Tamás!
Még az olimpia kapcsán anno sok vita volt a doppingról.Akkor leírtam a véleményemet ami igaz a Tour-ra is,h bár lehetséges,h doppingolnak de én szeretem azt gondolni,h ezek sportemberek,hősök,h mindezt végig tudják csinálni.
Lehet ezt naivitásnak gondolni.Lehet naivnak nevezni de szerintem ilyen esetekben megengedhető egy kis naivitás.
De igazából itt nem is ezen volt a hangsúly.Hanem azon,h három héten keresztül itt normálisan elbeszélgetett az a pár rajongó akinek még tud "örömöt" okozni ez a sport.Te nem voltál jelen egy mondatot nem írtál.Viszont így az utolsó előtti nap leírod amit leírtál.Miért?
Hiszen mivel a 3 hét alatt egyet se írtál így arra kell gondolnom,h nem is érdekel a Tour.Minek véleményt formálni olyan dologról ami nem is érdekel?Ráadásul olyan véleményt amiről az egész 3 hét során szó se volt...Mert egész eddig egy szó se esett a doppingról.
Én kikérem magamnak a gyanusítgatást és a verseny Tour de Doppingnak nevezését.
Biztos butaság mert csak engem zavar a dolog de ezzel a "véleményeddel" "megbántasz" olyanokat akik hiszik,h tiszta ez a verseny.
De túlragoztuk ezt már.Kár folytatni.Elfogadom,h így gondolod csak sztem most nem volt szerencsés hangoztatni.
Sok múlik majd azon, hogy ki, milyen erős csapatba kerül.
Bár nekem az a véleményem, hogy Contador erősebb, illetve nagy előnye, hogy időfutamokon jobb.
Hát én igazából Contadort érzem annyira erősnek,h egy közepes csapatban is meg tudta volna nyerni az idei Tourt.De nem hiszem,h attól kell félnie,h nem jut neki normális csapat.
Azt remélem,h a Schleckék csapata együtt marad.És akkor ha egy kicsit megtanulna időfutamot menni Andy akkor sztem bármi lehetne.

De ez a jövő zenéje...