Na még csak az kell, hogy az eső miatt ma is tolódás legyen. Emígy sincs formában, de még a körülmények sincsenek vele.

Mannarino ellen sem lesz könnyű dolga.
Müller előtt meg óriási kalap emelés! 34 évesen lehozni egy 5 órás 5 szettest Nadal ellen és még nyerni is...Azt lehetett látni, hogy élete formájában van a luxemburgi, pláne füvön, de azért nem gondoltam, hogy nyerni is tud. Murraynek így talán könnyebb lesz bejutnia a döntőbe, Cilicnek is megfog izzadni Müller ellen.
Nagyon Federernek áll a zászló szerintem is. A szervagépek közül csak Müller van formában, de ő azért nem az a szint, hiába verte meg Nadalt. Dimitrovot nagyon könnyne lesimázta. Raonic és Cilic sincs formában. A legjobb Djokóra lenne szükség ez ellen a Federer ellen füvön, és akkor előre hozott döntő is lehetne az esetleges elődöntőjük. De már vagy egy éve csak lézeng a pályán a szerb. Murrayban se érzem most azt, hogy esélye lenne Federer ellen, ő is amióta világelső alig tud valami eredményt felmutatni.
Azért megnéztem volna egy Murray-Nadal elődöntőt, és aki ott győzött volna az a világelső.