USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.21. 21:34:12

Tocy írta:Redick a Bucsban, ez a legnagyobb move, csalódás ez a ma este :D
Egyáltalán nem mondanám csalódásnak, voltak nagyon aktív csapatok, plusz még jönnek az infok, s páran rohadt okosan húztak, pl ez a Brewer az OKC-be nagyon szép csere a Thundertől.

Annyiban értem mire gondolsz, hogy sokakról volt "szinte biztos" hogy elcserélik, aztán mégse, Bledsoe, Millspa, Big Al stb, de érdekes cserék születtek szerintem főleg így a vége felé
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.21. 21:31:03

Redick a Bucsban, ez a legnagyobb move, csalódás ez a ma este :D Brewer Oklahomában, semmi Lakers-move, semmi Jazz-move, Josh Smith is maradt, gyakorlatilag nem történt semmi :D Mi a méltán híres Ricky Sanchezt szereztük meg egy cetlit Pittmanért, nagy játékos, ha azt nézzük, hogy Pittman mínusz cetli az értéke.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2013.02.21. 21:39:07-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.21. 20:48:54

Boston topikba is beírtam, de ide is, hogy nem értem miért nem megyünk Hicksonra rá, én nagyon szeretem őt amúgy is, igazi csendes dolgos ember a palánk alatt, állítólag pickért is ellehetne már hozni.

Amúgy milyen szerencsétlen az ő sorsa is, szerintem van benne kakaó, aztán valahogy soha nem kell senkinek....Se a Kingsnek se a Blazersnek most, pedig kifejezetten jónak tartom, s nem csak az idei statjai miatt.

Ok rájöttem miért,m celticslifeon is ezt "ecsetelték" kellene hozzá hely a fizetésekben, az meg nehezen kivitelezhető, pedig aztán Hicksonnak borzasztóan örültem volna, de evvan :D

Jason Collins is megy a Jordan Crawford cserében, így viszont ezt elcsesztük :D
Vesztettünk egy támadásban 0 embert, de jó védő Collinst, aki faltokra mindig jó volt, meg legalább megtudja tartani a bengákat, s szereztünk egy dobógép Crawfordot, így a magas szekció gynegült és igazán Crawfordra Terrence Williams után akkora szükség nem volt...

Milwaukee sends Orlando Doron Lamb, Tobias Harris and Beno Udrih for JJ Reddick, source tells Y!

Knicks send Ronnie Brewer to Thunder for second-round pick, league source confirms.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.21. 20:08:18

Bírnám, ha Mozgov érkezne Pittman helyett, de JO semmiképp, akkor már inkább LeBron játsszon centert, utálom azt az embert. Mondjuk akárki érkezik, játszani nem fog :mrgreen:

Denver, which had been soliciting offers for Timofey Mozgov, does not expect to make a deal before the deadline, source says. Mindegy :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.21. 19:25:42

Mit akarunk mit akarunk hát cserélni :D
Átérzem Ainge helyzetét hasonlóval küzdöttem tavaly szinte egész évben fantasyban (a'la csak erőlködsz...), felvázolom a lehetőségeinket :D
Cserélhető emberek:
-Rondo, sérült hiába van még így is értéke, irányítóból mindenhol van 5 db...És még úgyis rohadt nehéz vele üzletelni, hogy parádésan jó szerződése van
-Bradley, fiatal, potenciállal bíró, értékre lehetne érte kapni valamit, de őt érthető okokból nem nagyon szeretné a vezetés elengedni
-Bass, max az Albacompnak kéne :lol:
-Lee, dettó, bár ő azért hasznos emberke, meg most eléggé felfelé is van, de önmagában nem ér semmit
-Green, hiába még akár értéke is lehetne, annyira rossz a szerződése, ezzel a 4év 36 millióval hogy nem igazán "harapnak" rá

És akkor marad két név, KG aki beletud szólni hogy cseréljék vagy nem, illetve hogy hová, ergó cserélhetetlen, PP meg pont a leírtak miatt is, hogy még így is vezéregyéniség, illetve jövőre 5 millió körül van a garantált fizetése

Osztok szorzok, lehetne 3-4 játékosból meg cetliből bűvészkedni, csak hát a többiek nem vevők rá :P

Most olvastam egy Jordan Crawford for Fab Melot, ez meg olyan hogy alapból jó, de hát magas emberünk sincs elég :D

Alapból jó lenne ez a Celtics félre értés ne essék, csak az a baj, hogy annyira vékonynak érzem én is a gárdát, hogy ezt mi nem fogjuk bírni Áprilisban, mikor 2 naponta megy a meccs, s nem tudunk pihentetni, palánk alá is kéne valaki, mert ott továbbra is sebezhetőek vagyunk, meg ide is kéne meg oda is, csak hát ezeket nehéz kivitelezni :D
Ainge ezért van bajban, mert igazán tényleg csak PP az egyetlen kapaszkodója.

Illetve olvastam egyszer anno, hogy ő pl abban látja a 90es évekbeni Celtics hanyatlás okát, hogy mikor már a nagy generáció kiöregedett, Bird, McHale, Parrish és a többiek, a vezetés nem mert robbantani, s időben elkezdeni új csapatot építeni, s talán most ő fél ettől, hogy ideje lenne már egy újjáépülés

Én azt mondom azért már félig meddig benne vagyunk egy új Celtics korszakban (Bradley-Green-Rondo), s az idei évet még végigfuttatnám így, de ez magánvélemény, az biztos Danny nem akar soha rosszat a Celticsnek, attól függetlenül, hogy vannak hajmeresztő húzásai, csak is olyat fog meglépni, amiben akár rövid akár hosszútávon a csapatnak jót tesz, ebben biztos vagyok, még a vére is zöld :D
----------------------------------------------------------------------------------------------
Source: Wizards guard Jordan Crawford will be traded to the Celtics.
Ha tényleg Fab Meloért hoztuk, nagy pacsi Dannynek :D Suta egy ember kell neki 20 rádobás de legalább hoztunk egy kis tűzerőt alsó posztra.Barbosa pótlására tökéletes lenne.Csak kár hogy olyan hírek jönnek, hogy nem Meloért hozzuk :D

Miami's nearing trade of Dexter PIttman to the Grizzlies for a second round pick, league source tells Y! Sports. Memphis CA 1st reported.
The Grizzlies will get Miami's 2013 second-round pick in the trade, which would be 59th today, a source said.
Félve kérdezem ha megüresedett egy hely, akkor JO lehet visszamegy a Heathez?? (Anno mikor nálunk volt akkor is ezerszer elmondta szívesen játszana a szuperHeatben, mondjuk melyik "kiégett" gyűrűt nyerni vágyó öregecske ne szeretne...)

Alex Kennedy ‏@AlexKennedyNBA
Hey guys, isn't this trade deadline fun? So many big names getting moved like Dexter Pittman and Jordan Crawford. Man, this is awesome.
:mrgreen:

Celtics will send the Leandro Barbosa expiring contract to the Wizards for Jordan Crawford, league source tells Y! Sports.
Ügyes húzás, és érthető mindkét oldalról.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.21. 19:10:38

Bob_Marley írta:
Tocy írta:
Lakers-Celticset nem láttam, de ahogy olvastam a bostoni védelem nem engedélyezett rossz dobóhelyzetet a tavasoknak :D Előzékenyen csak opent vagy ziccert...
Én is annyira vagyok képben az utóbbi időben, hogy pl ezt el is felejtettem hogy volt tegnap...Nem mintha tudtam volna nézni :D De azért látom kikaptunk rendesen :mrgreen:

Robinson csere nagyon jó volt a Rockets részéről, kicsit sajnálom hogy ennyire nincs időm követni a híreket, látom Cumbee mindenhol beszedte fantasyban, erről lemaradtam :P Nekem is jól jött volna, sőt, nagyon jó kis félszezont várok tőle Houstonban.Kingset meg abszolút nem is értem :?
Ekkora mellélövést, tök sok értéket adtak a "semmiért".
Plusz 2 Morris együtt a Sunsban, már csak a 2 Lopezt kellene még összehozni :D

Mi meg ezerrel áruljuk állítólag Piercet :cry: Pár óra van még a csere határidőig, könyörgöm ne tudjunk senkivel megegyezni, Joe Johnsonokról van sz, Josh Smithekről meg ilyenekről :? Ja meg a Nets által mindenhova belökött Humphries-Brooks és első körös cetli, de ezt az ajánlatot minden csapat megkapta gyakorlatilag :lol:
Nem is értem mit akartok amúgy Pierce-szel...oké rá már nem lehet építeni, de még mindig hasznos játékos, jó játékos, és vezér. Ő maga Boston.
http://hangtime.blogs.nba.com/2013/02/2 ... :nbahpt13a itt vannak tweetek a deadlineról. Mi Mozgov iránt érdeklődünk.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.21. 18:23:52

Tocy írta:
Lakers-Celticset nem láttam, de ahogy olvastam a bostoni védelem nem engedélyezett rossz dobóhelyzetet a tavasoknak :D Előzékenyen csak opent vagy ziccert...
Én is annyira vagyok képben az utóbbi időben, hogy pl ezt el is felejtettem hogy volt tegnap...Nem mintha tudtam volna nézni :D De azért látom kikaptunk rendesen :mrgreen:

Robinson csere nagyon jó volt a Rockets részéről, kicsit sajnálom hogy ennyire nincs időm követni a híreket, látom Cumbee mindenhol beszedte fantasyban, erről lemaradtam :P Nekem is jól jött volna, sőt, nagyon jó kis félszezont várok tőle Houstonban.Kingset meg abszolút nem is értem :?
Ekkora mellélövést, tök sok értéket adtak a "semmiért".
Plusz 2 Morris együtt a Sunsban, már csak a 2 Lopezt kellene még összehozni :D

Mi meg ezerrel áruljuk állítólag Piercet :cry: Pár óra van még a csere határidőig, könyörgöm ne tudjunk senkivel megegyezni, Joe Johnsonokról van sz, Josh Smithekről meg ilyenekről :? Ja meg a Nets által mindenhova belökött Humphries-Brooks és első körös cetli, de ezt az ajánlatot minden csapat megkapta gyakorlatilag :lol:
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.02.21. 12:07:37

neobarca írta:Na eljött a csereidőszak utolsó napja. Nagyon nagy a csend, mindjuk kint még hajnalok hajnala van. :) Egyébként szerintem nem lesz semmilyen egetrengető trade. J. Smith is maradni fog a seggén.

Knicks-et érintő pletyka: D. Granger for Shumpert-Camby-Novak-White
Tetszene is meg nem is. Camby-White nem oszt nem szoroz. Shump csupa szív Knicks-es és nagyon jó védő. Novákra meg épül a triplaszerkezet.
Granger ellenben nagyon összetett és profi játékos.
Inkább a nemre szavazok. Sztem így is lesz.

Amúgy ma rendesen megszopattak minket. Idegileg kicsinálták a csapatot már az első negyedben. J.R.-t kiküldték, Amare is csak a bíróknak köszönheti, hogy a pályán maradt. Amúgy a meccset fújó emberek is kritikán aluliak voltak. Az edzők is nem egyszer egymásnak estek.
Védekezésünk 0-volt, és a FG% is kivétel nélkül tragédia. Nem baj nem baj, de jó lenne már valami újat hozni, mert most megint 50% körül vagyunk az elmúlt 2-3 hét tekintetében.

Közben Harden élete meccsét játszotta az OKC ellen. Meg is nyerte a meccset a rakétáknak. 46 pontot szórt remek %-kal. Azért ilyenkor szívhatja a fogát az OKS managementje. :lol:

Monta meg hattalmas volt. Uncsó 3 büntetőjéből 1et sem tudott értékesíteni, pedig 2s-el a meccs vége elott egálra hozhatta volna... :lol:

Szerk: Bazsikáék késnek a podcast-tal. Gondolom megvárják a csereidőszak végét...
Hm, ez a trade lenne sztem a megatrade :D Nem hiszem, hogy működne, bár én amilyen kíváncsi vagyok, tuti megjátszanám :D Granger nélkül is állat a Pacers, oda pont egy Shumpert kell, nektek azért mint most is látszott nem ártana pontdobó játékos, mert ha Melonak nem megy, Amare nem tudja megnyerni, JR-ra meg nem lehet számítani. De alapesetben azért sok lenne ennyi scorer NY-ba...

Harden meg állat, de a túloldalról illik megemlíteni Sefoloshát is :D 6 tripla, 28 pont. De azért az OKC L3...

Illetve Irving megint 35-ig jutott, nem akármit művelt most sem. Mi szépen nyertünk, az utolsó negyedben sikerült 40 pontot szerezni :D Allen és Battier is jó volt, ez a lényeg. Bosh nem heverte ki a Paultól kapott kötényt, az is látszott :D Ma megyünk Chicagoba, sok jóra nem számítok, W8 van ideje kikapni, a Bullstól kikaptunk már, b2b meccs, minden adott :D

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.02.21. 10:52:19

Na megjott a szokasos Rockets-trade. :D
Robinson csere nagyon jo lett. Ha kap eleg jatekidot akkor jo player lesz (csak McHale egy idiota, es a fiatalokat nem jatszatja, pedig alapvetoen rebuild csapat vagyunk).
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.21. 10:49:33

neobarca írta:
Közben Harden élete meccsét játszotta az OKC ellen. Meg is nyerte a meccset a rakétáknak. 46 pontot szórt remek %-kal. Azért ilyenkor szívhatja a fogát az OKS managementje. :lol:
Igen,de ha hozott volna a nagydöntőben mondjuk egy darab normális meccset,és látja a vezetőség hogy lehet rá számítani,akkor lehet máshogy döntenek.
Mondjuk én sajnálom,mert Durant, mellett a kedvencem, és nagyon nehezen tudtam volna Ibakat elküldeni. Ugye ő volt a másik opció,hogy vagy egyik vagy másik.
Én RW-t rúgtam volna ki páros lábbal, egyszerűbb lett volna,és akkor OKC meccset is többet nézhetnék. Így nem teszem,mert csak felidegesítem magam rajta.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.21. 10:42:09

Na eljött a csereidőszak utolsó napja. Nagyon nagy a csend, mindjuk kint még hajnalok hajnala van. :) Egyébként szerintem nem lesz semmilyen egetrengető trade. J. Smith is maradni fog a seggén.

Knicks-et érintő pletyka: D. Granger for Shumpert-Camby-Novak-White
Tetszene is meg nem is. Camby-White nem oszt nem szoroz. Shump csupa szív Knicks-es és nagyon jó védő. Novákra meg épül a triplaszerkezet.
Granger ellenben nagyon összetett és profi játékos.
Inkább a nemre szavazok. Sztem így is lesz.

Amúgy ma rendesen megszopattak minket. Idegileg kicsinálták a csapatot már az első negyedben. J.R.-t kiküldték, Amare is csak a bíróknak köszönheti, hogy a pályán maradt. Amúgy a meccset fújó emberek is kritikán aluliak voltak. Az edzők is nem egyszer egymásnak estek.
Védekezésünk 0-volt, és a FG% is kivétel nélkül tragédia. Nem baj nem baj, de jó lenne már valami újat hozni, mert most megint 50% körül vagyunk az elmúlt 2-3 hét tekintetében.

Monta meg hattalmas volt. Uncsó 3 büntetőjéből 1et sem tudott értékesíteni, pedig 2s-el a meccs vége elott egálra hozhatta volna... :lol:

Szerk: Bazsikáék késnek a podcast-tal. Gondolom megvárják a csereidőszak végét...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.20. 20:37:57

Sry, kicsit offolok, de valamilyen szinten ez is kapcsolódik az NBA-hez.
Ha már Észak-Karolina, egy nagyon szomorú hír. Josh Level, a New Garden Friends Gimnázium 195 centiméter magas, nagyon tehetséges hátvéd-kiscsatára, akit többek között az Oklahoma State Egyetem is szeretett volna leigazolni, tegnap este egy bajnoki mérkőzésen összeesett, és szívrohamban elhunyt.
Hihetetlenek ezek a tragédiák. Jó lenne, ha megtalálnák végre a módszert a szívproblémák előrejelzésére, mert felfoghatatlanok ezek a dolgok, hogy valaki az egyik pillanatban még erőtől duzzad, a másikban pedig összeesik és meghal.

2 kosaras story amit nagyon ajánlok mindenkinek, engem eléggé megérintettek:

Westbrook legjobb barátjának a halála:
http://www.youtube.com/watch?v=i8c9IGM2iW8

ESPN 30 for 30 : Guru of Go
http://www.youtube.com/watch?v=qymg5uAWMFQ

ON:
Bynumnak mi baja? Egyre sötétebb az az ember.:D:D Szerintem annyira unja már magát otthon a nagy semmittevésben, hogy napokon keresztül tervezgeti, hogy hogy lehetne minél igénytelenebb.:D

Holnap trade deadline: Van olyan itt aki a kedvenc csapatát szívesen látná érintve a nagy hajrában? Akár érkező, akár távozó oldalról legyen is szó.
PCsabi
aka Game90

2013.02.20. 13:56:46

csababarca írta:(van egy két csodabogár,akik már 10 évesen a védekezésért vannak oda,de ez a ritkább.)
Asszem pont ismerünk a fórumon egy ilyen embert :mrgreen:
Bob_Marley írta: Amúgy annyira megfigyeltem mostanában, hogy jó páran itteni fantasy alapján kezdenek el pár embert "szeretni" nem szeretni, ha nálam van, akkor védem mint egy anyatigris effektus :D
Arról nem tehetek, hogy az amúgy is szimpatikus játékosok hozzám kerültek fantasy-ben :P (Jó, mondjuk kivétel simában Rondo, keeper-ben Pig Baby, őket nem szeretem :D )

Helloszia!

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sanama
Llegenda del Barça

2013.02.19. 20:57:09

Jók ezek az all star hétvégék. Személy szerint szeretem nézni a játékosokat, ahogy kiszakadnak a győzelmi kényszer alól, és mosolyognak, poénkodnak.
Pl. Anthony - Bryant, stb. stb.

A meccs maga annyira nem tetszett, kicsit lötyögés ment, a tavalyi pl. jobban tetszett, de jó volt ez is.
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.19. 12:33:48

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.19. 08:31:24

Na mi meg leigazoltuk 10 napra Terrence Williamset :D
http://www.youtube.com/watch?v=Ipt_TrN8 ... r_embedded#!
Talán utolsó esélyt megragadja, s benő a feje lágya, bár félek tőle hogy lett egy Michael Beasley 2 játékosunk :D
De a lehetőségekhez mérten kiváló döntés, kis kockázat nagy nyereség lehet belőle.

Boston's active on several fronts, including discussions on Josh Smith. Brooklyn is solely focused on making a Smith deal.

Elvileg Green+Bass meg 3ik csapat, de igazából ez PP elcserélés nélkül nem működne s ez a valószínűbb, s ha menne PP akkor KG se kötné az ebet a karóhoz, akkor nem élne a no trade clause függelékével és menne a Clippershez Bledsoe+Butler csomagért.Vagy Bledsoe+DeAndre Jordan csomagért, ergo lehet Ainge csinál egy újjáépülést.
Véleményem szerint nagy butaság lenne ezeket meghúzni, kezdve azzal hogy Josh Smith nem maximum szerződéses játékos, annyit nem ér, de ha idejön akkor már kénytelenek lennék ilyet kötni vele, s ezzel azért eléggé beszűkölne a lehetőség, ráadásul Josh Smith is nem igazán egy vezéralkatú emberke, értem a logikát, hogy pl megszereznénk Bledsoet stb, de Josh Smithért butaság szétrobbantani mindent.Remélem Ainge is így gondolkozik, s nem csinál baromságot :D

James meg elpilledt :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.19. 01:02:41

ozsimiki írta:...
azon kívül hogy élvezhető,látványos, meg ezer jelzőt írnék még ide, a játékosoknak is jót tesz,kicsit legalább egy hétvégére kiragadja őket a monotonitásból, kicsit elengedhetik magukat. Legalábbis én ezt látom a sok twitter bejegyzés alapján, hogy élvezik ezt a játékosok, a nagy sztárok. (jó,persze vannak kivételek)
Az ilyen kell népszerűsítik a sportot ezáltal, mert jobban bevonz egy ilyen meccs egy halandót,mint egy 75-73as Celtics-Bulls meccs. (példa volt)
Aztán elkezdi nézni,meg értékelni idővel a normális kosárlabdát. általában egy rajongó kölyköt a hatalmas zsákolások, látványos megoldások fognak meg. (van egy két csodabogár,akik már 10 évesen a védekezésért vannak oda,de ez a ritkább.)

Szóval ez az értelme ennek. jobban kijön az ,hogy ezek a játékosok emberek, ahogy élvezik egymás megoldásait. James 1 évig nem látod mosolyogni,itt meg fülig ér a szája egy hétvégéig,engem pl ezért érdekel ez az egész.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2013.02.19. 00:52:53

Csak én tartom az összes létező All Star gálát totálisan értéktelennek? Illetve tudom,h kb mi a céljuk ezzel,meg még ebből is mennyi lét akaszthatnak le, de amit nálam a sport jelent,jelképez,megtestesít, na pont azzal megy szembe az összes ilyen bohóckodás.

Máshogy fogalmazva: azt nézzem,h profik hogy játszanak nem profiként? (mentalitás,küzdés,komolyság kb 0 /persze van kivétel,annyira nem hat meg/

Itt magára a meccsre értem, mert a tripladobó verseny,vagy zsákoló az okés.

persze körítés megvan oldva szépen, nem véletlen,hogy ennyien nézik, igaz arra fele sok mindent el lehet adni megfelelő körítéssel.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.02.18. 23:55:11

AS-ből annyit láttam amennyit Game betett képnek :D Szegény Knight még most is keresi a cipőjét :P

Azért én ezt az Irving-DeRozan-Faried-Anderson (kérdés hogy melyik amúgy, mert van pá, gondolom Birdman akart lenni, vagy nem tudom)-Drummond 5öst nem biztos hogy fel merném küldeni, kezdve azzal, hogy Faried nem hármas, s DeRozannél a 100 éves Bill Russel is jobban védekezik :D

De ha már új "generáció" akkor Holiday-Bradley (mert muszáj :P ) MKG-Faried-Drummond
Na ezeknek dobjon pontot valaki :mrgreen:

Amúgy annyira megfigyeltem mostanában, hogy jó páran itteni fantasy alapján kezdenek el pár embert "szeretni" nem szeretni, ha nálam van, akkor védem mint egy anyatigris effektus :D

Lassan közeleg az a bizonyos február 21, val. addig megy a pusmogás, aztán utolsó nap elindul az ereszd el a hajamat, s mennek az érdekes cserék :D
Remélem Ainge most nem nyúl bele nagyon a dologba, KG-t nagyon pletykálják, Clippers-Lakers-Atlanta egy világ összedőlne bennem ha elmenne, bár ő inkább azt nyilatkozgatja, hogy lehet ez az utolsó éve s visszavonul.
Meglátjuk mi lesz, valami FA irányítót kellene "kukázni" nagy cserélések szerintem nem várhatóak a Celticstől, a többi csapattól annál inkább.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.02.18. 23:46:56

REMY írta:Valaki írna pár sort, hogy mi van Anthony Davis-sel? Hogy tolja? Nem nagyon szoktam NBA-t nézni (túl későn van), inkább csak az eredményeket követem. De őt tavaly eléggé megkedveltem, így kíváncsi vagyok rá.

Rose amúgy mikor térhet vissza?
Davis a hatalmas hype miatt kisebb csalódás, pl. Drummond nekem meggyőzőbb. De pár év múlva nagyon jó lesz, van benne potenciál bőven.

Feb 14:
Rose (torn left ACL) said on Wednesday that while he is making progress, his left leg is not quite right, and it's possible he could sit out the season rather than trying to rush back to action, Yahoo Sports reports.

Feb 18:
Rose (knee) participated in "a little" 5-on-5 action during Monday's practice, ESPN Chicago reports.
Sanama írta:Kobe a végén keményebben védekezett Jamesen mint egy-egy meccsen :D
2blokkot be is tolt a "királynak" :D
Szépek voltak, de remélem több sikerélménye nem lesz idén :twisted: :mrgreen:
Tocy írta: Egyébként Irving mellett Faried is hatalmas kedvencem lett most már, lassan megvannak az új embereim az öregedő Wade, Duncan és a már visszavonult Iverson és Shaq helyére :D Azért ha most köthetnék 5 szerződést mjuk 5 évre, egy Irving-DeRozan-Faried-Anderson-Drummond ötösre beruháznék. Nálam Lillard Irving mellé nem fér be :D
Nálam is alakul az új mag: Lillard/Irving/Holiday, Harden, George, ?, Drummond. PF nincs :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.18. 22:02:00

Bocs a dupláért, de elég sok idő eltert!

Na megvertük a Devinst. Kemény meccs volt 1-1-el a rendes játékidőben. De jobban bírtuk a rávezetéseket. Nagy skalp, idén jó a Devins.
Nagyon jó volt látni ismét egy kis NHL-t és az Ottawát!
Még így is, hogy 2 meghatározó játékosunk sérült, sajnos nem is rövid időre... :(
Pedig nagyon jól indult ez a szezon... Na remélem ez a győzelem erőt ad!

Alfredsson pedig bámulatos! 40 évesen mit művel :!: :!: :!: Hihetetlen ez az ember. Már akkor is az volt amikor követtem az NHL-t. Ő egy igazi Szenátor. Tuti visszavonultatják a mezét... 8)

neobarca
Director del Fútbol

2013.02.18. 14:53:33

REMY írta:Valaki írna pár sort, hogy mi van Anthony Davis-sel? Hogy tolja? Nem nagyon szoktam NBA-t nézni (túl későn van), inkább csak az eredményeket követem. De őt tavaly eléggé megkedveltem, így kíváncsi vagyok rá.

Idén futja első szezonját az NBA-ban. 1/1-volt a drafon. Nem rossz a srác, bár sztem van nála jobb első szezonos.
A Hornets nem nevezhető élcsapatnak ahol van, sőt. Persze ez nem rajta múlik. Átlag 12 pont körül termel 7 pattanóval. Nem kiemelkedő. Viszont a meccsenkénti 2 blokkja derék.
Ami nagyobb baj vele szerintem, hogy elég sokat sérült. Könnyen begyűjt pici sérüléseket ami miatt több meccset is kihagyott már. Továbbá én nem tartom kifejezetten okos emberkének, de ez csak az én személyes véleményem. Egyébként viszonylag "kevés" percet kap a maga 27-jével.

És akkor többiek, egészítsetek ki, ha valamit nem írtam... ;)

Rose-ról én nem tudok pontosat. PO-ra várják a visszatérését, de én azon sem lepődnék meg, ha ebben a szezonban nem látnánk még...

REMY
Madridista

2013.02.18. 14:30:11

Valaki írna pár sort, hogy mi van Anthony Davis-sel? Hogy tolja? Nem nagyon szoktam NBA-t nézni (túl későn van), inkább csak az eredményeket követem. De őt tavaly eléggé megkedveltem, így kíváncsi vagyok rá.

Sanama
Llegenda del Barça

2013.02.18. 11:42:48

Kobe a végén keményebben védekezett Jamesen mint egy-egy meccsen :D
2blokkot be is tolt a "királynak" :D
neobarca
Director del Fútbol

2013.02.18. 09:12:01

"Sajna" a 7végén síelni voltam, így nekem elég rendesen kimaradt az All Star Weekend. Amiket videókat összezsedtetek, megnéztem. Korrektnek tűnt a dolog. A ma hajnalira sajnos képtelen voltam ébren maradni, pedig megpróbáltam, de levették az erőmet a sípályák. :(

Ma este ismétlik ha jól láttam. Megnézem. Melo nem volt rossz Box Score alapján, CP3 lett az MVP. Ennyit tudok előre. :lol:

Viszont NHL fanok figyelem! Ma 7 órától élőben Devils-SENATORS :!: :!: :!:
Régen ezek hatalmas presztizs meccsek voltak. Nagyon kíváncsi vagyok! És természetesen: GO SENS GO! 8)

Válasz küldése