Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bob koma! Komolyan kellene venniBob_Marley írta:A tesztek alapján sajnos a realitás ez!De én pl bízok Hamilton kivételes tudásában meg abban is hogy hátha megtalálják a helyes beállításokat!gezu1025 írta:Hát szerintem a mclaren nem hogy top3ban, de top10-ben sem lesz a hétvégén, sajnos. Mindezt a tesztek alapján. A red bull és a ferrari csatáját várom, de semmiképp sem lepne ha meg más csapatok simán odaférnének. (pl. nem lepne meg egy fullos mercedes sor sem, de egy odafér lada sem, de még a sauber is üthet)
A tesztek alapján sajnos a realitás ez!De én pl bízok Hamilton kivételes tudásában meg abban is hogy hátha megtalálják a helyes beállításokat!gezu1025 írta:Hát szerintem a mclaren nem hogy top3ban, de top10-ben sem lesz a hétvégén, sajnos. Mindezt a tesztek alapján. A red bull és a ferrari csatáját várom, de semmiképp sem lepne ha meg más csapatok simán odaférnének. (pl. nem lepne meg egy fullos mercedes sor sem, de egy odafér lada sem, de még a sauber is üthet)
MelbourneEl fanático írta:...
Remélem tudsz programozni és adatbázist kezelni, mert papíron vezetgetni az egyes tippeket, eredményeket igencsak hosszadalmas lenne.El fanático írta:Mit szólnátok hozzá, ha a tippversenyhez hasonóan idén tippelnék az F1es futamokra is - persze csak itt a topikban és nem olyan profi odds-számítással, csupán egyszerű és könnyen áttekinthető módon.
Ezt egy szoftverrel tudod mennyire egyszerűen lehetne automatizálni, hogy hogy ne neked kelljen egyenként végigmenni az egyes tippeken.El fanático írta:Ha eltalálod, hogy az adott pilóta hányadik pozíciót éri el, akkor 3 pont.
Ha a általad tippelt pilóta a kvalifikáción bekerül az első 3 közé, de a helyezését nem találod el, akkor 1 pont.
A versenynél ugyanez az elv: ha az a piltóta azt a pozíciót éri el, amit neki tippeltél : 3 pont. Ha a pozícióját nem találod el, de bejut a legjobb 10 közé, akkor 1 pont. Ha nem jut be vagy kiesik: 0 pont
Én szívesen kipróbálnám ezt, ha lehetségesEl fanático írta:...
Nem fejezted be a mondatod!Bob_Marley írta:Isten nyugosztalja, a valaha volt legjobb pilóta az én szememben!Gyerekként megsírattam Imolát...Fernando írta:Ma lenne 51 éves Ayrton Senna! Isten nyugosztalja!![]()
Melbourne mindig jó futamokat hoz, s remélem a McLaren be is kezd az elején, s Hamilton már a szezon elején bejelentkezik
Isten nyugosztalja, a valaha volt legjobb pilóta az én szememben!Gyerekként megsírattam Imolát...Fernando írta:Ma lenne 51 éves Ayrton Senna! Isten nyugosztalja!![]()
Így van!mindorokke_barca írta:Ez csak egy mérőműszer,(mint pl ami a pilóta feje fölött is szokott lenni) azért van rajta a borítás, hogy aerodinamikailag ne befolyásolja az autó működését.Button egy újításnak számító "buborékos" orrkúppal szerelt McLaren-t tesztelt ma, de ha az angol szövegből jól szűröm ki, akkor csak tesztelhetik, a versenyeken nem használhatják...
Mindenki ment időmérő szimulációt, de az első két naphoz képes nagyon sokat változott a pálya hőmérséklete, felgumizottsága. Akkor pedig már sem a ferrari, a red bull meg főleg nem ment már időmérőt beállítással. Ezt a kört Schumacher is a keményebb keverékű abroncson futotta, még a régi szárnnyal, szóval tényleg semmilyen következtetést nem lehet levonni az időkből. Schumi 21.2őt ment. Ha ez éles időmérő lett volna 19es időket láttunk volna szerintem az elején. Pérez(Sauber) idejénél csak 5 tizeddel volt gyorsabb Schumi. Személy szerint én is azt szeretném, ha az öreg újra az élen harcolhatna, de egyelőre szerintem a ferrari és a red bull is bőven előttük jár, nagyon durva tempót ment mindkét csapat végig.Megjöttek a géphez az új cuccok. Határozottan győzelemre esélyesnek tűnik a Mercedes, a legjobb időt érte el a tesztek(2) során Barcelona-ban.
Ill még nem biztos de holnapra esőt mondanak így talán nem fog javulni.
Gondolom mindenki ment a 8 tesztnap alatt időmérő szimulációt szval mindenképp reálisnak néz ki a Mercedes hatalmas előrelépése.
Ez csak egy mérőműszer,(mint pl ami a pilóta feje fölött is szokott lenni) azért van rajta a borítás, hogy aerodinamikailag ne befolyásolja az autó működését.Button egy újításnak számító "buborékos" orrkúppal szerelt McLaren-t tesztelt ma, de ha az angol szövegből jól szűröm ki, akkor csak tesztelhetik, a versenyeken nem használhatják...
Mindenki ment időmérő szimulációt, de az első két naphoz képes nagyon sokat változott a pálya hőmérséklete, felgumizottsága. Akkor pedig már sem a ferrari, a red bull meg főleg nem ment már időmérőt beállítással. Ezt a kört Schumacher is a keményebb keverékű abroncson futotta, még a régi szárnnyal, szóval tényleg semmilyen következtetést nem lehet levonni az időkből. Schumi 21.2őt ment. Ha ez éles időmérő lett volna 19es időket láttunk volna szerintem az elején. Pérez(Sauber) idejénél csak 5 tizeddel volt gyorsabb Schumi. Személy szerint én is azt szeretném, ha az öreg újra az élen harcolhatna, de egyelőre szerintem a ferrari és a red bull is bőven előttük jár, nagyon durva tempót ment mindkét csapat végig.Megjöttek a géphez az új cuccok. Határozottan győzelemre esélyesnek tűnik a Mercedes, a legjobb időt érte el a tesztek(2) során Barcelona-ban.
Ill még nem biztos de holnapra esőt mondanak így talán nem fog javulni.
Gondolom mindenki ment a 8 tesztnap alatt időmérő szimulációt szval mindenképp reálisnak néz ki a Mercedes hatalmas előrelépése.
... és ilyen háttéresemények mellett is 1 pont híján vb lett.gergo9 írta:Nah ez kemény ha igaz.
Bernie Ecclestone legújabb életrajzi könyvéből (No Angel: The Secret Life of Bernie Ecclestone) számos érdekes és piszkos dolog napvilágot látott. A könyv szerzője az a Tom Bower, aki a Panoráma egykori riportere volt és mélyrehatóan foglalkozott Ecclestone életével, akivel még 2001-ben állapodott meg az életrajzi könyv megírásáról. Ecclestone mihamarabb szeretné leállítani a könyv forgalmazását, miután Bower a brit milliárdos családjáról is írt, ami a megállapodásukban már nem szerepelt.
Most ismét megdöbbentő információk láttak napvilágot a könyvből.
Kiderült, hogy Alonso alig néhány órával a 2007-es Magyar Nagydíj előtt megzsarolta Ron Dennis csapatfőnököt. Fernando Hamilton autójának szabotázsát kérte. A spanyol azt szerette volna, ha Lewis autójába kevesebb üzemanyag töltenek, így a brit idő előtt kiáll a versenyből.
Alonso azzal fenyegetőzött, ha nem kivételeznek vele, akkor terhelő bizonyítékokat tartalmazó e-maileket ad át a Nemzetközi Automobil Szövetségnek (FIA).
De ő volt a szegény áldozati bárány.