Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van.Petr írta:Egyébként mintha a védelem sem működne megfelelően. Állandóan átdobálják a falat, úgy azért elég nehéz a kapus dolga, ha bárhova mehet a labda. Nem védem a kapuvédőinket, mert tényleg botrány a teljesítményük, de nincsen megkönnyítve a dolguk. Amit előttem írtatok azt mind adom.
Itt aki Veszprémben nagy király, pl Mikler betlizett zsinórban két meccset...De amúgy adom a CSurgós részt is ez így van, de a nagyok sem tudtak támaszt adni...egy Nagytól is több vállalkozás kellett volna sokkal.visca el barca írta:semmi különös, csak kijött, hogy attól h valaki csurgón nagy király, az nemzetközi szinten ennyit ér.
az igazat megvallva az orosz-dán meccs után egy fikarcnyi esélyt nem adtam a milyeinknek, ehhez képes simán nyerhető mecs volt
Hát a motivációs kérdéseket nem látom. Bár érdekes, hogy felvetődött ez a része a dolognak, a csajokkal kapcsolatban is téma volt ez, és így utólag lehet, hogy bebizonyosodik: http://444.hu/2016/01/16/hiaba-vittek-w ... islanyokatvisca el barca írta:érdekes hogy pont az eb előtt műttette meg magát. a bl-t simán végigjátszotta...jelwaz írta:Balogh a Szegedből, szerintem kiemelkedő képességű játékos.
Fuhhh, erről álmodni sem mertem. Nem is a sok gól, meg az egyértelműsége tetszett annyira, mert valljuk be azért Montenegró védelme távol volt a jótól (ennek köszönhető a siralmas kapusteljesítmény is szerintem), hanem néhány rosszul alakuló szituációra adott reakciója. Úgy tűnt érzi a játékot és tud is reagálni.Alfa írta:Nyitó meccsnek tökéletes volt. A 2.félidő közepe táján volt egy-két perc amikor majdnem feljöttek a montenegróiak , de aztán végül hálistennek sima lett. Nehéz lenne kiemelni bárkit is a csapatból mert szinte mindenki elképesztően játszott , de Bánhidi teljesítménye mellett nem lehet elmenni szó nélkül , elképesztő volt amit ma lenyomott. Remélem jelwaz te is elégedett vagy vele. A fiatalokon nem látszott a megilletődöttség Faluvégi nagyon szépen helytállt Jamali is nagyon jól szállt be igaz ő nem fiatal de mégiscsak új játékos. Viszont azért néhány negatívum is volt. Az első ilyen az a szélsőjátékunk. Ha jól emlékszem körübelül volt két vagy három gólunk a szélekről ami egészen addig nem baj amíg a belső posztokon nagyon megy , de később még visszaüthet. A másik negatívum pedig a kapott gólok mennyisége . A 27 gól egy Montenegró ellen kicsit sok ezen még kell dolgozni. Összességében biztató kezdés volt most már kizárólag az orosz meccsre és annak megnyerésére kell koncentrálni. Csak így tovább
.
Én meg a Faluvégit na akkor most ki is a menőbbPetr írta:Balatonfürediként Bánhidit személyesen is ismerem, dagad a mellem, nem tagadom.
érdekes hogy pont az eb előtt műttette meg magát. a bl-t simán végigjátszotta...jelwaz írta:Balogh a Szegedből, szerintem kiemelkedő képességű játékos.
Jujj, nagyon meghoztad a kedvem, alig várom már a meccsetAlfa írta:Az igaz , hogy soha se volt világklasszis de általában mindig hozott egy egész elfogadható szintet. Lehet , hogy az idő megszépítette de ha jól emlékszem a 2012-es londoni olimpián ahol 4. lett a csapat sok meccsen a legjobbak közé tartozott (aztán lehet rosszul emlékszem).
Bánhidiról meg csak annyit , hogy 204 centi és 104 kiló. Szőlősi,Talant,Bánhidi,Schuch Szőlősi és Timuzsin se egy kis ember de Bánhidi még közülük is kiemelkedik. Hidd el ott fordul be ahol akar
. És nem csak erős hanem baromira tehetséges is akár meghatározó tagja is lehet a válogatottnak már ezen az EB-n.
Az igaz , hogy soha se volt világklasszis de általában mindig hozott egy egész elfogadható szintet. Lehet , hogy az idő megszépítette de ha jól emlékszem a 2012-es londoni olimpián ahol 4. lett a csapat sok meccsen a legjobbak közé tartozott (aztán lehet rosszul emlékszem).jelwaz írta:Óóó, én nem csípem Zubait, van benne egy kis személyes ellentét is, nem tagadom. Nem állítom, hogy hátráltatja a csapatot, de szerintem ő a Szamoránszky karakter, vagyis kevés(ebb) tehetség, több szorgalom (ami nagyon is becsülendő, csak nem mindig elég). Nem érzem, hogy a fizikai adottságát kompenzálná ésszel és/vagy mozgékonysággal. A gürcöléssel nincs gond, de én még talán 1 jó válogatott meccsét láttam, ahol pluszt tudott jelenteni, klub szinten több is volt, de az más asztal.
Viszont örülök, ha Bánhidi ilyen nagy darab, az elég sokat jelent önmagában is (egy francia hatosfal ellen pl.), emlékezzünk Gál Gyulára, aki egy darab fa volt, mégis tudott húzóember lenni tétmeccseken. Mondjuk lehet túlvizionálom, de az én kézilabda felfogásomban a beálló a kulcspozíció.
Óóó, én nem csípem Zubait, van benne egy kis személyes ellentét is, nem tagadom. Nem állítom, hogy hátráltatja a csapatot, de szerintem ő a Szamoránszky karakter, vagyis kevés(ebb) tehetség, több szorgalom (ami nagyon is becsülendő, csak nem mindig elég). Nem érzem, hogy a fizikai adottságát kompenzálná ésszel és/vagy mozgékonysággal. A gürcöléssel nincs gond, de én még talán 1 jó válogatott meccsét láttam, ahol pluszt tudott jelenteni, klub szinten több is volt, de az más asztal.Alfa írta:Beállóban nem lesz gond az szinte biztos. Zubai évek óta remekül játszik Bánhidi meg egy irgalmatlan nagy állat, ott fordul be ahol akar . Ami az irányítókat illeti ott valóban lehetnek gondok. Nagy ( nem a Laci hanem a Kornél
) nem az tipikus irányító sokkal inkább átlövő , a testfelépítése is inkább "átlövős" . Úgyhogy Faluvégin múlik minden aki egy óriási tehetség és ha képes lesz elviselni a terhet ami egy ekkora tornán rázuhan akkor nagyon sokat fog hozzátenni a csapat játékához. Én nagyon bízok benne.
Beállóban nem lesz gond az szinte biztos. Zubai évek óta remekül játszik Bánhidi meg egy irgalmatlan nagy állatjelwaz írta:Duhshebaevet nagyon utálom mióta a Palauban egy szabálytalan időntúlit bevert
Őszintén szólva nem ismerem az új játékosok jó részét, de szerintem túl sokan vannak. A nagy részüknek nagyjából be kell válnia, ha EB-t akarunk nyerni, amiJó-jó, így kell hozzáállni, de a szakmailag legnagyobb rangú tornát egy rakás újonccal, az már nem biztos, hogy elszántság. Nekem túl meseszerű ez a sztori. Nagy lutri ez, mert nem csak arról van szó, hogy a rutin nincs meg, hanem hogy kétes szitukban nem felénk jár majd a respekt. Csaszi kihagyását hibának érzem, szerintem csapat mélypontoknál ő képes arra, hogy 2-3 góllal kicsit megtartsa a csapatot (nem mindegy, hogy 5-0-át rohan az ellen vagy 5-2-t). Mindenesetre kíváncsian várom mi fog történni irányító és beálló poszton, szerintem ha valamelyiken becsődölünk, akkor nagyon csúnya is lehet vége. De Talantnak legyen igaza!
Viszont annyira, de annyira utálom a franciákat. Tegnap a macedónok ellen, döntetlennél a végjátékban kicsit megnyomták őket, aztán laza lett. Mi szüksége van erre a világ egyik legjobb válogatottjának? És ez rengetegszer megtörténik. Ahogy Karabatictól és a színészkedéseitől is kivagyok. Ez nem foci.
Plusz Faluvégi elég nagy kedvence mivel elég hasonló stílusú játékos mint amilyen Talant is volt anno. Én sokat várok tőle nagyon tehetséges a küzdeni akarása és a lendülete egészen elképesztő , remélem képes lesz elviselni a kezdőtagsággal járó terhet.csababarca írta: Fegyelmezetlen, nem tartja be az edzői utasításokat, Talantnak nem kell ilyen játékos, Csaszi is ezért maradt ki,vagyis lett csak tartalék.
Alfa írta:Edzői döntés , ami nagy valószínűséggel annak tudható be , hogy Veszprémben nem játszott túl sokat.Editke írta:Mi az oka annak, hogy Lékai nincs a keretben? Sérülés, vagy rossz forma?
Edzői döntés , ami nagy valószínűséggel annak tudható be , hogy Veszprémben nem játszott túl sokat.Editke írta:Mi az oka annak, hogy Lékai nincs a keretben? Sérülés, vagy rossz forma?
igen. gondolom majd a játékosok meg hangosan számoljákS.Agüero írta:Elvetélt ötlet, ha az lenne megadva, hogy egy támadás alatt maximum mondjuk 20-at lehet passzolni?