Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
vagy pont ezért fog bukni. bár ő nem az a típus aki innentől belealudna mondván hogy fél lábbal is be kell húznom..S.Agüero írta:Rég volt ilyen gyenge a végső 4 játékos, szinte borítékolható a svájci győzelme.
Attól még kiesett.visca el barca írta:
* bár utálom, de legyünk vele fair, feladta, nem kiesett.
rogernek nagyon kikövezték az utat, innen be kell húzni
* bár utálom, de legyünk vele fair, feladta, nem kiesett.Messias2 írta:3-ban elintézte Raonicot.
Közben Murray és Djoko* kiesett.
Ez se volt rossz nap.
Érik a 19.
Esőt is jeleznek mára, hőség talán nem lesz, de ha esni fog remélem átteszik őket a centerre.BarcafanTomee írta:Csak én érzem úgy, hogy Djokóval eléggé kitoltak a szervezők?
A szerb meccsèt simán át tehettèk volna a centerre Federer meccse után. Erre eltolták mára, ráadásul a legnagyobb hőségben lesznek kénytelenek játszani.
Rao ellen én most nem tartok, mai meccstől jobban féltem.miro. írta:Aljas-Aljas..![]()
szemetek vagytok
Tokeletes volt a mai nap.
Fed hozta siman.
Raonic elfaradt,nagy meccset jatszott.
Nadal kiesett.
Djoko meccset eltoltak holnapra,de szerdan mar negyeddonto meccs ha tovabbjut,ergo nagyon megszivta.
Raot kell utni,nem maratoni meccsen es akkor jo eselyek vannak.
Ez nagyon ütött.S.Agüero írta: De akkor a kutyákat szereti.
poén
Nem szereti a kutyákat, viszont szereti a Real Madridot, én meg ezeket nem értem...S.Agüero írta:Hogy lehet Nadalt utálni, nem értem...![]()
Fejben undisputed GOAT. Talán a csúcs Djoko van még azon a szinten.S.Agüero írta: Fejben meg top3 legalább.