2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Leomessi14 írta:Sajnos 2-en kozuluk mar nem elnek..miihii írta:Szép névsor.Kábé az ő idejükben még aktívan követtem ezt a sportot is,de aztán kikopott a menümből.Makkinen volt a favoritom még anno meg Markko Martint is csíptem.És a Subaru tetszett a legjobban.![]()
RIP!
Pedig milyen idok voltak azok...Gronholm Makkinen Mcrane...Mekkora versenyek voltak te jo eg!
Sajnos 2-en kozuluk mar nem elnek..miihii írta:Szép névsor.Kábé az ő idejükben még aktívan követtem ezt a sportot is,de aztán kikopott a menümből.Makkinen volt a favoritom még anno meg Markko Martint is csíptem.És a Subaru tetszett a legjobban.
Szép névsor.Kábé az ő idejükben még aktívan követtem ezt a sportot is,de aztán kikopott a menümből.Makkinen volt a favoritom még anno meg Markko Martint is csíptem.És a Subaru tetszett a legjobban.kanty írta: Abban igazad adok, h Hirvonen elég szürke...sajnos hiányoznak a nagy alakok a rally vébé mezőnyéből(egyedül Loeb nevezhető annak).
Pár évvel ezelőtt vol a mezőnyben egy Burns, Sainz, McRae, Gronholm, egy jó Solberg. Az ilyen klasszisoknak sajnos most nyoma sincs.
Kiváncsian várom a záró futamot.
Én Hirvonenek drukkolok.Remélem meglesz a vébé cim a finnek.Nem kedvencem, de már nagyon unom, h mindig Loeb a világbajnok.Szeretnék egy kis változást látni és ez szerintem a sportnak is jót tenne.ozsimiki írta:http://www.nemzetisport.hu/rali/sebasti ... t-2002152/
Loeb megnyerte az utolsó előttit, szerencsére csapattársa volt a 2.,és Hirvonen csak a 3., így 1pontra feljött a francia az utolsó verseny előtt![]()
azaz elég "csak" előtte végeznie a Wales-i évadzárón.
Nagyon remélem is,hogy sikerül neki, nem bírom hirvonent, a szürkeség mintapéldánya.
Az olimpiám biztos nézhetjük őket. A VB-n? Hát kitudja, addigra talán a mostani fiatalok alkothatnak vmit. Jó lenne.sjd írta:inkább az lenne nagy ha mind2-n nézhetnénk a magyarokat...kleno04 írta: Akkor gyerekek megyünk Rio-ba Vb-re és ott maradunk megvárjuk az olimpiát is![]()
![]()
hehe mekkora lenne
inkább az lenne nagy ha mind2-n nézhetnénk a magyarokat...kleno04 írta: Akkor gyerekek megyünk Rio-ba Vb-re és ott maradunk megvárjuk az olimpiát is![]()
![]()
hehe mekkora lenne
kanty írta:Október 11-kén kezdődik a shanghaji Master100 torna. Azt nem tudom, h nálatok melyik csatorna adja majd, asszem a sport1,2 szokta.caskbarca írta:Sziasztok!
Nem tudjátok mikor lesz valami tenisz amit ad valamelyik sport csatorna?![]()
Köszönöm a válaszokat!
Október 11-kén kezdődik a shanghaji Master100 torna. Azt nem tudom, h nálatok melyik csatorna adja majd, asszem a sport1,2 szokta.caskbarca írta:Sziasztok!
Nem tudjátok mikor lesz valami tenisz amit ad valamelyik sport csatorna?![]()
Köszönöm a válaszokat!
Akkor gyerekek megyünk Rio-ba Vb-re és ott maradunk megvárjuk az olimpiát iskanty írta:Az első Olimpia Dél-Amerikában.Game90 írta:Rio rendezi a 2016-os Olimpiát!
Nem rossz...2014-ben foci VB, 2016-ban Olimpia Brazíliában
Én azt gondoltam, h Madrid lesz a befutó, de nekik az volt a nagy hátrányuk, h 2012 London és nem szokott előfordulni gyakran, h egy kontinens két Olimpiát rendezhet egymás után.
Naqy falat lesz a foci vébé és utánna az Olimpia a braziloknak.Nagyon sok munka lesz, van ahova fejlődni.Remélem megtudják majd oldani.
Az első Olimpia Dél-Amerikában.Game90 írta:Rio rendezi a 2016-os Olimpiát!
Nem rossz...2014-ben foci VB, 2016-ban Olimpia Brazíliában
Úgy látszik Kim visszatérése és sikere Henint is megmozgatta.Örülök, h visszatér, mert a mostani női mezőnybe kellenek az ilyen klasszisok.ozsimiki írta:WWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁWWWWWWWW
Henin visszatér![]()
![]()
2010től
Pont erről beszéltünk egyik nap kanty-val, hogy már csak ő kellene vissza
nah szegény Clijsters, már-már """csak""" a Williamseket kellett volna legyőznie,erre jön a mumusa,nekem meg a kedvencem![]()
végre nem csak Serenaék mutatnak színvonalat a gseken, ausztrál opent már most várom![]()
GO HENIN!
VAMOS RAFA!