visca el barca írta:jelwaz írta:Balogh a Szegedből, szerintem kiemelkedő képességű játékos.
érdekes hogy pont az eb előtt műttette meg magát. a bl-t simán végigjátszotta...
Hát a motivációs kérdéseket nem látom. Bár érdekes, hogy felvetődött ez a része a dolognak, a csajokkal kapcsolatban is téma volt ez, és így utólag lehet, hogy bebizonyosodik:
http://444.hu/2016/01/16/hiaba-vittek-w ... islanyokat
Alfa írta:Nyitó meccsnek tökéletes volt. A 2.félidő közepe táján volt egy-két perc amikor majdnem feljöttek a montenegróiak , de aztán végül hálistennek sima lett. Nehéz lenne kiemelni bárkit is a csapatból mert szinte mindenki elképesztően játszott , de Bánhidi teljesítménye mellett nem lehet elmenni szó nélkül , elképesztő volt amit ma lenyomott. Remélem jelwaz te is elégedett vagy vele

. A fiatalokon nem látszott a megilletődöttség Faluvégi nagyon szépen helytállt Jamali is nagyon jól szállt be igaz ő nem fiatal de mégiscsak új játékos. Viszont azért néhány negatívum is volt. Az első ilyen az a szélsőjátékunk. Ha jól emlékszem körübelül volt két vagy három gólunk a szélekről ami egészen addig nem baj amíg a belső posztokon nagyon megy , de később még visszaüthet. A másik negatívum pedig a kapott gólok mennyisége . A 27 gól egy Montenegró ellen kicsit sok ezen még kell dolgozni. Összességében biztató kezdés volt most már kizárólag az orosz meccsre és annak megnyerésére kell koncentrálni. Csak így tovább

.
Fuhhh, erről álmodni sem mertem. Nem is a sok gól, meg az egyértelműsége tetszett annyira, mert valljuk be azért Montenegró védelme távol volt a jótól (ennek köszönhető a siralmas kapusteljesítmény is szerintem), hanem néhány rosszul alakuló szituációra adott reakciója. Úgy tűnt érzi a játékot és tud is reagálni.
A szélső játék hosszú ideje probléma nálunk, szerintem addig komolyabb eredmény nem is várható, amíg ebben nem fejlődünk (válogatott szinten érem, klub szinten FF győzelem). De mondjuk tegnap indokolatlan is lett volna, olyan könnyen ment az átlövés.
Abban veb-bel értek egyet, hogy nem jó a védekezés. Lábon lassúak a belsők, második félidő elején ez nagyon szépen ki is jött, amikor beállós paszokkal és ziccerig cselezett gólokkal tartották magukat. A szinte állandó 3 gólos különbség is erre utal. Itt is felmerült bennem Csaszi hiánya, így képtelenség lesz zavarót védekezni, ez a hatosfal meg így nem jó.
Bár az összességében azt gondolom, hogy Montenegró miatt azért sok dologban lehet csalóka a kép.