Na akkor egy örömhír kezdésnek:
http://www.nba.com/2013/news/04/09/knic ... facebook_L
MY MAN MELO
varnagykrisztian írta:NEO miért utáljátok ennyire a LAKERS-t .. Ne vedd magadra nem sértésnek szánom csak érdekel a véleményed.
Uraim, akkor tisztázzunk valamit. Sztem itt a brigádból én voltam az egyik első és legnagyobb Lakers Fan.

Nem titok de úgy 20 évvel ezelőtt amikor hatalmas divat volt a kosaras kártya, én mindenkivel ellentétben nem Bullsos és Jordan-es voltam, hanem LAL-os. Még kordbársony baseball sapim is volt, talán még most is megvan valahol.

Shak meg a többiek. Régi szép idők. Aztán jött az a bizonyos DRAFT és Bryant. Imádtam. Csak az ő kártyáit gyűjtöttem, sztem most is van vagy 50 belőle. Amit az Eurosport adott meccset én mindig néztem.
Nagyjából a Dragon Ball után volt még erre is emléxem.
Aztán volt egy nagy korszak váltás. Jött a gimi, a kártyák már nem mentek, a téren sem volt kivel dobálgatni és teljesen kikerültem a körből.
Telt múlt az idő, unokaöcsém a Mafc-ban kezdett el kosarazni és mondta h 2003as draftot nézni kell mert hatalmas játékosok fognak érkezni az NBA történelmébe. (így vissza gondolva igaza lett: James, Wade, Bosh, Anthony...) Jamesről ódákat zengett, de nekem valahogy sokkal szimpibb volt a kis véznagyerek a fonott hajával. (MELO)
Mondom neki fogok drukkolni ha már új életet kezdek NBA terén. 3.pickként elvitte a Denver. Így denveres lettem. Szimpi srácok pattogtattak egyébként is ott. Amennyire tudtam követtem, döntőt is hellyel közzel. Aztán valahogy megint kimaradt pár év. A cingár gyerekből dagi lett és Denverből NY-ba költözött. (korábban ki nem állhattam az NYK-t)
Bevallom férfiasan 2.5 éve kezdtem el komolyabban foglalkozni megint az NBA-val és ezt nagyban köszönhetem ennek a topicnak és a fantasy játéknak amit játszunk. Ismét rabul ejtett és imádom.
"Szerelmes" vagyok Meloba nem is tagadom. Nem tom mivel fogott meg. Talán a flegmaságával meg a törtetésével. Hasonlítunk ebben.
Közben meg a Lakers egy madrid lett. Gondolom érted, mire célzok. Ezért lettem én NYK-s és ezért nem kedvelem a LAL-t.
kanty írta:Neo nem utálja a Lakerst, csak kicsit irigy.

Irigy? Dehogy vagyok én irigy. Csak kicsit furának érzem ezt a promót. Vazze semmi sem dőlt még el, erre az öreg ott pattogtat. Ezzzz mi?
Am az lenne a legnagyobb, ha végül még sem jutnának be. Akkor Kobe mit gondolhat majd magában? Meg újraveszik a promót? Kobe ott ül a TV-elött és Jefferson feje van az ő testére montázsolva?
varnagykrisztian írta:HARDEN
... Osztom én is a többiek véleményét. Jó boltot csinált, akármennyire is nem olyan erős
még ez a Rockets mint az OKC-volt. Ennyi labdaigénylő ember nem fért el ott. Más kérdés amit nyáron felvetettünk többen is, hogy nem járt volna-e jobban az OKC, ha nem Hardent hanem Westbrookot passzolják el mondjuk Rondoért. Na igen az úgy pikáns lett volna. Durant-nek sokkal nagyobb légtere lenne, talán meg remegtethette volna James MVP tagságiját. Harden meg fejlődhetett volna legalább ennyire. Rondo-Harden-Durant-Ibaka... Fincsíííí...
De nem így lett, viszont szerintem egyik fél sem bánja.
Kicsit hosszú lett, sorry és köszi aki elolvassa. A lényeg a lényeg, hogy a kosár teljesen más a foci. Másképp kell ránézni mert a filozófia is merőben más. De ahogy mások is írták, erre te is rájössz hetek, hónapok, évek során. Ha tényleg megfog az NBA akkor úgysem fogsz tudni szabadulni...
WE LOVE THIS GAME