kamaj írta:Na lassan én is közbeszólok, mivel Gay is érintve vagyon. A Memphisnek már nem érdeke cserélni, ezért is mentek el a csereemberek, hogy a luxusadó alá menjünk. Azelőtt se érte volna meg PP nekünk, hisz sem anyagilag nem jutnánk előre, sem emberben, mert bár lehet 1-2 évig jobb lenne mint Gay, de utána? Én első körbe sem értettem, hogy miért találták ki ezt a cserét, konkrétan a Memphis lehúzás lett volna nyílt színen. Tagadták is Memphisi oldalon, hogy szó lett volna róla.
Azóta hallottam egy Raptors ajánlatról is, ami szintén kuka: Kb Davis + Lowry jött volna Gay-ért. Szintén nincs haszna, ennél azért többet ér Gay (bár lehet egyedül én gondolom ezt).
Jó lenne egy olyan cserét hallani, amivel tényleg előrébb kerül ez a gárda, mert most kb majdnem kész a csapat, de valami tényleg hiányzik. Szerintetek van erre megoldás, hogy egy ilyen kicsiny csapat, valahogy a csúcsra tornássza magát, vagy ez a csúcs amit meg tudnak tenni?
Bár nem szívesen adok tippet a maciknak, mert most éppen mérges vagyok rájuk. (Túl jó embereket adtak Cleavlendbe, most nektek köszönhetően lett cserepadja a Cavs-nak és tudnak meccseket nyerni. Hogy lesz így 1/1?:D) De azért na, mégis segítek.

:D:D Én 3 féle utat látok nektek. A magas párosotok szerintem első osztályú, nem is értem, hogy miért akarják Z-Boo-t elcserélni. A legnagyobb gond szerintem nálatok az, hogy nincs franchise játékosotok, van viszont egy jó játékosotok FP fizetéssel. Ez ugye Gay, tőle kéne és akartok is megszabadulni, csak ugyan azt érzem a csapaton amit rajtad is a hsz alapján javulni akartok, ezért elcserélnétek, viszont kell is nektek, így folyton olyan árat akartok érte adni, amit senki nem fog megadni. Nála sokkal jobb játékost senki nem fog adni cserébe, mert nem hülyék, hogy egy gyengébb játékost átvegyenek nagyobb fizetéssel. A másik, hogy nektek SG, vagy SF kellene leginkább cserébe, méghozzá olyan, aki támadó oldalon eléggé aprít. Na most az a baj, hogy jelenleg szvsz pont ezen a 2 poszton áll legrosszabbul a liga, ezért kevés az elérhető játékos itt. Ehhez kapcsolódik a másik gondotok is, hogy noncs használható SG-tek támadó oldalon. Oké, hogy Tony Allan a legjobb védők között van a ligában, de támadó oldalon kb non-factor. Ide kellene egy minimum 16 pontos játékos, mert jelenleg úgy álltok, hogy Gasol és Conley csak elvétve dobnak 15-20 pont felett, a padotokon szintén nincs scorer, szal hiába iszonyat jó a védekezésetek, ha Zacsinak, vagy Gay-nek nem megy, esetleg mindketten csődöt mondanak, akkor nagyon kevés pontot dobtok. A 3., de ez a legkisebb gond szvsz, hogy támadó oldalon Conley-t is átlag alatti irányítónak érzem. Nagyon jól működik védő oldalon az Allan-Conley duó, de 10-15 irányítót fel lehetne sorolni, akik szerintem támadó oldalon többet tudnak tenni a csapatukért. De mondom ezt nem érzem azért annyira vészesnek, szerintem ő nagyon passzol a csapatba, de kellene mellé SG és SF posztra 2 jó scorer.
Egyébként tényleg az a gáz, hogy irányító és magas nem kell nektek, azok a csapatok akik meg szembe jutnak, azok kb csak azt tudnának adni.
Ez a baja a Toronto-nak is, van 2 kezdő szintű irányítójuk, de senkinek nem kell PG, mert tele van a liga jó PG-kel.
...
Kb 10 perces agyalás után egy Boston-Toronto-Memphis 3-as cserét tudnék elképzelni. Pénzügyileg nemtom átmenne-e, meg a Boston fanok mit szólnának hozzá, de ez jutott eszembe.
Toronto kapja: Gay-Arthur
Boston kapja: Bargnani-Calderon-Davis
Memphis kapja: Pierce-Terry-Bass
De lehet, hogy ez hülyeség.

A Memphis szvsz jól járna, Pierce idén de még talán jövőre is tudja kb Gay szintjét hozni, Terry meg ha jó formában van, akkor aranyat érhet Tonny Allan mögül a padról beszállva.
A Toronto kitakarítaná Bargnani szerződését és megoldanám az irányító gondokat. Ráadásul betömné a lukas 3-as posztjukat, és magas poszton is meglennének még így is, lenne hely a fiataloknak fejlődni.
A Boston számra a legnagyobb kérdés főleg PP elengedése miatt. Calderon idén bőven megoldaná a PG gondjaikat, ráadásul lejárós, így jövőre utána már nem kell fizetni. Bargnani fizetése valójában nem olyan sok, gyorsan megnéztem, kicsit több, mint 10 millát keres csak(a teljesítményéhez képest sok, de ki tudja, lehet Bostonban megújul, ráadásul az okosok azt írták, hogy passzol is Rondo mellé.) Ő és Davis jövőre együtt 14 milliót keresnek, Calderon meg ugye semmit, szal 14 milla a sapka alól. Ezzel szemben Terry-Bass-PP 27-et. Amit jó, hogy kiszámoltam, mert így akkor a Memphis nem fér a sapka alá. Akkor vagy Arthur marad Memphisben és Bass Toronto-ba megy, vagy a macik kivásárolják jövőre PP-t, csak akkor meg nem lesz SF-uk. Vagy fizetnek luxusadót.

Ehh sehogy sem jön ki, feladom.