Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kanty írta:ozsimiki írta:.
200 férfi gyors pedig nagyon érdekes lesz,
Vége az uszó vébének Ozsi
![]()
![]()
![]()
Abban igazad van, h ténleg gyors lesz ez a férfi 200.
Azt ne feledjük, h Bolt, mint 200as úgy robbant be(VB ezüst).Szerintem itt se kérdés, h ő fog nyerni.Gay képes lehet 19.5re de Bolt időeredménye 19.2vel fog kezdődni
Legyen így bár Gay szntem 200ra jobban felszívja magát és ott lesz Usain mögött nagyon közelkanty írta:Vége az uszó vébének Ozsi
![]()
![]()
![]()
Abban igazad van, h ténleg gyors lesz ez a férfi 200.
Azt ne feledjük, h Bolt, mint 200as úgy robbant be(VB ezüst).Szerintem itt se kérdés, h ő fog nyerni.Gay képes lehet 19.5re de Bolt időeredménye 19.2vel fog kezdődni
ozsimiki írta:.
200 férfi gyors pedig nagyon érdekes lesz,
Szerintem meg, pont 200-on van nagyobb esélye annak, hogy Gay megverje...Rivaldo11 írta: Nincs kizárva...főként, hogy ugye igazán a 200 métert tartja saját maga is a fő távjának. Ami kérdés, hogy akar-e nagyot futni? Mert a 100 méterrel ellentétben 200-on nincs ellenfele.
Közben rájöttem... Félreértelmeztem a dolgokat közvetítés közben! 4.75-ön ugrott egyet, ami nem sikerült, de aztán átvitte a másodiktól 4.85-re, ami szintén nem jött neki össze!miihii írta:Én is csak fél szemmel és füllel "voltam jelen",de azt vettem ki,h tényleg nem volt érvényes kísérlete.
Ebben a számban is csak abban bízom,h nem szól semmi gixer közbe és a legjobbak lehetnek majd a döntőben.Valamint,h mégis lesz,aki felnő a feladathoz,h megfuttatja BOLT-ot,és kierőszakolja belőle a WR-tRivaldo11 írta: Nincs kizárva...főként, hogy ugye igazán a 200 métert tartja saját maga is a fő távjának. Ami kérdés, hogy akar-e nagyot futni? Mert a 100 méterrel ellentétben 200-on nincs ellenfele.
Nincs kizárva...főként, hogy ugye igazán a 200 métert tartja saját maga is a fő távjának. Ami kérdés, hogy akar-e nagyot futni? Mert a 100 méterrel ellentétben 200-on nincs ellenfele.miihii írta:Vagy az esélyegyenlőség jegyében ne kapjon rajtgépetRivaldo11 írta:AÉn meg úgy hallottam, hogy a többiek motorral indulnak Bolt ellen.
Félelmetes a pali, egészen hihetetlen amit művel. Ízlelgessük egy picit...9.58...
Bár én a 200-as 19.31-ét még nagyobb eredményként értékelem.![]()
Azt a 19.31et sztem kábé csütörtökig értékelhetedHa ilyen formában van USAIN,akkor könnyen villanthat egyet ebben a számban is.
Hallottátok az edzője nyilatkozatát? Azt mondta h még van hova fejlődniemiihii írta:Vagy az esélyegyenlőség jegyében ne kapjon rajtgépet![]()
Azt a 19.31et sztem kábé csütörtökig értékelhetedHa ilyen formában van USAIN,akkor könnyen villanthat egyet ebben a számban is.
Vagy az esélyegyenlőség jegyében ne kapjon rajtgépetRivaldo11 írta:AÉn meg úgy hallottam, hogy a többiek motorral indulnak Bolt ellen.
Félelmetes a pali, egészen hihetetlen amit művel. Ízlelgessük egy picit...9.58...
Bár én a 200-as 19.31-ét még nagyobb eredményként értékelem.
Én is csak fél szemmel és füllel "voltam jelen",de azt vettem ki,h tényleg nem volt érvényes kísérlete.kanty írta:Én úgy emlékeszek, h a kommentátor azt mondta, h érvényes kisérlet nélkül esett ki.Csak a végét láttamfcbarca0827 írta: Biztos vagy te ebben? Szerintem a 4.75 métert átvitte másodszorra...Nem 4.85-ön esett ki?
Mondjuk a lényeg, hogy bombameglepetés... Hát igen, ez lett az arcoskodásából...
Feküdt 1 órát a pulcsija alatt, aztán odaállt és jól leégett...
Én úgy emlékeszek, h a kommentátor azt mondta, h érvényes kisérlet nélkül esett ki.Csak a végét láttamfcbarca0827 írta:Biztos vagy te ebben? Szerintem a 4.75 métert átvitte másodszorra...kanty írta: Szerk: Isibajeva érvényes kisérlet nélkül esett ki!!!! Bomba meglepetés, ilyenre az orosztól nem is emlékszek.Nem 4.85-ön esett ki?
Mondjuk a lényeg, hogy bombameglepetés... Hát igen, ez lett az arcoskodásából...
Feküdt 1 órát a pulcsija alatt, aztán odaállt és jól leégett...
Biztos vagy te ebben? Szerintem a 4.75 métert átvitte másodszorra...kanty írta: Szerk: Isibajeva érvényes kisérlet nélkül esett ki!!!! Bomba meglepetés, ilyenre az orosztól nem is emlékszek.
Azért pokolian jött rá a végén a kolleginájakanty írta:Frasser nyerte a női 100.Peking után Berlinben sem talált legyőzőre.Usain Bolt női változatban![]()
![]()
Azért komoly, h megint mit csinálnak a jamajicai sprinterek.Ismét alázzák Usa-t.
Ez abszolút nem az ő versenye volt.Fejben nagyon nem volt kerek a dolog.ozsimiki írta:Pars 4.![]()
![]()
bevallom azon meglepődtem,h ő a favorit, mert utolsó jó néhány (18) versenyét ugye megnyerte, ettől még én meglepődtem, és nem is tartottam abszolút esélyesnek, természetesen drukkoltam érte nagyon, de valahogy nem lepődök meg, hogy nem lett arany![]()
még van ideje,de nagy versenyeken vmiért nem jön össze, reméljük fejlődik ebben is.
Minden játékosnak más a stilusa.Nem is kell feltétlen legyen jellegzetessége.Én se vagyok Simon fan, de elismerem, h egy jó kis játékos.Rivaldo11 írta:Láttam jónéhányszor. És még mindig nem fedeztem fel, hogy lenne valami jellegzetessége.
Én az olyan játékosokat kedvelem, akik abszolút támadó felfogásban, látványosan játszanak. Ezért a kedvencem Tommy Haas.
Azért Simon nem rossz, megérdemli, h Top 10be legyen.Lehet, h kicsitt szürke a játéka, de ilyen stilússal is lehet a legjobb tizben lenne(lásd Davidenko).Rivaldo11 írta:Ha a teniszkedvelők közül valaki elmonja nekem, hogy ez a Gilles Simon gyerek mi a lótúrót keres a top 10-ben, megköszönöm. Nincs szervája, nincs egy erős ütése...komolyan nem értem, na.