USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.03. 23:27:14

Meccset nem láttam, magas labdát nem csapom le, csak annyit kérek idén is kerüljünk össze a NY-al, nekünk nagyon fekszik a Knicks játéka, akik előttünk vannak a Pacerstől tartok leginkább meg ugye a Bullstól, a többieket mi surranón megütjük :lol:
Egyetemi meccs végjáték :D
http://www.youtube.com/watch?v=lIMFvCYB ... r_embedded
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.03.04. 03:08:41-kor.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.03.03. 23:05:33

Tocy írta:Várnék azzal a keleti döntővel
Magas labdának szántam, de azt hittem Bob fogja lecsapni először! :wink: :lol: :lol: :lol:
Tisztában vagyok az erőviszonyokkal. De ezzel így kiegyeznék, még ha ellenetek elhullanánk akkor is... 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2013.03.03. 22:40:35

neobarca írta:A keleti várható PO döntő után most megy élőben a nyugati! OKC-LAC! Senki sem nézi? :shock:
Várnék azzal a keleti döntővel, a Pacerst nálatok simán jobbnak érzem, és bizony minket is megfoghatnak akár 4x is...de ott van a Bulls, akik ha visszatér Rose, szintén baromi erősek lesznek, és nem szabad leírni a Celticset sem!

Nyugaton meg szintén, mégiscsak a Spurs a ligaelső, meg ott van a Memphis-Denver, a Clippers bármelyik megfoghatja.
neobarca
Director del Fútbol

2013.03.03. 22:33:59

A keleti várható PO döntő után most megy élőben a nyugati! OKC-LAC! Senki sem nézi? :shock:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2013.03.03. 22:26:12

LeBron James Says He Will Consider Magic Johnson's $1 Million Dunk Contest Offer:
KATT

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2013.03.03. 22:09:01

neobarca írta:
Tocy írta:Na, a fújásokat kamatostul visszakaptuk, jó volt leírnom :D
Hát igen, nem kicsit! :lol: Na mind1. Elfáradtunk a végére... :(
Én már csak 1et nem értek. Mi a büdös telibevert francért dobja el J.R. a 3-ast ráadásul jó messziről, amikor egész meccsen a tégláit dobálta? Hihetetlen ez az ember.:twisted:

A másik hihetetlen meg Jamas, csak ő pozitív irányba. Az a steal nem volt semmi... Megnyerte nektek a meccset!
JR mindig is ilyen volt, ezért szereti mindenki, aki ellen játszik :D
neobarca
Director del Fútbol

2013.03.03. 21:43:52

Tocy írta:Na, a fújásokat kamatostul visszakaptuk, jó volt leírnom :D
Hát igen, nem kicsit! :lol: Na mind1. Elfáradtunk a végére... :(
Én már csak 1et nem értek. Mi a büdös telibevert francért dobja el J.R. a 3-ast ráadásul jó messziről, amikor egész meccsen a tégláit dobálta? Hihetetlen ez az ember.:twisted:

A másik hihetetlen meg Jamas, csak ő pozitív irányba. Az a steal nem volt semmi... Megnyerte nektek a meccset!

Tocy
Director del Fútbol

2013.03.03. 21:39:38

Na, a fújásokat kamatostul visszakaptuk, jó volt leírnom :D Itt a végére összekaptuk a védekezést, meg is látszott. Valamikor február elején írtam, hogy most micsoda időszak következik, tele idegenbeli rangadókkal, azóta konkrétan 14 győzelmünk van zsinórban, amivel beállítottuk a franchise-rekordot. Juhú :D
neobarca
Director del Fútbol

2013.03.03. 21:31:04

Game90 írta:LeBron elindult.

Végére azért csak meccs lett ebből.

Battier ahogy mostanában dobja a triplákat, az nem normális.
Konkrétan az első félidőben aludtak, de most felébredtek és ez lesz a vesztünk. Elbíztuk magunkat, lazázunk... :(

PCsabi
aka Game90

2013.03.03. 21:11:28

LeBron elindult.

Végére azért csak meccs lett ebből.

Battier ahogy mostanában dobja a triplákat, az nem normális.
neobarca
Director del Fútbol

2013.03.03. 20:17:12

Hellóóóó Meloooo!!!
59-45 az első félidőben nekünk! Nagyon megy most a játék. Megint 110%-on pörög 1-2 emberünk. Kidd 4/4 triplája parádés volt. Melo meg álllllat! 11/12 büntető az nem gyenge egy félidő alatt. Shunp az egyedüli gyenge láncszem, de nagyon hasznosan védekezik! Összeállt a csapat ahogy az elmúlt 2 Heat elleni meccsre is.

Miaminál rengeteg az eladott labda. Vagy 12-nél járnak. Közben meg a Garden felrobban.

Csak így tovább! Meg kell verni őket idén 3.-ra is!!! 8)

MessiFan írta:Más: Szerintetek Steve Novak = Peja Stojakovic?

Ez nem lehet kérdés. Én mint Knicks fan is állítom, Peja sokkal értékesebb játékos volt. Őt öröm volt nézni! Régi nagy kedvenc. Szórta a 3-asokat de nem csak onnan dobott pontot. Valamint kivette a részét pattanókban és asistban is. Novák meg néha dob 5-8 triplát, de többnyire téglát.

Tocy
Director del Fútbol

2013.03.03. 20:12:27

Game90 írta:Kidd 4/4 tripla. Csak őt és Melo-t kéne megfogni, mert a többieknek annyira nem megy, de ma még erre sem képes a Heat D.

LBJ meg az elmebeteg február után megmutatja, hogy ő is ember.

Katasztrófa ez a 2. negyed.

Melo 12 FT, Heat 10...
Nem tudom mit akarnak a srácok, de miért pont a Knicks ellen jön ki az ilyen meccs, ahol lusták vagyunk megmozdulni is, nekik meg beesik minden? Baromi égő lesz, ha 3-ból 3x kapunk ki, ráadásul sansztalan kiütés mind3. Eddig egyedül Wade dicsérhető, James erőlködik csak, Bosh mintha otthon maradt volna, még Allen és Battier oké meg Birdman, de hát nem nekik kellene húzni a szekeret.
PCsabi
aka Game90

2013.03.03. 20:00:38

Kidd 4/4 tripla. Csak őt és Melo-t kéne megfogni, mert a többieknek annyira nem megy, de ma még erre sem képes a Heat D.

LBJ meg az elmebeteg február után megmutatja, hogy ő is ember.

Katasztrófa ez a 2. negyed.

Melo 12 FT, Heat 10...
Tocy
Director del Fútbol

2013.03.03. 19:40:20

Mondjuk az, hogy miket nem kapunk meg...Wade-t leüti STAT, semmi, Jamest fejbe verik semmi, gyomron vágják semmi...
PCsabi
aka Game90

2013.03.03. 19:34:20

MessiFan írta: Más: Szerintetek Steve Novak = Peja Stojakovic?
Novak <<< Stojakovic.
Tocy írta:Atyaég mekkora alley-oop Wade-től Jamesnek a sarokból :shock:
Kegyetlen volt 8)

Kép

Wade nem erőlteti a dobást, de így is nagyon hasznos, Bosh gyenge, Battier meg hihetetlen %-kal dobálgatja a triplát mostanában.

Melo, ahogy mindig, nagyon bekezdett az 1. negyedben, 22-ből 17-et ő dobott, gyakorlatilag ő tartja életben a NY-ot.
Tocy
Director del Fútbol

2013.03.03. 19:23:34

Atyaég mekkora alley-oop Wade-től Jamesnek a sarokból :shock: Viszont Bosh nem tudom mit csinál, eddig kb 6 könnyű ziccertől fosztott meg minket.

Melo az első negyedet 17 ponttal zárta. Védekezett rajta Wade-James-Haslem-Battier-Lewis, mindegy volt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2013.03.03. 19:35:31-kor.
socio66

2013.03.03. 09:25:03

ma itteni idő szerint este héttől jön a knicks-heat harmadik felvonása, két húsz pontos győzelem után azért tartok egy kicsit a meccstől, ez a heat nem az a csapat, aki ne adná vissza ezeket a fricskákat, meglepődnék ha megint átgyalogolnánk rajtuk.
po-intenzitású meccset várok, melo-n kőkemény védekezéssel, remélem elő tudunk venni valamit a tarsolyból, és nem találtatunk könnyűnek.
neobarca
Director del Fútbol

2013.03.03. 09:12:09

http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... dik-harmad

Bazsika szerint! Érdekes, de 90%-ban egyetértek... 8)

MessiFan
Llegenda del Barça

2013.03.02. 20:57:18

Én a Pacersnek és a Rocketsnek divatdrukkolok, szóval no para :D

Lillard szerintem is lehet FP játékos, The Brow nem tudom... majd kiderül.
Drummond az egyik kedvenc rookiem, brutál hogy ilyen súllyal és magassággal mennyire atletikus, és emellett intelligens + látszik rajta hogy évek múlva a rutinnal nem kicsit fognak dominálni a festékben Monroeval akit szintén nagyon kedvelek.
Sullinger szintén intelligens, technikás, finom kezű, dobni tudó srác aki igaz idén már nem játszik, de egy Z-Bo féle játékos lehet majd belőle, én nagyon szeretem, mert küzd, megy minden labdáért és tudja hol a helye. A legjobb helyre került.

Más: Szerintetek Steve Novak = Peja Stojakovic?
Tocy
Director del Fútbol

2013.03.02. 20:32:38

Visszaigazoltuk Juwan Howardot 10 napra. Ja és megvan a 13. győzelem zsinórban, a franchise rekord 14.
PCsabi
aka Game90

2013.03.01. 18:45:19

Steph Curry nem normális, a kedvencem az volt tőle, amikor labdaszerzés után rohant fel a labdával, mellette ott volt Klay Thompson (?), ha lepasszolja, kb. ziccer, de nem, rádobja a triplát 3 mp támadóidő után. Mondjuk bement, de akkor is :D
Tocy írta:Mit gondoltok az újoncokról? Kiből lehet franchise player kaliber, ki lesz meghatározó játékos, ki lesz hasznos kezdőjátékos, 6. ember, stb.
Ezt még nehezen lehet megmondani így 1 szezon után, de szerintem:
- FP: Davis, Lillard.
- meghatározó: Beal, Waiters, Drummond, Valanciunas.
- hasznos kezdő: MKG, Barnes, Sullinger.
- 6-7-8. ember: Shved, Thomas Robinson, Ross, Rivers.

Davis szerintem robbantani fog 1-2 éven belül, kérdés, hogy PF vagy C lesz belőle, Lillard-tól jobb dobáskiválasztás és védekezés kell, de amúgy vezér típus, Beal és Waiters nekem kérdőjelek, de megelőlegeztem nekik a 2. csoportot, Drummond-ra nagyon kíváncsi leszek jövőre kezdőként (?), Jonas idén is mutatott szép dolgokat, képzett, csak keveset használják, MKG munkásember, Sullinger biztató, Barnes-nak kiegyensúlyozottabbnak kéne lennie, Shved-ből meg simán kinézek egy rohadt jó 6. embert.

Amúgy amiket leírtatok Bob-bal, azokkal teljesen egyetértek!
Chalmers tényleg kegyetlen :lol: Wade meg, mint Kanye West.

Ill. LBJ:

Kép
Slither írta:
Eazzy írta:Nagyon szimpi ez a GSW nekem, Curryt is bírom, jól is játszanak idén. Mivel mi nem leszünk a PO-ban, így mostantól felülök a Warriors bandwagonra :D
Ejj, inkabb jonnel a Rox taborba divatdrukkolni. :D
Abban a táborban van rajtam kívül valaki itt a fórumon? :) Bearden-t imádom (mondjuk őt ki nem?) meg én alapból szurkolok a fiatal csapatoknak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.01. 09:06:29

Tocy írta:
Davis szerintem kisebb csalódás, de jövőre így is nagyon jó lesz. Kicsit nehéz neki az átállás ennyi sérüléssel, meg fél órát sem játszik meccsenként, ehhez képest a 12,5 pont 7,5 pattanó nem rossz, főleg a 2,3 támadópattanóval. Ehhez hozzájön még az 1,8 blokk, 1,2 steal, és úgy összességében is védekezésben hozza magát maximálisan szerintem. Támadásban nem olyan hatékony, kevés labdát kap, Lopez kapja meg az ő kényelmes dobásait, távolabb kell játszania a gyűrűtől. Ha egészséges lesz és beillesztik rendesen a szerkezetbe, beváltja szerintem az 1/1-es reményeket.
Láttam pár meccsét, valóban kicsit "szürke", nagyobb berobbanást vártam de igazán mint minden újoncnál a második év lesz igazi támpont, főleg hogy remélhetőleg a Hornets erősít.
Jó helyre került, Monty az egyik kedvenc edzőm, Vasquez parádés idén (nagyon csendben, háttérben majdnem 10 assistos átlagot hoz, abszolút all around játékkal)
Gordon el van, hol játszik hol nem, Aminut én szeretem, s továbbra is hiszek benne hogy belőle lehet egy jó kis játékos, a munka meg van, pattanózik, blokkol labdát szerez, támadásban is fog tudni még hozzá tenni.
Lopez is egész jó idén, meg ott van Anderson is, lehet itt építkezni, ráadásul fiatalok.És ott van még Rivers is, akiről én még nem mondtam le :P
Davis itt szépen domboríthat.

Tocy írta: Lillard no comment, Év Újonca ez nem kérdés, majd ha lesz rutinja, jobban fog dobást választani, a dobószázaléka biztosan emelkedni fog, a passzjátéka már most kész, a védekezésre kell sok időt fordítania, manapság sok a ponterős irányító, ha mellőle mindenki 30-akat fog dobni, akkor az csökkenteni fogja az értékét.
Ezzel is egyet értek, Portlandben is kezd valami kialakulni, bár ott érdekes lehet a nyár, azért ne felejtsük a Blazers gyakorlatilag cseresor nélkül játszik, Maynor megszerzése pl nagy ötlet volt tőlük.
És Hicksont elengedik majd, meg kellene majd kicsit turbózni a cseresort, s azért Lillard pontokban val. vissza esik, passzjátéka szerintem még nincs kész, de fejlődőképes.
Őt is nagy reménységnek tartom.
Tocy írta: Drummond személyes kedvencem, iszonyat hatékony, kiváló lepattanózó, kiváló védőjátékos, pedig szűk 20 percet játszik csupán, a sérülése remélem nem töri meg, ő lehet a jövő nagy centere.
Nemsokára vissza is jön :D Én is nagyon szeretem Drummondot, FP játékos szerintem nem lesz, de a Pistons talán eltud indulni egy jó úton, ott még Singler is pozitív csalódás számomra, Princre hajaz a srác, Drummond-Monroe páros rohadt jó lehet majd, Monroe jól is passzol, ketten együtt mind védekezésben mind támadásban komoly gondot okozhat a többieknek.
S picit hajaznak is a 2004es csapatra. (ami számomra az egyik legszebb emlék, az igazi csapatjáték diadala)
1-2 poszt még lukas (Nem tudom megoldható-e a Knight-Calderón kettős):P Princ=Singler, Rasheed Wallace=Monroe, Ben Wallace=Drummond
Meg még egy Larry Brownt kellene találni, s meg van oldva.
Megmondom őszintén én a Pistonst sötét lónak ítéltem meg, s képesnek tartottam őket, hogy egy keleti 8ikat elcsípjenek, nyilván a rossz kezdés megpecsételte a sorsukat, de ha nem idén akkor jövőre :D
Jó alapok vannak ott, s nem is kell feltétlenül hú de nagy szupersztár egy csapatba (lsd 2004es csapat, amelyik AS játékos nélkül nyert, s nem is akármilyen igazi csapatjátékkal)

Tocy írta: Beal és Waiters lehet még elit scorer szerintem, Barnes-MKG-Valanciunas lehet hasznos és jó kezdőjátékos, akár Sullinger is. Shvedről még nem derült ki szerintem, hogy mit tud...
Shvedről szerintem bőven kiderült, hogy mit tud, mégpedig hogy elég sokat :D
Én nagyon bírom az oroszt, már az Olimpián is kitűnt, s már idén is mutogatott szép dolgokat, most tért vissza nem rég sérülésből, meg azért vannak a posztján, de ő szerintem szintén 1 nagyon hasznos kis emberke lehet.
S ha azt veszem Vasquez is sokáig el volt "nyomva" aztán tessék (bár a Grizzben pl PO-ban volt már mikor villantott) Shvedtől is várok hasonlót.

Beal-Waiters valóban jó kis pontdobó lehet, kell is a "kihaló" 2es posztra a vérfrissítés :D MKG az egyik legnagyobb kedvencem, tartom hogy a Bobcatsbe egy igazán nagy-nagy durranás kellene, s akkor elindulhatnának felfelé.Kemba-MKG valamelyest jó alap, kiegészülve Sessions-zel, Biyombo igazi munkás ember, Gay-t nagyon eltudtam volna ott képzelni.
Gyenge a Cats sajnos, meg legfőképpen nagyon fiatal csapat, s rapszodikus, állítom bárki ellen képesek partiban lenni, vagy megverni, de ugyanúgy bárki ellen kikapnak 40el is akár.
MKG egy jó kiegészítő lesz, remélem tud javítani a dobásán, mert minden más képessége megvan.

Rivers-Ross-Thomas Robinson még aki első 10ben volt, én még róluk se mondtam le, Ross pl abszolút nem ügyetlen, s láttuk zsákolni is tud, jövőre ő is előrébb léphet.

Második év a vízválasztó, akkor jön elő az újonc betegség, ígéretesek a fiatalok, igazi FP játékos talán tényleg csak Davis meg Lillard lehet, bár utóbbi előtt mindig ott lesz Aldridge, de a csapatot a hátán tudja vinni Lillard is,de a többi ember mind-mind nagyon hasznos jó játékos lehet.
Chalmers a legnagyobb, Super Marionak öltözve, na meg persze Bosh hozza magát :D
Azért Allen látszik már öreg a bohóckodáshoz :D
Úgy mozog mint egy reumás, bár az ő szerkója is zseniális.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.03.01. 01:32:03

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.28. 19:33:29

Durant azért csendben csinált egy laza tripla-duplát, 18pont,10assist,11pattanó.
Mondjuk a hornets volt az ellenfél,de akkor is,jobban mutat egy ilyen stat, mint, egy 35-3-4.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.02.28. 19:21:47

Slither írta:
Eazzy írta:Nagyon szimpi ez a GSW nekem, Curryt is bírom, jól is játszanak idén. Mivel mi nem leszünk a PO-ban, így mostantól felülök a Warriors bandwagonra :D
Ejj, inkabb jonnel a Rox taborba divatdrukkolni. :D
De a Warriorsnak szebb a mezeee :D

Egyébként Harden miatt kicsit az asztronautásoknak is szorítok ;)
Válasz küldése