Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyival jobb, jelenleg megint a Mercedes mindenkinél, hogy nincs sehol esély legyőzni őket.Messias2 írta:USA, Japán, Interlagos.
Ezek a pályák mind inkább a Mercinek kedveznek, de közel sem várható akkora különbség, mint Monzában. Inkább a Belgiumban tapasztalt erőviszonyok várhatóak.
Szingapúr és Malajzia viszont inkább a Ferkának kedvez, már 2015-ben nyerni tudtak ezeken a helyeken egy sokkal gyengébb kocsival.
Interlagos, Suzuka a leggyorsabb pályák közé sorolandók, Amerika szintén gyors pálya (legutóbbi hármat mind Lewis nyerte), mindenhol Hamiltont tartom esélyesebbnek.Messithebest írta:a felsoroltak közül egyedül Mexikó lehet az ahol esélyesebb a Mercedes.Bob_Marley írta: de Amerika, Mexikó, Japán, Brazília tipikus Mercedes pályák.
a felsoroltak közül egyedül Mexikó lehet az ahol esélyesebb a Mercedes.Bob_Marley írta: de Amerika, Mexikó, Japán, Brazília tipikus Mercedes pályák.
Butaság lenne temetni az egész vb-t egy hétvége miatt, nagyon hosszú még a szezon. Olyan helyszínek jönnek ahol a ferrari az elmúlt években is rendre kimagaslóan szerepelt, a gyenge autó ellenére. Aero terén pedig idén a ferrari jobb, sokkal több leszorító erőt tudnak kicsavarni a csomagból ami kulcs lehet ezeken a helyszíneken. Elég csak a tavalyi nehéz évek megnézni, szezon második felében sokkal jobban szerepeltek, csak fejleszteni kéne gőzerővel. A képlet elég egyszerű, a szünet óta a merci hozott egy új-erősebb motort, míg a ferrari apróbb újításokat, nem is csoda hogy az eddigi kb. hajszálnyi merci előny motorerő terén sokkal nagyobb most. Ráadásul pénteken nem tudták belőni az autót, így kellett volna a szombati gyakorlás amit egy az egybe elmosott az eső. Nagy kár érte, főleg az olasz drukkerek miatt.Ladislao írta:Én még bizom a Ferrari feltámadásban. Azért van mire alapozni. Ha ezt a hétvégét nem nézzük akkor nem sok versenyhétvége volt ahol azt lehetett volna mondani, hogy teljesen homályban lettek volna. Nem véletlenül van még mindig csak pár pontra Vettel Hambitól.
Semmi baj nem volt Kimivel. Egyszerűen gyenge volt ma a Ferrari. Szinte a maximumot kihozta belőle. Talán, ha nem ragad be, Ocon Stroll mögé meglehetett volna a negyedik hely. De több nem volt benne.Nero. írta:Úgy látszik a végére megrázták magukat a németek/angolok a gyárban, Hamiltonnal a lélektani előny szerintem meg lesz neki a negyedik.
Raikkonen újabb hosszabbítása mar vérlázító. Kb. 3 eve nem kene hogy ott legyen (mondjuk lehet a Lotusos teljesítménye is túl van fújva mert a középszer Grojean is csinalt szep dolgokat azzal az autóval) a Ferrari csak a marketing miatt tartja ott de Vettel így nem lesz VB ha nincs egy társ aki konstans besegít.
14-ben jött vissza Kimi, szóval akkor le se kellett volna igazolni.Nero. írta:Úgy látszik a végére megrázták magukat a németek/angolok a gyárban, Hamiltonnal a lélektani előny szerintem meg lesz neki a negyedik.
Raikkonen újabb hosszabbítása mar vérlázító. Kb. 3 eve nem kene hogy ott legyen (mondjuk lehet a Lotusos teljesítménye is túl van fújva mert a középszer Grojean is csinalt szep dolgokat azzal az autóval) a Ferrari csak a marketing miatt tartja ott de Vettel így nem lesz VB ha nincs egy társ aki konstans besegít.
új motorok, aszem. De lehet már 2020-tól.S.Agüero írta:
Mi lesz akkor?
Mi lesz akkor?Messias2 írta:Vágom, de pl. Spaban tök közel volt Vettel, most meg 1mp kap Merciktől körönként....S.Agüero írta: Sajnos ebben a szezonban nem elég gyorsak az ilyen pályákon.
Borzalmas futam volt amúgy, konkrétan nem történt semmi.. ÉN már nagyon várom 2022-t..
Vágom, de pl. Spaban tök közel volt Vettel, most meg 1mp kap Merciktől körönként....S.Agüero írta: Sajnos ebben a szezonban nem elég gyorsak az ilyen pályákon.
Sajnos ebben a szezonban nem elég gyorsak az ilyen pályákon.Messias2 írta:Ferkákkal nem tudom, mi van..
Olyan köridőket mennek, mint a Red Bull.