USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
kamaj
Capitá del Barça

2013.01.30. 04:30:35

Tudod Bob azért adtam volna, hogy elfogad, de jobb lett így, mert Nate nem kellett már nekem :D Szóval köszi, Veled élvezet cserélni. Off vége.

Bobcatses verzió nekem tetszene is, kár, hogy csak elméleti síkon ment az ötletelés. Egy pick Tőlük + Gordon bőven jó lenne. Mondom a PP csere meg évek óta téma, de sose ment át pletykából többe, szóval szerintem erős kacsa.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.30. 03:45:29

Gay pletykák folyamat vannak, de már vagy 3 éve, mondom PP-Gay cserét már rengetegszer hallottam, olvastam.
Én is úgy gondolom ahogy Cumbee, hogy igazából Gay sokat keres s nem tud vezér lenni.S olyat hogy 20 pontot dobjon olyan azért kevés van :D
Memphisben évek óta gond, hogy nincs aki előlépjen a végjátékokban, illetve hogy nincs 3 pontot dobni tudó emberük.
Memphis szempontból inkább lenne ráció a PP-Gay cserében mint Celtics oldalról, legalábbis szerintem.
De ez ugye fikció, meg úgy gondolom, hogy mi nem fogjuk PP-t elcserélni, KG-t ugye "lehetetlen", max valami Bass-Green-Lee-Terry-Sully-Bradley-pick dologból alkotunk valamit.

A képről meg hogy a pályán ki milyen hatékonysággal dolgozik, James 72 az elég ordas :D
Ebből a szempontból azért mi nagyon jól megoldottuk ezt a kérdést, rengeteg külső dobást hajított el, jók voltak a váltások, s inkább Wadere duplázunk, ez már tavaly is taktika volt.Védekezéssel nincsen gond azért mostanában, de valóban a támadójáték eléggé haldoklik, főleg hogy Pierce ritka gyenge meccseket hoz zsinórban.Viszont olvastam valahol, csak már nem tudom hol :d Hogy igazából ez hogy megváltozik a játék, mert inkább bentről tudunk operálni, miután Rondot állandóan otthagyják, s mindenki befelé tömörödik, ez már nincs.Szóval, hogy Terry talán elkaphatja a fonalat, mert igazából valahol nem is igen tudtuk őt használni.Így viszont a duplázásokból stb, nyomathatja a megfogom-rádobom játékát.

Amúgy szerintem ha Gay-t elcserélnék, akkor én simán megpróbálnék a Bobcats-szel üzletelni, picket kérni meg mondjuk Gordon+Reggie Wiliams/Hendersson, Gordon rövidebb szerződésű, tűzerő lenne, Williams is valamit tudna hozni, annyit amennyit néha Ellington összekukázott biztos, Henderssont szerintem mondjuk nem adnák, de ki tudja.
Ez a Memphisnek szerintem nem lenne rossz csere, Bobcatsnek sem, így végre tudnának valakit odavinni, Kemba-Gay párossal már lehetne kicsit menedzselni is a csapatot, "hirdetni" stb , kapósabb lenne talán szabadügynököknek Charlotte, mehetne a small ball, Kemba-Taylor-MKG-Gay-Biyombo
Nekem tetszene :D
Ahogy néztem fizetésekkel is meglehetne oldani, soha nem szeretek ilyen saját kitalációkba belemenni (trade machine nagyon veszélyes játék nagy őrültségeket összelehet hozni :D ), mert csak terjed tovább a hülyeség :D De ha már így felvetődött, én a Grizz helyében ilyet lépnék meg, ha valóban Gay-t cserélni akarják.És akkor a keretet is feltudnák tölteni, s spórolnak is, win-win csere lenne.
(Gordon per 36os statjai idénről:
21,7-3,2-3,4, szóval még a 20 pontos játékos is stimmelne :D )
Amúgy kamaj ezért is mondtam, hogy ne Gordont add fantasyban, mert ő neki azért megszalad olykor, csak a Bobcats rotáció, olyan mint az időjárás, kiszámíthatatlan...)
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2013.01.30. 02:11:03

Hát nem mondom, hogy nem jövök, csak én inkább mezei szurkoló szemmel vagyok jelen, mintsem komolyabb témákba belemerülve :D
De őszintén szólva, én úgy tudom, hogy nem áruljuk Gay-t egyszerűen csak nem feltétlenül az érinthetetlen kategória. Kb azzal a cserével jól jártunk volna a pick kivételével, és kb mindenki így gondolja. A mai napig nem értem a picket, anélkül is jócskán jól jött volna ki mindkét gárda, de főképp a Cavs.
Az a csere arra volt jó, hogy ne kelljen sietségbe belemenni, és kb egy csomag zacsiért elcserélni (bár a legutóbbi zacsi bejött, idén is all star lett :D bocs a poén miatt :D ). Most így nem vagyunk kényszer helyzetben, és ahogy látom a menedzsmentet, Ők is a legjobbat akarják, és ha nem jön olyan ajánlat ami visszautasíthatatlan, akkor a keretet egybe tartják. Ezek a cserepletykák a játékosok nyilatkozatai alapján is eléggé összezavarták Őket, és emiatt csúszott be pár elég érdekes vereség is. Szerintem PP nem fogja soha a maci mezt magára húzni. Ahogy Torontóba se fog menni, mivel egy harmadik fél kellene, aki Calderont benyelné, de senki sem kapkod érte.
Z-bo-t meg sose árultuk azok a pletykák olyan nagy kacsák voltak, hogy csak na :D
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.01.30. 01:51:49

kamaj írta:Tudjátok, most őszintén Ti adnátok Lowry és Davis csomagért? Vagy megérné, egy 36 éves, igaz nagyon jó, de már nem sok évre használható játékosért elcserélni? Én nem igazán értem benne a rációt. Olyat szeretnék, aki pont oda illik ahova kéne SF posztra, és talán kicsit kevesebbet tud, de azt kompenzálja a 3.saival, és még fizuban is megérné (és esetleg a különbözetet a két játékos között cetlivel megoldani). Én nem vagyok olyan szaki mint Ti, szerintem látszódik is az írásomon, ezért is inkább ritkán írok ide, de egyszerűen nem látom miért érné meg ez a csere :D
Lehet nem Gay a megváltó Memphisben, de 20 pont körül termel és csak olyan játékos jöhet szóba, aki ezeket a pontokat átvállalja, vagy akár Hollins kezei alatt még jobb lehet (valljuk be őszintén, szerintem Hollins eléggé alulértékelt ahhoz képest, mit tett ezzel a csapattal vagy mondjuk Zbo-val vagy akár Speights-vel). Szóval én csak hallgatom az ötleteket, és várva várnék egy megoldást.
Egyrészt írhatnál többet, én pl sokszor kíváncsi lennék a véleményedre a Mempshiről, mert bár kedvelem őket, nem nagyon követem, hogy mi van velük, te meg eléggé otthon vagy maci témában. És legalább nem lenne ennyire zöld a topic! :twisted: :twisted: :P
Amúgy szerintem azt kell eldöntenetek, hogy Gay-el tudtok-e gyűrűt nyerni. Mert ha a válasz nem, akkor bármit csináltok, az jobb mint ha nem csinálnátok semmit. Egyébként Pierce nem azért érné meg, mert hosszú távon használni tudjátok. Azért érné meg, mert rövid távon (Értsd leginkább idén, maximum jövőre, de az még kérdéses) segíteni tudna nektek, hosszú távra pedig kapnátok egy rakat helyet a sapka alatt és később lenne mozgásteretek úgy alakítani a keretet, ahogy jónak látjátok. Az a baj szerintem nálatok, hogy pickekkel elég rosszul álltok. Pl a mostani cseréteket kajak jónak tartottam, mert kreatívan megoldottátok, hogy a sapka alá kerüljetek, a nélkül, hogy nagyon gyengítettétek volna a csapatot. Azt hittem az volt vele a cél, hogy Gay maradhasson. Erre most kiderül, hogy ugyan úgy áruljátok. Így viszont annak a cserének nemtom mi értelme volt. Pláne ilyen hamar, simán várhattatok volna, hogy sikerül-e elpasszolni Gay-t, ráadásul elpasszoltátok egy olyan első köröst, ami a Gay bizniszben még lehet full jól jött volna.
kamaj
Capitá del Barça

2013.01.30. 00:58:33

Tudjátok, most őszintén Ti adnátok Lowry és Davis csomagért? Vagy megérné, egy 36 éves, igaz nagyon jó, de már nem sok évre használható játékosért elcserélni? Én nem igazán értem benne a rációt. Olyat szeretnék, aki pont oda illik ahova kéne SF posztra, és talán kicsit kevesebbet tud, de azt kompenzálja a 3.saival, és még fizuban is megérné (és esetleg a különbözetet a két játékos között cetlivel megoldani). Én nem vagyok olyan szaki mint Ti, szerintem látszódik is az írásomon, ezért is inkább ritkán írok ide, de egyszerűen nem látom miért érné meg ez a csere :D
Lehet nem Gay a megváltó Memphisben, de 20 pont körül termel és csak olyan játékos jöhet szóba, aki ezeket a pontokat átvállalja, vagy akár Hollins kezei alatt még jobb lehet (valljuk be őszintén, szerintem Hollins eléggé alulértékelt ahhoz képest, mit tett ezzel a csapattal vagy mondjuk Zbo-val vagy akár Speights-vel). Szóval én csak hallgatom az ötleteket, és várva várnék egy megoldást.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.30. 00:25:53

Memphisnek valóban gond, hogy kevés pontot dobnak, meg főleg nem tudják széthúzni a pályát, nincs egy deka 3 pontos játékosuk.
Arthurt tuti nem engedik el, most adták el Speightset.
Nekünk meg a Calderón-Bargnani komplett csomag tuti hogy nem segít.Inkább Lowry, mint Calderón.

Amúgy PP -Gay egyáltalán nem érzem lehúzásnak, ezzel vitatkoznék is, ráadásul ez a cserelehetőség konkrétan vagy 2 éve van az "éterben", én továbbra sem csinálnám, de a Memphisnek megérte volna, legalább kapnak egy tripladobót, leadert, s nem mellesleg PP 5 milliós garantált, s ki is fog futni.
De ezért szép mert végül is kamaj mint mem szurkoló se csinálná, mert szerinte ez a Memphisnek rossz, és én sem csinálnám mert ez meg nekünk lenne rossz :D

Mindegy ez a 3as románc úgysem jönne ki pénzügyileg. :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.01.30. 00:02:38

kamaj írta:Na lassan én is közbeszólok, mivel Gay is érintve vagyon. A Memphisnek már nem érdeke cserélni, ezért is mentek el a csereemberek, hogy a luxusadó alá menjünk. Azelőtt se érte volna meg PP nekünk, hisz sem anyagilag nem jutnánk előre, sem emberben, mert bár lehet 1-2 évig jobb lenne mint Gay, de utána? Én első körbe sem értettem, hogy miért találták ki ezt a cserét, konkrétan a Memphis lehúzás lett volna nyílt színen. Tagadták is Memphisi oldalon, hogy szó lett volna róla.
Azóta hallottam egy Raptors ajánlatról is, ami szintén kuka: Kb Davis + Lowry jött volna Gay-ért. Szintén nincs haszna, ennél azért többet ér Gay (bár lehet egyedül én gondolom ezt).

Jó lenne egy olyan cserét hallani, amivel tényleg előrébb kerül ez a gárda, mert most kb majdnem kész a csapat, de valami tényleg hiányzik. Szerintetek van erre megoldás, hogy egy ilyen kicsiny csapat, valahogy a csúcsra tornássza magát, vagy ez a csúcs amit meg tudnak tenni?
Bár nem szívesen adok tippet a maciknak, mert most éppen mérges vagyok rájuk. (Túl jó embereket adtak Cleavlendbe, most nektek köszönhetően lett cserepadja a Cavs-nak és tudnak meccseket nyerni. Hogy lesz így 1/1?:D) De azért na, mégis segítek.:D:D:D Én 3 féle utat látok nektek. A magas párosotok szerintem első osztályú, nem is értem, hogy miért akarják Z-Boo-t elcserélni. A legnagyobb gond szerintem nálatok az, hogy nincs franchise játékosotok, van viszont egy jó játékosotok FP fizetéssel. Ez ugye Gay, tőle kéne és akartok is megszabadulni, csak ugyan azt érzem a csapaton amit rajtad is a hsz alapján javulni akartok, ezért elcserélnétek, viszont kell is nektek, így folyton olyan árat akartok érte adni, amit senki nem fog megadni. Nála sokkal jobb játékost senki nem fog adni cserébe, mert nem hülyék, hogy egy gyengébb játékost átvegyenek nagyobb fizetéssel. A másik, hogy nektek SG, vagy SF kellene leginkább cserébe, méghozzá olyan, aki támadó oldalon eléggé aprít. Na most az a baj, hogy jelenleg szvsz pont ezen a 2 poszton áll legrosszabbul a liga, ezért kevés az elérhető játékos itt. Ehhez kapcsolódik a másik gondotok is, hogy noncs használható SG-tek támadó oldalon. Oké, hogy Tony Allan a legjobb védők között van a ligában, de támadó oldalon kb non-factor. Ide kellene egy minimum 16 pontos játékos, mert jelenleg úgy álltok, hogy Gasol és Conley csak elvétve dobnak 15-20 pont felett, a padotokon szintén nincs scorer, szal hiába iszonyat jó a védekezésetek, ha Zacsinak, vagy Gay-nek nem megy, esetleg mindketten csődöt mondanak, akkor nagyon kevés pontot dobtok. A 3., de ez a legkisebb gond szvsz, hogy támadó oldalon Conley-t is átlag alatti irányítónak érzem. Nagyon jól működik védő oldalon az Allan-Conley duó, de 10-15 irányítót fel lehetne sorolni, akik szerintem támadó oldalon többet tudnak tenni a csapatukért. De mondom ezt nem érzem azért annyira vészesnek, szerintem ő nagyon passzol a csapatba, de kellene mellé SG és SF posztra 2 jó scorer.
Egyébként tényleg az a gáz, hogy irányító és magas nem kell nektek, azok a csapatok akik meg szembe jutnak, azok kb csak azt tudnának adni.
Ez a baja a Toronto-nak is, van 2 kezdő szintű irányítójuk, de senkinek nem kell PG, mert tele van a liga jó PG-kel.
...
Kb 10 perces agyalás után egy Boston-Toronto-Memphis 3-as cserét tudnék elképzelni. Pénzügyileg nemtom átmenne-e, meg a Boston fanok mit szólnának hozzá, de ez jutott eszembe.
Toronto kapja: Gay-Arthur
Boston kapja: Bargnani-Calderon-Davis
Memphis kapja: Pierce-Terry-Bass

De lehet, hogy ez hülyeség.:D A Memphis szvsz jól járna, Pierce idén de még talán jövőre is tudja kb Gay szintjét hozni, Terry meg ha jó formában van, akkor aranyat érhet Tonny Allan mögül a padról beszállva.
A Toronto kitakarítaná Bargnani szerződését és megoldanám az irányító gondokat. Ráadásul betömné a lukas 3-as posztjukat, és magas poszton is meglennének még így is, lenne hely a fiataloknak fejlődni.
A Boston számra a legnagyobb kérdés főleg PP elengedése miatt. Calderon idén bőven megoldaná a PG gondjaikat, ráadásul lejárós, így jövőre utána már nem kell fizetni. Bargnani fizetése valójában nem olyan sok, gyorsan megnéztem, kicsit több, mint 10 millát keres csak(a teljesítményéhez képest sok, de ki tudja, lehet Bostonban megújul, ráadásul az okosok azt írták, hogy passzol is Rondo mellé.) Ő és Davis jövőre együtt 14 milliót keresnek, Calderon meg ugye semmit, szal 14 milla a sapka alól. Ezzel szemben Terry-Bass-PP 27-et. Amit jó, hogy kiszámoltam, mert így akkor a Memphis nem fér a sapka alá. Akkor vagy Arthur marad Memphisben és Bass Toronto-ba megy, vagy a macik kivásárolják jövőre PP-t, csak akkor meg nem lesz SF-uk. Vagy fizetnek luxusadót.:D Ehh sehogy sem jön ki, feladom.:D
kamaj
Capitá del Barça

2013.01.29. 22:56:57

Na lassan én is közbeszólok, mivel Gay is érintve vagyon. A Memphisnek már nem érdeke cserélni, ezért is mentek el a csereemberek, hogy a luxusadó alá menjünk. Azelőtt se érte volna meg PP nekünk, hisz sem anyagilag nem jutnánk előre, sem emberben, mert bár lehet 1-2 évig jobb lenne mint Gay, de utána? Én első körbe sem értettem, hogy miért találták ki ezt a cserét, konkrétan a Memphis lehúzás lett volna nyílt színen. Tagadták is Memphisi oldalon, hogy szó lett volna róla.
Azóta hallottam egy Raptors ajánlatról is, ami szintén kuka: Kb Davis + Lowry jött volna Gay-ért. Szintén nincs haszna, ennél azért többet ér Gay (bár lehet egyedül én gondolom ezt).

Jó lenne egy olyan cserét hallani, amivel tényleg előrébb kerül ez a gárda, mert most kb majdnem kész a csapat, de valami tényleg hiányzik. Szerintetek van erre megoldás, hogy egy ilyen kicsiny csapat, valahogy a csúcsra tornássza magát, vagy ez a csúcs amit meg tudnak tenni?
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.29. 22:16:06

Én érzelmileg nem tudnám elfogadni :D
De ha ilyen is lenne, akkor mi ezzel szerintem csak buknánk, főleg a Calderón-Bargnani csomagon.
Védekezésbeli hiányosságokat nem tudnák a többiek pótolni.S az olasz sem szeret pattanózni, így meg ott vagyunk hogy sehol :D
Green akkor menne kezdőbe, az neki lelkileg jót tenne, de akkor már inkább Lowry mint Calderón, de én Bargnanit nem szívesen látnám nálunk, akármi van, azért továbbra is a védekezéssel lehet sikert elérni, tűzerőnek jó lenne, de úgy vagyok vele, még ha PP 120 éves is, s látványosan visszaesett az elmúlt pár hétben, főleg lábon, azért őt elcserélni meredek lenne erre a csomagra, akkor már inkább Gay.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.01.29. 22:08:49

Bob_Marley írta:Iverson amúgy sem lehetne 9esben :D
Meg szerintem akik azt mondják, hogy a szép múlt miatt inkább jöjjön vissza, szerintem pont hogy lehet lerombolná a nimbuszát.

Cikk tanulságos volt, sajnos ezek évek óta problémáink, én is pedzegettem, hogy Rondoval igazán a gyorsaságot meg a momentum fordításokat veszítjük el.
Viszont mindig is a védekezésre alapoztunk, s az is egyértelmű, hogy valamit lépni fognak.
KG-t tuti nem cserélik el, PP-t meg nagyon szeretném ha nem cserélnék el :D
Mindegy most már annyira nem aggódok, valami csak lesz, idei évnek nagyjából úgyis mindegy, de legalább lehet szívből játszani.

Oden meg nagy fogás lehet, ha egészséges, bár szerintem a Cavs inkább esélyes hogy megszerezze, főleg hogy több pénzt is tudnak adni, de majd kiderül.
Rád reagálok, de Messifannak is szól. A cserepletykáknál feldobott Bargnanis cserének ti örülnétek? Vagy inkább úgy kérdezem, hogy el tudnátok fogadni? Illetve ha igen, akkor Calderon, vagy Lowry?

Odennel kapcsolatban nem vagyok biztos, hogy valaki a minimumnál sokkal többet ad majd érte, azért nagyon nagy kockázat ő. Ráadásul az sem biztos, hogy a pénz alapján fog dönteni, szerintem neki most sokkal fontosabb, hogy olyan csapatba menjen, ahova passzol és ahol hisznek benne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2013.01.29. 22:54:35-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.29. 21:38:31

Iverson amúgy sem lehetne 9esben :D
Meg szerintem akik azt mondják, hogy a szép múlt miatt inkább jöjjön vissza, szerintem pont hogy lehet lerombolná a nimbuszát.

Cikk tanulságos volt, sajnos ezek évek óta problémáink, én is pedzegettem, hogy Rondoval igazán a gyorsaságot meg a momentum fordításokat veszítjük el.
Viszont mindig is a védekezésre alapoztunk, s az is egyértelmű, hogy valamit lépni fognak.
KG-t tuti nem cserélik el, PP-t meg nagyon szeretném ha nem cserélnék el :D
Mindegy most már annyira nem aggódok, valami csak lesz, idei évnek nagyjából úgyis mindegy, de legalább lehet szívből játszani.

Oden meg nagy fogás lehet, ha egészséges, bár szerintem a Cavs inkább esélyes hogy megszerezze, főleg hogy több pénzt is tudnak adni, de majd kiderül.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.01.29. 21:35:37

Szurkolok Odennek hogy sikerüljön visszatérnie és maradnia is nem úgy mint Roy-nak.
Meg volt már igen, több cikket is olvastam, szóval Rondo sérülése ellenére is kifejezetten pozitív vagyok. Szeretem nagyon ezt a keretet függetlenül attól mennyi rossz meccset játszottak.
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.01.29. 21:22:04

Tocy írta:"The Cleveland Cavs and Miami Heat are currently the favorites to sign Greg Oden. Oden is hoping to meet with Pat Riley in Miami next week."

Ha már múltkor beszéltünk róla...
Juhúúú!:D
Kép

Végül csak-csak megtalálja a zsák a foltját.

Celtics fanoknak ez megvolt már?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2013.01.30. 05:56:20-kor.
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.29. 20:53:39

"The Cleveland Cavs and Miami Heat are currently the favorites to sign Greg Oden. Oden is hoping to meet with Pat Riley in Miami next week."

Ha már múltkor beszéltünk róla...
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.01.29. 20:29:02

Én szerintem inkább jövünk ki Pierce irányításából jól, mint rosszul, mert így PP-t kevesebbszer duplázzák, darálják be, fizikailag kevesebbet dolgozhat ha akar, viszont akkor fejben sokkal több kell.

Arenas ha jól tudom Kínában játszik. Onnan most nem tudom mennyi kedve lenne visszajönni az nba-be, de én sokkal jobban preferálom őt mint Iversont.

Nem! Nem érdekel milyen jól nézne ki C's mezben! :D
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.29. 20:21:34

Bob_Marley írta:
kanty írta: Amúgy most ki fog irányítani? Terry?
Kifejezett irányító most nicnsen, Miami ellen is látható volt, többet járatjuk a bogyót, de aki a karmesteri pálcát megfogja kapni az egyértelmű, hogy Pierce, kérdés a lába fogja-e ezt bírni :D
Viccet félre téve, azért látom annyira nem gondoljátok vadságnak Arenast, szerintem meglehetne próbálni, de Aingenek úgyse jut ez eszébe :D
Érdekes lesz az biztos. Ha Boston szurkoló lennék (Isten ments) akkor nem igazán lennék nyugodt, ha Pierce irányítana a legtöbbet. Hasznos még, jó az öreg a háznál, de sokat szerintem ne legyen a labda nála. S ez a gond, hogy nincs olyan játékos, akinek jól állna, ha sokat van a labda. De nem folyok bele nagyon, Boston meccset elég ritkán nézek, most még ritkábban fogok, ez akkor változik, ha esetleg Iverson-t megszerzitek. De erre valami sok esélyt nem látok, sem Arenasra.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.29. 20:15:02

kanty írta: Amúgy most ki fog irányítani? Terry?
Kifejezett irányító most nicnsen, Miami ellen is látható volt, többet járatjuk a bogyót, de aki a karmesteri pálcát megfogja kapni az egyértelmű, hogy Pierce, kérdés a lába fogja-e ezt bírni :D
Viccet félre téve, azért látom annyira nem gondoljátok vadságnak Arenast, szerintem meglehetne próbálni, de Aingenek úgyse jut ez eszébe :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.29. 20:09:38

Hát nem tudom, szerintem Arenas sem lenne problémamentesebb, mint Iverson. Tavaly játszott, ha jól rémlik, de alig jutott lehetőséghez, nem hiszem, hogy ez változott volna. Mondjuk Iversonnal sem lenne könnyebb, de azért na sokkal szívesen megnéznék őt még egyszer.

Amúgy most ki fog irányítani? Terry?
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
MessiFan
Llegenda del Barça

2013.01.29. 19:53:32

Na! Iverson? Köszönjük nem! Nem azért mondom ezt, mert nem tartanám az nba történelmének egyik legjobb játékosának, csak már 38 lesz, több éve nem játszott az NBA-ben, és nekünk nem ilyen játékos kell! Barbosanak adnám inkább azokat a perceket amiket AI kapna.
Arenas? Why not? Inkább mint Delonte, bár egyik sem egy leányálom.
Egyébként ha igazolunk egy irányítót az csak is olyan lesz akinek nem mentek még stropára a lábai, vagyis tud védekezni, és be tudja dobni az openeket. Ilyen nincs sok most az FA piacon tudom, de én ennél lejjebb nem adnám, mert van elég emberünk és 1 tölteléknek valót a D ligából is előhúzhatunk.
Én sokkal inkább Kenyon Martinra pályázok.
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.29. 11:42:20

neobarca írta:
Tocy írta:Az előtte levő 12 meccsen meg 35 %-kal dobott, meccsenként 24x...Melo, you are shit. Bocs :D Miközben James 65%-kal :D Erősnek érzem azt a "már megint"-et Melonál :D
Minden sértés nélkül, de tőled nem is vártam mást! :lol:
Nem hagyod örülni a "pornépet". Amúgy meg nincs igazad. Valóban volt 1-2 gyengébb meccse az idényben. DE mindig odateszi magát. És nekem ez bőven elég. :wink: Lehet drukkolni a legjobbnak. De egy idő után unalmas... :wink:
Mindegy, hagyjuk. :D

Iversont én is akár a Bostonban is megnézném, csak lássam :D Nagyon örülnék :D Amúgy igen, a Celtics-nél most az a nagy kérdés, hogy a két öregre mennyi teher hárul, eddig azért Rondo vitte a csapatot támadásban, rajta volt a teher, ő játszott 40 perceket, Garnett meg pl csak 30-at. Bár én azt mondom, hogy inkább Rondo sérüljön meg, ( aki helyett ott van Terry pl ), mint KG, aki nélkül védekezésben összeesik a csapat, és kb nincs pótlás azon a poszton. G-k között van minőségi ember Rondo helyett, csak ilyen stílusú nincs több.

Arenas meg...nem rossz gondolat, egy Garnett mellett talán lenne belőle valami, de elég rizikós...

http://24.media.tumblr.com/dcde7a79b0ac ... o1_500.jpg

Lebron nem egyszerű...

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 6418_n.jpg Ez pedig szerintem baromi érdekes...különösen Bosh hatékonysága, brutális, illetve az, hogy Afflalo 48%-kal is oda tudott kerülni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2013.01.29. 19:25:38-kor.
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.01.29. 10:09:24

Emlékszem persze, bár arra nem, hogy mit reagáltam, de mostmár csak látni szeretném, tök mindegy, hogy hol.

Megint egy peches meccsen kaptunk ki...Gasol nyilván ellenünk szerzi meg idei első tripláját meg ilyenek...kezünkben volt a győzelem, sajnos Young kihagyta. Kár érte, nagyon kellett volna. Hát AllStar után kemény hetek várnak ránk. Remélhetőleg Bynummal.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.28. 23:33:10

Na ne :D
Nem tudom mennyire emlékszik Eazzy, de mielőtt kiment volna a Besiktashoz, meg elég gyengék voltunk, poénból egyszer írtam, Iverson FA hozzuk el, gyakorlatilag meg akart ölni, hogy ilyet leírok :D
Erre ez elég érdekes hír, mondjuk mi szeretjük a már 40 éves "kiégett" embereket elhozni, nem tudom milyen erőben van, nem tudom mennyi motivációja lenne, nem tudom milyen formája van, de az tény PG kell :lol:

Lehet meglehetne próbálni, egy minimum szerződés nem oszt nem szoroz, de ha a szívemre teszem a kezem, nem hiszem hogy Iverson nagyot dobna rajtunk. (Eazzy remélem nem értelmezed félre, egyszerűen a kor, meg más szitu stb miatt írom)

Borzasztó kíváncsi vagyok mi lesz, rengeteg kérdőjel van nálam, alapból a játékunk megváltozik, kérdés pl PP-ék mennyi teher hárul, kérdés KG perceivel így akkor mi lesz, mert rendben azért kiegyensúlyozottnak érzem a gárdát, de Rondo kiesésével azért elvesztettünk egy olyan embert, aki úgymond momentum fordító, s vannak jó játékosaink, de nem tudnak ilyet csinálni, KG-nek többet kéne pályán lenni, kérdés hogy pl olyan embereknek mint Lee-Terry akik nem igazán csinálják meg maguknak a helyzeteket, milyen szerepük lesz, kérdés mi lesz Barbosával, folytassam? :lol:

Túltettem magam a "traumán", s Rondo nélkül is azért nyomtunk pár meccset, s ugye pl kevesebb volt a "pumpa" de hosszútávon azért ez elég komoly érvágás.
Nagyon fel van adva a lecke Aingeéknek, s sokszor kritizálják, hogy csak a BIG3-t összehozta mert jókor voltunk jó helyen, de nem hozott azon kívül jó döntéseket (én nem így látom, de elfogadom a kritikát :D) most viszont teljesen egyértelmű, valamit lépni kell, PO szerintem meglesz, max 1 kör "túlélését" látom a csapatban, ez egy hú de nagy cserével sem nagyon változna, de összekukázni valamit jó lenne.
Úgyhogy Danny, hajrá, mi veled vagyunk :D

Amúgy nem olvastam sehol, ez csak bennem így felvetődö9tt ma, hogy egy Gilbert Arenas?
Rendben nem olyan mint volt, balhé ide vagy oda, szerintem Doc meg ez a közeg, főleg így hogy most úgy olvasom ez nagyon összetette lelkileg a gárdát (legalábbis ez jön le) egy ilyen közösségbe "beesni" ki tudna belőle hozni talán egy jó fél szezont.
Lehet nagy butaság, meg én is érzem a lutrit benne, de őt lehet megnézném, utolsó esély egy nagy franchisehoz kerülne, Hall of Fame csapattársakhoz stb, ha itt sem tudná összeszedni magát, akkor nem tudom hol.
(mondom csak részemről kitaláció, de érdekelne más mit gondol erről?Gilbert Arens és a kelta egyesülés? :D )
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.01.28. 23:07:01

Cumbee írta: Minden esetre megnézném Eazzy fejét amikor leültetik egy Phili-Boston meccs elé úgy, hogy Iverson a Bostonban pattogtat...:D
Kép

Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.01.28. 22:31:33

Sanama írta:RUMOR: Celtics contacted Allen Iverson!

Gary Washburn of the Boston Globe is reporting that Allen Iverson would be interested in going to the Boston Celtics. That's a move that would help Iverson a lot more than it would help the Celtics, and now Rondo is out this season.

Nem tudom mennyi igazságtartalma van... Én megnézném
Hát érdekes. Úgy tudom, hogy most Kínában játszik és ott sem tolja már olyan durván, szal nem tudom, hogy mekkora erősítés is lenne ez a Celtics-nek. Minden esetre megnézném Eazzy fejét amikor leültetik egy Phili-Boston meccs elé úgy, hogy Iverson a Bostonban pattogtat...:D
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.01.28. 22:31:17

Sanama írta:RUMOR: Celtics contacted Allen Iverson!

Gary Washburn of the Boston Globe is reporting that Allen Iverson would be interested in going to the Boston Celtics. That's a move that would help Iverson a lot more than it would help the Celtics, and now Rondo is out this season.

Nem tudom mennyi igazságtartalma van... Én megnézném
Pont most akartam én is berakni. Nem szerettem volna régen, ha Kelta lesz, de mostmár tök mindegy, csak lássam!!!
Válasz küldése