Tocy írta:
Davis szerintem kisebb csalódás, de jövőre így is nagyon jó lesz. Kicsit nehéz neki az átállás ennyi sérüléssel, meg fél órát sem játszik meccsenként, ehhez képest a 12,5 pont 7,5 pattanó nem rossz, főleg a 2,3 támadópattanóval. Ehhez hozzájön még az 1,8 blokk, 1,2 steal, és úgy összességében is védekezésben hozza magát maximálisan szerintem. Támadásban nem olyan hatékony, kevés labdát kap, Lopez kapja meg az ő kényelmes dobásait, távolabb kell játszania a gyűrűtől. Ha egészséges lesz és beillesztik rendesen a szerkezetbe, beváltja szerintem az 1/1-es reményeket.
Láttam pár meccsét, valóban kicsit "szürke", nagyobb berobbanást vártam de igazán mint minden újoncnál a második év lesz igazi támpont, főleg hogy remélhetőleg a Hornets erősít.
Jó helyre került, Monty az egyik kedvenc edzőm, Vasquez parádés idén (nagyon csendben, háttérben majdnem 10 assistos átlagot hoz, abszolút all around játékkal)
Gordon el van, hol játszik hol nem, Aminut én szeretem, s továbbra is hiszek benne hogy belőle lehet egy jó kis játékos, a munka meg van, pattanózik, blokkol labdát szerez, támadásban is fog tudni még hozzá tenni.
Lopez is egész jó idén, meg ott van Anderson is, lehet itt építkezni, ráadásul fiatalok.És ott van még Rivers is, akiről én még nem mondtam le

Davis itt szépen domboríthat.
Tocy írta:
Lillard no comment, Év Újonca ez nem kérdés, majd ha lesz rutinja, jobban fog dobást választani, a dobószázaléka biztosan emelkedni fog, a passzjátéka már most kész, a védekezésre kell sok időt fordítania, manapság sok a ponterős irányító, ha mellőle mindenki 30-akat fog dobni, akkor az csökkenteni fogja az értékét.
Ezzel is egyet értek, Portlandben is kezd valami kialakulni, bár ott érdekes lehet a nyár, azért ne felejtsük a Blazers gyakorlatilag cseresor nélkül játszik, Maynor megszerzése pl nagy ötlet volt tőlük.
És Hicksont elengedik majd, meg kellene majd kicsit turbózni a cseresort, s azért Lillard pontokban val. vissza esik, passzjátéka szerintem még nincs kész, de fejlődőképes.
Őt is nagy reménységnek tartom.
Tocy írta:
Drummond személyes kedvencem, iszonyat hatékony, kiváló lepattanózó, kiváló védőjátékos, pedig szűk 20 percet játszik csupán, a sérülése remélem nem töri meg, ő lehet a jövő nagy centere.
Nemsokára vissza is jön

Én is nagyon szeretem Drummondot, FP játékos szerintem nem lesz, de a Pistons talán eltud indulni egy jó úton, ott még Singler is pozitív csalódás számomra, Princre hajaz a srác, Drummond-Monroe páros rohadt jó lehet majd, Monroe jól is passzol, ketten együtt mind védekezésben mind támadásban komoly gondot okozhat a többieknek.
S picit hajaznak is a 2004es csapatra. (ami számomra az egyik legszebb emlék, az igazi csapatjáték diadala)
1-2 poszt még lukas (Nem tudom megoldható-e a Knight-Calderón kettős):P Princ=Singler, Rasheed Wallace=Monroe, Ben Wallace=Drummond
Meg még egy Larry Brownt kellene találni, s meg van oldva.
Megmondom őszintén én a Pistonst sötét lónak ítéltem meg, s képesnek tartottam őket, hogy egy keleti 8ikat elcsípjenek, nyilván a rossz kezdés megpecsételte a sorsukat, de ha nem idén akkor jövőre

Jó alapok vannak ott, s nem is kell feltétlenül hú de nagy szupersztár egy csapatba (lsd 2004es csapat, amelyik AS játékos nélkül nyert, s nem is akármilyen igazi csapatjátékkal)
Tocy írta:
Beal és Waiters lehet még elit scorer szerintem, Barnes-MKG-Valanciunas lehet hasznos és jó kezdőjátékos, akár Sullinger is. Shvedről még nem derült ki szerintem, hogy mit tud...
Shvedről szerintem bőven kiderült, hogy mit tud, mégpedig hogy elég sokat

Én nagyon bírom az oroszt, már az Olimpián is kitűnt, s már idén is mutogatott szép dolgokat, most tért vissza nem rég sérülésből, meg azért vannak a posztján, de ő szerintem szintén 1 nagyon hasznos kis emberke lehet.
S ha azt veszem Vasquez is sokáig el volt "nyomva" aztán tessék (bár a Grizzben pl PO-ban volt már mikor villantott) Shvedtől is várok hasonlót.
Beal-Waiters valóban jó kis pontdobó lehet, kell is a "kihaló" 2es posztra a vérfrissítés

MKG az egyik legnagyobb kedvencem, tartom hogy a Bobcatsbe egy igazán nagy-nagy durranás kellene, s akkor elindulhatnának felfelé.Kemba-MKG valamelyest jó alap, kiegészülve Sessions-zel, Biyombo igazi munkás ember, Gay-t nagyon eltudtam volna ott képzelni.
Gyenge a Cats sajnos, meg legfőképpen nagyon fiatal csapat, s rapszodikus, állítom bárki ellen képesek partiban lenni, vagy megverni, de ugyanúgy bárki ellen kikapnak 40el is akár.
MKG egy jó kiegészítő lesz, remélem tud javítani a dobásán, mert minden más képessége megvan.
Rivers-Ross-Thomas Robinson még aki első 10ben volt, én még róluk se mondtam le, Ross pl abszolút nem ügyetlen, s láttuk zsákolni is tud, jövőre ő is előrébb léphet.
Második év a vízválasztó, akkor jön elő az újonc betegség, ígéretesek a fiatalok, igazi FP játékos talán tényleg csak Davis meg Lillard lehet, bár utóbbi előtt mindig ott lesz Aldridge, de a csapatot a hátán tudja vinni Lillard is,de a többi ember mind-mind nagyon hasznos jó játékos lehet.
Chalmers a legnagyobb, Super Marionak öltözve, na meg persze Bosh hozza magát

Azért Allen látszik már öreg a bohóckodáshoz

Úgy mozog mint egy reumás, bár az ő szerkója is zseniális.