Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyáltalán nem mondanám csalódásnak, voltak nagyon aktív csapatok, plusz még jönnek az infok, s páran rohadt okosan húztak, pl ez a Brewer az OKC-be nagyon szép csere a Thundertől.Tocy írta:Redick a Bucsban, ez a legnagyobb move, csalódás ez a ma este
Nem is értem mit akartok amúgy Pierce-szel...oké rá már nem lehet építeni, de még mindig hasznos játékos, jó játékos, és vezér. Ő maga Boston.Bob_Marley írta:Én is annyira vagyok képben az utóbbi időben, hogy pl ezt el is felejtettem hogy volt tegnap...Nem mintha tudtam volna nézniTocy írta:
Lakers-Celticset nem láttam, de ahogy olvastam a bostoni védelem nem engedélyezett rossz dobóhelyzetet a tavasoknakElőzékenyen csak opent vagy ziccert...
De azért látom kikaptunk rendesen
Robinson csere nagyon jó volt a Rockets részéről, kicsit sajnálom hogy ennyire nincs időm követni a híreket, látom Cumbee mindenhol beszedte fantasyban, erről lemaradtamNekem is jól jött volna, sőt, nagyon jó kis félszezont várok tőle Houstonban.Kingset meg abszolút nem is értem
Ekkora mellélövést, tök sok értéket adtak a "semmiért".
Plusz 2 Morris együtt a Sunsban, már csak a 2 Lopezt kellene még összehozni
Mi meg ezerrel áruljuk állítólag PiercetPár óra van még a csere határidőig, könyörgöm ne tudjunk senkivel megegyezni, Joe Johnsonokról van sz, Josh Smithekről meg ilyenekről
Ja meg a Nets által mindenhova belökött Humphries-Brooks és első körös cetli, de ezt az ajánlatot minden csapat megkapta gyakorlatilag
Én is annyira vagyok képben az utóbbi időben, hogy pl ezt el is felejtettem hogy volt tegnap...Nem mintha tudtam volna nézniTocy írta:
Lakers-Celticset nem láttam, de ahogy olvastam a bostoni védelem nem engedélyezett rossz dobóhelyzetet a tavasoknakElőzékenyen csak opent vagy ziccert...
Hm, ez a trade lenne sztem a megatradeneobarca írta:Na eljött a csereidőszak utolsó napja. Nagyon nagy a csend, mindjuk kint még hajnalok hajnala van.Egyébként szerintem nem lesz semmilyen egetrengető trade. J. Smith is maradni fog a seggén.
Knicks-et érintő pletyka: D. Granger for Shumpert-Camby-Novak-White
Tetszene is meg nem is. Camby-White nem oszt nem szoroz. Shump csupa szív Knicks-es és nagyon jó védő. Novákra meg épül a triplaszerkezet.
Granger ellenben nagyon összetett és profi játékos.
Inkább a nemre szavazok. Sztem így is lesz.
Amúgy ma rendesen megszopattak minket. Idegileg kicsinálták a csapatot már az első negyedben. J.R.-t kiküldték, Amare is csak a bíróknak köszönheti, hogy a pályán maradt. Amúgy a meccset fújó emberek is kritikán aluliak voltak. Az edzők is nem egyszer egymásnak estek.
Védekezésünk 0-volt, és a FG% is kivétel nélkül tragédia. Nem baj nem baj, de jó lenne már valami újat hozni, mert most megint 50% körül vagyunk az elmúlt 2-3 hét tekintetében.
Közben Harden élete meccsét játszotta az OKC ellen. Meg is nyerte a meccset a rakétáknak. 46 pontot szórt remek %-kal. Azért ilyenkor szívhatja a fogát az OKS managementje.![]()
Monta meg hattalmas volt. Uncsó 3 büntetőjéből 1et sem tudott értékesíteni, pedig 2s-el a meccs vége elott egálra hozhatta volna...
Szerk: Bazsikáék késnek a podcast-tal. Gondolom megvárják a csereidőszak végét...
Igen,de ha hozott volna a nagydöntőben mondjuk egy darab normális meccset,és látja a vezetőség hogy lehet rá számítani,akkor lehet máshogy döntenek.neobarca írta:
Közben Harden élete meccsét játszotta az OKC ellen. Meg is nyerte a meccset a rakétáknak. 46 pontot szórt remek %-kal. Azért ilyenkor szívhatja a fogát az OKS managementje.![]()
Hihetetlenek ezek a tragédiák. Jó lenne, ha megtalálnák végre a módszert a szívproblémák előrejelzésére, mert felfoghatatlanok ezek a dolgok, hogy valaki az egyik pillanatban még erőtől duzzad, a másikban pedig összeesik és meghal.Ha már Észak-Karolina, egy nagyon szomorú hír. Josh Level, a New Garden Friends Gimnázium 195 centiméter magas, nagyon tehetséges hátvéd-kiscsatára, akit többek között az Oklahoma State Egyetem is szeretett volna leigazolni, tegnap este egy bajnoki mérkőzésen összeesett, és szívrohamban elhunyt.
Asszem pont ismerünk a fórumon egy ilyen embertcsababarca írta:(van egy két csodabogár,akik már 10 évesen a védekezésért vannak oda,de ez a ritkább.)
Arról nem tehetek, hogy az amúgy is szimpatikus játékosok hozzám kerültek fantasy-benBob_Marley írta: Amúgy annyira megfigyeltem mostanában, hogy jó páran itteni fantasy alapján kezdenek el pár embert "szeretni" nem szeretni, ha nálam van, akkor védem mint egy anyatigris effektus![]()
azon kívül hogy élvezhető,látványos, meg ezer jelzőt írnék még ide, a játékosoknak is jót tesz,kicsit legalább egy hétvégére kiragadja őket a monotonitásból, kicsit elengedhetik magukat. Legalábbis én ezt látom a sok twitter bejegyzés alapján, hogy élvezik ezt a játékosok, a nagy sztárok. (jó,persze vannak kivételek)ozsimiki írta:...
Davis a hatalmas hype miatt kisebb csalódás, pl. Drummond nekem meggyőzőbb. De pár év múlva nagyon jó lesz, van benne potenciál bőven.REMY írta:Valaki írna pár sort, hogy mi van Anthony Davis-sel? Hogy tolja? Nem nagyon szoktam NBA-t nézni (túl későn van), inkább csak az eredményeket követem. De őt tavaly eléggé megkedveltem, így kíváncsi vagyok rá.
Rose amúgy mikor térhet vissza?
Szépek voltak, de remélem több sikerélménye nem lesz idénSanama írta:Kobe a végén keményebben védekezett Jamesen mint egy-egy meccsen
2blokkot be is tolt a "királynak"
Nálam is alakul az új mag: Lillard/Irving/Holiday, Harden, George, ?, Drummond. PF nincsTocy írta: Egyébként Irving mellett Faried is hatalmas kedvencem lett most már, lassan megvannak az új embereim az öregedő Wade, Duncan és a már visszavonult Iverson és Shaq helyéreAzért ha most köthetnék 5 szerződést mjuk 5 évre, egy Irving-DeRozan-Faried-Anderson-Drummond ötösre beruháznék. Nálam Lillard Irving mellé nem fér be
Idén futja első szezonját az NBA-ban. 1/1-volt a drafon. Nem rossz a srác, bár sztem van nála jobb első szezonos.REMY írta:Valaki írna pár sort, hogy mi van Anthony Davis-sel? Hogy tolja? Nem nagyon szoktam NBA-t nézni (túl későn van), inkább csak az eredményeket követem. De őt tavaly eléggé megkedveltem, így kíváncsi vagyok rá.
Rose amúgy mikor térhet vissza?