Talán a reménynek egy kicsiny szikráját még meg lehet lovagolni. A mai eredmény valóban biztató, de félek, hogy ez csak átmeneti. Ne legyen igazam, Hajrá Schumi!
Formula 1
- detabarca
- Capitá del Barça
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
- Messithebest
- Director del Fútbol
Na jó csak vicces kedvembe vagyok ma.
Lehet h a humor topicba kellett vna.
Bocsi.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Amúgy ezt miért veszitek picit is komolyan? 

-
- Capitá del Barça
Schumacher drukker vok,de neked csak gratulálok ...Messithebest írta:hallottátok hogy a Mercedes megtalálta Schumacher tavalyi gyenge szereplésének az okát? Egyszerűen annyi hogy rosszul állították be az üléstávolságot és így Schumi csak félig tudta nyomni a gázpedált! Most meg átszabták egy kicsit az autót meg közelebb húzták neki az ülést, hogy tudjon versenyezni ő is!Most is épp vezeti a 2. tesztnapot Jerezbe!
GO SCHUMI GO

- MatyiG
- Adminisztrátor
Ez abszolút kacsa. Ilyen amatőr nem lehet a Mercedes sem Schumi, max kifogásként mondhatták ezt.Messithebest írta:hallottátok hogy a Mercedes megtalálta Schumacher tavalyi gyenge szereplésének az okát? Egyszerűen annyi hogy rosszul állították be az üléstávolságot és így Schumi csak félig tudta nyomni a gázpedált! Most meg átszabták egy kicsit az autót meg közelebb húzták neki az ülést, hogy tudjon versenyezni ő is!Most is épp vezeti a 2. tesztnapot Jerezbe!
GO SCHUMI GO

Ennek nagyon bullshit szaga van (azon sem lepődnék meg, ha te találtad volna kiMessithebest írta:hallottátok hogy a Mercedes megtalálta Schumacher tavalyi gyenge szereplésének az okát? Egyszerűen annyi hogy rosszul állították be az üléstávolságot és így Schumi csak félig tudta nyomni a gázpedált! Most meg átszabták egy kicsit az autót meg közelebb húzták neki az ülést, hogy tudjon versenyezni ő is!Most is épp vezeti a 2. tesztnapot Jerezbe!
GO SCHUMI GO

Your village called. Their idiot is missing.
- chonggy
- Capitá del Barça
Ja.Egy hétszeres világbajnok nem tudja megállapitani,mennyire nyomja a gázpedált...Ne nevettess...Messithebest írta:hallottátok hogy a Mercedes megtalálta Schumacher tavalyi gyenge szereplésének az okát? Egyszerűen annyi hogy rosszul állították be az üléstávolságot és így Schumi csak félig tudta nyomni a gázpedált! Most meg átszabták egy kicsit az autót meg közelebb húzták neki az ülést, hogy tudjon versenyezni ő is!Most is épp vezeti a 2. tesztnapot Jerezbe!
GO SCHUMI GO

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
- Messithebest
- Director del Fútbol
hallottátok hogy a Mercedes megtalálta Schumacher tavalyi gyenge szereplésének az okát? Egyszerűen annyi hogy rosszul állították be az üléstávolságot és így Schumi csak félig tudta nyomni a gázpedált! Most meg átszabták egy kicsit az autót meg közelebb húzták neki az ülést, hogy tudjon versenyezni ő is!
Most is épp vezeti a 2. tesztnapot Jerezbe! 
GO SCHUMI GO

GO SCHUMI GO

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Ez szép és jó , de hivatalosan nem jelölték még kimit mint lehetséges helyetesitőttLG írta:Hát, ez függ Kimi igényeitől is. Ha szeretne valóban visszatérni, nem várhat el egyből olyan fizetést, mint amilyet anno Ferrarinál kapott, hisz az utolsó két évében gyenge volt, most meg ugye kihagyott egy évet, szóval nem kezelhetik egyből kiskirályként, és ezt ő is tudja.ab1daL írta:Nem lenne rossz, ha visszatérne a finn, bár szerintem nincs annyi pénze a Renaultnak, vagy mi a neve mostmár, hogy kitudják fizetni Kimit...piton írta:Lehet h Raikonnen visszatér, és ő pótolja Kubica-t? B.Sennannál biztos jobb lenne és sokan örülnének neki.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... at-2063622
Kubicanak pedig mielőbbi gyógyulást, remélem a lehető leghamarabb visszatér, egészségesen!

3 név lehetséges egyenlőre
Hülkenberg
Liuzzi
Senna
Zsandarova Olga
Hát, ez függ Kimi igényeitől is. Ha szeretne valóban visszatérni, nem várhat el egyből olyan fizetést, mint amilyet anno Ferrarinál kapott, hisz az utolsó két évében gyenge volt, most meg ugye kihagyott egy évet, szóval nem kezelhetik egyből kiskirályként, és ezt ő is tudja.ab1daL írta:Nem lenne rossz, ha visszatérne a finn, bár szerintem nincs annyi pénze a Renaultnak, vagy mi a neve mostmár, hogy kitudják fizetni Kimit...piton írta:Lehet h Raikonnen visszatér, és ő pótolja Kubica-t? B.Sennannál biztos jobb lenne és sokan örülnének neki.
Kubicanak pedig mielőbbi gyógyulást, remélem a lehető leghamarabb visszatér, egészségesen!
- ab1daL
- Director del Fútbol
Nem lenne rossz, ha visszatérne a finn, bár szerintem nincs annyi pénze a Renaultnak, vagy mi a neve mostmár, hogy kitudják fizetni Kimit...piton írta:Lehet h Raikonnen visszatér, és ő pótolja Kubica-t? B.Sennannál biztos jobb lenne és sokan örülnének neki.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- piton
- Capitá del Barça
Lehet h Raikonnen visszatér, és ő pótolja Kubica-t? B.Sennannál biztos jobb lenne és sokan örülnének neki.
http://www.f1csatorna.hu/hirek/kubica-e ... mai-vannak
Renault főnőke szerint akár már Májusban visszatérhet!
http://www.f1csatorna.hu/hirek/kubica-e ... mai-vannak
Renault főnőke szerint akár már Májusban visszatérhet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára piton 2011.02.07. 14:07:37-kor.

Hattrick: Ádáz Pitonok
szerencsétlen lengyelre rájár a rúd...
Sajnos az amputáció veszélye még mindig fenyegeti a jobb karját. Ezt mondta az őt operáló egyik sebész.
Á....
Sajnos az amputáció veszélye még mindig fenyegeti a jobb karját. Ezt mondta az őt operáló egyik sebész.
Á....
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Szerintem Jarno Trulli!!! nyer.
Számomra örök kedvenc marad.

Számomra örök kedvenc marad.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Buttont még csak odaírnám.ozsimiki írta: sorrend nélkül:
Vettel,Schumi,Webber,Alonso,Hamilton,Rosberg,Massa

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Kubica majdnem tragikus balesete után nem lepődnék meg, ha ezentúl egyetlen csapat sem engedné meg a pilótáinak bármelyik más szériában való szereplését, mivel ugye a szerződések eléggé "zsírosak" ehhez, ráadásul most Kubica kiírta magát a munkahelyéről.
Most ennek intő jelnek kell lennie, hogy nem játék a játék!
K.
Most ennek intő jelnek kell lennie, hogy nem játék a játék!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
sorrend nélkül:Andris írta:Hála az égnek!
Srácok, megmondom őszintén, hogy én sokszor leülök megnézni az F1et, de nem követem a híreket jóformán egyáltalán. A tavalyi szezont pedig nagyobbrészt kihagytam hétvégi elfoglaltságok miatt, úgyhogy egy kis segítséget kérnék: milyen opciókat írjak ki az új szavazáshoz? (KI nyeri a 2011es VBt?)
Vettel,Schumi,Webber,Alonso,Hamilton,Rosberg,Massa
maradthatnak azok akik most, + egy "más" kategória.
de megcsináltam volna én is, még azért bőven odébb a kezdés.
szerk: Kubica esete nagyon peches volt, az egy dolog,h az Ő hibájából ment neki a templom falának, viszont nem az okozta a bajt, hanem visszapattant a szalagkorlátnak,és a korlát egy része átfúródott a kocsi tűzfalán,és az okozta a sérüléseket :S pl a navigátorának semmi baja sincs. Ha "simán" ütköznek, Kubicának sincs...
Nagy kár,h kihagyja a szezont, de az egészsége az első, ahogy volt az Massánál is. Sajnos viszont még az korántsem biztos,h vissza tud térni jövőre. De bízzunk benne!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Írj ki konstruktőrit idén. Hm?Andris írta:Hála az égnek!
Srácok, megmondom őszintén, hogy én sokszor leülök megnézni az F1et, de nem követem a híreket jóformán egyáltalán. A tavalyi szezont pedig nagyobbrészt kihagytam hétvégi elfoglaltságok miatt, úgyhogy egy kis segítséget kérnék: milyen opciókat írjak ki az új szavazáshoz? (KI nyeri a 2011es VBt?)

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én is sajnálom Kubicát benne mindig ott van a meglepetés eredmény, mielőbbi felépülést neki, hiányozni fog a szezonból nagyon, de természetesen az egészsége a legfontosabb!Hála a jó Istennek nem kell amputálni a kezét, s remélhetőleg mihamarabb felépül!

- Andris
- Adminisztrátor
Hála az égnek!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Fernando
- Llegenda del Barça
Hivatalos, hogy Kubica kihagyja az egész szezont. Stabil az állapota, a műtét jól sikerült, és igen, sajnos tényleg majdnem le kellett vágni a kezét. Ezeket az orvosi stáb vezetője Dr. Igor Rossello és a Renault nyilatkozta a sajtótájékoztatón. Borzasztóan sajnálom. A második kedvenc.
- Andris
- Adminisztrátor
Áááá nemár
Hatalmas a srác, remélem h helyrehozzák a kezét.
Bár sok reményt akkor se fűzök hozzá, h versenyautóba ül majd. Nem a fizikális problémák miatt..

Hatalmas a srác, remélem h helyrehozzák a kezét.
Bár sok reményt akkor se fűzök hozzá, h versenyautóba ül majd. Nem a fizikális problémák miatt..

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért