Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Magas labdának szántam, de azt hittem Bob fogja lecsapni először!Tocy írta:Várnék azzal a keleti döntővel
Várnék azzal a keleti döntővel, a Pacerst nálatok simán jobbnak érzem, és bizony minket is megfoghatnak akár 4x is...de ott van a Bulls, akik ha visszatér Rose, szintén baromi erősek lesznek, és nem szabad leírni a Celticset sem!neobarca írta:A keleti várható PO döntő után most megy élőben a nyugati! OKC-LAC! Senki sem nézi?
JR mindig is ilyen volt, ezért szereti mindenki, aki ellen játszikneobarca írta:Hát igen, nem kicsit!Tocy írta:Na, a fújásokat kamatostul visszakaptuk, jó volt leírnomNa mind1. Elfáradtunk a végére...
![]()
Én már csak 1et nem értek. Mi a büdös telibevert francért dobja el J.R. a 3-ast ráadásul jó messziről, amikor egész meccsen a tégláit dobálta? Hihetetlen ez az ember.
A másik hihetetlen meg Jamas, csak ő pozitív irányba. Az a steal nem volt semmi... Megnyerte nektek a meccset!
Hát igen, nem kicsit!Tocy írta:Na, a fújásokat kamatostul visszakaptuk, jó volt leírnom
Konkrétan az első félidőben aludtak, de most felébredtek és ez lesz a vesztünk. Elbíztuk magunkat, lazázunk...Game90 írta:LeBron elindult.
Végére azért csak meccs lett ebből.
Battier ahogy mostanában dobja a triplákat, az nem normális.
MessiFan írta:Más: Szerintetek Steve Novak = Peja Stojakovic?
Nem tudom mit akarnak a srácok, de miért pont a Knicks ellen jön ki az ilyen meccs, ahol lusták vagyunk megmozdulni is, nekik meg beesik minden? Baromi égő lesz, ha 3-ból 3x kapunk ki, ráadásul sansztalan kiütés mind3. Eddig egyedül Wade dicsérhető, James erőlködik csak, Bosh mintha otthon maradt volna, még Allen és Battier oké meg Birdman, de hát nem nekik kellene húzni a szekeret.Game90 írta:Kidd 4/4 tripla. Csak őt és Melo-t kéne megfogni, mert a többieknek annyira nem megy, de ma még erre sem képes a Heat D.
LBJ meg az elmebeteg február után megmutatja, hogy ő is ember.
Katasztrófa ez a 2. negyed.
Melo 12 FT, Heat 10...
Novak <<< Stojakovic.MessiFan írta: Más: Szerintetek Steve Novak = Peja Stojakovic?
Kegyetlen voltTocy írta:Atyaég mekkora alley-oop Wade-től Jamesnek a sarokból![]()
Ezt még nehezen lehet megmondani így 1 szezon után, de szerintem:Tocy írta:Mit gondoltok az újoncokról? Kiből lehet franchise player kaliber, ki lesz meghatározó játékos, ki lesz hasznos kezdőjátékos, 6. ember, stb.
Chalmers tényleg kegyetlen
Abban a táborban van rajtam kívül valaki itt a fórumon?Slither írta:Ejj, inkabb jonnel a Rox taborba divatdrukkolni.Eazzy írta:Nagyon szimpi ez a GSW nekem, Curryt is bírom, jól is játszanak idén. Mivel mi nem leszünk a PO-ban, így mostantól felülök a Warriors bandwagonra
Láttam pár meccsét, valóban kicsit "szürke", nagyobb berobbanást vártam de igazán mint minden újoncnál a második év lesz igazi támpont, főleg hogy remélhetőleg a Hornets erősít.Tocy írta:
Davis szerintem kisebb csalódás, de jövőre így is nagyon jó lesz. Kicsit nehéz neki az átállás ennyi sérüléssel, meg fél órát sem játszik meccsenként, ehhez képest a 12,5 pont 7,5 pattanó nem rossz, főleg a 2,3 támadópattanóval. Ehhez hozzájön még az 1,8 blokk, 1,2 steal, és úgy összességében is védekezésben hozza magát maximálisan szerintem. Támadásban nem olyan hatékony, kevés labdát kap, Lopez kapja meg az ő kényelmes dobásait, távolabb kell játszania a gyűrűtől. Ha egészséges lesz és beillesztik rendesen a szerkezetbe, beváltja szerintem az 1/1-es reményeket.
Ezzel is egyet értek, Portlandben is kezd valami kialakulni, bár ott érdekes lehet a nyár, azért ne felejtsük a Blazers gyakorlatilag cseresor nélkül játszik, Maynor megszerzése pl nagy ötlet volt tőlük.Tocy írta: Lillard no comment, Év Újonca ez nem kérdés, majd ha lesz rutinja, jobban fog dobást választani, a dobószázaléka biztosan emelkedni fog, a passzjátéka már most kész, a védekezésre kell sok időt fordítania, manapság sok a ponterős irányító, ha mellőle mindenki 30-akat fog dobni, akkor az csökkenteni fogja az értékét.
Nemsokára vissza is jönTocy írta: Drummond személyes kedvencem, iszonyat hatékony, kiváló lepattanózó, kiváló védőjátékos, pedig szűk 20 percet játszik csupán, a sérülése remélem nem töri meg, ő lehet a jövő nagy centere.
Shvedről szerintem bőven kiderült, hogy mit tud, mégpedig hogy elég sokatTocy írta: Beal és Waiters lehet még elit scorer szerintem, Barnes-MKG-Valanciunas lehet hasznos és jó kezdőjátékos, akár Sullinger is. Shvedről még nem derült ki szerintem, hogy mit tud...
Chalmers a legnagyobb, Super Marionak öltözve, na meg persze Bosh hozza magát
De a Warriorsnak szebb a mezeeeSlither írta:Ejj, inkabb jonnel a Rox taborba divatdrukkolni.Eazzy írta:Nagyon szimpi ez a GSW nekem, Curryt is bírom, jól is játszanak idén. Mivel mi nem leszünk a PO-ban, így mostantól felülök a Warriors bandwagonra