Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.27. 09:46:14

1. Vettel 8) :arrow: hibátlan teljesítmény :) így tovább!
2. Hamilton: veszélyes nem volt az elsőre, rá se volt senki sem az, hozta am it tud a gép
3. Petrov: le a kalappal, most sajnálom mégjobban,h Kubica nincs itt, sokra lenne képes...
4. Alonso: béna rajt,utána kihozta a maxot
5. Webber: kevés
6. Button: az agya még nyaral, ilyen amatőr hibát,amiért kapta a büntetést...vissza kellett volna engednie,vagy fékeznie esetleg. Még akkor is volt rá lehetősége,amikor Alo kiment közülük boxba. Vesztett ezzel 2-3 helyet.
7. Perez: az nem semmi, 1kiállással, oda kell majd figyelni rá, nem kicsi tehetség.
8. Kobayasi
9. Massa: kevés.
10. Buemi: szép

Schumi: szép kis pech-el kezdődik a szezon, de talán jobb is így,hogy nem láttam amúgy is kevés lenne a kocsi. Következő pálya eldönti,h a 6-10.helyig fog e küzdeni,vagy esetleg beleszólhatnak e a dobogóba is olykor-olykor.

Rosberg: Barichello like
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
BarcaBaku
Barça B

2011.03.26. 21:42:36

gergo9 írta:
ozsimiki írta:
Azért megjegyezném,hogy Vettelék nem is használták az időmérőn a KERS-t :wink: :D így belegondolva, még brutálisabb lehet a különbség :shock:
Nem mert a Red-Bullnak vmi speckós KERS-e van.
Sokkal könnyebb mint a többieké viszont egyszer használatos nem tölt vissza fékezéskor rajtnál ellövik és kész annyi.
Így meg ott van Hamilton előtt a szép feladat, 2körig maradni a Red-Bull nyomában ha nem sikerül a rajtnál megelőzni.
Asszem a rajtól számítva két körig nem lehet használni a mozgatható hátsó szárnyat, meg ugye akkor is csak a támadó félnek.
Szval ott kell maradni majd a rajt-cél egyeneseben oda csapatni a Mercedes motorerő+KERS+mozgatható szárnyak+szélárnyék meg is lesz Vettel ha rajta sikerül maradni két körig. De borzasztó nehéz lesz.

Fejleszteni lehet tesztelni nem. Tavaly azt hiszem csak a motorhoz meg az alvázhoz volt tilos hozzányúlni. Bár minden évben van változás.
Hiába lesz merci motor, kers, mozgatható szárny a Red Bull (legalábbis Vettellel) sztem verhetetlen bár várjuk meg a holnapot. Azért nem hiszem h megtudja előzni Hamilton mer egyszerűen olyan jó a kanyar sebessége és olyan jól gyorsít ki a Red Bull annyira a stabil h a kanyar kijáratánál már van így szemre durván v 5-8km/h előnyük na és ezt meg kell fordítani és még beesni féktávon...sztem lehetetlen.
Egyetlen a gumi ami segíthet meg az eső ha egyik se lesz, ha nem lesz káosz v safety car sztem lehetetlen megfogni Vettelt.
Az egyetlen aki próbálkozhatna az Schumi ha keménnyel rajtol de abba a Mercibe egyszerűen nincs tempó..lehet Vettel megismétli a Schumacher korszakot az F1-ben de ez még nagyon korai..
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.26. 21:23:50

Szakacs írta:Sziasztok!

Az volna a kérdés hogy valaki tudna-e adni egy stream linket, lehetőleg RTL klubbosat, mivel csoró egyetemistaként nincs tv-m:D
Kösz.
Ilyenkor még aligha van :D Reggel keresgélj :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.26. 21:05:34

Sziasztok!

Az volna a kérdés hogy valaki tudna-e adni egy stream linket, lehetőleg RTL klubbosat, mivel csoró egyetemistaként nincs tv-m:D
Kösz.
Tiziano Crudeli fan :!:
Mihu
Director del Fútbol

2011.03.26. 18:03:29

http://www.f1hirek.hu/f1/20110326-auszt ... pania.html

1: Pofám leszakad....................Nehéz körülmények....emberek ez itt a Forma 1 ha eddig nem vették volna észre...

2: Még jó hogy elutasították....
petya1985
Barça C

2011.03.26. 15:01:02

redbul 1 körön verhettetlen de a futamon verhetőek go alonso massa go ferrari :lol: :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.26. 14:50:36

Igen, már beugrott. Fejleszteni lehet,de csak jóformán a szabadedzéseken tudják tesztelni, Meki be is szokott sülni velük, rémlik egy Silverstoni eset nemrégről, amikor a fejlesztéssel lassabbak voltak,mint ha hagyták volna úgy ahogy.
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2011.03.26. 14:19:06

ozsimiki írta:
Azért megjegyezném,hogy Vettelék nem is használták az időmérőn a KERS-t :wink: :D így belegondolva, még brutálisabb lehet a különbség :shock:
Nem mert a Red-Bullnak vmi speckós KERS-e van.
Sokkal könnyebb mint a többieké viszont egyszer használatos nem tölt vissza fékezéskor rajtnál ellövik és kész annyi.
Így meg ott van Hamilton előtt a szép feladat, 2körig maradni a Red-Bull nyomában ha nem sikerül a rajtnál megelőzni.
Asszem a rajtól számítva két körig nem lehet használni a mozgatható hátsó szárnyat, meg ugye akkor is csak a támadó félnek.
Szval ott kell maradni majd a rajt-cél egyeneseben oda csapatni a Mercedes motorerő+KERS+mozgatható szárnyak+szélárnyék meg is lesz Vettel ha rajta sikerül maradni két körig. De borzasztó nehéz lesz.

Fejleszteni lehet tesztelni nem. Tavaly azt hiszem csak a motorhoz meg az alvázhoz volt tilos hozzányúlni. Bár minden évben van változás.
Enjoy
Capitá del Barça

2011.03.26. 14:07:47

ozsimiki írta:
gergo9 írta:
Mintahogy Hamilton Mclarenjében is.
Nem tudom helyre lehet-e hozni a versenyig (mármint hogy szabályos-e) de ha helyrehozzák akkor minden esélye megvan hogy elsőként forduljon el.

Persze Czollner nem vette észre amikor belső kamerából mutatták a kijelzőket is,hogy Vettelé KERS készlete végig maximum volt a leggyorsabb körén,meg a többin is :D

hm

samy!

új apróbb elemeket tuti,hogy szabad alkalmazni év közben, de konkrétan nem tudom mire vonatkozik a fejlesztési tilalom. (mert nekem is rémlik,hogy be van tiltva,de az is,hogy mindig alakítottak az elmúlt években is ezt-azt.)
Nem nagyon szoktam ide írogatni, de nem fejlesztési tilalom van szerintem, hanem tesztelési tilalom. Emlékszem tavaly is voltak kisebb-nagyobb fejlesztési packok a nagyobb csapatoknál (McL, Ferka avagy a gyári Renault) :roll:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.26. 13:39:27

gergo9 írta:
Nem tudom helyre lehet-e hozni a versenyig (mármint hogy szabályos-e) de ha helyrehozzák akkor minden esélye megvan hogy elsőként forduljon el.

Persze Czollner nem vette észre amikor belső kamerából mutatták a kijelzőket is,hogy Vettelé KERS készlete végig maximum volt a leggyorsabb körén,meg a többin is :D

hm

samy!

új apróbb elemeket tuti,hogy szabad alkalmazni év közben, de konkrétan nem tudom mire vonatkozik a fejlesztési tilalom. (mert nekem is rémlik,hogy be van tiltva,de az is,hogy mindig alakítottak az elmúlt években is ezt-azt.)
Kép
samy85
Capitá del Barça

2011.03.26. 13:25:32

gergo9 írta:Ezért nem nagyon bánom hogy nem keltem fel.
Mercedes egy hatalmas vicc 7-11 hely nagyon szép pedig azzal számoltak már a végén hogy csak a Red-Bull tart előrébb tőlük.
Schumacher gépében egyébként meghibásodott a KERS vszeg ezért maradt el Rosbergtől.
Vettelék legyőzéséhez bőven nem kell hasonlóan erős kocsi mint a Red-Bull elég a kiegyensúlyozottság ha hasonlóan teljesít a Vettel-RedBull pack mint tavaly. Ami annak ellenére hogy sem Alonso-ba sem Hamilton-ba nem volt meg vágig majdnem megcsípték őket. Hiába a körönként 1mp gyorsabb kocsi.
Webberrel nem kell számolni.
A Mclaren évközi fejlesztései legendásan jók , úgy gondolom hogy rengeteg ötletük volt amit lebutítottak(mert még a fejlesztőknek sem sikerült megérteni a gépet :lol:) ebből meríthetnek bőven.
na várjunk csak egy picit lemaradtam....nem úgy van hogy év közben nem lehet fejleszteni? v megint én vagyok lemaradva? :oops:
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
gergo9
Director del Fútbol

2011.03.26. 13:12:07

Ezért nem nagyon bánom hogy nem keltem fel.
Mercedes egy hatalmas vicc 7-11 hely nagyon szép pedig azzal számoltak már a végén hogy csak a Red-Bull tart előrébb tőlük.
Schumacher gépében egyébként meghibásodott a KERS vszeg ezért maradt el Rosbergtől.
Vettelék legyőzéséhez bőven nem kell hasonlóan erős kocsi mint a Red-Bull elég a kiegyensúlyozottság ha hasonlóan teljesít a Vettel-RedBull pack mint tavaly. Ami annak ellenére hogy sem Alonso-ba sem Hamilton-ba nem volt meg vágig majdnem megcsípték őket. Hiába a körönként 1mp gyorsabb kocsi.
Webberrel nem kell számolni.
A Mclaren évközi fejlesztései legendásan jók , úgy gondolom hogy rengeteg ötletük volt amit lebutítottak(mert még a fejlesztőknek sem sikerült megérteni a gépet :lol:) ebből meríthetnek bőven.
Fernando
Llegenda del Barça

2011.03.26. 12:55:50

Lassan kezd átmenni értelmetlenbe az időmérő. Minek tartják meg? Ez az autó mindegyiknél gyorsabb, még szerencse, hogy a sofőrök nem mindenkinél jobbak, mert akkor a vb-t se kéne megtartani. Mindenesetre várom a hnapi futamot.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
samy85
Capitá del Barça

2011.03.26. 12:49:09

http://www.nemzetisport.hu/f1/meg-a-red ... t-2070361/
A pilóták, és a csapatvezetők értékelései!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.26. 11:37:53

Hosszú lesz:

Először is Mercedes:

hát,ez még gyengébb mint tavaly ugyanitt. Legalábbis a gyors kör még lassabb mint tavaly. Remélem csak az időmérőn töketlenkednek,és a versenyen már jobbak lesznek. Vagy a többi pályán. Nico 2tizeddel verte meg Schumit, nem örülök,de még mindig jobb mint Alo-Massa, vagy Vettel-Webber különbségek.

Legalább Vettel odapirított 8) Lehet Schumi visszatért felvezetni a tényleges utódját a kis német személyében :)

Socio! Töketlennek nem nevezném, bár ha töketlen az aki a lehető legkiélezettebb szituációban, miszerint az utolsó 4 versenyen győzelmi kényszer van rajta, ő pedig hibátlanul megoldja azt (technikai gubanc közbeszólt egyiknél), akkor töketlen :) szerintem marha rossz jelző rá, még a szezon bizonyos szakaszában a forrófejűt inkább elfogadnám rá nézve, de az meg szerintem teljesen az ellentettje, amit te írtál :)

McLaren:

két lehetőség van...

vagy nagyot altattak (szerintem ez a valószínűtlenebb), vagy nagyot makkoltak az utolsó pillanatokban végrehajtott lebutítással...(ők maguk nyilatkozták,h nagyon rizikós volt hozzányúlni ilyenkor)

Lehet tavalyi szezon fíling lesz végig, miszerint a bikák minden pályán versenyképesek, a Ferrari meg a Meki pedig hol itt,hol ott tudja őket jobban megközelíteni.

Egy dolgot akarok, ezúttal ne játszanak ajándékozósat Vettelék,és akkor szívesen megnézem hogy küzdenek a 3.4. helyekért. Amibe remélem Schumiék is majd beleszólnak...DE nem ártana legalább a versenyen mutatni erre vmi jelet.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.26. 11:09:57

LM10 írta:Nekem Raikönnen kiszállásával már nem olyan az F1, mint anno. De még mindig követem, tavaly a szezon elején Vettellel szimpatizálok a legjobban, mikor a Torro Rossoval futamot nyert már látszott, hogy nem egy elveszett gyerek :D De ez már csak olyan szintű rajongás, hogy ha már nézem ne legyek már tök pártatlan :D

Az edzést meg megnézem ismétlésből, az elejéről lemaradtam, és ez még csak az 1. szabadedzés volt, lesznek itt még a szezon soráén érdekességek, nem lesz ez teljesen egysíkú azért :wink:

Nekem meg az igazi Schumi kiszállása óta van ez.
Nézem most is, de inkább csak annak drukkolok már a két ferraris mellett, hogy Hamilton minél hátrébb végezzen, lehetőség szerint essen ki.
Mondjuk Vettel is szimpatikus, a RB nagyon összerakta ezt a kocsit, itt lehet egy pár éves dominanciájuk az biztos.
Bár a Meki sem elveszett csapat, a Ferrarit se kell félteni, de hát nagyon nagy fölénybe van az RB.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.26. 11:05:44

El fanático írta:Ég a pofámról a bőr, hogy McLarenesként felültem a teszteken mutatott szánalmas eredményeknek - azaz nem hittem a csapatomban :oops:

Hamilton megcsípte a 2.pozíciót Webber előtt, akinek ez a hazai futamja.
A rajtnál szndvicsbe a két Red Bull között nem lesz neki könnyű dolga, Webber tolni fogja őt kifelé, az tuti - tavaly is láthattuk, hogy Webber nem megy a szomszédba az ilyenfajta "orosz rulett" játékért, mert mindig benne van, hogy a saját kocsija is összetörik.
Ugyanez a véleményem!!!!
Hamilton meg csak hozta magát, s Button is!
Nagyon tetszik ez a rajtsorrend, itt van keresnivalója a McLarennek, igaz a kis német pokoli gyors, de meglássuk!
És a tippem is kezd jó irányba menni :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2011.03.26. 09:41:07

Ég a pofámról a bőr, hogy McLarenesként felültem a teszteken mutatott szánalmas eredményeknek - azaz nem hittem a csapatomban :oops:

Hamilton megcsípte a 2.pozíciót Webber előtt, akinek ez a hazai futamja.
A rajtnál szndvicsbe a két Red Bull között nem lesz neki könnyű dolga, Webber tolni fogja őt kifelé, az tuti - tavaly is láthattuk, hogy Webber nem megy a szomszédba az ilyenfajta "orosz rulett" játékért, mert mindig benne van, hogy a saját kocsija is összetörik.
Kép
LM10
Director del Fútbol

2011.03.26. 09:34:17

Nekem Raikönnen kiszállásával már nem olyan az F1, mint anno. De még mindig követem, tavaly a szezon elején Vettellel szimpatizálok a legjobban, mikor a Torro Rossoval futamot nyert már látszott, hogy nem egy elveszett gyerek :D De ez már csak olyan szintű rajongás, hogy ha már nézem ne legyek már tök pártatlan :D

Az edzést meg megnézem ismétlésből, az elejéről lemaradtam, és ez még csak az 1. szabadedzés volt, lesznek itt még a szezon soráén érdekességek, nem lesz ez teljesen egysíkú azért :wink:
Vito
Llegenda del Barça

2011.03.26. 09:27:48

remélem a helyzet fog változni európáig, mert egyébként marha unalmas szezon elé nézünk..
newey pár éve egy olyan alapot tett le, ami egy csiszolatlan gyémánthoz hasonlít, ráadásul az évenként egyszeri csiszolások is kumma jól sülnek el..
a következő 'nagy' szabálymódosításig sajnos meg kell barátkozni a red bull dominanciával, úgy gondolom, hogy egy ekkora előnnyel élni fognak az idei szezonban is... :?
socio66

2011.03.26. 09:14:52

nyomasztó ez a redbull fölény,megint építettek egy olyan autót amivel még két ilyen töketlen pilóta is simán bajnok lehet.
pedig reménykedtem benne hogy pünkösdi lesz a királyságuk,de idén is durva fölényben vannak,ezt az egy-másfél másodpercet nem lehet belátható időn belül ledolgozni a többieknek.
annak azért örülök hogy hamilton ott van,holnap egyedül benne lehet bízni,de valószínűbb hogy vettel elmegy az elején és gond nélkül bemegy az első helyen.
samy85
Capitá del Barça

2011.03.26. 08:59:04

S.Agüero írta:igen gyenge volt ez az időmérő.
Ez a RB kicsit gyors. :oops:
Nembaj még a dobogóra oda lehet érni Alo!
Remélem több jót hoz majd mint keveset ez a sok kiállás. :wink:
3. hely még reális lehet.

1. vettel
2. hami
3. webber
4. button
5. alo
ne már 1 Alonso csak a 3. helyért menjen.....
menjen csak a1 helyért és ahol beér.... remélhetőleg minél előrébb fusson be :D
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.03.26. 08:33:17

igen gyenge volt ez az időmérő.
Ez a RB kicsit gyors. :oops:
Nembaj még a dobogóra oda lehet érni Alo!
Remélem több jót hoz majd mint keveset ez a sok kiállás. :wink:
3. hely még reális lehet.

1. vettel
2. hami
3. webber
4. button
5. alo
samy85
Capitá del Barça

2011.03.26. 08:17:48

Na hát erre nem számítotam! Mármint arra hogy a Ferrari gyenge lessz ennyire.... Vettel SAJNOS agyonverte a mezőnyt.... csalódott vagok a Ferrari-t illetően....
Forza Ferrari
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.03.25. 16:40:19

Ha nem baj még időben szólok, h engem is kivehettek ebből a tippelős buliból.
Inkább kiszállok.
:oops: :wink:
Válasz küldése