféle összeesküvés elmélet nincs vagy rosszindulat.Ha bejutnak mert bejutottak akkor grat nekik, aztán ami a csövön kifér, de jelenleg a Utah jobban megérdemelné.S a pályán mutatott dolgokat nézem, s az egész idényt.Ha a Lakers jut be nyilván nem érdemtelenül, mert gyengén kezdtek, mert voltak gondjaik.Én azt mondom amit te is, az legyen ott aki a végén behajrázza, s lehetőleg olyan meccsekkel, amikor nem adnak goaltendinget, vagy fújkálnak vissza 3ast az ellenféltől, vagy adnak egy rahedli büntetőt.

Én nem tagadom nem a Lakers a szívem csücske, s ez nem azért mert Boston és hú, egyszerűen nekem kiskoromban olyan trauma volt a Kings elleni párharc, hogy egy életre megutáltam őket.Nyilván felnőttebb fejjel, toleránsabb vagyok (s a magam módján "szurkolok" ha olyan van, hogy látok olyat a Lakersnél ami tetszik ), de azért még mindig elő szokott sajnos jönni, hogy tolják a Lakerst, persze mást is blablabla, de pl a 2010es döntő 7ik meccse is mély nyomott hagyott bennem :D Meg még ott van Bryant is, akit nem nagyon szeretek, lehet eltelik 10 év s a Lakers lesz a második kedvenc csapatom, ámen :D Azért tudok felejteni, de adjanak is rá okot :P
Szóval tisztességesen, csapatként játszva, heroikus csatában legyen ott a Lakers mit bánom én, de úgy legyen ott aki ott lesz, hogy "tisztán" van ott s nem azért mert nagyobb név, vagy adott esetben befújnak midnent mondjuk egy Utah meccsen.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.09. 21:49:41

Bob_Marley írta:
kanty írta:
NBA-ben főleg számít, hogy melyik a nagyobb piac, ez max. Téged és az átlag drukkerek nem érdekli. Sőt egy sima NBA fan is szerintem szívesebben néz egy Bryanttel, Nashel felálló Lakerst mondjuk egy Spurs ellen, mint egy Mo Williamset, Kantert, AJ-t a Utaban.
Sternéknek sem mindegy, hogy Utah vagy Lakers lesz ott. Mondom ezt úgy, hogy én is bízok benne, hogy az a csapat jut be, aki igazán megérdemli.
Ott a Spurs, OKC, kis piacú csapatok, Spurs mellett ugyanabban az államban ott egy Dallas, mondanom sem kell hol a nagyobb lóvé.
Persze hogy számít Sternnek igazgatónak, marketingesnek tudom is én kinek, mert hát az egész mozgatóereje a pénz.De ne ez legyen már a szempont hol a nagyobb piac, meg kit nézne meg xy.
Én egy Utah-t szívesebben néznék meg, sportszakmai szempontból érdekesebb jobb csapat mint a "szedett-vedett" Lakers.
10szer több tudatosság van még a Mo Williams-szel is felálló zenészeknél.S ha bejutnak s elkkezdődik a Po, honnan tudod hogy mi lenne???
Mondok egy példát, GSW pár éve kiejtette 8ikként a Dallast, midnenki legyintett rájuk, kis csapat kis piac, kit érdekel hogy ott vannak, eltelt 2 meccs, s mindenki őket nézte a PO-ban!!!!S miért???Mert olyan játékot mtuattak, amit érdemes volt nézni, s szerintem a Utahban is lehet bízni, mert mint írtam a Solution Arénába nem nyerni járnak a csapatok!!!!!És anno a GSw meg is tréfált azt a Dallast, amelyik nem akarok hülyeséget írni de 60+ győzelmet ért el az alapszakaszban, s a GSW úgy jutott be hogy az égiek, a csillagok meg még ezer dolognak össze kellett állnia, rengeteg meccset nyertek a végén az alapszakaszban, meg OT-ket meg utolsó dobás meg ilyenek, s a PO-ban is mindenki nekik szurkolt, mert igazi csapatként dolgoztak, s az ilyenek miatt is más a PO, mert oda bejutsz ott már más élet van, nem azt írom hogy hú a Utah most bajnok lesz, csak totálisan nem érdemel kevesebbet mint egy "nagyobb nevű" Lakers.
Az OKC-t és a Spurst ide venni értelmetlen. Mert két top3as csapatról beszélünk, tele meghatározó sztár játékosokkal. A piac elsősorban egy PO-ban a nézettségben mérhető és franchise mérete nem annyira számít. Egy OKC, SAS jelenleg meghatározó csapata a ligának, míg egy Jazz nem. Én a Lakerst és Jazzt hasonlítom össze ilyen szempontból. Az előzőeket csak az általad leírtakra reagálásként válaszoltam.
Te szívesebben néznél egy Utah-t, de Te nem a nagy többséget képviseled. Mondok egy példát, Ázsiában, ami elég nagy piac, szerinted kit néznének többen? Nem kell válaszolj.
Szép és igaz, hogy a sportban minden megtörténhet, a 8. is kiejtheti az elsőt, ilyen nagy ritkán meg is történik, de a realitás az, hogy az első általában simán kiejti a 8-at. És mernénk fogadni elég nagy összegben, hogy idén is ez lesz, legyen Lakers vagy Jazz a bejutó végül. Ehhez még orákulumnak sem kell lenni. Nyilván az első az esetek nagyon-nagyon nagy többségében jobb csapat, mint 8.

Még egyszer leírom, hogy nagyon remélem, hogy az jut be, aki megérdemli. De az is nyilvánvaló, hogy az NBA üzleti része mára már kb. a sportrészével egyenlően fontos. Mert megy a sírás ilyenkor, hogy senkit sem érdekel az üzlet a piac, de például ennek az üzletnek köszönhető, hogy a játékosok most ilyen horribilis összegeket keresnek. Na, ez már csak zárójelen jegyeztem meg.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.09. 21:47:10

Utah-hoz még annyit, hogy pl a Spurs láthattuk mennyire nem feküdt pár éve a Grizz, na már most a Utah magasállománya sem éppen gyenge, egyáltalán nem tartom olyan párharcnak, amire ránézek jó ez nem érdekel....Én teljesen biztos vagyok benne, hogy nem lenne az egy érdektelen párharc, s néznék ugyanúgy az emberek, főleg ha ne adj Isten 6ik vagy 7ik meccsig menne.
Persze hogy egy Lakers-Spurst alapból jobban ellehetne, rivalizálás nagy PO csaták stb, de pont Amerikában nem kell attól tartani, hogy valaminek ne kerítsenek elég nagy feneket ahhoz, hogy kíváncsivá tegyék az embereket.De én sem vagyok naiv, hogy a pénz számít, de nagyon bízom a Jazzben, meg a tiebreakerben is :D Én azt a csapatot szeretném ott látni, amelyik jobb játékot játszik, s ez nálam a Utah, ennyi.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.09. 21:33:13

Bob_Marley írta:neo te meg ne kötekedj, meg ne kezd a trahtalkot, mert megint kaptok egy seprűt ajándékba :mrgreen: Odébb van a PO, hogy már kezdj kóstolgatni :D
Imádom! :lol:
Még nem is olvassuk egymás írását, csak fogalmazzuk, de egyből kóstolgat. Pedig idén aki megtanul repülni, azok nem mi leszünk... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.09. 21:31:49

A NYK - OCT meccsén volt egy "key injures" táblázat is és ott a játékosok képei alatt voltak számok.Rasheed Wallace alatt 56-os szám volt, ez mit jelent?
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.09. 21:27:26

kanty írta:
NBA-ben főleg számít, hogy melyik a nagyobb piac, ez max. Téged és az átlag drukkerek nem érdekli. Sőt egy sima NBA fan is szerintem szívesebben néz egy Bryanttel, Nashel felálló Lakerst mondjuk egy Spurs ellen, mint egy Mo Williamset, Kantert, AJ-t a Utaban.
Sternéknek sem mindegy, hogy Utah vagy Lakers lesz ott. Mondom ezt úgy, hogy én is bízok benne, hogy az a csapat jut be, aki igazán megérdemli.
Ott a Spurs, OKC, kis piacú csapatok, Spurs mellett ugyanabban az államban ott egy Dallas, mondanom sem kell hol a nagyobb lóvé.
Persze hogy számít Sternnek igazgatónak, marketingesnek tudom is én kinek, mert hát az egész mozgatóereje a pénz.De ne ez legyen már a szempont hol a nagyobb piac, meg kit nézne meg xy.
Én egy Utah-t szívesebben néznék meg, sportszakmai szempontból érdekesebb jobb csapat mint a "szedett-vedett" Lakers.
10szer több tudatosság van még a Mo Williams-szel is felálló zenészeknél.S ha bejutnak s elkkezdődik a Po, honnan tudod hogy mi lenne???
Mondok egy példát, GSW pár éve kiejtette 8ikként a Dallast, midnenki legyintett rájuk, kis csapat kis piac, kit érdekel hogy ott vannak, eltelt 2 meccs, s mindenki őket nézte a PO-ban!!!!S miért???Mert olyan játékot mtuattak, amit érdemes volt nézni, s szerintem a Utahban is lehet bízni, mert mint írtam a Solution Arénába nem nyerni járnak a csapatok!!!!!És anno a GSw meg is tréfált azt a Dallast, amelyik nem akarok hülyeséget írni de 60+ győzelmet ért el az alapszakaszban, s a GSW úgy jutott be hogy az égiek, a csillagok meg még ezer dolognak össze kellett állnia, rengeteg meccset nyertek a végén az alapszakaszban, meg OT-ket meg utolsó dobás meg ilyenek, s a PO-ban is mindenki nekik szurkolt, mert igazi csapatként dolgoztak, s az ilyenek miatt is más a PO, mert oda bejutsz ott már más élet van, nem azt írom hogy hú a Utah most bajnok lesz, csak totálisan nem érdemel kevesebbet mint egy "nagyobb nevű" Lakers.

neo te meg ne kötekedj, meg ne kezd a trahtalkot, mert megint kaptok egy seprűt ajándékba :mrgreen: Odébb van a PO, hogy már kezdj kóstolgatni :D

GSW:
http://www.youtube.com/watch?v=dZtXUtnMAr8
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.04.09. 21:37:00-kor.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.09. 21:25:49

varnagykrisztian írta:NEO miért utáljátok ennyire a *BOB-ot?
:P

:arrow:

Hát ezért:
Bob_Marley írta:Igaz csak részben mondjuk, mert a NY-ot szereti... :P Meg a dagadtat :D
Meg ezért:
Bob_Marley írta:Bocs de ezt a videót muszáj:
http://www.youtube.com/watch?v=7LAsRQfO8lY
We're gonna take David :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy nincs baj a gyerekkel, csak elvakult bostoni. Menthetetlen. :P
Egyébként Bob igen, igazad van csak akkor láttam PO-ban, a mesémben nem is az volt a lényeg. De te mindig kötekedsz! :lol:

No para, majd idén a PO-ban beszélgetünk. :P :wink:
varnagykrisztian írta:Neo a Melo-s hír mit takar?Sajna nem tudok külföldiül :D
Az, hogy más nem James mezét veszik a legtöbben, hanem az én liblingemét :!: :!: :!:

DE perceken belül jön Bob és megkapom, hogy NYK 654636712546X nagyobb piac mint Miami és ez csakis kizárólag ezért van és nem azért mert rajtam kívül bárki is kedveli... :lol: :mrgreen: :D :mrgreen: :D

Szerk: És tessék: :lol: :lol: :lol:
Bob_Marley írta:Nem neo vagyok (hál Istennek :D )
A legtöbb eladott mezek tekintetében Melo átvette a vezetést Jamestől, ennyi a hír, ami egy baromi fontos hír amúgy.... :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára neobarca 2013.04.09. 21:28:04-kor.

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.09. 21:24:17

Bob_Marley írta:
varnagykrisztian írta:
Neo a Melo-s hír mit takar?Sajna nem tudok külföldiül :D
Nem neo vagyok (hál Istennek :D )
A legtöbb eladott mezek tekintetében Melo átvette a vezetést Jamestől, ennyi a hír, ami egy baromi fontos hír amúgy.... :P
Ááááááá bocsi-bocsi Bob, fél szemem a BL-n van, köszi a fordítást :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.09. 21:20:29

varnagykrisztian írta:
Nem neo vagyok (hál Istennek :D )
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.09. 21:18:56

Bob_Marley írta:Ugyanez igaz az NBA-re, lőtéri kutyát nem érdekli melyik a nagyobb piac, hol a több hiresség stb, én pl ezerrel szurkolok a Utahnak, mert csendben ott vannak, s mostanában megint szépen elkapták a fonalat s csapatként dolgoznak, s játszanak, ami a Lakersre idén nem igazán mondható.
(mellesleg a Utah meccseik nagyon jók, főleg otthon rohadt jók bárkit is kapnának ott az a 2 meccs pokoli lenne)
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.09. 21:17:23

csababarca írta:Gondolj bele,hogy Durant kezébe sincs annyit a labda mint kéne Westbrook miatt.
Durant azért így is dobál átlagosan 28,4 pontot meccsenként :D
neobarca írta:"Szerelmes" vagyok Meloba nem is tagadom. Nem tom mivel fogott meg. Talán a flegmaságával meg a törtetésével. Hasonlítunk ebben.
Én HARDEN-nel vagyok így bár még nincs "szerelem" közöttünk csak ismerkedünk :lol: Én az idei all-stars gálán figyeltem fel a szakállas zsenire + ehez hozzájött NBA 2k13 pc játék nyüstölése is.

Egyébként imádok veletek vitatkozni mert ti csak írtok és írtok én meg csak tanulok és tanulok tőletek :wink:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.09. 21:11:13

Pontosítás kedvéért :D Denver főcsoport döntős volt talán a Lakers-szel tolták, de ebben nem vagyok biztos, meg amúgy sem sűrűn láthattad Melot a Po-ban, mert ezen kívül SOHA nem jutott tovább az első körnél aktuális csapatával :D
Bocs de ezt a videót muszáj:
http://www.youtube.com/watch?v=7LAsRQfO8lY
We're gonna take David :mrgreen:

A poromo meg olyan, hogy nyilvánvaló egy Bryanttel lehet eladni valamit és nem adott esetben Millsappel.Én nagyon bízom benne a tudás fog kiütközni, s az a csapat jut be aki megérdemli, s nem az amelyikre adott esetben többen kíváncsiak.Egyszer socioval vitatkoztunk erről, hogy milyen már hogy egy ciprusi csapat van ott a BL-ben stb, kérem szépen az van ott aki eljutott odáig, lehet egy City kerete erősebb, lehet többen megnéznék Aguerot mit alkot de pl most is ott egy Malga, egy Galata a legjobb 8 között, mert eljutottak, mert jó focit játszottak.Ugyanez igaz az NBA-re, lőtéri kutyát nem érdekli melyik a nagyobb piac, hol a több hiresség stb, én pl ezerrel szurkolok a Utahnak, mert csendben ott vannak, s mostanában megint szépen elkapták a fonalat s csapatként dolgoznak, s játszanak, ami a Lakersre idén nem igazán mondható.
(mellesleg a Utah meccseik nagyon jók, főleg otthon rohadt jók bárkit is kapnának ott az a 2 meccs pokoli lenne)
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.09. 20:57:31

Na akkor egy örömhír kezdésnek:
http://www.nba.com/2013/news/04/09/knic ... facebook_L
MY MAN MELO:!: :P ;)
varnagykrisztian írta:NEO miért utáljátok ennyire a LAKERS-t .. Ne vedd magadra nem sértésnek szánom csak érdekel a véleményed.
:!:

Uraim, akkor tisztázzunk valamit. Sztem itt a brigádból én voltam az egyik első és legnagyobb Lakers Fan. :lol: Nem titok de úgy 20 évvel ezelőtt amikor hatalmas divat volt a kosaras kártya, én mindenkivel ellentétben nem Bullsos és Jordan-es voltam, hanem LAL-os. Még kordbársony baseball sapim is volt, talán még most is megvan valahol. :D Shak meg a többiek. Régi szép idők. Aztán jött az a bizonyos DRAFT és Bryant. Imádtam. Csak az ő kártyáit gyűjtöttem, sztem most is van vagy 50 belőle. Amit az Eurosport adott meccset én mindig néztem. 8)
Nagyjából a Dragon Ball után volt még erre is emléxem. :oops: :lol:

Aztán volt egy nagy korszak váltás. Jött a gimi, a kártyák már nem mentek, a téren sem volt kivel dobálgatni és teljesen kikerültem a körből. :(

Telt múlt az idő, unokaöcsém a Mafc-ban kezdett el kosarazni és mondta h 2003as draftot nézni kell mert hatalmas játékosok fognak érkezni az NBA történelmébe. (így vissza gondolva igaza lett: James, Wade, Bosh, Anthony...) Jamesről ódákat zengett, de nekem valahogy sokkal szimpibb volt a kis véznagyerek a fonott hajával. (MELO) :lol:
Mondom neki fogok drukkolni ha már új életet kezdek NBA terén. 3.pickként elvitte a Denver. Így denveres lettem. Szimpi srácok pattogtattak egyébként is ott. Amennyire tudtam követtem, döntőt is hellyel közzel. Aztán valahogy megint kimaradt pár év. A cingár gyerekből dagi lett és Denverből NY-ba költözött. (korábban ki nem állhattam az NYK-t)

Bevallom férfiasan 2.5 éve kezdtem el komolyabban foglalkozni megint az NBA-val és ezt nagyban köszönhetem ennek a topicnak és a fantasy játéknak amit játszunk. Ismét rabul ejtett és imádom.

"Szerelmes" vagyok Meloba nem is tagadom. Nem tom mivel fogott meg. Talán a flegmaságával meg a törtetésével. Hasonlítunk ebben. :lol: :lol: :lol:

Közben meg a Lakers egy madrid lett. Gondolom érted, mire célzok. Ezért lettem én NYK-s és ezért nem kedvelem a LAL-t. ;)
kanty írta:Neo nem utálja a Lakerst, csak kicsit irigy. 8)
Irigy? Dehogy vagyok én irigy. Csak kicsit furának érzem ezt a promót. Vazze semmi sem dőlt még el, erre az öreg ott pattogtat. Ezzzz mi?
Am az lenne a legnagyobb, ha végül még sem jutnának be. Akkor Kobe mit gondolhat majd magában? Meg újraveszik a promót? Kobe ott ül a TV-elött és Jefferson feje van az ő testére montázsolva? :lol: :lol: :lol:
varnagykrisztian írta:HARDEN
... Osztom én is a többiek véleményét. Jó boltot csinált, akármennyire is nem olyan erős még ez a Rockets mint az OKC-volt. Ennyi labdaigénylő ember nem fért el ott. Más kérdés amit nyáron felvetettünk többen is, hogy nem járt volna-e jobban az OKC, ha nem Hardent hanem Westbrookot passzolják el mondjuk Rondoért. Na igen az úgy pikáns lett volna. Durant-nek sokkal nagyobb légtere lenne, talán meg remegtethette volna James MVP tagságiját. Harden meg fejlődhetett volna legalább ennyire. Rondo-Harden-Durant-Ibaka... Fincsíííí... :wink:
De nem így lett, viszont szerintem egyik fél sem bánja. 8)

Kicsit hosszú lett, sorry és köszi aki elolvassa. A lényeg a lényeg, hogy a kosár teljesen más a foci. Másképp kell ránézni mert a filozófia is merőben más. De ahogy mások is írták, erre te is rájössz hetek, hónapok, évek során. Ha tényleg megfog az NBA akkor úgysem fogsz tudni szabadulni... :wink:

WE LOVE THIS GAME \:D/ =D> \:D/ =D> \:D/

kanty
Llegenda del Barça

2013.04.09. 20:54:29

varnagykrisztian írta:
Ezt kifejtenéd nekem részletesebben hogy mire gondolsz.
Idén A Lakers semmivel sem "topcsapatabb", mint a Houston.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.09. 20:43:49

varnagykrisztian írta:
kanty írta:Az idei szezon alapján Bryant pont nem illik bele ebbe a felsorolásba. :P

Értem hogy az NBA is a pénzről szól + HARDEN most akarja megváltani a világot mert pl. Dzsudzsák is a lóvéért szerződött Oroszországba.De miért éri neki meg hogy a playoff első körében kiesnek?Egyébként a playoff 4 nyert mérkőzésik tart?
Mert ő is hosszútávra is tud gondolkozni, mellesleg a Rockets nem biztos hogy kapna egy sima 4:0át az OKC-től, mert azért azt nehezen képzelem hogy a 4 meccsből egyszer ne nyílna meg a triplazsák.
Rocketset pont a Game féléknek találták ki, az ő meccsükön garantált a legtöbb pont, 0 védekezés csak a dobálás :D
Visszatérve szerintem az OKC jól döntött, mert magasból keveset tudok felsorolni aki hú de jó, ráadásul Ibakában van potenciál is, nyilván Harden jobb játékos, de egy csapatot fel kell építeni s fontosabb hogy legyen egy Ibakád mint egy Hardened, akihez hasonlót tudnak majd draftolni, de magasból draftra se jönnek nagyon.
Ezt anno is megbeszéltük win-win csere volt, OKC spórolt plusz megtudta tartani a pozícióját Nyugaton, Houstonba meg már kellett egy "big bang" :D ha már lemaradtak mindenkiről, fiatal jó csapat, megszerzik még nyáron Millsapet (? ) nagyon komolyan kell velük számolni.
varnagykrisztian írta: NEO miért utáljátok ennyire a LAKERS-t,
Mert van ízlése :mrgreen:
Igaz csak részben mondjuk, mert a NY-ot szereti... :P Meg a dagadtat :D
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.04.09. 20:39:45

varnagykrisztian írta: Értem hogy az NBA is a pénzről szól + HARDEN most akarja megváltani a világot mert pl. Dzsudzsák is a lóvéért szerződött Oroszországba.De miért éri neki meg hogy a playoff első körében kiesnek?Egyébként a playoff 4 nyert mérkőzésik tart?
leírod az első sorban,hogy a pénzről szól,majd azt,hogy miért éri meg neki?
Houstonban van potenciál egyébként, lesz mozgásterük, így jó csapat alakulhat ott ki. Plusz itt ő a vezér, az ő kezében van a labda. Gondolj bele,hogy Durant kezébe sincs annyit a labda mint kéne Westbrook miatt,akkor Hardenébe mennyit lenne? minimálisat.
Itt köré fogják építeni a franchiset, aztán vagy összejön egy nagyobb siker vagy nem. Ha nem,akkor előbb utóbb elmegy máshova gyűrűt nyerni, és kész.
Ne keverd az európai focival,nem ugyanaz a helyzet,sőt teljesen más.

Egyébként igen, 4 meccsig tart.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.09. 20:26:12

kanty írta:Az idei szezon alapján Bryant pont nem illik bele ebbe a felsorolásba. :P

Értem hogy az NBA is a pénzről szól + HARDEN most akarja megváltani a világot mert pl. Dzsudzsák is a lóvéért szerződött Oroszországba.De miért éri neki meg hogy a playoff első körében kiesnek?Egyébként a playoff 4 nyert mérkőzésik tart?
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.09. 19:33:35

varnagykrisztian írta:
Értem az érveteket csak azt nem hogy most ha a jelenlegi tabellát nézem és értelmezem akkor az Oklahoma City Thunder-el találkoznának a playoff-ban akik szerintem simán lemosnák őket úgy hogy HARDEN hiába dobálna 20-30 pontot.Tudom hogy nagy dilemma egy játékosnál hogy eligazoljon és legyen kezdő de én inkább ülnék a padon és onnan próbálnék valami értékelhetőt csinálni.Én akkor is azt mondom hogy az alapszakasz legjobb 5. POINTS PER GAME játékosának egy jobb csapatban a helye.Nézd meg az első 4-et (Anthony, Durant, Bryant, James).Értem és értékelem a véleményed de akkor is...............JAMES HARDEN
Az idei szezon alapján Bryant pont nem illik bele ebbe a felsorolásba. :P
Az európai focihoz szokott szemeknek a major sportok előre kicsit furák, de majd idővel megérted, és teljesen természetesek lesznek az ilyen dolgok.

Harden most abban a korban van, amikor "ő akarja megváltani a világot", minden hasonló kaliberű játékosnál eljön ez, teljesen természetes is, csak legtöbbjüknek nem sikerül. Most játszania kell, statokat vadásznia, plusz pénzt keresnie. Majd, ha nem tud bajnokságot nyerni, akkor 32-33 évesen elmegy egy erős csapathoz "ingyen gyűrűért".
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.04.09. 18:53:31

varnagykrisztian írta: Értem az érveteket csak azt nem hogy most ha a jelenlegi tabellát nézem és értelmezem akkor az Oklahoma City Thunder-el találkoznának a playoff-ban akik szerintem simán lemosnák őket úgy hogy HARDEN hiába dobálna 20-30 pontot.Tudom hogy nagy dilemma egy játékosnál hogy eligazoljon és legyen kezdő de én inkább ülnék a padon és onnan próbálnék valami értékelhetőt csinálni.Én akkor is azt mondom hogy az alapszakasz legjobb 5. POINTS PER GAME játékosának egy jobb csapatban a helye.Nézd meg az első 4-et (Anthony, Durant, Bryant, James).Értem és értékelem a véleményed de akkor is...............JAMES HARDEN
Lehet hogy ő is ülne az okc padján, de egyrészt többet ér annál,minthogy 6. ember legyen, másrészt az NBA üzlet, és a legritkább esetekben nézik a klubok a játékosok érdekeit.
Felajánlottak neki egy szerződést,ő nem fogadta el,mert max-ot akart, amit az okc nem tudott megadni neki. (kis piac,nem akartak cap fölé menni.)

"Harden jövője komoly kérdőjeleket vetett fel, amikor a nyáron az előző idény messze legjobb blokkolóját, a spanyol állampolgár Serge Ibakát is hosszú távon magához láncolta az OKC - ezzel a relatíve kis piacon mozgó Oklahomának már három (Ibaka mellett Kevin Durant és Russell Westbrook) nagy és hosszú szerződéssel rendelkező játékosa lett. Így kérdésessé vált, hogy a 2013 nyarán lejáró szerződésű Harden sorsa mi lesz. A hírek szerint a Thunder ebben a helyzetben is 54 (más források szerint 52) millió dollárt ajánlott neki 4 évre - ez azonban nem érte el a maximumot, ami 60 millió dollár. Mielőtt forradalom törne ki a 6, illetve 8 millió dollár miatt, amit már nem ajánlott be a menedzsment, azt látni kell: a felajánlott kondíciók is nagyon nagy rizikót jelentenek egy olyan kis és új franchise esetében, mint a Thunder. Hardent sem lehet elítélni: a Team USA tagjaként a liga legszűkebb elitjéhez tartozik, megérdemli a maximum szerződést. "

http://www.kezdo5.hu/index.php/fastbrea ... on-rockets
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
socio66

2013.04.09. 18:49:43

fiatalon általában mindenki a nagy pénzre hajt, és az egyéni elismerésre, oklahomában egyiket sem kapta volna meg kvalitásaihoz mérten.
nincs olyan fp-kaliber a ligában, aki legjobb éveit harmadik opcióként szeretné megélni.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.04.09. 18:40:48

kanty írta:Jó helyen van ott, ráépül a csapat. A Houstonban jelenleg igen nagy potenciál van. Mozgásterük is van, plusz Harden érkezésével a szabadügynökök között is sokkal kecsegtetőbb a Rockets. Ha ügyesen csinálják pár éven belül komolyan kell velük számolni.
Értem az érveteket csak azt nem hogy most ha a jelenlegi tabellát nézem és értelmezem akkor az Oklahoma City Thunder-el találkoznának a playoff-ban akik szerintem simán lemosnák őket úgy hogy HARDEN hiába dobálna 20-30 pontot.Tudom hogy nagy dilemma egy játékosnál hogy eligazoljon és legyen kezdő de én inkább ülnék a padon és onnan próbálnék valami értékelhetőt csinálni.Én akkor is azt mondom hogy az alapszakasz legjobb 5. POINTS PER GAME játékosának egy jobb csapatban a helye.Nézd meg az első 4-et (Anthony, Durant, Bryant, James).Értem és értékelem a véleményed de akkor is...............JAMES HARDEN
socio66

2013.04.09. 16:49:27

varnagykrisztian írta:Jobb csapatot érdemelne szerintem mint egy Houston Rockets.SZERINTETEK?
az oklahoma nem akart még egy nagy szerződést a csapatba, ezért a potenciális maximum bérezésű harden-t elboltolták, és hoztak helyette egy idén lejáró szerződésű játékost, hogy később legyen mozgásterük.
harden szempontjából is abszolút jó lépés volt ez, mert oklahomában harmadik opció volt csak durant, és westbrook mögött, három domináns, labdaigényes játékos pedig nem fér el egymás mellett, maximum ha bedobnak még egy labdát.
houston-ban franchise player lett, első számú opció, ami rögtön elit scorert, és all-star játékost faragott belőle, továbbá a csapatban is van potenciál, mivel van helyük még egy maximum szerződésre, és egyébként a liga legfiatalabb(?) átlagéletkorú roster-e az övék.
focis gondolkodással nehéz ezt átlátni hirtelen, de majd ha jobban beleásod magad, idővel rájössz mennyire logikus minden. :)
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.09. 16:39:28

varnagykrisztian írta:összehasonlításban jobb volt HARDEN.Jobb csapatot érdemelne szerintem mint egy Houston Rockets.SZERINTETEK?
Jó helyen van ott, ráépül a csapat. A Houstonban jelenleg igen nagy potenciál van. Mozgásterük is van, plusz Harden érkezésével a szabadügynökök között is sokkal kecsegtetőbb a Rockets. Ha ügyesen csinálják pár éven belül komolyan kell velük számolni.

Neo nem utálja a Lakerst, csak kicsit irigy. 8)
Válasz küldése