Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ebbe azért nem lehet objektívnek lenni, meg a felvetés véleményem szerint azért nem helytálló, mert 2 külön dolog van, ad 1 vagy mint ember, meg hogy viselkedsz az életedben, meg ad2 mit alkotsz a pályán.Két totálisan külön szituáció, s én azokat pl akik megalkuvást nem tűrően nyomják nagyra becsülök.Pályán 1 dolog számít hogy nyerj, totálisan mindegy hogy hoyqan, nincsenek erkölcsi győztesek meg vesztesek, ha az kell hogy leüss valakit a kosárpályán akkor az kell, ha az kell hogy eljátszd a nagy halált az kell.ozsimiki írta:Bob,nekem egy kérdésem lenne, próbálj objektív lenni, hiszen Te azért jártasabb vagy azokban a témákban,hogy mint sportoló (avagy ember a pályán),milyenek is valójában a játékosok. Nos eme nézőpont alapján hova teszed a kedvenced? Mert van egy két őstahó arrafele,akiket tényleg csak a Bostoniak nem utálnak...
ez független a lenti témáktól, csak kiváncsi vagyok mennyire tudsz objektív lenni akkor,ha Garnett,Rondo személyiségét kellene megítélni.
személy szerint inkább fújanak be néha egy-egy faultot tévesen,mintsem ilyenek futkozzanak LA-ban(jó persze én egy mourinho nevű amőbát sem szerettem volna ide edzőnek,és áldom az eget,h nincs itt)
Az OKC-t és a Spurst ide venni értelmetlen. Mert két top3as csapatról beszélünk, tele meghatározó sztár játékosokkal. A piac elsősorban egy PO-ban a nézettségben mérhető és franchise mérete nem annyira számít. Egy OKC, SAS jelenleg meghatározó csapata a ligának, míg egy Jazz nem. Én a Lakerst és Jazzt hasonlítom össze ilyen szempontból. Az előzőeket csak az általad leírtakra reagálásként válaszoltam.Bob_Marley írta:Ott a Spurs, OKC, kis piacú csapatok, Spurs mellett ugyanabban az államban ott egy Dallas, mondanom sem kell hol a nagyobb lóvé.kanty írta:
NBA-ben főleg számít, hogy melyik a nagyobb piac, ez max. Téged és az átlag drukkerek nem érdekli. Sőt egy sima NBA fan is szerintem szívesebben néz egy Bryanttel, Nashel felálló Lakerst mondjuk egy Spurs ellen, mint egy Mo Williamset, Kantert, AJ-t a Utaban.
Sternéknek sem mindegy, hogy Utah vagy Lakers lesz ott. Mondom ezt úgy, hogy én is bízok benne, hogy az a csapat jut be, aki igazán megérdemli.
Persze hogy számít Sternnek igazgatónak, marketingesnek tudom is én kinek, mert hát az egész mozgatóereje a pénz.De ne ez legyen már a szempont hol a nagyobb piac, meg kit nézne meg xy.
Én egy Utah-t szívesebben néznék meg, sportszakmai szempontból érdekesebb jobb csapat mint a "szedett-vedett" Lakers.
10szer több tudatosság van még a Mo Williams-szel is felálló zenészeknél.S ha bejutnak s elkkezdődik a Po, honnan tudod hogy mi lenne???
Mondok egy példát, GSW pár éve kiejtette 8ikként a Dallast, midnenki legyintett rájuk, kis csapat kis piac, kit érdekel hogy ott vannak, eltelt 2 meccs, s mindenki őket nézte a PO-ban!!!!S miért???Mert olyan játékot mtuattak, amit érdemes volt nézni, s szerintem a Utahban is lehet bízni, mert mint írtam a Solution Arénába nem nyerni járnak a csapatok!!!!!És anno a GSw meg is tréfált azt a Dallast, amelyik nem akarok hülyeséget írni de 60+ győzelmet ért el az alapszakaszban, s a GSW úgy jutott be hogy az égiek, a csillagok meg még ezer dolognak össze kellett állnia, rengeteg meccset nyertek a végén az alapszakaszban, meg OT-ket meg utolsó dobás meg ilyenek, s a PO-ban is mindenki nekik szurkolt, mert igazi csapatként dolgoztak, s az ilyenek miatt is más a PO, mert oda bejutsz ott már más élet van, nem azt írom hogy hú a Utah most bajnok lesz, csak totálisan nem érdemel kevesebbet mint egy "nagyobb nevű" Lakers.
Imádom!Bob_Marley írta:neo te meg ne kötekedj, meg ne kezd a trahtalkot, mert megint kaptok egy seprűt ajándékbaOdébb van a PO, hogy már kezdj kóstolgatni
Ott a Spurs, OKC, kis piacú csapatok, Spurs mellett ugyanabban az államban ott egy Dallas, mondanom sem kell hol a nagyobb lóvé.kanty írta:
NBA-ben főleg számít, hogy melyik a nagyobb piac, ez max. Téged és az átlag drukkerek nem érdekli. Sőt egy sima NBA fan is szerintem szívesebben néz egy Bryanttel, Nashel felálló Lakerst mondjuk egy Spurs ellen, mint egy Mo Williamset, Kantert, AJ-t a Utaban.
Sternéknek sem mindegy, hogy Utah vagy Lakers lesz ott. Mondom ezt úgy, hogy én is bízok benne, hogy az a csapat jut be, aki igazán megérdemli.
varnagykrisztian írta:NEO miért utáljátok ennyire a *BOB-ot?
Meg ezért:Bob_Marley írta:Igaz csak részben mondjuk, mert a NY-ot szereti...Meg a dagadtat
Bob_Marley írta:Bocs de ezt a videót muszáj:
http://www.youtube.com/watch?v=7LAsRQfO8lY
We're gonna take David
Az, hogy más nem James mezét veszik a legtöbben, hanem az én liblingemétvarnagykrisztian írta:Neo a Melo-s hír mit takar?Sajna nem tudok külföldiül
Bob_Marley írta:Nem neo vagyok (hál Istennek)
A legtöbb eladott mezek tekintetében Melo átvette a vezetést Jamestől, ennyi a hír, ami egy baromi fontos hír amúgy....
Ááááááá bocsi-bocsi Bob, fél szemem a BL-n van, köszi a fordítástBob_Marley írta:Nem neo vagyok (hál Istennekvarnagykrisztian írta:
Neo a Melo-s hír mit takar?Sajna nem tudok külföldiül)
A legtöbb eladott mezek tekintetében Melo átvette a vezetést Jamestől, ennyi a hír, ami egy baromi fontos hír amúgy....
Nem neo vagyok (hál Istennekvarnagykrisztian írta:
Neo a Melo-s hír mit takar?Sajna nem tudok külföldiül
NBA-ben főleg számít, hogy melyik a nagyobb piac, ez max. Téged és az átlag drukkerek nem érdekli. Sőt egy sima NBA fan is szerintem szívesebben néz egy Bryanttel, Nashel felálló Lakerst mondjuk egy Spurs ellen, mint egy Mo Williamset, Kantert, AJ-t a Utaban.Bob_Marley írta:Ugyanez igaz az NBA-re, lőtéri kutyát nem érdekli melyik a nagyobb piac, hol a több hiresség stb, én pl ezerrel szurkolok a Utahnak, mert csendben ott vannak, s mostanában megint szépen elkapták a fonalat s csapatként dolgoznak, s játszanak, ami a Lakersre idén nem igazán mondható.
(mellesleg a Utah meccseik nagyon jók, főleg otthon rohadt jók bárkit is kapnának ott az a 2 meccs pokoli lenne)
Durant azért így is dobál átlagosan 28,4 pontot meccsenkéntcsababarca írta:Gondolj bele,hogy Durant kezébe sincs annyit a labda mint kéne Westbrook miatt.
Én HARDEN-nel vagyok így bár még nincs "szerelem" közöttünk csak ismerkedünkneobarca írta:"Szerelmes" vagyok Meloba nem is tagadom. Nem tom mivel fogott meg. Talán a flegmaságával meg a törtetésével. Hasonlítunk ebben.
varnagykrisztian írta:NEO miért utáljátok ennyire a LAKERS-t .. Ne vedd magadra nem sértésnek szánom csak érdekel a véleményed.
Irigy? Dehogy vagyok én irigy. Csak kicsit furának érzem ezt a promót. Vazze semmi sem dőlt még el, erre az öreg ott pattogtat. Ezzzz mi?kanty írta:Neo nem utálja a Lakerst, csak kicsit irigy.
... Osztom én is a többiek véleményét. Jó boltot csinált, akármennyire is nem olyan erős még ez a Rockets mint az OKC-volt. Ennyi labdaigénylő ember nem fért el ott. Más kérdés amit nyáron felvetettünk többen is, hogy nem járt volna-e jobban az OKC, ha nem Hardent hanem Westbrookot passzolják el mondjuk Rondoért. Na igen az úgy pikáns lett volna. Durant-nek sokkal nagyobb légtere lenne, talán meg remegtethette volna James MVP tagságiját. Harden meg fejlődhetett volna legalább ennyire. Rondo-Harden-Durant-Ibaka... Fincsíííí...varnagykrisztian írta:HARDEN
Idén A Lakers semmivel sem "topcsapatabb", mint a Houston.varnagykrisztian írta:
Ezt kifejtenéd nekem részletesebben hogy mire gondolsz.
Mert ő is hosszútávra is tud gondolkozni, mellesleg a Rockets nem biztos hogy kapna egy sima 4:0át az OKC-től, mert azért azt nehezen képzelem hogy a 4 meccsből egyszer ne nyílna meg a triplazsák.varnagykrisztian írta:Ezt kifejtenéd nekem részletesebben hogy mire gondolsz.kanty írta:Az idei szezon alapján Bryant pont nem illik bele ebbe a felsorolásba.![]()
Értem hogy az NBA is a pénzről szól + HARDEN most akarja megváltani a világot mert pl. Dzsudzsák is a lóvéért szerződött Oroszországba.De miért éri neki meg hogy a playoff első körében kiesnek?Egyébként a playoff 4 nyert mérkőzésik tart?
Mert van ízlésevarnagykrisztian írta: NEO miért utáljátok ennyire a LAKERS-t,
leírod az első sorban,hogy a pénzről szól,majd azt,hogy miért éri meg neki?varnagykrisztian írta: Értem hogy az NBA is a pénzről szól + HARDEN most akarja megváltani a világot mert pl. Dzsudzsák is a lóvéért szerződött Oroszországba.De miért éri neki meg hogy a playoff első körében kiesnek?Egyébként a playoff 4 nyert mérkőzésik tart?
Ezt kifejtenéd nekem részletesebben hogy mire gondolsz.kanty írta:Az idei szezon alapján Bryant pont nem illik bele ebbe a felsorolásba.![]()
Az idei szezon alapján Bryant pont nem illik bele ebbe a felsorolásba.varnagykrisztian írta:
Értem az érveteket csak azt nem hogy most ha a jelenlegi tabellát nézem és értelmezem akkor az Oklahoma City Thunder-el találkoznának a playoff-ban akik szerintem simán lemosnák őket úgy hogy HARDEN hiába dobálna 20-30 pontot.Tudom hogy nagy dilemma egy játékosnál hogy eligazoljon és legyen kezdő de én inkább ülnék a padon és onnan próbálnék valami értékelhetőt csinálni.Én akkor is azt mondom hogy az alapszakasz legjobb 5. POINTS PER GAME játékosának egy jobb csapatban a helye.Nézd meg az első 4-et (Anthony, Durant, Bryant, James).Értem és értékelem a véleményed de akkor is...............JAMES HARDEN
Lehet hogy ő is ülne az okc padján, de egyrészt többet ér annál,minthogy 6. ember legyen, másrészt az NBA üzlet, és a legritkább esetekben nézik a klubok a játékosok érdekeit.varnagykrisztian írta: Értem az érveteket csak azt nem hogy most ha a jelenlegi tabellát nézem és értelmezem akkor az Oklahoma City Thunder-el találkoznának a playoff-ban akik szerintem simán lemosnák őket úgy hogy HARDEN hiába dobálna 20-30 pontot.Tudom hogy nagy dilemma egy játékosnál hogy eligazoljon és legyen kezdő de én inkább ülnék a padon és onnan próbálnék valami értékelhetőt csinálni.Én akkor is azt mondom hogy az alapszakasz legjobb 5. POINTS PER GAME játékosának egy jobb csapatban a helye.Nézd meg az első 4-et (Anthony, Durant, Bryant, James).Értem és értékelem a véleményed de akkor is...............JAMES HARDEN
Értem az érveteket csak azt nem hogy most ha a jelenlegi tabellát nézem és értelmezem akkor az Oklahoma City Thunder-el találkoznának a playoff-ban akik szerintem simán lemosnák őket úgy hogy HARDEN hiába dobálna 20-30 pontot.Tudom hogy nagy dilemma egy játékosnál hogy eligazoljon és legyen kezdő de én inkább ülnék a padon és onnan próbálnék valami értékelhetőt csinálni.Én akkor is azt mondom hogy az alapszakasz legjobb 5. POINTS PER GAME játékosának egy jobb csapatban a helye.Nézd meg az első 4-et (Anthony, Durant, Bryant, James).Értem és értékelem a véleményed de akkor is...............JAMES HARDENkanty írta:Jó helyen van ott, ráépül a csapat. A Houstonban jelenleg igen nagy potenciál van. Mozgásterük is van, plusz Harden érkezésével a szabadügynökök között is sokkal kecsegtetőbb a Rockets. Ha ügyesen csinálják pár éven belül komolyan kell velük számolni.
az oklahoma nem akart még egy nagy szerződést a csapatba, ezért a potenciális maximum bérezésű harden-t elboltolták, és hoztak helyette egy idén lejáró szerződésű játékost, hogy később legyen mozgásterük.varnagykrisztian írta:Jobb csapatot érdemelne szerintem mint egy Houston Rockets.SZERINTETEK?
Jó helyen van ott, ráépül a csapat. A Houstonban jelenleg igen nagy potenciál van. Mozgásterük is van, plusz Harden érkezésével a szabadügynökök között is sokkal kecsegtetőbb a Rockets. Ha ügyesen csinálják pár éven belül komolyan kell velük számolni.varnagykrisztian írta:összehasonlításban jobb volt HARDEN.Jobb csapatot érdemelne szerintem mint egy Houston Rockets.SZERINTETEK?